Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım..

Bebeğğiniz hayırlı olsun.Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah.4.5 aylık oldum demişsiniz.Bu süre içinde antidepresan kullandınızmı onu merak ediyorum.Kullanmadıysanız nasıl geçti bu süre.bende panik ataktan dolayı 2. bebeğimi erteliyorum hep.

Allah Allah.. Nedir bu yaa. Senin doktorların doktorda, bizimkilker ne o zaman..
Neden sana bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum.. Neticede sonucu kanıtanmış veriler yok ellerinde..
Benim doktora niye ulaşamıyorsun ki.. Bende gitrmedim son zamanlarda ona hiç..
Gitsem kesin görüştürürüm seni onunla.. Rica ederim, konuşur seninle ama gitmeemi gerektirecek bir durumumda yok çok şükür..
Bence senin sinirlerini asıl o doktorlar bozuyor canım benim yaaa.. Ne şanssızlık seninkide..
Bana hep destek veren doktorlar denk geldi.. Tabii Rabb'im en iyisini bilir..
Neticede sakat bebek olacaksa, hiç ilaç kullanmayanlarında oluyor..
Olmuyor mıu? Kanıtlanmış birşey yok ki.. İçini ferah tut tatlım benim yaa.. Rabb'ime sığın..

Ben 2'li testi bile yaptırmayı düşünmüyorum.. Hatta hiçbir testi yaptırmayacağım ben..
Rabb'ime sığındım, O'na güvendim.. ZAten onlar bana Bu bebek down Sendromlu deseler aldıracak mıyım ki?
Hayır.. Zaten Bu testlerin bile güvenilirlikleri yok.. Kaç kişininki yanlış çıkmış..
Biraz tevekkül et ve Rabb'ine sığın canım benim.. Bu kadar canını sıkma ve doktor bile olsa kimsenin canını sıkmasına izin verme..
Onlar bir kul neticede.. Değpil mi? Neden onların söylediklerine bu kadar canını sıkıyorsun..
Sen asıl Rabb'imden yardım iste.. Ona güven, O sana yeter..

Aaaa.. Neden benim aklımda senin oğlun olduğu kalmış yaa..
Ahaha.. Allah mı söyletti yoksa cerenim.. 2 kızın ar he.. Ayyy ne güzel.. Benim hayalim hep 2 kızım olmasıydı ama olmadı..
Çok şanslısın be gülüm sen..
Evliliğin öyle demek.. Zor günler yaşamış olmalısın.. Ama Rabb'im güldürmüş seni sonunda, çok şükür..
Güzel bir eşim ve ailen olmuş, Rabb'im bozmasın.. onada bir çocuk vermen çok ama çok iyi olmuş canım benim..
Evinizin neşesi olsun bu bebek.. Huzurunuz olsun.. Mutluluğunuz olsun inşaAllah..
Yüzyüze tanışmadık senle ama, çok güzel yürekli olduğun belli.. En güzellikleri diliyorum ben hep senin için..
Bundan sonraki hayatında hep mutlu ol, hep gül, çaresiz kaldığın anın olmasın hiç, Rabb'i,m hep yar ve yardımcın olsun..
Tanımadan, sıcaklık hissettiğim insanlardan birisin, canım benim.. Seni tanımayı çok isterdim inan..
Ahh, bende bebişimi bir hissedebilsem.. Şu bulantılarımdan bir kurtulabilsem.. Hala yatıyoum..Hala evimin işlerini yapamıyorujm..
Ayağa kalkınca daha da artıyor bulantım.. Sabırla rahatlayacağım günleri bekliyorum..
Benim paniğim yok gibi, Allah'ıma şükür.. Ara sıra yokluyor gibi ama, yanaşmıyor.. Bulantımdan gözümüde açamıyorum ki zaten..
Diyorum ki, şu bulantılarım bir geçsin, bebişimide hissedeyim, o zaman anlayacağım hamileliğimi.. İnşaAllah, Rab'im herkese nasip etsin..
Ben daha bu sabah doktora gittim.. Daha doğrusu, devlet hastanelerindeki usg. lerin daha gelişmiş oldıklarını duydum bir yerden..
Bu arada oraya da bir gideyim dedim.. Amaaann.. Hiçbirşey anlamadım.. Meğer ultrasona gün veriyorlarmış.. Yani bugün gittim, pazartesi 1.30 a gün verdiler.. Ne saçma yaa.. Sadece bu şehirdemi böyle bilmiyorum.. Ben hep özele gidiyordum, anında halloluyordu işim.. Bu sefer böyle oldu.. Kan ve idrar verdim, boşa gitmesin, pazarteside giderim inşaAllah.. Ama sonra birdaha hastaneye gitmem herhalde.. Zor yaa.. Bugün doktora sordum, "hocam, öldüm bittim bu bulantılardan, ilaçlarda hiç etkilemiyor, yok mu bulantıları hafifletmenin bir yolu" dedim.." Malefesf, hiçbir çaresi yok bunun, çekeceksin" dedi.. Ne güzel di mi..
Rabb'im çaresiz dert vermesin hiçbirimize.. Geri kalan herşeye katlanılır..
Seniiii.. bebişiniiiii... kızlarınııııı.. Ayyyy hepinizi çok çok öpüyourm ben... Rabb'ime emanetsiniz..
Sık sık uğra, haberlerini yaz buraya.. Bak, o kadar konuşup dualaşıyoruz, sana o kadar içim kaynıyor, senin oğlun var zannediyorum ben.. Aaa.. Ne ayıp banaaa.. Hıh, hiç yakıştıramadım kendime hee... Cıks.. cıks....

