Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm konular doktor nişanlı çevresinde döndüğü için bağlantılı. Eski bi konu da değil 3.5 dk önce paylaşıldı bu sorudan, alt altalar yani. Gizliden kimse çıkarıp bulup getirmedi
Gizliydi siz getirdiniz demedim zaten, alakasız buluyorum, paylaşmak isterseniz paylaşırsınız zaten ama bence yeni konunun etrafında dönmeli yorumlar

Hakaret etmedim ki ben, sen ettin. Sen açaman ben açarım ama
Yalancı dediniz velet dediniz yat uyu dediniz saygısızca konuştunuz daha ne diyceksiniz ki? Cahillikte bir hakaret sayılmıyor aç bakalım ahahah çok komiksiniz ayrıca kaldıramayacaksanız gelipte millete bu şekilde yorumlat yapmayacaksınız cevabını aldığınızda bu şekilde ağlayacaksanız susmayı bileceksiniz

Yalnız egolusun bile demek hakaret sayılıyor emsal kararları gözden geçirmek lazım

Yalancı demedim fake dedim ikisi de hakaret değil, velet demedim ergen dedim yine hakaret değil, yat uyu zaten hakaret değil. Elinde bir şey yok yani.

Sadece cahil demiş olsan evet suç değil, ama mesajların birleşince suç unsuru oluşacak muhtemelen.

Ergen daha büyük hakaret sayılıyor mesajlatım birleşsin kendimi savunmuşım ve en ufak bir küfür içermiyor ama siz saygısızlık yaptığınız için ve argo kelimeler kullandığınız için sizinki suç bilmeşdğiniz şeyler hakkında yorum yapmaya devam ediyorsunuz bunu yüzünüze vurunca ağlıyıo seni şikaye edicem diyorsunjz tamam et ndndnxn karşılıklı edelim bakalım kim kazanır

Psikolog olup sizi kısıtlayan insanla hayatına devam eden birine bende para kazandırmak istemezdim. Daha içinde bulunduğu yanlışı idrak edemiyor, bana mı faydası olacak?

Valla altından başka şeyler çıkar o şeylerin. Aynen dediğiniz gibi belli başlı ajanslardan güç bela beğenilirseniz seçilirsiniz.

Tabi ki ben. Tazminatla rakı balık ısmarlicam konudaki arkadaşlara

Olmak istediğim yerdeyim ve güzelim. Kıskanılacak bir yanınızı göremedim. Tüm kadınları genellemeyin muhattap aldıklarınızı alıntılayın. Fuat Kuru 'nun dediği gibi benim tek rakibim kendim. Hiç başka birine kıskançlık duygusu hissetmedim. Sevdiğim erkeği evet benimsediğim insanları kıskanırım çünkü aidiyet duygusu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…