- Konu Sahibi bahargunay
-
Çok sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden inşallah.. İnşallah ben de sizler gibi Allah' ımızın izniyle ve kudretiyle bebeğimi alırım kucağıma.. Dualarınızda beni de unutmayın lütfen.. Bahar' ım seninde ayrıntılı açıklamalarını bekliyorum.. Kızlar obsesif olduğumu bi kez daha farkına vardım, yazdıklarınızdan hala tatmin olmayıp hala açıklama bekliyorum farkında mısınız.. :)) Allah cümle hasta kullarına ve bizlere de şifalar ihsan eylesin inşallah... Sizi hiç tanımadan kanı ısınan arkadaşınız..
Canım ben geçen yıl paxili bıraktım 10 mg. kullanıyordum yarıma düşürdüm derken kestim.. Tabi 1-1,5 ay sonra başladım bozulmaya ve kullanma ihtiyacı duydum.. Tekrardan başladım ilaca önce 10 mg. ın yarısını içmeye başladım 1 hafta sonra 10 mg a çıktım, 1 ya da 2 hafta geçti yok ben iyi olamıyorum tekrar gittim psikiyatra doz az geliyo 20 yapçaz, neyse 20 mg a başladık, sen misin başlayan bir yan etki bir yan etki, kullanmadığımdan önceki halimden daha kötü oldum, huzursuzluk , sıkıntı, daha fazla kaygı daha fazla takıntı ve uykusuzluk , kız 10 gün uyuyamadığımı biliyorum, neyse sonradan vücut ilaca alışınca ki bu 1 1,5 ayı bulabiliyo yavaş yavaş kendine geliyosun.. Yani diyeceğim sabret bitanem geçicek Allah' ımızın izniyle.. Ben yaşadığım tecrübeden yola çıkarak yazıyorum dozu yükselttiğin zaman yan etkiler artacak.. Sen sabret ilaç bi alışsın vücuduna sonra iyileştirici etkisini gösterecek Allah' ın izniyle.. Bir de daha çok yeni başlamışsın kız daha 1 hafta olmuş, hemen bişey bekleme...arkadaşlar bende sizden cesaret alıp paxil kullanmaya başladım. 10 mg ama hiç etki etmedi bugün 1 hafta oldu. hemen etki etmez biliyorum ama acaba 20 mg a çıkarsam mı? şiddetli boyun kas ağrısı var ve uykusuzluk hat safhada. bunlar için ayrı ayrı ilaç içmektense paxili artırmak mantıklı geliyor. 10. haftadayım hamilelelikte. düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. doktora sor demeyin çünkü onlar 10 mg a bile sıcak bakmıyorözellikle BAHARGÜNAY adlı arkadaştan cevap bekliyorum. bi de Bahar sen hangi ilaçları kullanmıştın 4 tane kullandım demişin. hamileleliğin başlangıcından itibaren mi yoksa 3 aydan sonra mı kullandın? Şimdiden Teşekkür ederim iyi ki varsınız.
arkadaşlar bende sizden cesaret alıp paxil kullanmaya başladım. 10 mg ama hiç etki etmedi bugün 1 hafta oldu. hemen etki etmez biliyorum ama acaba 20 mg a çıkarsam mı? şiddetli boyun kas ağrısı var ve uykusuzluk hat safhada. bunlar için ayrı ayrı ilaç içmektense paxili artırmak mantıklı geliyor. 10. haftadayım hamilelelikte. düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. doktora sor demeyin çünkü onlar 10 mg a bile sıcak bakmıyorözellikle BAHARGÜNAY adlı arkadaştan cevap bekliyorum. bi de Bahar sen hangi ilaçları kullanmıştın 4 tane kullandım demişin. hamileleliğin başlangıcından itibaren mi yoksa 3 aydan sonra mı kullandın? Şimdiden Teşekkür ederim iyi ki varsınız.
