- Konu Sahibi bahargunay
-
Cereeen, kız nasılsın güzel anne? Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün ve tüm mürüvvetlerini göstersin. Ceren artık doğurmuştur bir girip bakayım dedim. Canım benim ikiniz nasılsınız? Doğumun nasıl oldu? Bebek kaç kilo doğdu? Sen şimdi nasılsın? Bizim oğlan 8 aylık oldu. Ekim ayında sünnet bile oldu, ilk mürüvvetini gördüm yani. Şimdi yavaş yavaş emekleyecek bile. Hepinizin ellerinden öper. Aman cerenim ilaçlarını bu dönemde sakın kesme, beni doğum sonrası depresyon fena yoklamıştı, gerçi hala da yokluyor ya, istediğim gibi rahat rahat uyuyamıyorum çünkü, birde yoruluyorum tabi. Allah'a emanet olun canım benim ve tüm kıymetli arkadaşlarım. Nil'ciğim senin de doğumuna az kaldı, sana da dua etmeyi ihmal etmiyorum. Unutuldun zannetme :)))
ayy canım, valla unuttun dedim ben.. Hiç uğramıyorsun topiğine.. Merak ediyordum bende seni..
Benim son 4 günüm kaldı baharcığım.. Ayın 12 sinde sezeryan olacağım, acayip korkuyorum.. Uyanamazsam,
bebeğim ortada kalırsa, çarpıntım gelirse, atak geçirirsem falan.. Ohooo bende senaryo çoook..
Bahar unutma bizi , ara sıra uğra buraya.. Haberlerini ver, gene git.. Bak maşaallah 8 aylık oldunuz hee.. Sünneti
bile hallettiniz maşaallah.. Allah nasip ederse bende hemen halletmeyi düşünüyorum.. Hayırlı uğurlu olsun.. Rabb'im damat olduğu günleri de göstersin sana arkadaşım...
Cereeen, kız nasılsın güzel anne? Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün ve tüm mürüvvetlerini göstersin. Ceren artık doğurmuştur bir girip bakayım dedim. Canım benim ikiniz nasılsınız? Doğumun nasıl oldu? Bebek kaç kilo doğdu? Sen şimdi nasılsın? Bizim oğlan 8 aylık oldu. Ekim ayında sünnet bile oldu, ilk mürüvvetini gördüm yani. Şimdi yavaş yavaş emekleyecek bile. Hepinizin ellerinden öper. Aman cerenim ilaçlarını bu dönemde sakın kesme, beni doğum sonrası depresyon fena yoklamıştı, gerçi hala da yokluyor ya, istediğim gibi rahat rahat uyuyamıyorum çünkü, birde yoruluyorum tabi. Allah'a emanet olun canım benim ve tüm kıymetli arkadaşlarım. Nil'ciğim senin de doğumuna az kaldı, sana da dua etmeyi ihmal etmiyorum. Unutuldun zannetme :)))
Kızlar, yaaa, son yazdıklarınız beni mutluluktan kendimden geçirdi, kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorum şimdi, ya ayrıca minik oğlumu da ben koklarım, ben şimdi onun teyzesi miyim? Benim oğlum ne kadar tatlı maaşallah..... Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uğurlu olsun nilciğim, canım ya, ne kadar güzelsiniz hepiniz, ayrı ayrı ne kadar değerlisiniz kızlar...
Ayrıca bizim burada yani istanbul çengelköy'de bizler gibi tedavi gören annelerden birinin daha bebeği dünyaya gelecek, şimdi 8 aylık bir kız bebek.. Yani kendimi övmek gibi olmasın ama,:))) , ben cesaret verdim.. Bebiş çok sağlıklı, tüm tahlilleri yapıldı, herşey yolunda gidiyor..
