Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef
Sonuçta ekstra bir eğitim alması gerekiyor. Paldır küldür yapamaz.

Ben mezun olduğu okulu bile sorguluyorum gideceğim psikoloğun.

Zeynep'e hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama lisans sonrası terapi eğitimi alırsa yapar kudra ya. Hele datem gibi bilindik bi yerden alırsa kimse sorgulamaz yüksek lisansı var mı yok mu maalesef

Bu sene oss'ye (su an yeni adi neyse iste) girip psikoloji mi okusam, aklim celiniyor.

Benim yeğenim de psikolog ben de yaparlar diye biliyorum şaşırdım okuyunca. Yazdım hatta, normal şartlarda yapamaz ama meslek yasamız olmadığı için yapıyorlar dedi. Aynen konu sahibinin dediği gibi

Bu sene oss'ye (su an yeni adi neyse iste) girip psikoloji mi okusam, aklim celiniyor.
Valla yaparım dersen oku ben bu ülkede ne psikolojiye ne psikologlara gereken değerin verildiğini düşünüyorum, o yüzden benden uzak Allah'a yakın şeklinde devam ediyoruz kendisiyle

Konudan bağımsız çok ilgi çekici bi boyunuz yok, 175 kısa en az 180 tercih edilir. Ayrıca onu giymem bunu giymem olayı yok ne verirseler mankenler sözleşmeleri gereği taşırlar stilist neyi uygun görmüşse. Profesyonellik bunu gerektirir gerektiğinde açılıyor da firikik falan yapacak birşey yok. Sizden manken olmaz.
Birde tabelaya psikilog yazarsanız evet aç kalırsınız.

Hakaret dozunu biraz daha arttırırsan çok eğlencem seninle.
Hakaret değil cahil olduğun bir gerçek bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun bir de millete bir şey biliyormuş gibi anlatıorsun bilenede sen bilmiyorsun diyorsun çünkü boş teneke fazla ses çıkarır cahilini kanıtladım diye benimle eğlenmene gerek yok edebinle otur yeter

Birazcık daha artırırsan şahane olur ama bu mesaj da yeterli hakaret davası için. Teşekkürler beybi.

Herkes buna takılmış ama yorum yapmadan önce diğer yazdıklarımı okuyun !! Bence

Filuyaroa

Duyarla alakası yok, çok saçma değil mi? Başka birşey anlatılıyor diğer konuları ne alaka, bağlantılı bir konu olsa anlayacağım da alakası da yok
Tüm konular doktor nişanlı çevresinde döndüğü için bağlantılı. Eski bi konu da değil 3.5 dk önce paylaşıldı bu sorudan, alt altalar yani. Gizliden kimse çıkarıp bulup getirmedi

Herkes buna takılmış ama yorum yapmadan önce diğer yazdıklarımı okuyun !! Bence

Diğer yazdıklarınıza bakmama gerek yok ben ben tasarım alanından biri olarak söylüyorum 175 boya burun kıvırıyoruz birçok mankenle çalıştık tatlım okey. Oyle nazlı da sevmeyiz.

Bi akıllı sensin zaten söyleyecek olsam söylerdim benim diye … ama böyle bir amacım yok zaten
Ee ben degilim de diyebilirdin?
Kac kisi bu sen misin diye sordu, hatta cok guzel oldugunu soyleyenler oldu. O mesajlari gormezden geldin, ama ilk “hayir baska birinin fotosu” denildiginde buna savunma yaptin birden :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…