Makasla kestim

Evliyim. Dedikleriniz erkeklerin bir kismi icin muhakkak gecerlidir. Ama simdi yaptiginiz tam olarak neyi daha iyi yapti evliliginizde? Maddi zarar actiniz tek calisan esinize, onu gecelim. Onun özel esyalariniza zarar verdiniz ve bunu yaparak onun da aynisini yapmasina kapi actiniz. Veya daha kötüsü sinirlenip gelip agiz burun size dalsa ne olucak? Yapmaz mi diye düsünüyorsunuz? Esiniz simdi size daha cok saygi duymayacak. En fazla "aha da delirdi" der.
Bir yerde "keske beni bosasa" diye yazdiniz gördüm de: madem kötü, cözüm odakli degil o zaman birbirinize daha cok zarar vermeden medenice ayrilin. Böyle tahrik edici olaylar bizim toplumda bazen kötü durumlara yol aciyor siz de biliyorsunuz
Isyaninizda genel olarak hakli olabilirsiniz, ona birsey demiyorum , ama aksiyona da reaksiyon gelebilecegini göz önünde bulundurun lütfen

Niye ki içim soğudu sinirim geçti, terapi gibi oldu valla.
Sinir geçti de kaç saatliğine? En geç yarın akşam yine aynı sofradasınız. Aynı tuvaleti kullanacaksınız. Aynı odada yatacaksınız. Yine sinirleneceksiniz. Çocukça şeyler değil çözüm lazım size. Anlaşamıyorsanız ayrılın. En azından şimdilik evleri ayırın. İşe girip davanızı açın. Kendi hayatınızı güzelleştirmeye bakın yani boşbeleş işlerle ilgilenmeyin demek istiyorum yani.

Valla bir sinirle yaptim gitti, zaten dün gece sinirle uyanıp kestim. Ama bu akşam gördü. Ayrılamazmisiz, beni ayrılıkla tehdit edemezsin diyor. Böyle yasayacakmisiz mecburmuşuz. Çocuklar var diye böyle söylüyor.

Benimki daha garip , cüzdanındaki bütün paraları yırtmıştım,kredi kartlarını kestim,pasoliginide....
Tek tek yapıştırmıştık barışınca
Harcasan daha mantıklı bir hareket yapmış olurdun.

Kız adamı donsuz mu bıraktın. Yarın işe neyle gidecek

Eşimin kıyafetlerini ben aldığım için hayatta öyle bişey yapamam. Sizinki heralde para kazanmanın zorluğunu bilmemekten kaynaklanmış. Bari toplayıp ihtiyacı olanlara dağıtsaydınız en azından bi işe yarardı.

Ne alaka, hem maddi, hem manevi zarar vermek için yaptım. Konuşup anlatınca unutuyor. Aklında kalır bari

Ben bunu yapsam eşim muhtemelen bommmboş bakar sonra ertesi gün çıkar 3 katını alır gelirdi... Hiçbir şeyi düzeltmediniz şuan. siniriniz geçtiyse ne ala... 2 kıyafet kesmeye geçen sinir de çok değilmiş bence bi de neden ayrılamazmışsınız? hayırdır? kimmiş kendisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…