- 11 Aralık 2020
- 970
- 3.179
- 63
- Konu Sahibi zeynepppplalal
-
Ereğli mi yoksa :)Yemin ederim onlardançilek festivaliydi o da :))))
Amannn boşver ben derim sizin yerinize deBen diyemem imamım
Evet böylesi daha güzel*herbokolog
merhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …
Hızlı yazıyorum bakmıyorum bile iyi ki de bakmıyorum böyle agresif bir gruba fazla bile ayrıca size ne siz tdk misinizDoğru düzgün Türkçe konuşabilseydin keşke önce.
Kız meslek uyduruyorsun bari şartlarını falan öğren.Daha ne olsun
Hayat şartlari bizi böyle yapti.Hızlı yazıyorum bakmıyorum bile iyi ki de bakmıyorum böyle agresif bir gruba fazla bile ayrıca size ne siz tdk misiniz
Terbiyesizlik yapma. Bende bir annenin kızıyım kişi kendinden bilir işi bu kadar aşağlık yoruma gerek yok haddinizi bilin ne dedim sanki ben burada küfür mü ettim terbiyesiz seniSenin bu gidişle olacağın belli. Hayırlı olsun
Allahtan boyum yetmiyo yoksa donuma kadar alirlardi vxvxvxKayinbiraderimi de sokakta cevirip abi seni manken yapalim, al bu adresimiz diye kartvizit vermisler.
O da gitmis, fotograflarini cektirmis, meger dolandiricilik tezgahiymis bu, adamin 5 yildir bunlardan cekmedigi kalmadi. 500 lira vermesi gerekiyormus o fotolar icin, vermis, sonra sozlesme imzalamislar ajansa bagli olacaksin diyerek, artik ne imzaladiysa icralik falan olmustu.
Bende bodurluktan kurtariyorum hep. Allah bilmiste boy vermemisAllahtan boyum yetmiyo yoksa donuma kadar alirlardi vxvxvx
Ne olacak? İma ettiğiniz şeyi doğru anladıysam çok çirkin, her aklınıza geleni yazmayın.Senin bu gidişle olacağın belli. Hayırlı olsun
Ay sagol. Yazacaktim kavga cikaririm diye sustum bxbdbdbNe olacak? İma ettiğiniz şeyi doğru anladıysam çok çirkin, her aklınıza geleni yazmayın.
Ay sen iyi misin öncelikle sen kimsin niye seni inandırayım ikincisi eğer google apa etik kuralları yazarsan ne olduğunu görürsün hem cahilsin hem de başkasının bildiği şeyi yalanlıyorsunKız meslek uyduruyorsun bari şartlarını falan öğren.bu ara fakeler çok zeka yoksunu
Ben de bunu yazacaktım da üşendim. Birkaç güne bir oyuncu olmak ister misiniz minvalinde sms geliyor, kimine de mankenlikle ilgili geliyordur. Bir ara da güvenlikçi olmak ister misiniz diye darlayanlar duyuyordum. Başvuru ücreti virt ücreti zırt ücreti diye milletten ne koparırlarsa işte.Kayinbiraderimi de sokakta cevirip abi seni manken yapalim, al bu adresimiz diye kartvizit vermisler.
O da gitmis, fotograflarini cektirmis, meger dolandiricilik tezgahiymis bu, adamin 5 yildir bunlardan cekmedigi kalmadi. 500 lira vermesi gerekiyormus o fotolar icin, vermis, sonra sozlesme imzalamislar ajansa bagli olacaksin diyerek, artik ne imzaladiysa icralik falan olmustu.
Kedilerin ruh sağlığıyla ilgilenmeyi seçmiş biridir belki.Psikilog diyen psikolog olmamalı, ben tüm dünyaya savaş açmıştım bölümü okurken doğru yazılsın diye.
Ben de hızlı yazarım ama yazdıklarımızı da insan evladı okuyor değil mi?Biraz dikkat edelim yaniHızlı yazıyorum bakmıyorum bile iyi ki de bakmıyorum böyle agresif bir gruba fazla bile ayrıca size ne siz tdk misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?