bende ayni dertten muzdaribim bebis sevdasina sagligim bozulcak ama yinede cok istiyorum napiim, risk alip deniycem bende

selaaam canm arkadaşım nasılsın hala aynımı bulantıların yaa :18: kıyamam inşallah hafiflemeye başlar artık dualarım hep seninle. sana bişey diyimmi eğer hamileliklerde hemen hemen aynı belirtiler oluyorsa senin kızın olucak bence ben iki kız annesi olarak böyle düşünüyorum çünkü iki kızımda ben her allahın günü hiç şaşmaksızın sabah gözümü açtıktan kapatana kadar kusuyordum. özellikle her sabah bayılıyordum artık . sonra kızım oldu ikisindede aynı şeyleri yaşadım senen gibi allah yardımcın olsun emin ol ki gülüm fazla sürmez zamanla hafiflemeye başlar bulantı ve kusmaların. geçtiğimiz cuma doktor kontrolumda doktor %90 oğlan dedi bundan önce %75 demişti bu seferde &90 dedi . senin kalbin çok temiz canım benim içinden geçen doğru çıktı :))). allah hepimize sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah bundan daha önemlisi yok. sağlık herşeyden önce geliyor çünkü. kaç haftalık oldu şimdi senin bebişiiiin artık büyümüştür annesi. yerim ben onları yerimmmm pek şeker olcaklar allahın izniyle. ben artık hafif hafif hissediyorum bebişn kıpırdamalarını sanki bi tuhaf oluyorum 300 gr olmş bebişm ama ben daha 1 kilo aldım okadar 6 kilo kaybettikten sonra. sen nasısın kilo kaybın varmı bulantı ve istifralardan? önümüzdeki haftadan sonra benim 5.nci ayım bitiyor allahın izniyle. ben ssk ya gitmiyorum panik atağında etkisiyle kalabalıkta duramıyorum diye özel hastaneye gidiyorum hep doktorumda şükür iyi . bizi ancak özel hastane paklar kalabalık fobimizden dolayı :) napalım beb,işlerimiz sağolsun dimi ama ? bence sende fazla sigortada perişan etme kendini zaten zor hamilelik geçiriyoruz . sigortaya git gel maf oluyor insan canım yaaa. nolurdu izmirde yaşasaydın ne güzel olurdu. benimde sana içim müthiş ısınık görmeden bile çok yakın hissediorum seni kendime. beni gerçekten tek anlayan arkadaşımsın seni çomk seviyorum itiki varsın tatlım iyiki seninle net üzerindende olsa tanıştım .oğlun kaç yaşında canım senin ? seni ve bebişiiii kocaman öpüyorum gülüm oğlunuda kocaman öpüyorum allaha emanet ol tatlım iyi haberlerini almak dileğimle...

