Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudan bağımsız olacak ama neden öyle dediniz? Kiz kardeşim okuyor o alanı. 2.sinifta da merak ettim
Sürekli şapka takıp kadınlara papatyalarım erkeklere sırtlan diyen yaşam koçu zımbırtısının önüne geçebilecek potansiyeli yoksa üzülecek

Bu arada psikologlukta nasil para yok yahu?

Benim kuzenin eltisi evde oturuyor, src belgesi veren bir kurumda calisiyor, 2 haftada bir gidip topluca rapor verecegi kisileri goruyormus, ayda 50k para aliyor.
Tamam cok bi para degil belki bazilari icin ama kizin calisma saati ayda 24 saat epi topu.

Ekleme: mesaj duzenlendi, anlatimdan oturu sikinti olabilir diye

Ahahah çok şükür yeterince googlelayıp öğrendin nasıl klinik psikolog olunabileceğini ergenus. Yarın okul var hadi sütünü iç de yat, sabah anneni üzmeden kalk.
Maaleeef bak yine bilmediğin bir konu istesem klinik açarım klinik yüksek lisans yapmama gerek yok aile bakanlığına bağlı olurum ama ben etiğe bağlıyım anladın mı sabahtan beri bunu sana anlatmaya çalışıyorum ama cahilsin maaleseef

Linç time

Aman sen de kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne inanmıyorsun

Senin yorumlarına hep bayılıyorum ya

Birçok alanda çalışabilir, terapi yapamaz sadece.
Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…