- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi BeyazPatik35
-
Haklisiniz ama kimse onlari silah zoruyla evlendirmedi.Mucadele etselermis.Hadi yine dogru olsun en azindan eslerini aldatmak yerine ayrilsinlar.Kimseyi kandirmaya haklari yok.her çocuk yapan birbirine deli divane aşık değildir.
yani çocukları oluyor diye aman ne harika bir çift diyemeyiz.
yatağa girmek için çok sevmek gerekmiyor inanın. öyle olsa geçmişte dedelerimiz, ninelerimiz, annelerimiz, babalarımız için ne diyeceğiz?
görücü usulü ile evlenen milyonlarca insan var bu ülkede.
hepsi de çoluk çocuğa karışıyor.
çocuk ile sevgiyi aşkı bağdaştırmayalım lütfen.
benim de böyle tanıdığım kişiler var.
sevdiğine kavuşamamış ama uygun birini bulunca da evlenmiş olan.
ama aklı hala gerilerde kalan, üzüntü duyan...
evlilikleri devam ediyor buruklukları olsa da.
Arkadaşımda bunu söylüyor ama ben sonunda üzülsün istemiyorumher çocuk yapan birbirine deli divane aşık değildir.
yani çocukları oluyor diye aman ne harika bir çift diyemeyiz.
yatağa girmek için çok sevmek gerekmiyor inanın. öyle olsa geçmişte dedelerimiz, ninelerimiz, annelerimiz, babalarımız için ne diyeceğiz?
görücü usulü ile evlenen milyonlarca insan var bu ülkede.
hepsi de çoluk çocuğa karışıyor.
çocuk ile sevgiyi aşkı bağdaştırmayalım lütfen.
benim de böyle tanıdığım kişiler var.
sevdiğine kavuşamamış ama uygun birini bulunca da evlenmiş olan.
ama aklı hala gerilerde kalan, üzüntü duyan...
evlilikleri devam ediyor buruklukları olsa da.
Offf aynen ya nefret ediyorum böyle tiplerdenSu yapilan vicdansizlik ve sizde vicansizlifa canak tutuyosunuz.
Kim bilir belki burda kk ya uyedir o erkegin karisi. Kim bilir birimizden biridir. Belkide ilk cocugunu daha kucagina alamadan psikolojisi bozulan, su an diken ustunde oturan, kocasinin acigini yakalamaya calisan, ama acigni yakalayincada ne yapicagini bilmeyen, hayati allak bullak olucak olan arkdasimiz hertain gibi birisidir. Ikisinide silmelisiniz.
Arkadaşımda bunu söylüyor ama ben sonunda üzülsün istemiyorum
Ya yuvaları bozulsun istemedim çocuklarına yazık diye...tabiki kocaman insanlarbence onu arkadaşınız düşünsün.
siz karışmayın.
yok sayın bu konuyu.
koskoca kadın.
kendi bilir ne yapacağını.
siz dediniz diye vazgeçmez yani.
boşuna düşünmeye gerek yok.
gerçek aşk olsaydı ikisi de başkalarıyla evlenmezdi.Hayırlı akşamlar kk hatunları konu iki eski iş arkadaşımla alakalı bayan olan kk kullanmadığı için benden rica etti...
10 yıl önce aynı iş yerinde tanıştılar.
Kız arkadaşım sonradan girmişti işe çok samimi olduk.
Ailesinin baskısıyla nişanlayacaklardi,hem üniv okuyor hemde part time çalışıyordu...
Erkek iş arkadaşımla çok sevdiler birbirlerini o kadar ailene söyle nisanlını sevmediğini dediysemde,aileme bunu yapamam onları birde bu şekilde yıkamam dedi...
Erkek arkadaşım kaçalım senden ayrılamam seni bırakmam dediysede kız arkadaşım yapamam dedi...
Erkek arkadaşım okuduğu şehire gitti işi bıraktı belki unuturum diye ama tlf konusmaya devam etmisler ve kopamamışlar(kız arkadaşım kızacağımı bildiği için benden saklamış).
Arkadaşım evlendi işi bıraktı...
Erkek arkadaşım da ona inat sevmediği yeni tanıdığı biriyle 10 gün sonra evlendi...
Bu arada ikisiyle hala görüşüyorum..
Evliliklerinin birinci yılında oglan kıza faceden yazıyor çok mutsuzum evlenmekle hata ettim diye...
Bunlar ara ara faceden görüşüyorlar normal arkadaş gibi taaki bu zamana kadar...
Kız arkadaşımın 1 çocuğu,diğerinin 2.çocuğu olacak...oğlan senden başka kimseyi sevmedim esimle mecburiyetten evliligimi sürdürüyorum çocuklar için diyor...Arkadaşım eşiyle arada sorunlari oluyor,onu unutamadığını keşke onunla evlenseydim diyor...
Hem konuşuyor hemde vicdanen çok rahatsızım diyor...
Fazla ayrıntı varda uzun yazmak istemedim...
Ikna etmeye çalışıyorum unut boşver diyorum ama unutsam çoktan unuturdum sadece tlf yazısiyoruz o bana derdini anlatıyor bende ona diyor...
Kizceler bana akıl verin bunları nasıl bu sevdadan vazgecireyim...
Yazdıklarınızı okutacağım şimdiden çok teşekkür ederim
Ben olsaydım eğer açık açık söylerdim diğer konularıma bakabilirsiniz...Kizmayin ama bana konudaki kadin konu sahibi gibi geldi arkadasi gibi anlatiyo ama kendisi sanki.
Hem erkegin laflarini birebir bilio hem kizin konuşmalarini anlatiyo hem onlar icin bu kadar ugrasiyom süsü verio burdaki yorumlarla tatmin olmak icin açılmış bi konu sanki.
Eger yanlış düşünmüşsemde özür dilerim konu sahibi !
Evet neler görüp duyuyoruz...rabbim ıslah etsin bundan sonra karışmayı düşünmüyorumBenim bir tanidigim evliyken eski sevgilisiyle gorusmus, bunu duyan esi bicaklayarak öldürdü,haber siteleri bile yazdi. 2 çocuklari vardi. O çocuklar bu kara lekeyi maalesef tasiyacaklar. Biri mezara biri hapse gitti. Yani şaka değil bu isler.
Diyorum canım herseyde arkadaşımı düşünüyormuş inanıyor arkadaşımda
Igrenc birşey ne dediysem bir açıklaması varBunu duymak arkadasinizin hosuna mi gidiyormus
Haklısınız olan bana olacak yalnız görüşmüyorlarmış sadece tlfda sonuçta buda haklı çıkarmıyor ya onlariBen arkadasina hiç bir şey söyleyemem çünkü ne denilirse kafasındakini yapacak zaten
ne desek boş
Ama bence sen korumalisin kendini onlardan.
Çünkü bizim bir yakinimizin patronu evli olan arkadasini ayartti kaçtılar bir süre
Kadinin kocası da tanıdığımizin karşısına çıktı sen mi bunlari bulusturuyordun diye
Kadin resmen başına bela aldı suçu olmamasına rağmen
bos ver suçu günahlari kendilerine
Bir de O zaman nasil başkalarıyla evlenmeyi bildilerse şimdi toparlasinlar yok yapamayip gizli buluşmaya devam ederlerse bir yerde patlak verir is zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?