- Konu Sahibi cicekportresi
-
Bende yazıcaktım vazgectım aynen evlendıkten 6 ay sonra gıda zehırlenmesı yasadım cok ıgrenc olucak ama burnumdan bıle yedıklerımmgeldı kusarkenvalla evlenince hastalıkta sağlıkta oluyor. gıda zehirlenmesi geçirdim bir kere öbek öbek adamın üstüne kustum. kim bilir tipim nasıldı?
yırtık pijama da giyerim saç baş dağılmış da görür.
zaten evlenince olay fiziki beğeniden öte sevgiye dönüşüyor. şey gibi düşün ailemizi çok seviyoruz ama güzel oldukları için değil. ailemiz oldukları için.
Kabuğunu yüzüme sürüp iç kısmını yiyorum, her türlü kârdayımBence sürmeyin yiyin köyden gelen doğal sebze ve meyveleri yüzünüze ziyan etmeyin
valla ben bekarken daha guzeldim. simdi ikizlerim var asiri zayifladim ve boyum uzun burnum kocaman duruyor iyice.gozlerimin alti mosmor her zaman. makyaj yapmiyorum artik hic coktan biraktim. yine soyleyeyim cirkinim cidden ama esim begenir mi begenmez mi bunalimina girmiyorum. güler yuzum ve tatlı dilim benim makyajim ve guzelligimBir önceki konumdan beni hatırlarsınız. Makyaj bağımlılığım ile ilgiliydi. Pazar günü maalesef nişanlımın korona testi pozitif çıktı. Ve gerçekten ağır geçiriyor. Bu sabah daha iyi hissettiği için beni görüntülü aradı. "Acil açabilir misin, telefonu bile zor tutuyorum 2 dk seni göreyim" yazmış ben açmayınca da. E kıyamayıp açtım mecbur görüntüyü. Yer yarılaydı da makyajsız dolaşmayaydım dışarılarda. Sadece siyah göz kalemi vardı. Ergenler gibi bir de yüzümün yarısıyla konuştum. "hasta mısın sen, eve gitsen iyi olur halsiz duruyorsun" dedi. Turp gibiyim aslında. Yani makyajla ilgili her şeyi kullanan birisi olarak çocuk şok geçirdi de galiba diyemedi. Bir de hastalıkla cebelleşiyor. Sonra akşam konuştuk. Ya bende sadece göz kalemi vardı bugün, fark etmedin mi dedim. Görüntü biraz bulanıktı ama yo normaldin dedi. Yani normal olmam imkansız, arada fark uçurum. Beni kırmamak için mi böyle dedi yoksa gerçekten puslu mu görünüyordum bilemiyorum.
Şimdi de içim içimi yiyor. Bu nasıl saçma bir psikoloji bende çözemedim. Tüm hayatımı işgal ediyor bu düşünceler, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Gerçekten güzel kategorisinde değilim. Evet bakımlıyım ama sorun tamamen sima. Yani yüz hatları. Bunu da değiştirmem mümkün olmadığı için makyajsız kendimi daha da çirkin görüyorum. Şimdi Allah var herkesi güzel bulmuyoruz. Beni görseniz yüzde yüz beni de güzel bulmazsınız. Bu bende takıntı haline geldi. İnsanlar ne der diye değil nişanlım hep makyajla bir nebze daha güzel gördü silince de benden soğuyacakmış da evlenince arzulaması vs komple gidecekmiş gibi hissediyorum. Makyajsız yorguuuun bitkiiiin yataktan yeni çıkmış uykulu gibiyim. Cildim alerjik olduğu için dermatologumun verdiği kremleri kullanabiliyorum sadece. Diğer denediğim ürünler beni mahvediyor. Kısacası cilt bakımıma da önem veriyorum üstelik. Bol su içiyorum güzel uyuyorum. Değerlerim iyi. Ama gerçekten olmuyor o yorgun görüntüyü silemiyorum.
Sizce siz gerçekten güzel misiniz? Ya da güzel değilimdir belki ama kendimi güzel buluyorum diyenlerden misiniz? Sürekli makyajla kendinizi gördükten sonra makyajsız nasıl hissediyorsunuz?
