Lütfen önce sakin ol. Biliyorum şu an kalbin parçalanacak gibi atıyor. Umarım sorun olmaz ama kendini her türlü sonuca hazır tut. Benim pembe gelen lekenmelerim saatler içinde kanamaya dönüştü. Ama sende illa öyle olacak diye bir şey yok.Arkadaşlar forumda kimse var mı? Nolur yardım edin? 13 günlük hamileyim ve iki gün önce ki hcg değerim 51 çıktı. Ama bi saat önce leke leke pembe kanamam başladı. Neden Olabilir? Başına gelen var mı???
İnsallah canim zaten belirli testlerden sonra hemen tup bebek yapacaklarini sanmiyorum belkide rahimde perde var onu halledince kendiligimdede hamile kalabilirim ama benim yumurtalarim tembel ve dollenen yumurtalarim kalitesiz oluyor insallah bunun da bir cagresi vardir .Geçmiş olsun canım. Benim de iki düşüğüm var. Senin gibi kan pıhtılaşması var bende. İkinci gebeliğimde sıradan bir doktora gittim. Sadece aspirin verdi. Şimdiki doktorum perinotoji uzmanı. O da iğne verdi. Hiç rahim filminden falan bahsetmedi. Bence normal kadın doğum doktoru yerine perinatoloğa gitmeyi dene. Bizde genetik testler yaptırdık. Temiz çıktı. Eğer genetikte sorun olsaydı tüp bebek denemek zorunda kalırdık dedi. Belki seninde tüp bebek yapmana gerek yoktur.
Canimsin ya uzulme nolur insallah birsey olmamistir . yarin mutlaka dokta gitmelisin betayi tekrardan yaptirman lazim her kanama illaki dusuk olcak diye birsey yok canim kotu seyler getirme aklina ama tabi tam tersinede kendini biraz hazirla emin ol daha az hasar alirsin . insallah bebegin seninledirArkadaşlar forumda kimse var mı? Nolur yardım edin? 13 günlük hamileyim ve iki gün önce ki hcg değerim 51 çıktı. Ama bi saat önce leke leke pembe kanamam başladı. Neden Olabilir? Başına gelen var mı???
Squdiy gerçekten kalbim parçalanacak gibi. İlk bebeğimde düşük oldu 7.-8. haftada. Az evvel eşim sordu adet oldun mu diye. Kendisi vardiyada söyleyemedim hamileyim ama kanamam var diye. Bi de bi tatlı soruşu var ki. Ona gülücükler yolluyorum ama burda ağlayıp duruyorum aslındaLütfen önce sakin ol. Biliyorum şu an kalbin parçalanacak gibi atıyor. Umarım sorun olmaz ama kendini her türlü sonuca hazır tut. Benim pembe gelen lekenmelerim saatler içinde kanamaya dönüştü. Ama sende illa öyle olacak diye bir şey yok.
Canım hayırlısı olsun inşallah diyorum. Korkuyorum olsun olsun diyerek daha çok üzüleceğim bişeyle karşılaşmaktan. Ama bebeğimi bu defa kucağıma alabilmeyi çok istiyorum. İlk gebeliğimde o çatala kaç kez çıktım keseyi görmek için ama nasip olmadı. Şimdi de tekrar edecek diyeCanimsin ya uzulme nolur insallah birsey olmamistir . yarin mutlaka dokta gitmelisin betayi tekrardan yaptirman lazim her kanama illaki dusuk olcak diye birsey yok canim kotu seyler getirme aklina ama tabi tam tersinede kendini biraz hazirla emin ol daha az hasar alirsin . insallah bebegin seninledir
O durumunu cok iyi anliyorum gecen pazar test yaptim pozitifi gorunce esimle sevincimizi size anlatamam ama bak bugun dusuk yaptim simdi cok uzgunuzSqudiy gerçekten kalbim parçalanacak gibi. İlk bebeğimde düşük oldu 7.-8. haftada. Az evvel eşim sordu adet oldun mu diye. Kendisi vardiyada söyleyemedim hamileyim ama kanamam var diye. Bi de bi tatlı soruşu var ki. Ona gülücükler yolluyorum ama burda ağlayıp duruyorum aslında
Canim en azindan hamile kalabiliyorsun ve daha ikinci hamileligin belki kimyasal gebeliktir . ben ne yapayim bugun 4.bebegimi dusurdum insanlar daha cok kayiplar veriyr beterin beteri vardir canim benim Allah a guven suan sana destek olmaya calisiyorum ama inanki benimde icimden bir parcayi alip goturduler sanki herseyimi kaybetmis gibiyim ne diyecegimi bilemiyrmCanım hayırlısı olsun inşallah diyorum. Korkuyorum olsun olsun diyerek daha çok üzüleceğim bişeyle karşılaşmaktan. Ama bebeğimi bu defa kucağıma alabilmeyi çok istiyorum. İlk gebeliğimde o çatala kaç kez çıktım keseyi görmek için ama nasip olmadı. Şimdi de tekrar edecek diye
