Mama kaplarına dokunmayın!

Evimin karşısında boş arsa var..hergün orda yiyecek birleyler bırakıyorum..iki tane plastik kap bırakıp yenisini getirdiysem eskilerini alıp kirlilik oluşturmamaya çalılıyorum..dün o kadar sinirlendim ki..tamam çok gğzel hayvanları düşünmeleri ama birisi çöp poşetini açıp üstüne ekmek yığmış biri karton kutu koyup içine yemek dökmüş..çöplüğe çevirmeye başlamışlar resmen..dönüp almayacaklarda bıraktıklarını..ne yapsam bilemedim..iki gğn sonrada etraf kirletiliyor diye belediyeye şikayet ederler..olan yine hayvancıklara olur..

Ben de bir mobilya firmasının kargo ücreti ile verdiği kedi evini koydum kapımızın önüne
3 gün sonra almışlar
tek umudum yakmak için değil de yine kedi için almış olmaları
" insan kadar acımasız bir canlı yok maalesef

Adore mobilya kargo ücretine kedi evi veriyor belki işinize yarar

Adore mobilya kargo ücretine kedi evi veriyor belki işinize yarar
Ben zaten geçtiğimiz iki yıl onlardan aldım. Öncesinde de leğenden-suntadan zaten yapıyordum kedi evini.
Yapmak hiç mesele degil, hatta işin keyifli süreci.
Benim tek problemim kedi evimi kıran - çalan andavallar.
Her yaptığım çalindigi-kirildigi için bu sene motivasyonum yok hiç alıp süslemeye...

Haklısınız ama oksijen israfı insanlar yüzünden motivasyonunuz düşmesin bizler de bir şey yapmazsak mağdur olan hayvancağızlar olacak

ben de düşünüyorum bu kedi evinden almayı, ancak yaşadığım yerde sokakta hiç kedi yok. okuduğum yere götürmek istiyorum ama kıbrıs, mümkün mü? oraya kargo göndermezler sanırım ya da masraflı olur heralde?

Süreleri bitti maalesef. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak yilda bir defalık açıyorlar,stok bitince bitiyor. Bu sene biz de yetisemedik kendimiz yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…