- 14 Kasım 2023
- 80
- 58
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynepppplalal
-
Aslında yapabilirim ama etik olmaz çünkü meslek yasası yok bak yine bilmediğin konu hakkında yorum yapmışsınKlinik psikoloji yüksek lisansı yapması gerekir, lisans mezunları klinik açıp terapi yapamaz.
O yıllardır mevcut bebek. Yazmışız oraya kocaman zaten. Şu nick altı yazıdan vurmaya çalışanlara çok gülüyorum. Rahatsız olsam oraya yazar mıyım sence 3 iq kardeş?Sen anca ayak feministi olursun
Sürekli şapka takıp kadınlara papatyalarım erkeklere sırtlan diyen yaşam koçu zımbırtısının önüne geçebilecek potansiyeli yoksa üzülecekKonudan bağımsız olacak ama neden öyle dediniz? Kiz kardeşim okuyor o alanı. 2.sinifta da merak ettim
O biliyordur büyük olasılıkla da biz ailecek o mezun olunca başlar calismaya diye düşünmüştükKlinik psikoloji yüksek lisansı yapması gerekir, lisans mezunları klinik açıp terapi yapamaz.
Psikilog manken olun
Maaleeef bak yine bilmediğin bir konuAhahah çok şükür yeterince googlelayıp öğrendin nasıl klinik psikolog olunabileceğini ergenus. Yarın okul var hadi sütünü iç de yat, sabah anneni üzmeden kalk.
Sakin beybi sakinOkay size öğrenci belge mi mi atayım bunu mu istiyorsunuz ikna olacak mısınız ayyy ne toksik insanlarsınız kıskançlar ya
Linç timemerhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …
Aman sen de kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne inanmıyorsunBu arada psikologlukta nasil para yok yahu?
Benim kuzenin eltisi evde oturuyor, src belgesi veren bir kurumda calisiyor, 2 haftada bir gidip topluca rapor verecegi kisileri goruyormus, ayda 50k para aliyor.
Tamam cok bi para degil belki bazilari icin ama kizin calisma saati ayda 24 saat epi topu.
Ben pisikoliğim saylanır mı?
Senin yorumlarına hep bayılıyorum yaŞu ana kadar anladığım;
Nişanlınız doktor
Size boşver ben sana bakarım diyor
Saçlarınızı kısa kestirdiniz ama nişanlınız doktor olduğu için bilimsel olarak hızlı uzamayacağını biliyorsunuz.
1 yıldır cinsel ilişkide ağrı yaşıyorsunuz ama doktor nişanlınız bişi yok diyor.
Nişanlınızın branş neydi, herşeyolog gibi duruyor buradan
Bana aşık olduğun sonucunu çıkardım...Senin yorumlarına hep bayılıyorum ya
Yırt onu yırt yırttt caaart currtO yıllardır mevcut bebek. Yazmışız oraya kocaman zaten. Şu nick altı yazıdan vurmaya çalışanlara çok gülüyorum. Rahatsız olsam oraya yazar mıyım sence 3 iq kardeş?
Bilmiyorum, bu ara yeni üyelerden korkuyorum ben gelen şap şup dovup gidiyor, onlar diyorsa dogru olabilir diye dusunuyorum bazenAman sen de kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne inanmıyorsun
Birçok alanda çalışabilir, terapi yapamaz sadece.O biliyordur büyük olasılıkla da biz ailecek o mezun olunca başlar calismaya diye düşünmüştükteşekkürler yanıt için
Yine bilmediği konuda vaaz vermiş diğer cahilerde beğenmiş dnxmxmcmmdcmKlinik psikoloji yüksek lisansı yapması gerekir, lisans mezunları klinik açıp terapi yapamaz.
Tatildi ya yağdılar mübarekBilmiyorum, bu ara yeni üyelerden korkuyorum ben gelen şap şup dovup gidiyorlar, onlar diyorsa dogru olabilir diye dusunuyorum bazen
Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesefBirçok alanda çalışabilir, terapi yapamaz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?