sağol canım ben antideprasanı ilk üç ay düşük dozda içtim şimdi yüksek dozla devam ediyorum . hiç bırakmadım bırakamadım ilacı maalesef . bebekte bende allaha emanetiz diyorum . benim gibi birçok arkadaş öyle kendileri bebekleri tamamen allaha emanetler. allah korusun hepimizi yeterki .önemli olan bu zaten. sanada rabbim şifa versin ve çocuğuna tez zamanda kardeş getirebilesinki oda kıyama tek büyümesin. herşey gönlünce olsun canım ertelemek çözüm değil ben 5 sene erteledim bişey değişmedi neticede yine ilacı bırakamadım boşuna ertelemişim bunca sene diyorum şimdi .tabi karar senin canım allah yardımcın olsun öpüyorum seni

Ayyy canıııım... Koç geliyor koç koç... Çok iyi oldu bence yaa.. Hem değişiklik, hemde sanki babaya daha gurur verir.. Rabb'im en güzel şeyleri nasip etsin canım bundan sonraki yaşamında senin için..
Ben aynen mide bulantılarına devam.. Azaldı gibi oluyor, bir sabah kalkıyorum, aynı ilk günlerdeki gibi.. O yüzden hiçbirşey diyemiyorum.. Ama bugün çok fenaydım yine.. Aynı ilk haftalardaki gibi şiddetli bir bulantım vardı.. Akşama kadar hiçbirşey yemedim yine.. Boş ekmeği kızartıp, onu yiyorum boş boş.. O da ne kadar beslerki beni.. Başka birşey yiyemiyorum ben..
İnanmıyorum yaa.. Ceren ne zaman 5 aylık oldun sen ya, maşaAllah.. 5 aylık derken haftana göre mi 5 aylık.. Yani muhtemelen 20 haftalık falan mısın? Haftaya göre 1 ay fazla çıkıyor biliyorsun.. Bende 12. haftama girmek üzereyim..Ayy çabuk geçsin hamilelik.. Çabuk çabuk geçsin...
Bende özele gidiyorum canım.. Yok normal hastaneyle uğraşılmaz.. Özel en iyisi.. Ama benim doktorum ayda 1 çağırıyor.. Ben daha sık gitmek istiyorum, en azından ilk 3-4 ay.. Onun için kızıyorum biraz niye ayda 1 çağırıyor diye..
Ah nerdeee... Keşke aynı şehirde olsaydık.. İnan hamileliğimiz daha kolay geçerdi.. Bütün gün kendimizi dışarı atardık kız.. Senin kızları severdim.. Ben kız çocuklarıyla muhabbet etmeye bayılırım.. Arkadaşlarımın kızlarını bile süsleyip püslüyorum.. Tırnaklarına şekilli şekilli ojeler sürüyorum.. Ay ne bileyim yaa.. Senin gibi bir can dostum olsaydı keşke..
Oğlum 9.5 yaşında canım.. Kocaman oldu sıpa.. Öyle sabırsızlanıyor k, kardeşi için.. Hafta hafta sayıyor.. Yalnızlıktan o kadar bunaldı ki çocuk.. Kardeş onun için apayrı birşey..
Eee sen şansısın.. Ne kadarda olsa kızların sana biraz yardımı dıokunur.. Getir götürde bile olsa sıkıntı yaşamazsın.. Ama erkek çocukları çok zor.. Yetiştirmek.. Büyütmek.. Oğğlun olunca anlarsın inşaAllah ne demek istediğimi.. Kızlar gibi değil inan.. Çok farklı..
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda.. Kız erkek farketmez.. Ama insan illaki olmayanı istiyor.. Bende zaten kız çocuğu hastasıyım.. Bir kızım olsa hayır demem.. Ama oğlum olacağını duysada üzülmem.. Oğluma arkadaş olur diye.. Yalnız kalmaz..
Rabb'im hepimize kat kat yardım etsin.. Bende senin gibi bir duysam kıpırtılarını.. İçim daha rahat olacak.. Ee artık alışverişe başalrsın.. Ben cinsiyetini öğrenince almaya başlayacağım birşeyler.. Sırf zevk almak için .. Birşeyler almak bile zevkli ya.. Ay Allah'ım.. Seni düşününce rahatlıyorum.. 5. ay bitiyor.. Yolun yarısını bile geçtin maşaAllah ya. Hadi bakalım.. Dualarım seninle canımın içi.. Bütün güzellikler gelsin seni bulsun..
Ay ne çok yazdım yaa.. Kız birtek sana böyle yazıyorum he.. Nedense yazdıkça yazasım geliyor.. Çook öpüyorum... kızlarını da .. senide....

