- Konu Sahibi bahargunay
-
Baharcım özel mesaj atmayı bilmiyorum ama saat 14:00 da emin önü saray muhallebicisinde buluşabiliriz. Saat uygun değilse sana uyarım.Ben kısa kıvırcık saçlıyım annemde benle gelip seninle tanışmak istiyor.
Sevgili Zeynep'ciğim, bizim oğlan bilgisayarı bozduğu için 2 gündür giremedim internete, canım bulantılaerın başlamış, Mehmet Beyi aradınmı.. Konuşabildinizmi.. Bence hemen doktoru ara ve durumu anlat. İlaç değişimleri belli ki seni çok etkiliyor, beni de doz azaltımı etkiler hep, moralini bozma sakın çünkü henüz hamile değilsin ve bu bir deneme süreci, zaten bu nedenle acele etme hamile kalmak için demiştik ya tatlım, hiçbir şey için geç veya erken değil !!! Bu nedenle paniklemeden yolumuza devam ediyoruz. İlacın kesilmesini veya devamına doktorun karar verecek fakat önemli olan senin paniklememen. Ve hemen doktoruna ulaşman. Senden haber bekliyorum canım, Mehmet beyle konuş sonra hemen yazmayı unutma... Çok geçmiş olsun tatlım, bu süreç te geçici unutma, sular bulanmadan durulmaz, belki tekrar başlarsınız ilaca, hemen düzelirsin
İyi geceler Zeyno'm, bu aralar ikimiz kaldık, kızlar kış tatiline mi çıktılar ne? Nil ve cerenciğim annelik maratonunda ne yapıyorlardır acaba? Nil'in oğlu nasıl oldu, hep ağlıyordu. Bu arada iştahının açılmasına sevindim tatlım, zaten mide bulantılarından yemek yiyemezsen hamileyken bebek de beslenemez tombikleşemez sonra :)) Onun için yemen lazım. Toparlandığına da sevindim tatlım, herşey birlikte güzel olacak. Seni doğurtmadan sayfadan ayrılmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?