Malatya///44

bilmem biras duygusalım bugün. dün anavatan kan ağlamaya başladıda.. havada biraz soğuk olunca şöle mayıştım sanki.. sen nasılsın...

bilmem biras duygusalım bugün. dün anavatan kan ağlamaya başladıda.. havada biraz soğuk olunca şöle mayıştım sanki.. sen nasılsın...

niye canım ne oldu.anavatan niye kan ağlamaya başladı.evet ya havalar bayabi soğudu birden.valla bende iyiyim işte.diğer kızlar nerde ya...

ben geldim yanlız ve yaşlı hasta kadın bakıyorum kimseler yok evde yanlız burda yanlız neyse hemşolar nasılsınız görüşmeyeli

Bende malatyali deigilm ama oralai sayilirim dogma byme malatyaliyim malatya gibi yermi var cok ozluyorum cokkk

niye canım ne oldu.anavatan niye kan ağlamaya başladı.evet ya havalar bayabi soğudu birden.valla bende iyiyim işte.diğer kızlar nerde ya...

benim anavatan kan ağlamaya başladı :utangac: regl oldum yani dün.. ben bu havaları seviom beni daha bi romantik yapıo gibi:asigim:

:kızgın:benim malatyam gene alt sıraya düşmüş heç dayanamam nedesiniz kızlarrrrrr :uhm:ben burda oldukça muna müsade etmeyeğim haden sizleride bekliyoruma.s.

Şeniziyidir gülüm bayram koşuşturması gece ev temisliyom gündüz yatıyorumve kendimden bu yüzden nefret ediyorum:kızgın:sen ne yapıyosun bi türlü aynı anda burda olamadık bundada bi hayır var heraldeCADIARZU

valla canım ben daha başlamadım ama yarın başlarım kesin.evet karşılaşamıyoruz ya.havalr nasıl soğudu dimi bi anda donuyorum ben.bide bünye zayıf.işallah bayramda güzel olur hava.

yok canımmmsenağlama maalesefff... allah tüm isteyenlerimize nasip etsin inş :emir_bebek:

bu sorudan nefret ediyorum ama olmuyormu?benimde olmuyorda bu soruyu duya duya artık nefret ettim herkesten.tedavi görüyorum.gelmiyor hınzır inat ediyor.bilmiyorki annesi onu ne çok bekliyor.hayırlısı olsun.

Back
X