Malatya///44

bende gürünlüyüm malatyaya gitmek için bizden geçmek zorundasınız:))) bende yakınım size hatta geçen hafta darendede somuncu babadaydım o ne muhteşem bi yer insanın içi huzur doluyo orada görüşmek üzere..

http://nurmutfakta.blogcu.com/

ne güzel burda izmirde gürünlü aynı mesleği yaptığım tanıdıklar var onlar sürekli geliyorlar gürüne
geçen geldiklerinde dağ sakızı getirmişlerdi sağolsunlar
birgün gelirsem uğrarım mutlaka
her sene niyetleniyorum mutlaka bir engel çıkıyor nedense neyse sizlerden haberleri almakta güzel Şeniz

canım gelirsin işallah bi gün.

inşallah inan nasıl özledim yaş geçtikçe hasret daha artıyor
çocukluğumun geçtiği yerleri görmeyi öylesine istiyorumki anlatamam
gelip görmezsem hep bir yanım eksik kalacakmış gibi geliyorkaydirigubbakcemile4işte bu süpürgeden olsa hemen geleceğim ama yok işte nasip bakalım ne zamana kısmet olacakgamyoncuiremsu

inşallah inan nasıl özledim yaş geçtikçe hasret daha artıyor
çocukluğumun geçtiği yerleri görmeyi öylesine istiyorumki anlatamam
gelip görmezsem hep bir yanım eksik kalacakmış gibi geliyorkaydirigubbakcemile4işte bu süpürgeden olsa hemen geleceğim ama yok işte nasip bakalım ne zamana kısmet olacakgamyoncuiremsu

bak nasip kısmet diyosun.insan bilmiyoki.bi bakmışsın burdasın.canım sen neresindensin malatyanın.

evet öyle valla.çokkkkkkkkkk memnun oldum ben.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah ikimizinde müsait olduğu bir gün ayarlar görüşürüz
haberleşiriz şu aralar biraz rahatsızım gebelikten dolayı en kısa zamanda gün belirleyelim olur mu:1hug:

inşallah ikimizinde müsait olduğu bir gün ayarlar görüşürüz
haberleşiriz şu aralar biraz rahatsızım gebelikten dolayı en kısa zamanda gün belirleyelim olur mu:1hug:

canım geçmiş olsun.herkes hamile kaldıda bi ben kalamadım görüyonmusenağlamasenağlama allahım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana.doğum yakınmı?

canım geçmiş olsun.herkes hamile kaldıda bi ben kalamadım görüyonmusenağlamasenağlama allahım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana.doğum yakınmı?

sakın üzülme niye kalmayasın elbette kalırsın ama herşeyin bi vakti zamanı var güzelim sen sabret Allah kerimdir ne zaman vereceği belli olmaz
doğum ocağın ilk haftası güzelim ya kışa geliyo yabanım gülünüm bacuna bi el atarsın artıkın teyze olucan daha
fırsattan istifade sömüüüüüür :roflol:
şaka şaka benim kız kardeşim yok bacım yok sefilim sefiiiiiil:a015:

sakın üzülme niye kalmayasın elbette kalırsın ama herşeyin bi vakti zamanı var güzelim sen sabret allah kerimdir ne zaman vereceği belli olmaz
doğum ocağın ilk haftası güzelim ya kışa geliyo yabanım gülünüm bacuna bi el atarsın artıkın teyze olucan daha
fırsattan istifade sömüüüüüür :roflol:
şaka şaka benim kız kardeşim yok bacım yok sefilim sefiiiiiil:a015:

evet canim ya vakti gelince olur.ay benimde kiz kardeşim yok olurum valla.sen üzülme yeterki.daha çok varmiş doğuma.hangi hasteneye gidiyon.ben anatolia varya oraya gidiyomda belki dedim sende....bide taniş çikiyomuşuz.

evet canim ya vakti gelince olur.ay benimde kiz kardeşim yok olurum valla.sen üzülme yeterki.daha çok varmiş doğuma.hangi hasteneye gidiyon.ben anatolia varya oraya gidiyomda belki dedim sende....bide taniş çikiyomuşuz.

anatolia'ya 3 hafta önce gittim sadece 1 kere o da kendi dr'um izindeydi
ben müjde hst. gidiyorum ilk doğumumuda orada yaptım
kız bana bak bide tanış çıkıyomuşuz iyimi ben sana özelden bi ulaşayım sonra
a.s.

senağlamadoğma büyüme malatyalıyım bikaç ay önce eş durumundan taşınmak zorunda kaldık nasıl özledim anlatamam.

bende malatyalıyım :lepi: bi kaç gün sora memleketimi görmeye gidicem kaysılar beni bklio naniknanik

özümbüş,dem44 nerdesiniz ya.

yabangülüm maatyadaydım dualaınız kabul oldu 23 yıldan sonra nihayet gelebildim hihoyyyt
pazar saat 11 gibi geldik salı gece 12 de yola çıktık tekrar
çok özlemişim memleketimi bayağı değişmiş gelişmiş
gezme şansım fazla olmadı teyzemler hasta oldukları için geldim şükür onlarıda gördüm telefonda konuşuyorduk fakat görmek daha farklı hem üzüntü hem hasret giderme derken dolaşmaya vakit fazla kalmadı
ama eşim hayran kaldı keşke daha önceki yıllarda gelmiş olsaydık dedi döndükten sonra yine gitme planlarını yaptı hihoyyyt inşallah yine geleceğim ozaman sizleride görürüm inşallah
giderken kk da sorun yaşanıyordu o yüzden girip söyleyemedim sizlere geliyorum diye çok ani karar verip çıktık yola çünkü inşallah yine gelirim sizleride görürüm Şeniz

yabangülüm maatyadaydım dualaınız kabul oldu 23 yıldan sonra nihayet gelebildim hihoyyyt
pazar saat 11 gibi geldik salı gece 12 de yola çıktık tekrar
çok özlemişim memleketimi bayağı değişmiş gelişmiş
gezme şansım fazla olmadı teyzemler hasta oldukları için geldim şükür onlarıda gördüm telefonda konuşuyorduk fakat görmek daha farklı hem üzüntü hem hasret giderme derken dolaşmaya vakit fazla kalmadı
ama eşim hayran kaldı keşke daha önceki yıllarda gelmiş olsaydık dedi döndükten sonra yine gitme planlarını yaptı hihoyyyt inşallah yine geleceğim ozaman sizleride görürüm inşallah
giderken kk da sorun yaşanıyordu o yüzden girip söyleyemedim sizlere geliyorum diye çok ani karar verip çıktık yola çünkü inşallah yine gelirim sizleride görürüm Şeniz

:sm_cool::sm_cool:ben sana demedimmi bak.kısmet işte.çok sevindim ya okuyunca.bi daha bekliyoruz.gelince işallah bi buluşma yaparız.a.s.a.s.

Back
X