Malesef sorun bende...

Canim senin yaptigin zaten normal olan .. Yani yapmakla yükümlüsün. Annenin komsulari yaninda dedikodu yapiyorsa ya susturcaksin yada orayi terkedeceksin. Dinen bu boyle. Sana gelince arkadasim senin cocugun yok galiba ve sabaha kadar uykuz kalmak ne demek iki saat cocugu salladiktan sonra ust komsu yuzunden uyanmasi ne demek bilmiyrsun. Pazar gunu saat sekizde tepende elktrik supurgesi calismasindan hastayken de avizeler sallanacak kadar ses olmasindan rahatsiz olmayabilirsin. Ama komsuluk hakki diyebirsey var ve ölunce ilk komsundan hesaba cekileceksin.. Ben artik banane diyemiyrm normalde de sakin biriyimdir kimseye birsey diyemem.

Canim senin yaptigin zaten normal olan .. Yani yapmakla yükümlüsün. Annenin komsulari yaninda dedikodu yapiyorsa ya susturcaksin yada orayi terkedeceksin. Dinen bu boyle. Sana gelince arkadasim senin cocugun yok galiba ve sabaha kadar uykuz kalmak ne demek iki saat cocugu salladiktan sonra ust komsu yuzunden uyanmasi ne demek bilmiyrsun. Pazar gunu saat sekizde tepende elktrik supurgesi calismasindan hastayken de avizeler sallanacak kadar ses olmasindan rahatsiz olmayabilirsin. Ama komsuluk hakki diyebirsey var ve ölunce ilk komsundan hesaba cekileceksin.. Ben artik banane diyemiyrm normalde de sakin biriyimdir kimseye birsey diyemem.
Valla mahhalede en sakin kimsenin etlisine sutlusune karismayan aile bizi.
Yapi meselasi bizim hir komsu gece gunduz kufreder kapisina polis gelir ben kapimi kapatir icerime girerim gercekten banane.
Toplu yasanan her yerde bir sekilde gurultu olur bazen duymaz bazen gormesin yoksa yasanmaz yuzyuze baktigim komsunun kapisina dayanamam.bu dinimizdede yok zaten.
Herkes dedikodumu yapr ne konusur kensi mesuliyetinde karismam herkes yetiskin insan kafam sarmiuorsa gorusmem olur biter.kimseyi degistiremem degosyirmek icinde enerji harcayamam.

Yapi meselasi bizim hir komsu gece gunduz kufreder kapisina polis gelir ben kapimi kapatir icerime girerim gercekten banane.
Toplu yasanan her yerde bir sekilde gurultu olur bazen duymaz bazen gormesin yoksa yasanmaz yuzyuze baktigim komsunun kapisina dayanamam.bu dinimizdede yok zaten.
Herkes dedikodumu yapr ne konusur kensi mesuliyetinde karismam herkes yetiskin insan kafam sarmiuorsa gorusmem olur biter.kimseyi degistiremem degosyirmek icinde enerji harcayamam.
Canim kufurle filan bu ayni sey degil. Kaldiki ben de kimseyle kavga etmedim kibarca uyardim o terbiyesizlik etti bana cevap verirken sonra ben yine duzgun ve sakin konusunca özür diledi. İnsanlar konusa konusa anlasir. Ama senin kavga gurultu kufur dedigine zaten kimse birsey diyemez cok rahatsiz olursan eger ancak polise sikayet edersin. Burda herked dertlesiyor. Yani kimse ben mukemmelim komsularim kotu demiyor.

Yok her zaman yaparlar, ona bir şey demiyorum zaten canım. Sadece dini bir toplantıya gelip, böyle şeyler yapmaları beni şaşırttı. Ben de o an, uyarma ihtiyacı hissettim. Ki zaten onlar da utandılar. Onlar utanınca ben de üzüldüm açıkçası... Kaç yıllık komşularımız... Hiç birini durduk yere kırmak istemem.

