- 10 Ekim 2014
- 32.701
- 147.156
- 798
- Konu Sahibi cicekportresi
-
ama sen güzelsin güzel! o gözler bende olsa varsın kirpik olmasın!
Kendimi cok seviyorum ve başkalarının beni nasil gördüğü ilgimi çekmiyor. Beni her halimle seven bir sevgikim vardi şimdi eşim oldu. Saçlarımı taramaya bile çoğu zaman vakit bulamam. Bizi seven her halimizle sevmeli. Sürekli makyaj cildinizi bozar. Hem evlenince de böyle mi olacaksınız? Bu cok cok zor. Sizi seven en dağınık en paspal halinizle sevsin sırf siz oldugunuz için. Bir zamanin haberiydi damat esini bu sekilde tanimadigi icin bosanma davasi acmisti evlendiklerinin ertesi günü ve kazanmıştı. Bunu kendimize yapmamaliyiz. Birilerine gore guzeliz birilerine gore cirkin baskalarinin ne düşündüğünün ne onemi var. Onemli olan kendimizi sevmemiz. Makyajsiz yasamaya alışın. Bakım güzel ama kendi guveniniz buna bagliysa kompleks yaratır.Bir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.
Şimdi de içim içimi yiyor. Bu nasıl saçma bir psikoloji bende çözemedim. Tüm hayatımı işgal ediyor bu düşünceler, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Gerçekten güzel kategorisinde değilim. Evet bakımlıyım ama sorun tamamen sima. Yani yüz hatları. Bunu da değiştirmem mümkün olmadığı için makyajsız kendimi daha da çirkin görüyorum. Şimdi Allah var herkesi güzel bulmuyoruz. Beni görseniz yüzde yüz beni de güzel bulmazsınız. Bu bende takıntı haline geldi. İnsanlar ne der diye değil nişanlım hep makyajla bir nebze daha güzel gördü silince de benden soğuyacakmış da evlenince arzulaması vs komple gidecekmiş gibi hissediyorum. Makyajsız yorguuuun bitkiiiin yataktan yeni çıkmış uykulu gibiyim. Cildim alerjik olduğu için dermatologumun verdiği kremleri kullanabiliyorum sadece. Diğer denediğim ürünler beni mahvediyor. Kısacası cilt bakımıma da önem veriyorum üstelik. Bol su içiyorum güzel uyuyorum. Değerlerim iyi. Ama gerçekten olmuyor o yorgun görüntüyü silemiyorum.
Sizce siz gerçekten güzel misiniz? Ya da güzel değilimdir belki ama kendimi güzel buluyorum diyenlerden misiniz? Sürekli makyajla kendinizi gördükten sonra makyajsız nasıl hissediyorsunuz?
Niveanın makyaj bazı reklamı geldi aklıma evdede gün boyu güzel hissetmek için kullanın diyorduBen de öylesine girmiştim videoya baya beğendim rimel konusunda baya ürktüm dediğiniz gibi bir yere gittiğimiz yok evde sürmüyoruz Allah'tan
Makyajlı halimize alışınca makyajsız beğenmiyorlar makyajsız görüncede makyaj yapın diyorlar biz kadınlar güzellik uğruna öyle acılara katlanıyoruzki makyajsız dolaşsak özgüvenimiz yokmuş gibi geziyoruz makyajlı da yoruyoruz kendimizi kılımızdı tüyümüzdü cildimizdi temizlikti falan derken meğer ne çok yoruluyoruz :)Bu alısma ile ilgili, 3 senelik sevgilim beni bir kez makyajlı gormemıstı ki severdi makyajı biliyorum ruj rimel alırdı bana. Bir gun makyoz bir arkadasım geldı bana hafıf ama cok guzel bir makyaj yaptı cocukla yemege cıktık yemegın ortasında durdu ya sunu silsene dedi yakısmamıs hiç, oysa annem bile begenmıstı, sen dogal guzelsın falan cektı. Baska bır erkek arkadasım da ondan sonrakı benı hep fönlü makyajlı gordu bır gun makyajsız gordu hastaydım cunku o da doktordu, hastaneye gıttım oyle mecbur adam sok . Yuzun solmus falan, ertesı gun ozur diledi ama makyaj yapmam için heveslendırmeye calıstı bu da normalde makyaj sevmem dıyordu.