canım benim oooo sende maşallah 3 ayı tamamlamışsın :) gördünmü bebek istiyorum korunmayı bırakayımmı başlayayımmı v.s. derken bak allahın izniyle 3ncü ayı tamamladın allah devamını nasip edip kucağına almayı nasip etsin inşallah bak bulantılarında hafiflemeye başlamış harika valla okadarda olcak arada şiddetli bulantı gülüm bunlar bebişlerin nazı nazı boyu ve gramı nakadarmış bebişimizin bakalım teyzesi onu yer yer özlemişimde bebişleri zaten . maşallah oğlununda sana yardımı olur hayatım oğlan çocuğa bile olsa getir götür yapar kardeşine göz kulak olur sen işlenirken. benim kızlar sağolsun yapıyor onlarda pek heyecanlı bebek için . ben daha bişey almaya başlamadım biraz daha geçsin diyorum ne bileyim biraz daha geçsin diyorum . belkide olumsuz düşünce ve korkularımdan olsa gerek malum ben karamsarlıklar kraliçesiyimde eşim öyle ilan etti beni. hep diyorum insanın ne eşi ne evladı nede ailesi anlamaz böyle hastalığı yaşamadıkça. sadeca anlayış gösterebilirler hepsi bu . allah kimseye vermesin bu hastalığı varsın yeterki onlar anlamasın beni. allahtan senin gibi bi arkadaşım varda beni anlıyan şükür bunada. benim göbeğimde başladı çıkmaya valla senin ?allah bütün ettiğin duaları ağzından duysun canım arkadaşım . benim doktorumda ayda bi çağırıyordu beni demek her yerde aynı gibi bu düzen. sadece bu aralar ikili üçlü taram testleri sonuç almaya gitmeler derken öylelikle daha sık görüyorum bende doktorumu. aman herşeyimiz yolunda gitsinde yeter bize .zaten seninkide kıpırdamaya seyirmeye başladımı sende daha huzurlu olursun her hissettiğinde . çünkü biliceksin hayatta olduğunu kıpır kıpır olduğunu bu yeticek zaten sana gülüm. ben günde bi kerede olsa hep dinliyorum bebeği taaa ki kıpırdayana kasdar sonra huzur kaplıyor içimi doktora gitmiş kadar huzurlu oluyorum allahıma şükür. seninde başlar yavaş yavaş kendini hissettirmeye sonra okşarsın annesi onuuuu bol bol allahın izniyle. vallahi bende dikkat ettimde bi tek sana bu kadar rahat açılıyorum iyiki varsın tatlım seni çok seviyorum allaha emanet olun bebişde okşa benim için o hisseder teyzesini ben ona burdan izmirden sevgimi gönderiyorum çünkü seni oğlunu ve bebini çoook öpüyorum canım iyigeceler ...

