- 14 Kasım 2023
- 80
- 58
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynepppplalal
-
Yetişemiyorum herkes çok gergin sanki annelerine küfür ettim birçok kişinin yorumunu bile görmedim sadece yazacakları şöyle böyle olur ama yoook illa kendilerini ön plana çıkaracaklarBen de hızlı yazarım ama yazdıklarımızı da insan evladı okuyor değil mi?Biraz dikkat edelim yani.
Ahaha bu kadar sinirlendiysen doğru yere dokundum demektir.Ay sen iyi misin öncelikle sen kimsin niye seni inandırayım ikincisi eğer google apa etik kuralları yazarsan ne olduğunu görürsün hem cahilsin hem de başkasının bildiği şeyi yalanlıyorsunbilmediğin şeyleri böyle savunma
Ne alaka ya valla insanı sinir hastası edersiniz herkese yazıyorum öyle görünce ayrıca bu kadar çok sinirlenmemin sebebi cahil olup gerçek olan bir şeyi yalanlamanız apa diye bir şey hayatınızda duymamışsınız gelip millete vaaz veriyorsunuzAhaha bu kadar sinirlendiysen doğru yere dokundum demektir.
Ne alaka ya valla insanı sinir hastası edersiniz herkese yazıyorum öyle görünce ayrıca bu kadar çok sinirlenmemin sebebi cahil olup gerçek olan bir şeyi yalanlamanız apa diye bir şey hayatınızda duymamışsınız gelip millete vaaz veriyorsunuz
Şu ana kadar anladığım;
Nişanlınız doktor
Size boşver ben sana bakarım diyor
Saçlarınızı kısa kestirdiniz ama nişanlınız doktor olduğu için bilimsel olarak hızlı uzamayacağını biliyorsunuz.
1 yıldır cinsel ilişkide ağrı yaşıyorsunuz ama doktor nişanlınız bişi yok diyor.
Nişanlınızın branş neydi, herşeyolog gibi duruyor buradan
Değil değil yabancı bir manken oKız söylesene fotodaki sen misin merak ettim öyleyse haklı nişanlın kıskanmakta
Yok bacım pratisyen hekim
Benim demedim zaten buraya kendi fotomu koyacak değilim
Google’a yazınca karşına apa mı çıktı cici kız? Her mesajda alakasız bir şekilde kullanıyorsun. Apa’nın konuyla hiç alakası yok beybisu.Ne alaka ya valla insanı sinir hastası edersiniz herkese yazıyorum öyle görünce ayrıca bu kadar çok sinirlenmemin sebebi cahil olup gerçek olan bir şeyi yalanlamanız apa diye bir şey hayatınızda duymamışsınız gelip millete vaaz veriyorsunuz
Rus asıllı Daria Skrygina'ya ait fotoğraf.Kız söylesene fotodaki sen misin merak ettim öyleyse haklı nişanlın kıskanmakta
Ayrıca kendime benzettiğim için temsili koydum burada böyle agresif bir tayfaya oldu olacak kendimi göstereyim başka?
kız neden giriyorsun araya yaaaa
İnan umrumuzda değilsinAyrıca kendime benzettiğim için temsili koydum burada böyle agresif bir tayfaya oldu olacak kendimi göstereyim başka?
Yararlı olmak zarar vermemek :) konumuz ahahahha yazık gerçekten psikolojiyi ulaşılmas sanıyorsun ama senin hayalin benim hayatım ne anlatayım ne istersin canım söyle terapi yapmamı bekliyorsun ben de sana terapi yapamam klinik yüksek lisansım yok etik değil zarar veririm diyroum seni cahil bilgisizGoogle’a yazınca karşına apa mı çıktı cici kız? Her mesajda alakasız bir şekilde kullanıyorsun. Apa’nın konuyla hiç alakası yok beybisu.
Apa'yı alandan olmayan biri niye duysun? Siz bölüme girmeden apa'yı biliyor muydunuz? Ya da AIA biliyor musunuz mesela siz, nedir ne değildir? Bilmeniz gerekmiyor çünkü, hayatınızda duymamış olmanızdan doğal bi şey yok çünkü mimarların odasıymışNe alaka ya valla insanı sinir hastası edersiniz herkese yazıyorum öyle görünce ayrıca bu kadar çok sinirlenmemin sebebi cahil olup gerçek olan bir şeyi yalanlamanız apa diye bir şey hayatınızda duymamışsınız gelip millete vaaz veriyorsunuz
Offf evet keşke benim evet deseydi önce daha eğlenceli olurdukız neden giriyorsun araya yaaaa
Bi akıllı sensin zaten söyleyecek olsam söylerdim benim diye … ama böyle bir amacım yok zatenkız neden giriyorsun araya yaaaa
Kıskaaaanşİnan umrumuzda değilsin
her gel seni manken yapıcam diye elinde tuzlukla koşma ama tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?