evet tek anlayan, tek zeki benim. var mı başka derdiniz?Konu sahibine yazılan yorumların çoğu benim yorumunda dahil duygusalliķla yazılmış yorumlar.
Evet babası birilerine yada kendisine de zarar vermesin istiyor fakat baba araba kullanıyor , geçmişte motosiklette kullanmış bir tecrübesi vardır diye düşünülmüş olabilir bu kadar felaket senaryosu yazmaya gerek yok.
Size gelecek olursak sizin bir çok konu sonuna mutlaka burda yaptığınız gibi bütün yorumları genelleştirerek
Arkadaşlar niye konuyu anlayamıyorsunuz aslında konu sahibi şunu demek istedi ..Benzeri mesajlarınıza rastlıyorum .
Bir tek anlayan zeki sizsiniz yani..
Burası bir forum ve dileyen saygı çerçevesinde duygularını , düşüncelerini yazabilir diye düşünüyorum.
Diğerinin düşüncesini küçümsemden
Pehhh!evet tek anlayan, tek zeki benim. var mı başka derdiniz?
Ben yanlış mı anladBen olsam al dilediğin gibi kullan derdim, motora değil de ona bi zarar gelmemesi için uyarıda bulunurdum.. kaskını tak vs gibi.. baba sonuçta ondan bi şey sakınılır mı.. bence "baba ben sana bi zarar gelir diye endişelendim hiçbir şeyim senden değerli olamaz" diye gönlünü alın..
lirBayram dolayisiyla aileme geldik. Ilk kez kendi motorumuda getirdim. Anahtari oturma odasinda unutmusum tabiki babamin sabahin körunde kalkip motoru kaciracagi aklima gelmezdi. Uyandim filan derken bir bakayim dedim motor yok.
Aradim babami, gezmeye cikmis neyse birsey demedim cok gecmeden getirdi. Bugunde diyor motoru iki uc gun ben sureyim surda işim var filan diye israr etti. Kendisinin arabasi var buarada, dedim madem binceksin neden kendininkini sattin. Olmaz dedim. Babamda "Malinda ne kiymetli" dedi.
Arkadaslar motor araba degil ki riskli, emanet motor mu verilir Allah askina. Malimi sakinmam ama ne kimsenin motorunu alirim ne veririm. Esim emanet araba dahi kullanmaz mumkunse. Yanlis miydi yaptigim? Allah korusun kendisine bisey olabilir, kaza yapar, birine vurur ruhsat sahibi benim. Ben nasil diyim al anahtari takil 2-3 gun diye okadar rahat bi insan degilim beni yanlis anliyor Bozuldu biraz ama ne yapayim ki.
Bayram dolayisiyla aileme geldik. Ilk kez kendi motorumuda getirdim. Anahtari oturma odasinda unutmusum tabiki babamin sabahin körunde kalkip motoru kaciracagi aklima gelmezdi. Uyandim filan derken bir bakayim dedim motor yok.
Aradim babami, gezmeye cikmis neyse birsey demedim cok gecmeden getirdi. Bugunde diyor motoru iki uc gun ben sureyim surda işim var filan diye israr etti. Kendisinin arabasi var buarada, dedim madem binceksin neden kendininkini sattin. Olmaz dedim. Babamda "Malinda ne kiymetli" dedi.
Arkadaslar motor araba degil ki riskli, emanet motor mu verilir Allah askina. Malimi sakinmam ama ne kimsenin motorunu alirim ne veririm. Esim emanet araba dahi kullanmaz mumkunse. Yanlis miydi yaptigim? Allah korusun kendisine bisey olabilir, kaza yapar, birine vurur ruhsat sahibi benim. Ben nasil diyim al anahtari takil 2-3 gun diye okadar rahat bi insan degilim beni yanlis anliyor Bozuldu biraz ama ne yapayim ki.
ben mi yanlış anladım Yoksa.Babanıza bişey olsa ruhsat sizin üzerinize ve başınız yanar.Ay cana geleceğine mala gelsinBayram dolayisiyla aileme geldik. Ilk kez kendi motorumuda getirdim. Anahtari oturma odasinda unutmusum tabiki babamin sabahin körunde kalkip motoru kaciracagi aklima gelmezdi. Uyandim filan derken bir bakayim dedim motor yok.
Ayy cok sasirdimm resmen motoru babanizdan kiskanmissinz aman allahim.motoru kacirdi falan diyorsunuz birde koca adama alkol fln bahane sonra kafaniza dank etmis bahane bulmussunuz.umarim sizin gibi evladim olmaz
Motoru vermediğin kişi üvey baban olmalı çünkü öz babadan esigenecek bir kıymti yok motorun.
Keşke babam yaşasaydı da istediği motor olsaydı.
Yazıklar olsun sizin gibi evlatlara..
ama dogruuuu maliniz kiymetliymis.. bosuna dememisler baba ogluna bir bag bagislaldi ama evlat bir salkim uzumu cok gordu. sizin hesap.