Sorun sadece gürültü değil, kafamdan sofra bezi çırpılması... Ve o iğrenç patlıcanın kafama düşmesi hanımefendi. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmıyor. Ben sadece kişisel haklarıma saldırıda bulunulması durumuna karşılık, bir insanı uyarıyorum... Birilerinin huyu diye, bebeğimin uykusunun sürekli bölünmesine izin veremem! Yukarıdaki hanzo, kafasına göre takılsın diye 5 saat yerde, bi yerlerimi ağrıta ağrıta çocuk uyutamam! Kimsenin keyfi için, kendime işkence edilmesine müsaade edemem!
Size gelince, her şeye bana ne diyebiliyorsunuz madem, benim konum için de bana ne diyebilirsiniz, öyle değil mi? İlk ve son yorumunuzdan anladığım kadarıyla konumu gayet özenle takip ediyorsunuz. Neden benim kişisel problemim için de bana ne demiyorsunuz?

Sorun sadece gürültü değil, kafamdan sofra bezi çırpılması... Ve o iğrenç patlıcanın kafama düşmesi hanımefendi. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmıyor. Ben sadece kişisel haklarıma saldırıda bulunulması durumuna karşılık, bir insanı uyarıyorum... Birilerinin huyu diye, bebeğimin uykusunun sürekli bölünmesine izin veremem! Yukarıdaki hanzo, kafasına göre takılsın diye 5 saat yerde, bi yerlerimi ağrıta ağrıta çocuk uyutamam! Kimsenin keyfi için, kendime işkence edilmesine müsaade edemem!
Size gelince, her şeye bana ne diyebiliyorsunuz madem, benim konum için de bana ne diyebilirsiniz, öyle değil mi? İlk ve son yorumunuzdan anladığım kadarıyla konumu gayet özenle takip ediyorsunuz. Neden benim kişisel problemim için de bana ne demiyorsunuz?
Diuorum zaten sen gurbette git milleti oldurmek icin kapisina dayan esinin basini yakinda zaten belaya sokarsin.
O kafana dusen patlican dan banane deseydim dersin;)
Hayat senin banane;)

Canim kufurle filan bu ayni sey degil. Kaldiki ben de kimseyle kavga etmedim kibarca uyardim o terbiyesizlik etti bana cevap verirken sonra ben yine duzgun ve sakin konusunca özür diledi. İnsanlar konusa konusa anlasir. Ama senin kavga gurultu kufur dedigine zaten kimse birsey diyemez cok rahatsiz olursan eger ancak polise sikayet edersin. Burda herked dertlesiyor. Yani kimse ben mukemmelim komsularim kotu demiyor.
Beni anlayan ve derdimi dinleyen, benimle paylaşan birilerinin olması gerçekten çok güzel... Konumu açmaktaki maksadım komşum değil, bendim zaten. Kendimi frenlemekte güçlük çekmem, yaşadıklarımdan usanmış olmamdı. Anladığınız için gerçekten teşekkür ederim. Sadece anlatmaya ve paylaşmaya ihtiyacım vardı. Yani benim çevremde, beni teselli eden birileri yok. Dinleyen biri yok. Olanları da aramaya utanıyorum. İnsanları derdimle üzmek istemiyorum.

Beni anlayan ve derdimi dinleyen, benimle paylaşan birilerinin olması gerçekten çok güzel... Konumu açmaktaki maksadım komşum değil, bendim zaten. Kendimi frenlemekte güçlük çekmem, yaşadıklarımdan usanmış olmamdı. Anladığınız için gerçekten teşekkür ederim. Sadece anlatmaya ve paylaşmaya ihtiyacım vardı. Yani benim çevremde, beni teselli eden birileri yok. Dinleyen biri yok. Olanları da aramaya utanıyorum. İnsanları derdimle üzmek istemiyorum.
Bak seni frenlemesi gereken seyi yukarida yazdim.
Siz gurbettesini esinle sen birbirinize emanetsiniz.sen gider bagirip kapoya dayanirsin karsindaki arsiz cikar sana saldirir esinin basi belaya girer.sen beni kotu niyetli bulsanda ben olabilecekker hakkinda ongorude bulunuyorum

Diuorum zaten sen gurbette git milleti oldurmek icin kapisina dayan esinin basini yakinda zaten belaya sokarsin.
O kafana dusen patlican dan banane deseydim dersin:KK66:
Hayat senin banane:KK66:
Yazdıklarınızdan, okuduğunuzu anlamayla ilgili bir probleminiz olduğunu çıkarıyorum maalesef. Bu yüzden size sayfalarca okuduğunuz şeyleri tekrar etmeyeceğim, nasılsa anlamayacaksınız.
Gördüğüm kadarıyla halen konumdasınız ve benimle münakaşa edip, laf sokmaya çalışıyorsunuz. Eşimle beni pek bir düşünür haldesiniz, iyi ki her şeye bana ne diyormuşsunuz... Siz böyle mi bana ne diyorsunuz? :KK48:
İster kendi, ister eşimin başını belada koyarım. Sizin de söylediğiniz gibi: Hayat benim, size ne???

