Malatya///44

canım slm bende malatyalım ama uzun yıllar oldu kocaelınde yasıyorum zaman oldukcada gıderım memleketıme ınsanalrı sıcak kanlıdır sevecendır:)

yaaa başbaşa olmak istiyor bir yere gidemiyoruz bende olmaz dedim o yüzden tartışıyoruz...

canım bende malatyalıyım ama uzun yıllardır kocaelınde yasıyorum fırsatta oldukca gıderım malatyaya seviyorum havasını suyunu insanlarını sıcakkanlıdır malatyanın ınsanı:)

canım slm bende malatyalıyım ama yıllardrı kocaelınde yasıyorum fırsatta buldukca gıderım malatyaya havası suyu ınsanalrı cok guzeldır memleketım dıye söylemıyorum:)))

gulsun37 hoş geldin canım tabiki malatyanın havası suyu bi başkadır özlemişindir şimdi

dem44 sende uzun süre uğramadın topiğe seni seniiiiii...topiği bahanesiz bırakanları idamla cezalandırılacaktır.haberiniz olsun ona göre...

yabangülüm benim uğramama sebebim vardı bi ara net yoktu bi arada ne yaptıysam kulübe giremedim bi kaçgünde sade girdim baktım çıktım çünü hemşolara kümüştüm kimse uğramıyo diye ya canım işte böyle

ay valla sizleri gördüğüme ne sevindim.nerdesiniz ha.dem44:kızgın:mine,özümbüş bir sürü kişi vardı...olsun yinede toplanmaya başladık..işallah çoğalırız...ocean06 sen artık malatyalı sayılırsın....okidoki_44 memlekette olmasan bile kalbinin burda olduğunu biliyoruz..mine sende burda doğum yapacan ha.allah bi avazda kurtarsın....

canım zaten soranlara malatyalıyım diyorum..2,5 yaşından beri burdayım..
yeşillik, sulak, çok güzel bi memleket burası çoooook:hooray:

hemşerim merhaba!pes etmeden seni yakaladığım için çok mutluyum.benim annemde,babamda malatyalı.ben istanbulda doğmuşum ama sonuçta köküm malatya.umarım birlikte güzel şeyler paylaşırız...:içelim:

slm dem44 nasılsın? nerelerde oturuyosun?

dilane kimin peşinde koştun bu kadar? benim mi yoksa :)

çok şükür ben de iyiyim.. site hata verip duruyor yazamıyorum.dede korkut parkının oralardayım..
burdan bi arkadaş daha vardı ama hatırlamıyorum kimdi..

Back
X