Sen zamaninda babanin arabasini kacirdiysan o da senin motoru kacirir boyle :)
Eger motosiklet ehliyeti varsa birak alsin ruhsat sende diye bisey olmaz. Sen de onun arabayi alirsin. Adam ozlemis demek
Yuh size.
Aklıma"
Baba oğluna bir bağ bağışlamış, oğul babaya bir salkım üzüm vermemiş" atasözünü getirdi.
Başımıza gelecek varsa yaya olarak da gelir.
Motor daha kiymetli babanizdan galiba hata yapmissiniz.
Motora baba dersin artık...
İnsan hiç 3 kuruşluk motoru babasından sakinir mı?
Babam yaşasaydı da tüm motorları önüne serseydim keşke
Baba çocuğuna bir BAĞ üzüm vermiş,çocuk babaya bir DAL üzüm vermemiş.....
destur bacim sen kime dayilaniyorsun ? babana sadece ''keyfi bir istek '' oldugu icin motorunu vermeyisinin nedenini aciklayarak yine kendini gostermissin.Cevap vermeyecektim ama alintilayabildigimi alintiladim. Sıktınız artik drama kraliceleri, iyiki bisey danistik be!
Sacmalayip duruyorsunuz. " Allah korusun kendine bisey olur" diyorum orayi es gecip ruhsat muhsat kismini alip habire onun uzerinden yuruyorsunuz.
Yok babasi bag bagislamis yok uzumu vermemis bilmem ne yapmis. Adami karda kista disari attik sanki.
Ben babamin hicbiseyini kacirmadim bugune kadar. Benim motorum yokken kendiside bana motorunu vermezdi basimiza is acacaksin diye. Babam bana bağda bagislamadi şuanki motorumuda bağışlamadi.
Adami ihtiyacta veya zor durumda biraktigim yok. Istese rahat rahat motor alacak maddi gücü var, ulasim icin altinda arabasida var. Istegi tamamen keyfi bir istekti.
Biri hikaye yazar biri, hayirsiz evlat nidalari atar, öteki hakaret bu ne be? Kendinize gelin.
destur bacim sen kime dayilaniyorsun ? babana sadece ''keyfi bir istek '' oldugu icin motorunu vermeyisinin nedenini aciklayarak yine kendini gostermissin.
kusura bakma ama burdan okuyunca hayırsız evlat gibi görünüyorsun napabiliriz yani????Cevap vermeyecektim ama alintilayabildigimi alintiladim. Sıktınız artik drama kraliceleri, iyiki bisey danistik be!
Sacmalayip duruyorsunuz. " Allah korusun kendine bisey olur" diyorum orayi es gecip ruhsat muhsat kismini alip habire onun uzerinden yuruyorsunuz.
Yok babasi bag bagislamis yok uzumu vermemis bilmem ne yapmis. Adami karda kista disari attik sanki.
Ben babamin hicbiseyini kacirmadim bugune kadar. Benim motorum yokken kendiside bana motorunu vermezdi basimiza is acacaksin diye. Babam bana bağda bagislamadi şuanki motorumuda bağışlamadi.
Adami ihtiyacta veya zor durumda biraktigim yok. Istese rahat rahat motor alacak maddi gücü var, ulasim icin altinda arabasida var. Istegi tamamen keyfi bir istekti.
Biri hikaye yazar biri, hayirsiz evlat nidalari atar, öteki hakaret bu ne be? Kendinize gelin.
Cemkirmeden once alintiladigin msjlara dikkat et te bi anla.Cevap vermeyecektim ama alintilayabildigimi alintiladim. Sıktınız artik drama kraliceleri, iyiki bisey danistik be!
Cevap vermeyecektim ama alintilayabildigimi alintiladim. Sıktınız artik drama kraliceleri, iyiki bisey danistik be!
7
kusura bakma ama burdan okuyunca hayırsız evlat gibi görünüyorsun napabiliriz yani????
Madem fikrin vardı konu açmasaydın.madem motoru vermeyeceksin bize niye soruyorsun?
Motorun ne kiymetliymiş arkadaş
Ben anlamiyorum.
Bazı insanın mali kıymetlidir. Olabilir. Bu kötü bir şey degil. Bazısı paylaşmayı tercih etmez. Bu da yargılanacak bir şey degil.
Buradaki tek hata belki ifade ediş biçiminizdir.
Babanızın da sizi tanıdığını düşünürsek öfke anındaki tepkilere çok alınacağını sanmiyorum.Zaten benim pisman oldugum seyde babama ilk verdigim tepkiydi sadece. Yanlis ifade ettim diye gonlunu nasil alsam diye ama konu bağ bahce üzümden öte gecemedi.
Babanızın da sizi tanıdığını düşünürsek öfke anındaki tepkilere çok alınacağını sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?