Makyajsız gördü

Bende yazıcaktım vazgectım aynen evlendıkten 6 ay sonra gıda zehırlenmesı yasadım cok ıgrenc olucak ama burnumdan bıle yedıklerımmgeldı kusarkeno halımle adama sarılıp oluyorum ben dıye aglıyodum

Ben seni anladım Ebru gündes ornegi gibi kadin makyajsiz yok gibi silik.Ama makyajla efsane.Demek ki sana da makyaj cok yakisiyor.

Kirpik lifting kalici eye liner arada bir baz bb gibi seyler sursen cozersin gibi geldi..

Eklentiler

• images.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 51
Hiç bir sevgimi beni makyajlı görmedi yaparsam da fondöten ruj ve rimel.yani çok fark olmuyor . Ayrıca hiç bir sevgilim makyaj yapmamı istemiyor . Sanırım erkekler gerçekten makyajdan hoşlanmıyor . Ya da korkuyorlar altından çıkan şey ne olabilir diye . Bence kendinle barışık ol .

Valla genlerden bir uzun karadeniz burnu almisim burun deliklermde dolayiyla buyuk,am bu zamana kadar bir kisi dsinda hic kimseden cok cirkinsin,kocaman burnun var gbi soylemler duymadim.Ha arkamdan dedilerse o baska.Ama buna ragmen makyaj yapmam.Ara sira maskara cekerim veya kalem bu kadar.Cnku yillar once makyaji yaptigmda cok degistigini farkettim.O yuzden cok uzun bir zamndir yapmiyorum.Esmde boyle begeniyor.Muhtemelen nisanlinizda sizi sifir makyajla gordugu zaman bir sok etkisi olacak.Kaldiki kalem bile insani canli gosteriyor.O yuzden en kisa zamnnda birakin makyaji.Sizi saf halinizle gorsun.Alisinca zaman zamn yine yaparsniz

valla ben bekarken daha guzeldim. simdi ikizlerim var asiri zayifladim ve boyum uzun burnum kocaman duruyor iyice.gozlerimin alti mosmor her zaman. makyaj yapmiyorum artik hic coktan biraktim. yine soyleyeyim cirkinim cidden ama esim begenir mi begenmez mi bunalimina girmiyorum. güler yuzum ve tatlı dilim benim makyajim ve guzelligim

seni gördüm pamuk prenses gibiydin,gittikçe cadı annesine benzedin ha

Burayi kaçirmayalim ama Sizi ilk gordugunde cadi annesi gibi degil pamuk prensesmişsiniz yani daha sizi ilk gordugunde begenmiş cocuk zaten. Yaşadiginiz çatlak durumu da kalici birşey değil haliyle...

Bu güzel anıda beğeninin hiç etkisi yok diyemeyiz.

Bende yazıcaktım vazgectım aynen evlendıkten 6 ay sonra gıda zehırlenmesı yasadım cok ıgrenc olucak ama burnumdan bıle yedıklerımmgeldı kusarkeno halımle adama sarılıp oluyorum ben dıye aglıyodum
adam sadece o gün üstünde olan pijamanı bir daha giyme ne olur gözümün önüne gelir demişti. bir de narkozluyken aşkım bak bana bebek bezi bağladılaaaaar diye ameliyat önlüğünü kaldırmışım
yani konu sahibi takıldığın şey çok küçük hiç üzülme

Hadi evliliği geçtimde bebek düşünüyosan ondan sonra nasıl yapacaksın wc ye zamanın olmuyo (not bu saatte saatlerdir ağlayan bebeği susturmaya çalışan ve uyumak için neler vermem diye iç geçiren zavallı anne )

Makyaj yapilir yapilmasina da abartmamak lazim bence yapinca. Asiri makyaj dogal durmuyor zaten. Karsi tarafa yapay bir goruntu verince konusurken o kisiyle iletisim de cok dogal olmuyor sanki. Nasil anlatsam bilemedim. Asiri makyaj bazen cok yapmacik duruyor ve o yapmacik goruntulu biriyle de cok dogal sohbet olmuyor bazen.
Cilt bakimi daha onemli bence. Bakimli olmak makyaj kupu olmak degil. Insan dogal hali ile de bakimli gorunebilir. Bazen hafif bir ruj bile yeter.