Yazdıklarınızdan, okuduğunuzu anlamayla ilgili bir probleminiz olduğunu çıkarıyorum maalesef. Bu yüzden size sayfalarca okuduğunuz şeyleri tekrar etmeyeceğim, nasılsa anlamayacaksınız.
Gördüğüm kadarıyla halen konumdasınız ve benimle münakaşa edip, laf sokmaya çalışıyorsunuz. Eşimle beni pek bir düşünür haldesiniz, iyi ki her şeye bana ne diyormuşsunuz... Siz böyle mi bana ne diyorsunuz? :KK48:
İster kendi, ister eşimin başını belada koyarım. Sizin de söylediğiniz gibi: Hayat benim, size ne???
Aĺlahbkimseyi sizinle komsu etmesin okomsularinizada sabir versin.
Benim algilarim gayet acik si elestiri kaldiramiyor pohpohlayacak birilerini ariyorsunuz.alah esinizi anasina bagislasin siz gercekten sorunlusinuz.
Ne yaparsan yap yarin gelip baska konu acarsin komasu saldirdi diye mazlumu oynarsin bilirim bu modelleri.
Hadi iyi eglenceler komsularinla:KK66:

Bak seni frenlemesi gereken seyi yukarida yazdim.
Siz gurbettesini esinle sen birbirinize emanetsiniz.sen gider bagirip kapoya dayanirsin karsindaki arsiz cikar sana saldirir esinin basi belaya girer.sen beni kotu niyetli bulsanda ben olabilecekker hakkinda ongorude bulunuyorum
Hanımefendi, karşımdaki zaten arsız. Ben gözümü karartmışım, o yolda gerekirse ölürüm, böyle bir tipim ben. Başı hiç belaya girmemiş insan değilim. Ceza mahkemelerinde kapanmış, cezası ertelenmiş veya para cezasına çevrilmiş dava dosyalarım var, içinde kavgadan ve adam yaralamadan olan da var.
Diyeceğim o ki, beni bunlar da frenlemez. Ucunda ölüm de olsa frenlemez... Ben gözü kara biriyim. Yeri gelince sabretmesini de bilirim ama gözüm dönünce sonuçları pek de umurumda olmuyor ve bu benim sorunum, anlatabiliyor muyum? Eşime gelince, benim ilkokuldan beri arkadaşım, bu huylarımı bilerek evlendi benimle. Bu yüzden boşanabilir de... İnanın umurumda da olmaz.

Aĺlahbkimseyi sizinle komsu etmesin okomsularinizada sabir versin.
Benim algilarim gayet acik si elestiri kaldiramiyor pohpohlayacak birilerini ariyorsunuz.alah esinizi anasina bagislasin siz gercekten sorunlusinuz.
Ne yaparsan yap yarin gelip baska konu acarsin komasu saldirdi diye mazlumu oynarsin bilirim bu modelleri.
Hadi iyi eglenceler komsularinla:KK66:
Hahahahaha... Ben ve mazlum. Ben hayatımda hiç mazlum olmadım hanımefendi. Bilakis, hep güçlü oldum hayatta karşılaştığım insanlara karşı. Özelden e mail adresinizi verirseniz, size dava dosyalarımın fotoğraflarını çekip, ifadelerimi atabilirim. Kasten adam yaralama olayım oldu ve asla masumu oynamadım. Gittim polise her şeyi olduğu gibi anlattım. Öyle mazlumu oynayacak olsam gelip burada öldürmek istediğimi söylemem herhalde. Benim pohpohlanmaya ihtiyacım yok, okuduğunu anlayabilen insanla sohbet etmeye ihtiyacım var. Bu yüzden bu forumdayım. Ben sorun bende diye kendimi eleştirebilen biriyim. Eleştiri kaldırma numarası yapacağım diye, beni karalamaya çalışan birine de pirim veremem. Sizin durumunuz da beni ilgilendirmiyor. Bence siz de banane derim demek yerine, bana ne demeyi öğrenin ve derhal konumu terk edin. Sözünüzün arkasında durun. Burası tartışma platformu değil. Adı üstünde bir derdim var, sizinle mi uğraşacağım yahu!