Teyzeleri nasılsınız, hamişlik nasıl gidiyor canlarım? Oğlum buradan hepinizi öpüyor.. Az kaldı sizde böyle resimler yayınlayacaksınız. Hepinizi öpüyorum.

Teyzeleri nasılsınız, hamişlik nasıl gidiyor canlarım? Oğlum buradan hepinizi öpüyor.. Az kaldı sizde böyle resimler yayınlayacaksınız. Hepinizi öpüyorum.
Eki Görüntüle 411842

Ayy ay, annesine de benzermiş buu.. MaşaAllah maşaAllah.. Büyüdü paşa.. Annesi iyi bak ona.. Bilşyorum bakarsında.. Off, yanıomızda olsada ısrsak onu.. Koklasak.. Ohh.. Miss mis..

Cereeeennnnn... Bak burda ne vaaaaaaaarrrr.. Baharın oğluşu gelmiiiiiş.. Gel kız, öpek, kokklayak onu..

Ayyy anneciiiim.. Cereeeenn.. Kız o iyilik 2 günlükmüş.. Ne kötü oldum bir bilsen.. Gene hastanelik oldum.. Nasıl bir bulantı.. Nasıl bir yitememe bu.. Hiçbirşey girmedi ağzıma 2 gün.. Su bile.. Ama sonrasında ne oldu.. Harika, beni dahada yataklara düşüren bir grip , hazır bu vücutta direnç mirenç kalmamış, bu vücuda misafir olayım bari dedi..
Nasıl fenaydım, şimdi hem fena hem gripliyim.. Artık millet bana acıyarak bakıyor ya.. Ne kötü birşey.. Çok zor geçiriyorum hamileliğimi ya, millet resmen acıyor bana..
Canım ben en son 2 hafta önce gittim doktora, o zaman 9 haftalıktı .. 3 haftadır gitmedim.. Bu gütmemei biraz erteliyorum açıkçası.. İkili testi yaptırmak istemiyorum ya.. Biraz geç gideceğim, hem belki cinsiyetide söyler..
Ah be cerenim , öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki, kıpırdamasını.. Çünkü her sabah " bu sabah bebeğim benimlemi acaba, kalbi durdumu acaba" diye uyanuyorum.. Sonra öğürmeerim başlıyor, tama diyorum, bebek hala yaşıyor.. Kıpırdamaya başlasa, bende rahat olacağım gerçekten.. Oğlum 15 haftalıken falan başlamıştı kıpırdamaya.. Bakalım bunda ne olacak?
Ben daha birşey anlayamadımki cerenim, bu bulantılardan hastalıklardan.. İnşaAllah 4. ayda rahatlarımda hamile olduğumu anlarım.. Cinsiyetini de öğrensek, o zaman alışverişe başlarız.. Şimdiden bende hiçbirşey yapmıyorum, almıyorum.. Ama cinsiyetini öğrenince alacağım inşaAllah, sırf zevkini yaşamak için.. Anelerin buna da ihtiyacı var..
Ayy ne güzel ya.. Valla kızların olduğu için çok şanslısın.. Rabb'im onları sana bağışlasın.. Hayırlı evlat olsunlkar.. Ben çok hevesliyim kızlara.. Ben evde tek kızdım. Hiç kız kardeşim yok.. Tek olarak büyüdüm.. Çok zor yalnız olmak.. Annemde tek kız.. Teyzemde olmadı yani.. Bende hep 2 kızım olsun derdim.. Ama olmadı.. Rabb'im oğluma sağlık sıhhat versin.. Hayalimdi yani.. Çok kızlı bişr evde yaşamak.. Bu yalnızlık peşimi bırakmadı birtürlü.. Bari kızlarım olsaydı, onlarla avınırdum.. Ama tabi Rabb'im böyle uygun görmüş.. Hayırlısını dilemekten başka birşey yok..
Çooook öpüyorum hepinizi.. Kızlara iyi bak.. Bebişine de.. Ben dikkat edemiyorum bari sen yemene içmene dikkat et.. Rabb'ime emanet ol..

