Makyajsız gördü

Kardeşimin sünnet düğünü ve kendi Düğün günüm hariç makyaj yapmış insan değilim son 5-6 yıldır sadece kalem çekmeye başladım onun dışında hiç birseu surmuyorum yuzume

Çok mu guzelsin ondan mı diyeceksiniz ama hayır :))

Yüzümde cillerim var ufak ufak ve son doğumdan kalan doğum lekelerim var ...

Hiç biseyi kapatmaya çalışmıyorum yani boyle mutluyum beni gören lekelerimle goruyor

Sen kocanı memnun etmek zorunda değilsin ki o seni memnun etsin o zaman. İkiniz birbirinizi sevmişsiniz o seni dış görünüşün için sevdiyse o başka demek ki gerçekten sevmiyor denir. Makyaj konusuna gelirsek bence onun yanına giderken falan yavaş yavaş azalt makyajını. Mesela göz makyajını hafiflet veya ten makyajına hafiflik ver Kontur yapiyosan yapma allık sürme aydınlatıcı da kullanma. Gözlerine çok fazla var da kullanma yani bunları arada bir yap tabiki ama her zaman yapma. Mesela ben bir ara acaba çok mu aşırı makyaj yapıyorum diye kendimce düşünüp far kullandığım günlerde eyeliner kullanmıyordum. Eyeliner kullandığım günlerde de far kullanmıyordum. Ten makyajım sadece bb kremden ibarettir mesela. Yani anlatmak istediğimi anlatabilmisimdir umarım. Bence sende fazla dert etme bunları o da bişey demez seviyosa

Eskiden markete bile rimel+fondötenle giden ben artık pijama ile gidiyorum. Niye? Sıkıldım çünkü. Önce yap sonra sil. Amaaan kim uğraşacak diyorum. Zamanla o makyaj işi Askıya alınıyor. Ayrıca evlenince evde hep makyajlı gezmeyeceksiniz ki

şu hayatta ne dertler varken bunu dert ediyor olmanız ne kötü. nişanlınız her daim sizi makyajlı mı görecek evlenince?

Nişan düğün harici günlük hayatta fondoten sürmedim yüzüme bi rimel bi eyeliner ve ruj zaten bu süreçte de bi yere gittiğim yok makyaj da yapmıyorum kendimi güzel hissediyorum makyaj yapmak sende alışkanlık olmuş bence bi kaç gün yapma ihtiyacın olmadığını anlarsın

Valla kendimi güzel bulmuyorum ama makyaj bugüne kadar hiç yapmadım. Hem doğal halimle görünmek istedim hem de kozmetik ürünlerin zararlarından cildimi korumak istedim.

Benim hayatimda hic makyaj yoktur. Goz makyajini cok begenirim ama kemik gozluk takiyorum şişedibi. Makyaj yapsam da görünmüyor, saçma oluyor heves etsem de. Sadece yazin esmerlestigim icin ve esmerligi kendime yakistirmadigim icin bi ton acik pudra kullaniyorum. Evleneli onu da biraktim ozel gunler disinda.

Esimle nisanliyken de hic makyaj yapmadım pudradan baska. Ilk kez kina gecemde, sonra da dugunde cok cok az bir makyajla gördü. Ilk gece eve girer girmez uzerimi cikarmadan hemen makyaji silmeye koyuldum. Cok yakismis ya silme boyle kalsin dedi. Dedim cilgin misin yatak dosek batar, yepisyeni carsaflarimi ruj lekesi yapamam. Neyse bi kere o olayi hatirlatinca iyi gel ruj sureyim de bi öpüşelim gor gununu dedim. Benim agzim yuzum onun agzi yuzu batti tabii. Ondan sonra hic heves etmedi gun boyu ne kadar yikasa da agzinin kenarlari cenesine kadar kipkirmizi dolaştı