Ben normalde zaten makyaj yapmam bazen göz altlarıma kapatıcı çok nadir de rimel sürerim o yüzden şanslıyım galiba kendimi makyaja hiç alıştırmadığım içinNiveanın makyaj bazı reklamı geldi aklıma evdede gün boyu güzel hissetmek için kullanın diyorduaynen korona baya yüzümüzü dinlendirdi
ben lisede hiç yapmazdım ne olduysa liseden sonra oldu sosyal mecradan beğendiğim modeller oluyordu onların makyajını denedim meğer elim yatkınmış jilet gibi eyerline çekiyordum baya beğeniyorlardı eyerline mi :)Ben normalde zaten makyaj yapmam bazen göz altlarıma kapatıcı çok nadir de rimel sürerim o yüzden şanslıyım galiba kendimi makyaja hiç alıştırmadığım için
soldaki kim sağdaki kimEki Görüntüle 2719280
İnternetten buldum şimdi. İşte bu kadar çok değiştiriyor. özellikle göz kısmı. yine moralim bozuldu bak.
Gözünüz alışmış haliyle makyaj olmayınca solgun görünüyorsunuz. Bence makyaja ara verip kalıcı makyaj çözümlerinden faydalanabilirsiniz. Eğer psikolojik bir bağımlılık söz konusu ise özguven eksikliği ile ilgili destek alabilirsiniz.Bir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.
Şimdi de içim içimi yiyor. Bu nasıl saçma bir psikoloji bende çözemedim. Tüm hayatımı işgal ediyor bu düşünceler, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Gerçekten güzel kategorisinde değilim. Evet bakımlıyım ama sorun tamamen sima. Yani yüz hatları. Bunu da değiştirmem mümkün olmadığı için makyajsız kendimi daha da çirkin görüyorum. Şimdi Allah var herkesi güzel bulmuyoruz. Beni görseniz yüzde yüz beni de güzel bulmazsınız. Bu bende takıntı haline geldi. İnsanlar ne der diye değil nişanlım hep makyajla bir nebze daha güzel gördü silince de benden soğuyacakmış da evlenince arzulaması vs komple gidecekmiş gibi hissediyorum. Makyajsız yorguuuun bitkiiiin yataktan yeni çıkmış uykulu gibiyim. Cildim alerjik olduğu için dermatologumun verdiği kremleri kullanabiliyorum sadece. Diğer denediğim ürünler beni mahvediyor. Kısacası cilt bakımıma da önem veriyorum üstelik. Bol su içiyorum güzel uyuyorum. Değerlerim iyi. Ama gerçekten olmuyor o yorgun görüntüyü silemiyorum.
Sizce siz gerçekten güzel misiniz? Ya da güzel değilimdir belki ama kendimi güzel buluyorum diyenlerden misiniz? Sürekli makyajla kendinizi gördükten sonra makyajsız nasıl hissediyorsunuz?
Valla arkadaşım güzel olmak zorunda değiliz ki ya. Neden böyle bir şeyle kendine takıntı yaptın? Yaşını bilmiyorum ama olayın güzellikle ilgili olmadığını ben 26-27 yaşından sonra fark ettim. Olay yol arkadaşı olmak, bir olmak, iyi insan olmak gibi çok daha derin şeyler.Bir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.
Eğer bu kadar farklı oluyosan bence kalıcı makyaj ile kaş ve dipliner yaptırabilirsin. Makyajı azaltma aşamasına daha soft bi geçiş olurEki Görüntüle 2719280
İnternetten buldum şimdi. İşte bu kadar çok değiştiriyor. özellikle göz kısmı. yine moralim bozuldu bak.
Sen bu yorumu yazınca istemsizce aklıma bu haber geldi ladjjajdjsevlenince sabah sizden önce uyanırsa ne olacak?
cok guzelsın bır kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?