Sonucta hamile kalabiyorsunuz bu cok guzel bisey. Bence hamile kalmadan once bu dusuklerin sebebini arastirip tedavi olmaniz lazim. Rahim filmi vs.Kizlar merhaba bugun kan degerim 652 den 500 e dusmus doktor dusecek dedi iki uc gun icinde kanaman baslar dedi . cok uzgunum kizlar bu 4.dusugum doktorum sen hamile kalabiliyorsun rahim bebegi kabuk etmiyor hic beklemeden tup bebek merkezine gidin dedi insallah pazartesi gidip ne yapilmasi gerekiyorsa yapicam . kizlar cok mutsuzum sanki icimden birseyler kopup gitti Rabbim herkese hayirlisiyla hamilelik gecirmeyi nasip etsin . Ne isterseniz saglikli hayirli isteyin .:-(
Canımm kıyamam sana ya. Sürekli sabır istiyorum merhamet istiyorum Rabbimden. Başka bişey gelmiyor elimizden. İnşallah ikimizinde yüzü güler canım. Ben perşembe günü görümcemin çocuğunu kucağıma aldım. Çok ağırdı. Eve geldim hafif leke vardı. Hamile olduğumdan emün olmadığım için adet olucam diye düşündümO durumunu cok iyi anliyorum gecen pazar test yaptim pozitifi gorunce esimle sevincimizi size anlatamam ama bak bugun dusuk yaptim simdi cok uzgunuzyani simdi sana ne desem bos canm
Canım Doktorlar çok sorumsuz inan ki. Kaç kere söyledim ben düşük yaptıktan sonra hamile kalmadan önce kaç kez sordum yapılması gereken testler var mı bi daha yaşamak istemiyorum aynılarını diye, sadece troit testi yapıldıSonucta hamile kalabiyorsunuz bu cok guzel bisey. Bence hamile kalmadan once bu dusuklerin sebebini arastirip tedavi olmaniz lazim. Rahim filmi vs.
Sen bi doktora git bence.. Hem doktorlar nasil size yatis vermiyor onada sasiyorum. Bu arada ozeldeki doktorlara fazla guvenme onlar para almak icin herseyi soyluyorlar. ozelde kurtaj bile 1000 lira. Devlet hastanesinde iyi bi doktor bul ve onunla devam et tedavine. Hic bilerziklerini bozdurma. Rabbim dogal yoldan nasip etsin bebisini ama olmazsada tüp bebek icin harca. Arkadaslar ne guzel anlatmis git rahim filmi histeroskopi vs. Ne test yapilmasi gerekiyorsa devlette yaptir. Allah im sifamizi versinde biz evlat isteyenlerinde yuzunu guldursun insAllah.Kizlar benim sol kasigimda agri var gittikce artiyor . yarin doktora mi gitsem ya kanamamda baslamasi lazimdi ilk defa basima.boyle birsey geliyor ne yapmami onerirsiniz
Amin canim sagol haklisiniz aslinda ya aslinda capa arastirmada cok iyi ama histeroskopiyi filan yapmiyor rahim filmi de cekmiyor git baska hastanede cekil diyor arastirmam lazim nerde cekildigini daha bilmiyorumSen bi doktora git bence.. Hem doktorlar nasil size yatis vermiyor onada sasiyorum. Bu arada ozeldeki doktorlara fazla guvenme onlar para almak icin herseyi soyluyorlar. ozelde kurtaj bile 1000 lira. Devlet hastanesinde iyi bi doktor bul ve onunla devam et tedavine. Hic bilerziklerini bozdurma. Rabbim dogal yoldan nasip etsin bebisini ama olmazsada tüp bebek icin harca. Arkadaslar ne guzel anlatmis git rahim filmi histeroskopi vs. Ne test yapilmasi gerekiyorsa devlette yaptir. Allah im sifamizi versinde biz evlat isteyenlerinde yuzunu guldursun insAllah.
Dengesiz iste Allah iyi insanlarla karsilastirsin gercekten o doktorlar iste okumak icin okumuslar sevdiklerinden degil mesleklerini . sevmiyorsan yapma okuma o meslegiCanım Doktorlar çok sorumsuz inan ki. Kaç kere söyledim ben düşük yaptıktan sonra hamile kalmadan önce kaç kez sordum yapılması gereken testler var mı bi daha yaşamak istemiyorum aynılarını diye, sadece troit testi yapıldı
Yavrum sende niye agir kaldiriyosun hastaneden donerken ekmek aldik inanki arabadan inerken annem vermek istemedi o kadar uzerime titrediler . ama gercekten ne yaparsak yapalim bak o kadar yatmama yine gitti Rabbim bu kadarina musade etmis suan yataktan cikasim bile yok o kadar hayal kirikligi icindeyim tabikide Rabbimden gelene boyun bukmek lazimCanımm kıyamam sana ya. Sürekli sabır istiyorum merhamet istiyorum Rabbimden. Başka bişey gelmiyor elimizden. İnşallah ikimizinde yüzü güler canım. Ben perşembe günü görümcemin çocuğunu kucağıma aldım. Çok ağırdı. Eve geldim hafif leke vardı. Hamile olduğumdan emün olmadığım için adet olucam diye düşündüm
Sonucta hamile kalabiyorsunuz bu cok guzel bisey. Bence hamile kalmadan once bu dusuklerin sebebini arastirip tedavi olmaniz lazim. Rahim filmi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?