sabrınız tahammülünüz yok, haksızlığa gelemiyorsunuz, hakkınızı savunuyorsunuz, bazen kendinizi tutamayıp ileri gidip haklıyken haksız duruma düştüğünüz de oluyor. bu sizi kötü biri yapmaz. tutup birini öldürecek de değilsiniz.

ama bence bu kadar gözü kara olmayın... eşinizi de geçtim sizin bi evladınız var. tamamen size muhtaç küçücük bi insan. başınıza bi iş açılsa, hapse girseniz, ya da kavga ettiğiniz insan çok manyak biri olsa da sizi bıçaklasa öldürse? görüyoruz haberlerde neler oluyor.. tamam siz ölümden korkmuyorsunuz ama evladınızın annesiz kalmasından korkun bence..

ve inşallah bi an evvel istediğiniz şehre, istediğiniz gibi bi yere gidebilirsiniz. sürekli dua edin, meditasyon yapın, film izleyin. değmeyen insanlar için başınızı belaya sokmaya gerek var mı, zaten ömür boyu orda yaşayacak değilsiniz önünde sonunda kurtulacaksınız ordan. bunu düşünün kendinizi böyle motive edin. çok çok gelin buraya içinizi dökün.

bizim de bi alt komşu var, apartmanda mangal yakmak yasak olmasına rağmen her hafta mangal yakıyolar balkonda. tabii bütün dumanı bizim evin içinde.. hayır haber verseler camları kapıları kapatırız en azından o da yok... defalarca uyardık insanlar nasıl arsızlar.. bi gün bi sürahi suyu yukardan mangallarına döküp söndüreceğim o olacak :KK48: ama uğraşmaya değmez işte.

malesef bazı insanlar ne kadar uyarsanız da anlamıyor ya da anlamak istemiyor. en iyisi görmezden duymazdan gelmek muhatap olmamak..

Arkadaşlar canım çok sıkkın. Birileriyle paylaşıp rahatlamak istiyorum, artık dayanamıyorum...
Forumda ara sıra yazıyorum, ilişkiler konusunda tecrübeliyim. Lakin kendimi bir türlü düzeltemiyorum. Psikoloğa da gittim. Buralarda dinlemeden gönderiyorlar maalesef. Özel hastane falan da yok. İlaç kullanamam, bebeğim küçük, emziriyorum.
Sorunum şu; kendimden hiç memnun değilim. Sakin, normal biri olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. En ufak bir olayda bile aniden öfkelenip, bütün gemileri yakıyorum...
Doğu'da küçük bir ilde görev yapıyor eşim. Ben de haliyle buradayım. Tayinimizin çıkmasına iki ay kaldı ama ben bu şehirde çok boğuldum. Evden dışarı çıkamıyorum, komşuların gürültüsünden patırtısından bıktım. Bebeğimin uykusu çok hafif, çıt sesine uyanıyor. Apartmanda sürekli bir gürültü... Komşularla muhabbetim yok, kavga dışında tabii... Ben kızıyorum, onlar Türkçe bilmediği için cevap vermiyorlar.
En son bugün, camdan bakıyordum... Kafamdan patır patır bir şeyler döküldü. Bağırdım kızdım ama cevap vermeyip içeri girdi komşu. Sofra bezi çırptı kadın. Ben de bağırdım, yeter artık defalarca uyardım, elimde kalacaksınız dedim. O içeri girdi ama ben halen sakinleşmedim. 2 Senedir hep böyle, eşlerine de söyledim, belki defalarca kibarca uyardım. Ama artık dayanamıyorum. Bıçağı alıp, boğazlarını kesesim geliyor... Sinirim de halen geçmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Bıktım artık. Bıktım...
canım sakin ol. bulunduğun ortam nedeniyle böyle olabilirsin. bol bol dua et ve ben iyyim sakinim de. komşularınla arayı fazla bozma. sürekli ben iyyim de canım bol bol dua et