Canlarım ya, daha yazıcam ama bizimki ağlıyor şimdilik kısa kesiyorum, inşallah yarın vaktim olur , byeee herkese
baharcım ben şu an paxil 10 mg ve remeron 7,5 mg remeron kullanıyorum ama paxille hamileliğini geçiren arkadaşlar var ben remeronu bırakmayı denedim ama 2.veya 3.günü aşırı mide bulantılarım başlıyor göz açtırmıyor hiç birşey yiyemiyorum dayanamadm tekrar başladım özele gidemem yani 350-400 vs. veremem bütçem gereği avcılarda oturuyorum remeronu bırakmak istiyorum çok bağımlı oldum gibi düşünüyorum remerona nasıl bırakıcam bilmiyorum tecrübelerine dayanarak soruyorum mide bulantılarım olmasa hayat daha güzel olucak ama olmuyorrrcevap yazarsan sevinirim bu arada bebişini güle güle sağlıcakla büyüt çok tatlı maşallah resimlerinde...
SEVGİLİ SEVVALA, tatlım sana da geçmiş olsun, ya hepinizi ayrı ayrı seviyorum ya, ne tatlısınız... Birtanem Remeron da bildiğim kadarıyla C grubu bir antidepresan, o nedenle büyük bir risk teşkil etmiyor, fakat yine de ısrarla bırakmak istiyorsan bence çoook yavaş bırak derim, yani öyle doktorların dediği gibi 1 hafta arayla kesme, daha yavaş kes, çünkü bıçakla elini bile kestiğinde elin bir süre kanamaya devam eder, bazı şeyler öyle tıp kitaplarında yazdığı gibi hooop diye olmuyor, 1 adet bütün içiyorsan 1 ay süreyle dörtte üç kullan, böylelikle "eyvah iacımı kesiyorum acaba kötüleşecekmiyim" diye kendini dinlememiş olursun, sonra 15-20 gün süreyle yarım kullan, sonra 1 ay çeyrek kullan, yani 15 günde şıp diye kesmek yerine 3 ayda kes, ne olurki..
Birde sinirsel mide bulantılarına karşı Metpamid Tablet kullanıyordum bir zamanlar, çok bulantım vardı aynı senin gibi, 50 kiloydum yemek yiyemiyordum, midemde kasılmalar oluyordu, çok şükür atlattım, sabahları yarım (bana yarım yeterli geliyordu) veya 1 adet vermişti rahmetli Esat Bey, çok iyi gelmişti, antidepresan değil bulantı ilacı, ama gerçekten etkisini görmüştüm. Birde sinirsel bulantı ve iştahsızlığa karşı Benexol B12 diyorum başka da birşey demiyorum.... Gerçekten B vitamininin sinirler üzerindeki etkisi kanıtlanmıştır. Benexol'ü hamilelik döneminde de rahatlıkla kullanabilirsiniz... Aklınızda bulunsun, buradan hepinize sağlık huzur ve mutluluk dolu geceler diliyorum.. Ceren'in ve Nil'im şimdi taze anneler, onlar bebekleriyle ilgileniyordur, bizimki uyuyor, bende size yazıyorum. Ben ilk 3 ay doğru dürüst bilgisayarı elime bile alamadım.. Ah canlarım inşallah bebişler sizi fazla uykusuz bırakmıyordur... Nil'ciğim ve Ceren'im, ikinizide bebişlerle beraber öpüyorum.. Alaah'a emanet olun kızlar..
CANIM SEVVALA, bebeğim şimdi emin olmak için internetten Remeron'un ilaç prospektüsüne baktım, kesinlikle "C" grubu ve ayrıca, 30 mg'lık bir ilacın çeyreğinin kullanarak buna bağımlı hale gelmiş olmak düşüncesine hiç ama hiç katılmıyorum, bir ilacın çeyreğini tamamen bırakabilirsin ama ona ihtiyacın varsa bırakmaman daha doğru olur. Şimdiye kadar hastanelerde yüzbinlerce doğum oldu, öyle olsa mutlaka klinik bir araştırma olurdu, C grubu ilaçlar hayvanlarda denenmiş ama bir anormali görülmemiş, sadece insanlar üzerinde yeterli çalışma yok. Sana hamileliğim boyunca kullandığım ilaçları saysam var ya, inan umutların yeşerirdi. Bence, Remeronu kesince mide bulantılarından birşey yiyemiyorsan, hamile kaldığında da yeterli miktarda gıda alamazsın, ve daha kötü olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?