Malesef Aldatmak

Su yapilan vicdansizlik ve sizde vicansizlifa canak tutuyosunuz.
Kim bilir belki burda kk ya uyedir o erkegin karisi. Kim bilir birimizden biridir. Belkide ilk cocugunu daha kucagina alamadan psikolojisi bozulan, su an diken ustunde oturan, kocasinin acigini yakalamaya calisan, ama acigni yakalayincada ne yapicagini bilmeyen, hayati allak bullak olucak olan arkdasimiz hertain gibi birisidir. Ikisinide silmelisiniz.

Haklisiniz ama kimse onlari silah zoruyla evlendirmedi.Mucadele etselermis.Hadi yine dogru olsun en azindan eslerini aldatmak yerine ayrilsinlar.Kimseyi kandirmaya haklari yok.

Arkadaşımda bunu söylüyor ama ben sonunda üzülsün istemiyorum

Offf aynen ya nefret ediyorum böyle tiplerden

bence onu arkadaşınız düşünsün.
siz karışmayın.
yok sayın bu konuyu.
koskoca kadın.
kendi bilir ne yapacağını.
siz dediniz diye vazgeçmez yani.
boşuna düşünmeye gerek yok.
Ya yuvaları bozulsun istemedim çocuklarına yazık diye...tabiki kocaman insanlar

Kizmayin ama bana konudaki kadin konu sahibi gibi geldi arkadasi gibi anlatiyo ama kendisi sanki.

Hem erkegin laflarini birebir bilio hem kizin konuşmalarini anlatiyo hem onlar icin bu kadar ugrasiyom süsü verio burdaki yorumlarla tatmin olmak icin açılmış bi konu sanki.

Eger yanlış düşünmüşsemde özür dilerim konu sahibi !

gerçek aşk olsaydı ikisi de başkalarıyla evlenmezdi.

kör ölmüş badem gözlü olmuş.
yasaklar çekicidir.
heyecan arayışı.

sonuçta yaptıkları terbiyesizlik.

aşkları bitmediyse, boşanıp evlensinler.

Ben olsaydım eğer açık açık söylerdim diğer konularıma bakabilirsiniz...
Mutlu bir evliliğim olmasaydı 5 yıl çocuğum olsun diye cırmalamazdım.. .
Arkadaşım her ayrıntısına kadar anlatıyor bana bende size aktardım hepsi bu inanıp inanmamak size kalmış...

Benim bir tanidigim evliyken eski sevgilisiyle gorusmus, bunu duyan esi bicaklayarak öldürdü,haber siteleri bile yazdi. 2 çocuklari vardi. O çocuklar bu kara lekeyi maalesef tasiyacaklar. Biri mezara biri hapse gitti. Yani şaka değil bu isler.

Evet neler görüp duyuyoruz...rabbim ıslah etsin bundan sonra karışmayı düşünmüyorum

Ben arkadasina hiç bir şey söyleyemem çünkü ne denilirse kafasındakini yapacak zaten
ne desek boş

Ama bence sen korumalisin kendini onlardan.
Çünkü bizim bir yakinimizin patronu evli olan arkadasini ayartti kaçtılar bir süre
Kadinin kocası da tanıdığımizin karşısına çıktı sen mi bunlari bulusturuyordun diye
Kadin resmen başına bela aldı suçu olmamasına rağmen
bos ver suçu günahlari kendilerine

Bir de O zaman nasil başkalarıyla evlenmeyi bildilerse şimdi toparlasinlar yok yapamayip gizli buluşmaya devam ederlerse bir yerde patlak verir is zaten

Haklısınız olan bana olacak yalnız görüşmüyorlarmış sadece tlfda sonuçta buda haklı çıkarmıyor ya onlari

Ben olsam ikisiyle de görüşmezdim. Kaç yaşında insanlar bunlar, ki uyarmışsınız. Aile için evlenilir mi? Akşam olup herkes evine çekilince herkes eşiyle kalıyor. Bunu hadi düşünmediler, çocukları da var artık. Kendi sorumluluklarını alamadıkları gibi 3 adet masum var ortada.

Aşk kutsal(dı) onların durumunda. Artık bu hakkı kaybetmişler. Mert olup boşanırlarsa ki sanmam, amenna. Ama diğer türlü eylemlerinin sonucunu alamayan kişilerle arkadaşlık etmek istemem şahsen sizin yerinizde olsam.

Sadece başını ve sonunu okudum.
Nasil kendi kk kulanmiyor ama senden rica ediyor? bi hesap acmak cokmu zor anlayamadım.
Yazdıklarimizi okutacağina direk kendine yardımcı olmaya çalışsaymışız, elçiye ne hacet..

Koskoca insanlar sevgi kelimesinin arkasına sığınıp ahlaksız davranıyorlar. Aşk sevgi o kadar basit şeyler değil. Velev ki çok seviyorlar ama çocukları için boşanamıyorlar. O zaman çocuklarını düşünüp uzak durmayı da bilecekler. Aksi takdirde çocuklarım için boşanmıyorum ifadesinin içi dolmuyor. Birinden birinin eşi er ya da geç bu olayı öğrendiğinde çocuklarının yaşayacağı travmayı hayal edebiliyorlar mı? Çocukları için boşanmıyorsa kalbine taş basmayı bileceksin. Bi insan öncelikle kendi için erdemli olmalı, ve tabiki çocukları içinde.
Bunları yapamıyorlarsa boşanmayı bi tarafları yemiyor, Öyle dışarda heyecan arayan basit insanlar oluyorlar. Üzgünüm en fazla bu kadar yumuşatabiliyorum kelimelerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…