Canım, ben ilaçlarımı hamileliğim boyunca tamamen kesemedim sadece 1 tanesini yani Cipram'ı yarım içtim, onun dışında 1 adet Tegretol CR 400mg. 1 adet Atarax, 2 damla Clopixol damla içtim. Yani hakikaten deli cesaretiydi benim yaptığım. Ama doktor kontrolünde içtim tabiiki, mecburdum, yapacak birşey yoktu. İlk 3 ay içinde de içtim mecburen. Ama ilaçlar 10 günden önce etki etmiyor tatlım, bence dozu artırmadan önce 1 hafta daha bkl derim ben. Hiçbir doktor risk almamak için bu dönemde dozu artırmaz, benim dişimi bile çekmediler, hastane kapısının merdivenlerinde hüngür hüngür ağladığımı bilirim ağrıdan. Bence ilaçların 1 hafta içinde etki edecek v sn artırmaya gerek duymayacaksın.
Canım ben geçen yıl paxili bıraktım 10 mg. kullanıyordum yarıma düşürdüm derken kestim.. Tabi 1-1,5 ay sonra başladım bozulmaya ve kullanma ihtiyacı duydum.. Tekrardan başladım ilaca önce 10 mg. ın yarısını içmeye başladım 1 hafta sonra 10 mg a çıktım, 1 ya da 2 hafta geçti yok ben iyi olamıyorum tekrar gittim psikiyatra doz az geliyo 20 yapçaz, neyse 20 mg a başladık, sen misin başlayan bir yan etki bir yan etki, kullanmadığımdan önceki halimden daha kötü oldum, huzursuzluk , sıkıntı, daha fazla kaygı daha fazla takıntı ve uykusuzluk , kız 10 gün uyuyamadığımı biliyorum, neyse sonradan vücut ilaca alışınca ki bu 1 1,5 ayı bulabiliyo yavaş yavaş kendine geliyosun.. Yani diyeceğim sabret bitanem geçicek Allah' ımızın izniyle.. Ben yaşadığım tecrübeden yola çıkarak yazıyorum dozu yükselttiğin zaman yan etkiler artacak.. Sen sabret ilaç bi alışsın vücuduna sonra iyileştirici etkisini gösterecek Allah' ın izniyle.. Bir de daha çok yeni başlamışsın kız daha 1 hafta olmuş, hemen bişey bekleme...
selam nilcim nasılsın doktorda nasıl geçti? neler yaptın? ben herzaman internette takılamıyorum daha çok uzanarak geçirdiğim için gülüm. senin nasıl geçiyor bakalım? bulantıların varmı ? inşallah zamanla hepimiz rahatlarız ve iyi rahat hamilelik geçiririz. benim bugün 15nci haftam bitiyor. allahın izniyle haftaya 16 biticek yani 4 ayı tamamlamış olucamCanım pazartesi gittiğimde sonucum 480 çıktı..
Dünde dr.a gittim, keseyi gördük, 5+4 haftalığım..
Ah be canım, bende henüz panikten ve depresyondan bir zevk alabilmiş değilim..
Hep korku, hep korku..
Atamıyorum bu korkuyu içimden..
Kadın doğumcum, kardiyologla birlikte takip edeveğiz senin hamileliğini dedi..
Dün aynı zamanda kardiyoloğa da gittim..
Holter cihazı takılacak pzazartesi günü..
Bakalım günler ilerledikçe neler olacak..
Belkide çok rahat geçireceğiz ileri dönemlerimizi..
Ah be cerenim, Hep dua ediyorum, biz ve bizim gibilere..
Rabb'im bizlere öyle kolaylıklar versin ki, günler naıl geçmiş anlamayalım bile..
MaşaAllah sen büyüttün bebişi..
İnşaAllah yakında rahatlarsın be güzelim..
Bende hamiel olduğum için kendimi korkak değilde, özel hissetmek istiyorum..
Kendimle gururr duymak istiyorum..
Hayal kurmak istiyorum, pembe mi mavi mi diye..
Bebek mağazalarına dadanmak istiyorum..
Bunların hiçbiri mümkün değil şu aşamada ama Rabb'im büyüktür..
Hepimizi Allah'ıma havale ediyorum..