çok geçmiş olsun canım benim öfff istifra bulantı bunun yanısıra grip kıyamam yaa aman kendine çok dikkat et gülüm . bende yeni iyileşiyorum. grip salgını var heralde bir haftadan fazla yattım gripten ilaçta içemiyince iyileşmem epey zaman aldı çok şükür şimdi daha iyiyim sadece burnum akıyor okadar . sürekli bitki çayı içtim ve zeytinyağda elma kavurdum bu çok etkili antibiotik kadar etkili sanada öneririm iyi gelicektir. oğlun grip olursa yada öksürürse dene faydasını görüceksin ilaç içmekten iyidir.emin ol bebişde iyidir annesi allahın izniyle bizimle onlar inşallh. biraz daha geçsin muhtemelen hissetmeye başlarsın.15nci haftadan sonra hissediliyor doktorum demişti ve öylede oldu bende canın bişeyler çekiyormu? bende hiç öyle bişey yok canım bişey çekmiyor yemek yemeyi bile eskisi gibi sevmiyorum . allahım sana inşallh sağlıklı ve hayırlı kız evladı nasip etsin benim içimde sanki öyle doğuyor kızın olcak gibi kızların hamileliklerindeki belirtilerin aynıları sendekiler. hayırlısı bakalım. bende daha bişey almadım ne bileyim biraz daha geçsin diyorum lorkuyorum çok özenip üzülürsem ilerde diye ne bileyim böyle düşünüyorum danki . yakında başlarım artık almaya belki görüş açımda böylelikle değişir . oğlun nasıl bu arada? gribin geçmez inşallah ona kıyamam yoksa çok zor olur ikiniz hasta yatarsanız. maşallh baharın bebişi pek şeker olmuş toparlanmışda baksana tam yemelik olmuş allah nazardan saklasın . darısı bizlere.... allaha emanet olun tatlım oğlunada bebişnede tabiiiiiiiiiii kendinede çok çok iyi bak canım. çok öpüyorum tekrar geçmiş olsun

Eki Görüntüle 411842

ay ay ay maşallh oğluşumuza allah nazardan saklasın pek tatlı olmuş annesi yaa oğluşunun öpücüklerini aldım bende onu kocamaaan öpüyorum benim için öp oğluşunu canım. eee nasıl gidiyor annelik? oğlumuz nasıl sağlığı keyfi yerindemi? geceleri nasıl uyuması ? dilerim çok üzmüyordur annesi seni uykusuda güzeldir . bebeğin hiç emmiyor dimi tatlım şimdi? önemli olan sağlığı yerinde olsunda . benim hamileliğim şükür ilk dönemlerime nazaran daha iyi geçiyor. ikili dörtlü taramalarım yapıldı temiz çıktı 23ncü haftamda 2nci düzey ayrıntılı anomali taramam varmış artık nedir nasıldır bilmiyorum günü geldiğinde öğrenicem ne olduğunu bebekte neye bakıldığını. inşallah temiz çıkar oda biliyorsun zaten yaşım 37 bu başlı başına problem. rabbim nerde varsa herkese hayırlısını versin . geçenlerd aşım vardı tetanoz aşısı. bu ay sonunda ikinci doz vurulucakmışım başkada aşı varmı bilmiyorumki. benim bebişim oynuyor artık teyzesiii günde bi kerede olsa ben burdayım deyip hissettiriyor kendini buda çok hoşuma gidiyor huzur veriyor bana . inşallah nilinde bebeği artık hissettirir kendinide oda huzurlu olur.birbirimize yakın otursaydık arkadaş olurdular birbirleriyle maalesef hepimiz birbirimize çok uzağız sağlık olsun. oğlunuda senide çok öpüyorum tatlım kendinize çok iyi bakın ama bizide unutma olurmu canım daha sık bebişinle kendinden bahset

Kız ceren aşkolsun, bende 36 yaşındayım, ne varki bunda. aaa...
Gencecik annelert olacağız biz merak etme..
Bak ben hiçbir test yaptırmayacağım, sen asıl bendeki cesarete bak..
Kız 2. düzey ayrıntılı anomali taraması da neymiş ya...
Allah Allaaah.. Nelerde duyacağız daha..