Bende gelirim hic dert diil:) Allahim su karsi komsunjn bi cocugu var aglar surekli sesi tutar ortaligi gene basladiii neyse sakin olucam sakin olalim kizlar cocugum yok ama cocuklarjniza engel olmayin baska insanlarjn ceremesini esiniz cocugunuz cekmesin kitap okumak guzel fikir cydates cydates ii etmissin kitap almakla

Benim de çocuğum yok ama o kadar da anlayışsız değilim.
Eşşeği görmediysek mokuna da basmadık değil yani ;)

Evi değiştirin, Müstakil bir ev bulun.. Kimsenin gürültüsünü de , pisliğini de afrasını da tafrasını da cekmezsiniz.. En temizi..

Ben kendi işimi kendim halledebilirim ama o izin vermiyor ki... Sonuçta kadınlar beni anlamayacağı için eşleriyle konuşmak durumundayım. Gidip konuşacağım desem izin vermez. Yanında yapınca da ben varken milletle kavga etme diyor, lakiiin, kendi de hakkını savunmuyor. Pısırık...

Öyle kadınların eşleri anlar mı sizce??
Adama pısırık deyip durmayın.
Biz kavgacıyız.
O tarz insanlar uzlaşmacı.
Umarım en kısa sürede taşınırsınız da rahatlarsınız.

:KK55::KK55: hazır kıt'a bekliyorum.
Yaptim yaptim.
onlar ses yapincada ben vurdum daha ilk vurmada cikti:KK62:niye vuruyomusum bende dedim siz niye en ufak biseyde vuruyosunuz dedim gurultu geliyor vurdum dedim.iste basladi konusmaya
Cocuklari kac saat oynatcama cocuklari nasil oturtcagima dair ogutler verdi:)
Bende dedim bidaha kapimada gelmeyin vurmayinda dedim.en son ozurdiledi gitti.
Esim sehir disindaydi ondan sonra o aradiydi bende boyle boyle dedim.
elin adamiyla ne konusuyosun deyip suratima telefonu kapatti:mad:.sagdan soldan geliyolar.

sabrınız tahammülünüz yok, haksızlığa gelemiyorsunuz, hakkınızı savunuyorsunuz, bazen kendinizi tutamayıp ileri gidip haklıyken haksız duruma düştüğünüz de oluyor. bu sizi kötü biri yapmaz. tutup birini öldürecek de değilsiniz.

ama bence bu kadar gözü kara olmayın... eşinizi de geçtim sizin bi evladınız var. tamamen size muhtaç küçücük bi insan. başınıza bi iş açılsa, hapse girseniz, ya da kavga ettiğiniz insan çok manyak biri olsa da sizi bıçaklasa öldürse? görüyoruz haberlerde neler oluyor.. tamam siz ölümden korkmuyorsunuz ama evladınızın annesiz kalmasından korkun bence..

ve inşallah bi an evvel istediğiniz şehre, istediğiniz gibi bi yere gidebilirsiniz. sürekli dua edin, meditasyon yapın, film izleyin. değmeyen insanlar için başınızı belaya sokmaya gerek var mı, zaten ömür boyu orda yaşayacak değilsiniz önünde sonunda kurtulacaksınız ordan. bunu düşünün kendinizi böyle motive edin. çok çok gelin buraya içinizi dökün.

bizim de bi alt komşu var, apartmanda mangal yakmak yasak olmasına rağmen her hafta mangal yakıyolar balkonda. tabii bütün dumanı bizim evin içinde.. hayır haber verseler camları kapıları kapatırız en azından o da yok... defalarca uyardık insanlar nasıl arsızlar.. bi gün bi sürahi suyu yukardan mangallarına döküp söndüreceğim o olacak :KK48: ama uğraşmaya değmez işte.

malesef bazı insanlar ne kadar uyarsanız da anlamıyor ya da anlamak istemiyor. en iyisi görmezden duymazdan gelmek muhatap olmamak..
Bunu çoğunlukla yapiyorum zaten. Yani evladımı çok düşünüyorum. Zaten o da olmasa bu manyaklardan biri şimdiye çoktan elimde kalmıştı. Kızımın varlığı az da olsa sakinleştiriyor beni.

Back
X