O'na emanet ediyorum..
baharcııım inin 41 kere maşallah oğluşumuza yaasvgili cerenim, Allah'a şükür bende bebişte çok iyiyiz... Sağlığımız ve moralimiz yerinde, ilaçlarıma devam ediyorum fakat emzirmiyorum. Yavrum daha fazla ilaca maruz kalmasın. Aptamil 1 veriyorum, 1 ayda 1.350 gram aldı. Doktorumuz çok iyi dedi, şimdiye kadar 2 defa da aşı oldu. Uykuları gayet güzel maaşallah. Birazdan sana son rsmini göndreceğim ki moralin yerine gelsin, o kokuyu duyduğunda herşeye değdiğini anlayacaksın. Sevgilerle canım benim...
Eki Görüntüle 380098 Eki Görüntüle 380099 Eki Görüntüle 380100
selam nilcim nasılsın doktorda nasıl geçti? neler yaptın? ben herzaman internette takılamıyorum daha çok uzanarak geçirdiğim için gülüm. senin nasıl geçiyor bakalım? bulantıların varmı ? inşallah zamanla hepimiz rahatlarız ve iyi rahat hamilelik geçiririz. benim bugün 15nci haftam bitiyor. allahın izniyle haftaya 16 biticek yani 4 ayı tamamlamış olucamvarya inan her geçen günün her dolan haftanın ardından çok mutlu oluyorum bi gün daha bi gün daha geçti diye . çünkü zor günler geçiriyorum allah büyük geç,cek hepsi diyorum. bende aynı senin gibikendimi mutlu özel hissetmekk istiyorum. mağazalara gidip heyecan duymak istiyorum ama şimdilik mümkün değil kapı dışarı çıkar çıkmaz korkularım tavan yapıyor ya hastalanırsam diye ve hemen eve dönüyorum maalesef ama dediğim gibi biliyorum geçicek ve o günleri heyecanla bekliyorum. zaten cinsiyetimizde belli değil teyzesi ne alıcağımız da belli değil diye dışarı çıkma konusunda şimdilik problem yok. bizimki bi miskin bi miskin sorma teyzesi. kontrollerde hep ayakları karnında toplu yatıyor yada yüzü koyun yatıp tepiniyor ultrasonlarda. bakalım yeğenimiz yani seninki nasıl olucak ooo ben yerim senin benim ve bahar bebişini eeee nehissediyormusun bakalım bişeyler gülüm :) herşeyin güzel geçmesi dileğimle tatlım dularım sizinle
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm yaaCanım benim sağol..İyi değilim aslında..
Hastanede yattım 2 gün.. Hiçbirşey yiyememe ve kesintisiz mide bulantısı yüzünden.. Bebek ve ben sususz ve vitaminsiz kalmışız.. Aslında dr. daha yatıracaktı ama, ben yalvara yakara çıktım hastaneden.. Çünkü orada kaldığım süre içinde gözümü kırpmadım.. Uyuyamadım.. Çıldıracaktım.. Eve geldim, 14 saat uyumuşum..
BUlantım çok fazla.. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. Hiçbir ilaç etki etmiyor.. Hayatımda böyle birşey görmedim.. Oğlumda da hamileliğim zor geçmişti ama bu tam bir felaket.. Saniye rahat nefes alamıyorum.. Her an bulantı, her an öğürtü.. Bakalım, inşaAlah uzun sürmez..
Sen nasılsın, rahatladın mı artık? Hep uzanıyorum demişsin.. Sende de mi halsizlik fazla? onun içinmi uzanman? Yoksa tedbir amaçlı mı?
Rabb'im hepimize yardım etsin.. Darda zorda koymasın hiçbirimizi.. Tek duam budur..
Çok öpüyorum seni.. Bende yarın tekrar dr. a gideceğim.. Tahlillerim falan yapılacak.. Bakalım ne çıkacak.. Bende merakla bekliyorum..
Dualarınızda benide unutmayın olur mu?