Ay evet ya.. Ne yapacağız bu emzirme işini ceren ya.. İçim gidiyor inan.. Emzirmek o kadar isterim ki..
Aklıma geliyor bazen.. Emen çocukları görünce üzülüyorum şimdiden.. Bu emzirme işinide sonlara doğru iyice bir araştırmak lazım..
Yoksa çocuklar mamalara talim edecekler.. Gerçi oğlumda 6 ay emmişti.. Sonra hep mama.. Büyümedi mi.. Büyüdü gitti sıpa..
Ama işte.. Amaaaan annelik ne zor ya.. Herşeyi sıkıntı ediyoruz.. İnşaAllah sağ salim, noksansız, kusursuz doğsunlarda.. Sonrası Allah kerim... Di mi...

aaa aynıymışız yaa ben bir tek benm yaşm bu denli geçik zannediyordum . ne bileyim bakıyorum genelde arkadaşlar küçük yaşlarda diye öyle düşünüyordum. bebişlerin süt emme konusunu ve doğum konusunu aklıma getirmemeye çalışıyorum. aklıma geldiğinde doğum konusunda korku giriyor içime emme konusundada üzüntü duyuyorum. allah büyük be gülüm bakarsın çok iyi oluruz ilaca gerek kalmaz ve bebişerimizi emzirebiliriz. o gün hayırlısıyla gelsinde nasipte neyse o olur. sağlık olsun yeterki... bu arada anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum allah ailenle birlikte mutlu sağlıklı nice anneler günü geçirmeni nasip etsin canım kocaman öpüyorum

Bugün moralim çok bozuldu.Başka bir psiky.gittim.Hamile kaldığımda 3.aydan sonra ilaç kullanabilirmiyim diye sordum.Bana hayır kullanamazsın dedi, ancak ben intihar etmek istiyorum dersen o zaman ilaca başlatabiliriz dedi.Çok kötüyüm şu anda kime neye inanacağımı şaşırdım.Ne yapacağımı bilemiyorum.Gerçekten çok zor bir durum bu.Allah kimseye yaşatmasın.Çok çaresiz hissediyorum kendimi.yaşım 35 oldu.kızım 8 yaşında artık kardeş istiyor.bazen hamile kalayım ilacı bırakayım ne olursa olsun diyorum.ama cesaret edemiyorum.çünkü ilacı bıraktığım zaman ne çektiğimi bir ben bilirim.

aynı şeyleri bende yaşadım. hamile kalınca bırakırım birşey olmaz dedim. hamile kaldım ilacı bıraktım ve hayatım karardı. şu anda 4. aya girmek üzereyim ve 4 aydır ne yediğimden ne içtiğimden birşey anlıyorum. 2. ayın sonunda psikayatri izin vermedi ama kadın doğum doktorum izin verdi 10 mg paxil başladık ancak 5 hafta kullandım birşey değişmedi. 13. haftadan sonra yani 3 ay bittikten sonra 20 mg a çıkardım henüz 10 gün oldu bi değişiklik yok umutla düzelmeyi eski neşeli günlerime dönüp hamileleiğin tadını çıkarmak istiyorum. benim sana tavsiyem ilaç kullanabileceğini söyleyen bi doktor bulana kadar sakın hamile kalma ben çok pişman oldum günlerdir huzursuzluk beni mahvetti ama artık iş işten geçmişti.eğer yaşadığın yerde izin veren yoksa başka şehire git ama sakın ilaçsız hamileliği düşünme tabi hastalığın katlanılır boyuttaysa bilemem. Allah yardımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…