Bı arkadas var kızı hiç makyajsız görmedim. Ciddi görmedim. Kızın evine gitmeden önce bı hafta önce haber vermek lazım. Çünkü herşeyiyle mükemmel olmalı o . Evine temizlikcisi gelmeli her yer parlamali. Ev yemeği yapan yerlerden harika sarmalar içli köfteler el açması börekler mezeler almalı. Sofra donatilmali. Full makyaj harika elbiseler giymeli . Hatta senede bir giderim. Her gidişimde tabak bardak masa örtüsü bile farklı olmalı. O yüzden anca senede bı gideriz. Aslında hoş sohbet çok tatlı bı insan. Ama bu abartılı yasami makyaj bağımlılığı evle ilgili mükemmel olma cabasi. Bana itici geliyor. Çünkü makyaj yapmasa da sofrada onbeş çeşit değil de üç çeşit de olsa biz aynı tatlı sohbeti yapsak daha mutlu olurum. Çok kasıntı olmamak lazim. Kefene girerken makyaj olmucak güzel gitseler olmucak. İyiligimiz ve kotulugumuzle gircez mezara. Yanimiza tek kâr kalan bu olucak. Ayrıca çok çirkin bı insan olsan makyaj bile paklamaz seni. Yüzünü canlandırmaya bak maskeler yap. Biraz makyajdan uzak dur. En pahalı markaları bile kullansan bu kadar bağımlı olmak ileride cilt kanseri olarak dönüş yapabilir. Sağlığın için vazgeç . Sağlıklı beslen bol süt iç. Maskeler yap. Kendin için mutlu ol. Kimse mükemmel olmak zorunda değil. . Daha ne diyim. Sabah sabah bu kadar meseaji ablama bile yazmiom ben

lütfen. kendini sev. uzun zamandır makyaj yapmıyorum. Bu yüzüme cok alıstım. arada hafif bir makyaj yapınca kendimi çok beğeniyorum. hafif makyaj kendimi şımartmak oldu. sende dene. insan gerçekten alısıyor ve baktıkça güzelleşiyor. yüzüm temizlendi. inan krem vs kullanınca yüzüm ters tepki veriyor. gül suyu kullan sadece düzenli olarak.
yüzüne alışman gerek

Özellikle profesyonel makyaj yapılınca ben de tabii ki kendimi çok beğeniyorum ya da kendim özel günlerde makyaj yaparım zaten. Ama onun dışında her gün makyaj yapacak kadar vaktim olmuyor, makyajı yap, üzerine onu temizle benlik değil, bir de cildime kıyamıyorum her gün kimyasal sür bir yere kadar. Ben kendini çok seven, beğenen bir insanım bu yüzden de makyajı daha bakımlı gözükmek istediğim zamanlarda yapıyorum yalnızca. Sizin durum daha ciddi ama bence, bunu nişanlınızla oturup açıkça konuşun, gerçek düşüncelerinizi söylediğinizde daha rahat davranacağınızı düşünüyorum.

Gerçekten bu makyajsız çirkinim kafasını hiç anlayamayacağım. Makyaj değil modifiye yapıyonuz sanki

Yuzum alerjik diyorsunuz ama yuzunuze onca kimyasali surmekten de geri durmuyorsunuz. Bu sekilde gecmez zaten kisir dongu gibi. Benimde cildim asiri hassas, alerjik. Bir de gul hastaligi rahatsizligim var mesela. Ben makyaj yapmam ki yapamam da yoksa cildim mahvolur. Tenimde yer yer kizarikliklar var. Ama kapatmak icin ugrasmam. Ben kendimi bu halimle seviyorum. Bence kendinizle barisik olmalisiniz. Omur boyu kendinizi makyajin arjasina saklamak istemezsiniz bence.

Sen mi çikinsiniz? Hahay
İltifatı gelmiş herkesin iki gündür yahu.

Ben özel günlerde tam bir makyaj yapıp kendimi çok güzel hissedersem utanıyorum ya, başka biri olmuşum da milleti kandırıyormuşum gibi

Sen mi çikinsiniz? Hahay
İltifatı gelmiş herkesin iki gündür yahu.

yaa hayir ahshshsjs yazdan bu yana yuzumde bir suru cil, gunes lekesi vs oldu onlari cok takiyorum ama makyajla da kapatmaya useniyorum

bir de okuldan dolayi gunde minimum 16 saat bilgisayarin basinda olunca gozler coktu. ama yapacak biseyim yok devam boyle

Ya bırah, herkesin iltifatı gelmiş. Pandeminin uzun vadedeki etkisi olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…