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm yaamide bulantın bi süre daha devam edip kesilicek biliyorsun biraz daha sabret gülüm bu günlerde geri kalıcak çok güzel günler allahın izniyle bizimle olucak. ben biraz biraz iyiyim 3 haftadır yeni yeni yemek yiyorum artık 5 kilo oldum veriyorum hamile kaldığımdan buyana. cuma günü ultrasonumda doktorum bebeğin iyi olduğunu söyledi %75 erkek dedi.hayırlısı bakalım. benim kilo vermem doktorun hoşuna gitmşyor inşallah bundan sonra alırım artık. 2 hafta sonra dörtlü tarama testim var inşallah temiz çıkarda amniosenteze gerek kalmaz. bu testte belli olucakmış karından su alınıp alınmamasına. panik atak panik atak allah allah yaa yok böyle bi illet. benim uzanmam 2 ay önceki kanamam olmasındandı. ama çok şükür şimdi yok bişeyim tek sıkıntım panik atağım okadar. szbırsızlıkla bekliyorum artık ilaçların etkisini göstermesini. sen naptın doktor ne dedi canım sana şimdi nasılsın? umarım daha iyisindir. rabbim herzaman benişlerimizin ve bizlerin yanında olsun kendine çok dikkat et gülüm çok öpüyorum seni iyi geceler
kızlar yarın 3. ayım doluyor Allahın izniyle. 4 haftadır yarım paxil içiyordum. % 5 lik bi etkisi oldu sayılır. artık ilacın dozunu artırsam mı sizce? yorumlarınız benim için çok önemli ve değerli.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yarım paxil derken? 10 mg. mi kullanıyordun, 5 mg. mı?
Canım benim sen zaten şanslısın.. Çünkü 3. aydan sonra başladın. Zaten bebk oluşumunu tamamlamıştı.. Neden bu kadar panik yaptın ki.. Bak, bizler en başından beri kullanmak zorunda kaldık ilacı.. Hepimizin bebeişleri Rabb'ime emanet.. Zaten 4. ayay girmişsin.. Ben senin yerinde olsam rahatlamak için biraz daha artırırdım.. Çünkü senin sağlığında önemli bebek için, biliyorsun.. Ama seni etkilemek istemem.. Ben şahsi fikrimi belirttim sadece..
canım uzun zamandır giremiyorum nete yoğun geçiyor günlerim. annem bende 1q haftadır yarın gidicek şükür daha rahattım annem vardı diye sonra yine kimse olmucakAh be birtanem.. Rahatlamadın mı hala? Bayağı da oldu ilaca başlayalı.. Hala panik rahatsız ediyor mu seni?
Ben hamdolsun panik yönünden iyiyim.. Bulantım fena.. Her an.. Her saniye.. Ama panik olmasında.. İnsan bu
kadar yoğun bulantılara da razı oluyor.. Rabb'im sana da rahatlık versin.. Rahat nefes aldırsın.. Çok harika,
an be an zevkine vara vara yaşayacağın bir hamilelik nasip etsin sana.. Hepimize inşaAllah...
Ben geçen hafta doktordaydım.. Bebişimin kalp atışlarını duyduk.. 1 hafta geriden gidiyor bebiş..
Bakalım sonradan arayı kapatır mıu bilmem..
Doktor benide 1 ay sonra ikili teste çağırdı ama, ben yaptırmayacağım sanırım.. Neticede sonuç kötü çıkarsa
aldırmayacağım.. Kendimi mahvetmeme gerek yok.. Yanlış sonuç ihtimali de var.. Ne bileyim ben.. Benim
psikolojim bu testi yaptırmayı bile kaldırmaz açıkçası.. ;nşaAllah senin testler güzel çıkar bebişim yaa..
Madem yaptıracaksın, inşaAllah için huzurlu olur.. Rabb'ime emanet bebişlerimiz.. Allah'ım tüm kötülüklerden, tüm can sıkıcı bunaltıcı şeylerden korusun hepimizi..
Ayy demek 2. oğluş geliyor ha? Ee oğlun sevinmiştir bu duruma.. Benimki ille oğlan olsun diyor..
Güya oynayacak ya onunla.. Seninki istiyor mu erkek olmasını?
Amaann..ç Sağlıklı, hayırlı olsunda, kız erkek gerçekten çok ta önemli değil aslında.. Rabb'im hakkımızda
en hayırlısını versimn... Çook öpüyorum seni.. Oyy oy minik oğluşunudaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?