- Konu Sahibi bahargunay
-
Merhaba,
bendede aynı dert var,hamile kalmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum.senin çok az kalmış doğuma,Allah sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah.Benimde sana bir sorum olacak.sen hamile kaldıktan ne kadar zaman sonra ilaca başladın ve kullandığın ilaç neydi?
Panik Bozuklua Sahip Hamile Hastann la Kullanm - Panik Atak ve Anksiyete Dostlar Dernei
kızlar bi bakın bu siteye çok güzel anlatmış doktor.
Merhaba,
arkadaşım öncelikle biran önce hamile kalırsın umarım.Bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk 5 haftasında içilen ilaçlar bebeğe zarar vermiyor,zaten gebeliği öğreninceye kadar 4-5 hafta geçiyor.ayrıca okuduysan yazılarımızı hamileliği boyunca antidepresan kullanmak zorunda kalan arkadaşlarımız var.kalbini serin tut ..
Teşekkür ederim arkadaşım. İnsanın yalnız olmadığını bilmek çok güzel. Şimdi bende acaip bir stres var tuttumu tutmadımı diye. Allahım ne verirse hayırlısını versin.
niiiil nerelerdesin canım kaç gündür bakıyorum tek bir mesajın yok umarım sende bebişte iyisinizdir. mesajlara göz atarsan cavap yazmayı ihmal etme. ben iyiyim şükür beterin beteri var ilaçsız duramıyorum işte ama olsun sağlık olsun herşeyde bi hayır vardır. geçen hafta dört boyutlu usg çekildim şükür rabbime bi sıkıntı yok herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider oğluşumda iyimiş teyzesi seni kocaman öpüyorum tatlım allaha emanet olun gülüm
ay canıııım yaa :18: inan çok üzüldüm şimdi. ben daha iyisindir diye düşünüyordum bulantılar sıkıntılar hafiflemiştir diyordum ama sıkıntıların varmış . ama üzülme canım memlekette annenin yanında kafan dağılır zaman daha çabuk gider yalnız kalmassın emin ol çok iyi gelicektir sana annenlerin oraya gitmek. demek benim oğluma arkadaş getiriyorsunCanım benim.. Bu aylarda hamilelere birşeyler oluyor herhalde yaa.. Sıkıntılarım var.. Kendimi çok mutsuz hissediyorum.. Hep hastayım sanki.. Hemen yoruluyorum.. Birde hergün çarpıntılarım geliyor, zorlanıyorum ya, moralim çok bozuldu.. Benim ruh halim tamamen çarpıntılarıma bağlı ya.. Bunu anladım.. 2-3 gün oldu ya.. Bende psikoloji falan gitti.. Bu bozuk halimle yazıpta milletin sinirlerini de bozmak istemedim..Ondan yazmadım bayağıdır..
Bu arada bende 2 gün önce doktordaydım.. Bende de bir PİPİCAN varmıış.. Oğluşum olacakmış gene.. Furkan o kadar sevindi ki anlatamam.. Muayenehanede havalara zıpladı durdu.. O hep erkek kardeşi: olsun istiyordu.. SAnırım onun duaları kabul oldu.
Ben dokotr erkek diyince bir an o kadar hayal kırıklığı yşadım ki, uzun bir süre kendime gelemedim.. Kıza nasıl adapte etmişim kendimi şaşırdım kaldım.. Ama sonra utandım kendimden.. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaladı değil mi..
Bu aradaa cerenim.. Ben bu hafta sonu anneme gidiyorum.. Memleketimeee.. Senede 1 gidiyorum zaten.. 1 ay kalacağız Allah'ın izniyle.. Gerçi doktorda beni biraz korkuttu ama.. Kese rahim duvarına tam yapışmamış, biraz ayrıklık var dedi.. Uçakla gidin falan dedi.. Sonra da yavaş yavaş giderseniz kendi arabanızla da gidebilirsiniz dedi.. Ne bileyim yaa.. Korkuttu beni öyle biraz.. Ama Allah'ıma emanetiz artık.. Birde yol stresi eklendi bu sayede.. Hayırlısı olsun artık..
1 ay yokum yaani.. Beni unutmayın hee.. Annemde neti daha yeni kapattırdı.. Sık sık giremesemde, fırsat buldukça biryerlerden girip bakarım size.. Rabb'ime emanet olun hepiniz.. Güzel haberler alayım sizlerden döndüğümde, tamam mı.. Çok seviyorum sizi.
Cerenim.. Özellikle senii.. Sana olan sevgimi ve yakınlığımı Rabb'im biliyor.. İnşaAllah Allah'ım senin gibi yakın bir dost gönderir bana.. Bu yalnızlığımı giderir bu gurbette.. Çok öptüm senii.. Kızlarına da, oğluşuna da, kendine de, e hadi bari kocana da iyi bak.. Rabb'im mutluluğunu artırsın...
Arkadaşlar yarın psikiyatriste gideceğim.İlacı 2 ye düşür gel demişti.hamilelikte ilaç kullanabilirmiyim diye konuşacağız.bakalım ne diyecek.kullanabilirsin derse 2.bebeğimi düşünmeye başlayacağım.inşallah iyi haberler ile dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?