Ben de ergenlikte senin gibiydim. Lise çağları üniversite ilk yıllarında. Hatta fondötensiz çok konforsuz hissederdim, gözümde bir karış kalem olurdu, sürmediğimde alık hissederdim. Ne olduysa bir şekilde zamanla makyajdan sıkılıyor insan, şimdi üşeniyorum, makyaj yapmaya yapmaya da unuttum sanki, geçen bir eyeliner çekeyim dedim batırdım; sonra yıkayıp rimel sürdüm. Makyaj yaptığımda bunalıyorum, cildim kusuyor, sanki daha çirkin oluyorum. Eve gelince ilk iş su altına girip temizliyorum. Tamamen göz alışmasıyla ilgili bir durum. Kimse de mükemmel değil, makyajsız daha güzelsindir eminim. Şimdi eski hallerm maymun gibi geliyor. Zamana yayarak kurtul makyaj alışkanlığından, cildine iyi bak, bakıma harca paranı, beğenmediğin yerlerin varsa ufak estetik dokunuşlar yararlı bile olabilir:)

İyiki görmüş yoksa evlendıgı sabah şok gecirirdi o zaman :) tamam sokaga makyajsız cıkmıyo olabılırsın ama nişanlınında gercek yuzunu gormedı hakkı. Böyle yazıncada bir tuhaf oldu ama sen hiç takılma buna hatta arada bir makyajsız fotograf at görüntülü ara sonra evlenınce şaşırmasın.

Sosyal medyanın ve çevrenin kadında çok etkisi oluyor maalesef , mankenleri görüyorlar kıyasa tabi tutuluyorlar eleştiriliyorlar yada özenli gözükmek için makyaj yapıyorlar. Ben şahsen makyajsız cansızım sivilce izlerimi kapatırım bu işe yatkın olduğum için yapıyorum bende özenmişimdir doğal güzellere ama kendimi makyaj yapınca daha iyi hissediyorum diğer türlü insanlar kayıtsız kalıyormuş gibi geliyor bana

Ben kendimi güzel buluyorum burnumun kemerini de aldırırsam mihteşem olecek gebelikten sonra bakalım, ama makyajlı afeti devranım benceçünkü makyaj yapmayı biliyorum kusurlarıma göre, en doğal görünümlüsünden yaparım, herkes bilmiyo makyajı sıvıyo güzelse bile çirkin olabiliyolar, göz kalemi sürmüştüm dedin kaldımı göze kalem çekmek bilemedim kötü duruyo bence, gözünü küçültür

makyaj bağımlılığınız konusunda şu videoyu izlemenizi öneririm. Geçen tesadüfen denkgeldi aslında aşırı makyajın gereksizliğini anlatıyor güzel baya
Yalnız baya beğendim anlattığı şeyleri heleki rimelle alakalı hiçbir fikrim yoktu şaşırdım jgjgjggj meğer hergün sürdüğümüz rimeli çıkartmak için ovarken 20 yıllık basınç yapıyormuş göz kaslarımız o kadar güçlü değilmiş ve gevşemeye yol açıyormuş neyseki korona varda evden hiç çıkmadım kaç ay oldu makyaj yapmayı unuttum

Ben de öylesine girmiştim videoya baya beğendim rimel konusunda baya ürktüm dediğiniz gibi bir yere gittiğimiz yok evde sürmüyoruz Allah'tan

sizde bu durum takinti haline gelmiş zaten siizin dogal halinizi beğenmeyip sizden soğuyan adam doğru kisi değildir e oyle bi insan icinde üzülür mu insan birde mesel bende bir ara rmel kalem olmadan duramazdim gözlerimi bos ve ciplak sanardim aslinda kirpiklerim fazla uzun takma gibi dusunun ona ragmen rmel sürmeyince ben kendimi kotu hissederdim gözlerim sanki ciplak gelirdi ama tamamen kendime bu durumu takinti haline getirmişim yani astim cok şükür o durumu kendinize eziyet etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…