Ben kendimi güzel ve çekici buluyorum. Ama bence insanları bana çeken şey güzelliğim değil yaşam enerjim. Sevgili kişilerinden duyduğum iltifatlarin yüzde yirmisi güzellikle ilgiliyse yüzde sekseni yaydigim pozitif enerji, mutluluk hali, kavga ederken bile yapılan bir espriye gülebilme potansiyelimle ilgili mesela :)
Bir gün güzelliğim beni terk edebilir ama yaşam enerjim olduktan sonra boşta kalmam diye düşünüyorum
Birkaç sene önce tatildeydim, oranın meşhur bir bahçesi vardi, nasıl gideceğimi falan sorduğumda çocuğun biri beni götürebilecegini söylemişti. Böyle tanışmıştık. Çocuk da benden o zaman üç beş yaş falan küçük.
Beni o gün güneş çarptı. Daha doğrusu Allah çarptı gibi bişey oldu. Tüm her yerim çatladı.
Akşam çocuk beni önce eczaneye götürdü,sonra bahçeye gittik.
Ertesi gün her yerim çatlamaya devam etti, çocuk eczacı kalfası gibi bana bişeyler getirip durdu, akşam beni aldı oranın güzel bir köşesine götürdü,ateş falan yaktı... Ertesi gün tüm vücudum çöle döndü catlamaktan, kıyafeti çıkaracak kadar bile hareket edemediğim için aynı elbiseyi günlerdir giyer haldeydim,elbise sarı sarı kremlerden pislik içindeayaklarım yaklaşık 41 numara oldu,çocuk annesinin terligini getirdi çıplak ayak gezmeyeyim diye. Beni beni acil servise taşıdı, dönüşte şehrin başka bir tepesine çıkarttı,hatta ben tirmanamadigim için birazinda beni taşıdı... dört döndü etrafımda..ertesi gün işten erken çıktı başka şehre beni havaalanına götürdü falan. Yolda yuzime baktı baktı dedi ki ; 'seni gördüm pamuk prenses gibiydin,gittikçe cadı annesine benzedin ha'
Ben de büyük bir ictenlikle dedim ki; bu benim için bir gurur aslında çünkü anladım ki 27 değil 72 yaşımda da olsam genç bebeleri peşimde dolastirabiliyormuşum
Eki Görüntüle 2719262
Bahsettiğim 72 yaş halim de bu.
Bunu düşün , ayakları 42 numara yap, üstünde kremden sümük sürmüş gibi sarı lekeler olan bir elbise, saclarina beş gündür su değmemiş-birbirine girmis. Bir yerinde pişik var gibi yürüyen,devamlı 'ayy şuram ağrıyor,ay buram ağriyor' diye söylenen bir kadın
Ama yaşam enerjim ışıltı saçtığı için çocuk da bu 72lik kadınla takilmaktan çok hosnuttu, her fırsatta koştu geldi. Tanışmaktan ne kadar mutlu oldugunu defalarca dile getirdi...
Yani bence bu foto bile güzelliğin erkekler için çok da önemli olmadığını anlatıyor olsa gerek
adam sadece o gün üstünde olan pijamanı bir daha giyme ne olur gözümün önüne gelir demişti.Bende yazıcaktım vazgectım aynen evlendıkten 6 ay sonra gıda zehırlenmesı yasadım cok ıgrenc olucak ama burnumdan bıle yedıklerımmgeldı kusarkeno halımle adama sarılıp oluyorum ben dıye aglıyodum
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, moral oldu. Belki de gerçekten bana öyle geliyor. Yazarken bile inanamadım ama :)
2009 yıllarında forumda makyajsız hallerini paylaşanlar olmuş. Şimdi o tayfa yok mu yahu?
Yalnız baya beğendim anlattığı şeyleri heleki rimelle alakalımakyaj bağımlılığınız konusunda şu videoyu izlemenizi öneririm. Geçen tesadüfen denkgeldi aslında aşırı makyajın gereksizliğini anlatıyor güzel baya
Ben de öylesine girmiştim videoya baya beğendim rimel konusunda baya ürktüm dediğiniz gibi bir yere gittiğimiz yok evde sürmüyoruz Allah'tanYalnız baya beğendim anlattığı şeyleri heleki rimelle alakalıhiçbir fikrim yoktu şaşırdım jgjgjggj meğer hergün sürdüğümüz rimeli çıkartmak için ovarken 20 yıllık basınç yapıyormuş göz kaslarımız o kadar güçlü değilmiş ve gevşemeye yol açıyormuş neyseki korona varda evden hiç çıkmadım kaç ay oldu makyaj yapmayı unuttum
ama sen güzelsin güzel! o gözler bende olsa varsın kirpik olmasın!Geliyor
Ben attim makyajli makyajsiz göz hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?