- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
İğrenç birisi1 yıllık ilişkimde sonunda annesi ile tanıştık. Gecen birlikte şehir dışında bir duruşmaya gitmiştik(ikimizde avukatız) döndük,sabah kahvaltıda çok yemiş annesi de “yine mi aç kaldın” demiş. O da benden için “o kendi aç olsa da benim aç mı tok mu olduğumu düşünür” demiş.
Gittiğimiz yerde benim de evim yoktu sonuçta ikimizde sürekli dışardaydık ve ben müvekkille görüşürken o gidip yemek yemişti. Ki daha önce bende kaldıgında yemeklerimi beğenmediği için kilo verdiğini söylemişti annesi de şok geçirmiş hatta 1 haftada iğne ipliğe dönmüşsün vs diye. Hep söyler annem çok güzel yemek yapıyor senin yemeklerin şöyle böyle diye.
Bu da önemli değil ama geçenlerde araba kullanırken kıskançlık krizine girdi(bir müvekkilimi çok arıyor diye kıskanıyordu) ve telefonu aldı mümkün değil vermiyor mesaj atacağım ona vs dedi ben de gözlüğünü aldım gözünden çek kenara dedim. Çünkü yüksek derecede miyop ve gözlüksüz görmesi mümkün değil, o telafohu verecek ben de gözlüğü amacım buydu ama çok bozuldu ağladı takmaya çalıştım takmadı. Beni ğörmeyen gözleri ile evime bıraktı,direksiyona ben müdehale ettim. Öleceğim sanırım dedim burda.
Son olayda da nasıl hastayım kırılıyorum halim yok. İş çıkışı ofisime geldi,beni metroya bıraksana dedi. Arabayla 5-10 dk Ki ona bile halim yoktu tamam dedim ama başladı arabada ben olssam ofisa bırakırdım,allah beni sana muhtaç etmesin vs vs.. ofisine bıraktım. Dönüşte ankarada yaşayan bilir sel felaket gibi bir hava yağmur dolu.. öleçeğim burda dedim ama adamın umru değil tabi.
Ertesi gün özür diledi bir daha sana bunu yaşatmayacağım diye.
Böyle kötü bir haftanın ardından ayaklarımıh altını öperek cok seviyorum çok çok çok gibi bir sürü romantik cümle.
Ve yine yaptığı (müvekkille görüşmem uzayınca onu çok bekletmemden kaynaklı) trip neticesinde ayrıldım.
Onunla eğlenmeyi konuşmayı ve romantik ilgilj hallerini arıyorum. Ama mantığım olmaz diyor.
Uzun mu oldu tam anlatamadım sanki ama yorumlarınızı merakla bekliyorum
Cok sasirdim dogrusu. Sanirim kendine guveni yokmus.Evet gözlüğü almam saçmaydı bir an elim gitti pişman oldum ama kabul etmedi. Sen beni Gözlükle beğenmiyorsun aşagılıyorsun diye ağladı hıçkırarak..
Okumuş avukat olmuş bir insansınız nasıl böyle bir şey yaptınız? Sevgilinizle özel tartışmanız yüzünden o gözlüksüz haliyle trafik kazasına sebep olsaydınız ya insanlar ölseydi s
Okumuş avukat olmuş bir insansınız nasıl böyle bir şey yaptınız? Sevgilinizle özel tartışmanız yüzünden o gözlüksüz haliyle trafik kazasına sebep olsaydınız ya insanlar ölseydi inanamıyorum.
Okumuş avukat olmuş bir insansınız nasıl böyle bir şey yaptınız? Sevgilinizle özel tartışmanız yüzünden o gözlüksüz haliyle trafik kazasına sebep olsaydınız ya insanlar ölseydi
Çok isterim söyleriğiniz denetim mekanizmasını ama inanın mesleğimde iyiyimdir. Ki konu asla bu değil şuan.Siz 29 yaşındaymışsınız. Adam da sizinle yaşıt desek ; bu tavırları normal mi sizce ?
Avukatlık mesleğinde de puanlama gelse , bir avukata gitmeden önce kaç dava almış ; kaçını kazanmış kaçını kaybetmiş görebilsek keşke.
Mesleki yetersizlik nedeniyle davayı kaybedenin lisansı askıya alınsa ve merkezi sınava tabi tutulsa da; müvekkiller davalarında haklıyken haksız olmasa.
Haklısınız,o an elim bir an gitti yarım dakika icinde vazgeçtim ama kabul etmedi. Benim de şuursuzluğum bu oldu.Size hak verebilirdim şu gözlük meselesi olmasaydı.
O adamın gözlüksüz hiçbir şey yapamayacağını biliyorsunuz ve cezalandırır gibi seyir halindeki araçta gözlüğünü çıkarıyorsunuz. Beş yaşındaki çocuk sizin yaptığınızı yapmaz, utanmadan ileri derecede miyop diye yazmışsınız bir de. Her şey bir yana sizin bu yaptığınız cana kasıttır. Ben olsam sırf bu dengesizliğiniz yüzünden sizi terk ederdim.
Çok haklısınız.. benim de dengem bozuldu. Telefonu aldı ve tuhaf kahkahaLar atıp yapacağım çok belli artık telefonu polis zoruyla alırsın vs dedi çok dil döktüm vermedi ben de elim o an ona gitti,çantası ğözümün önünde olsa onu alırdım..planlı yapmadım ve zaten Artık çok da sağlıklı düşünemiyordum.Hakimi, savcısı, avukatı, mühendisi, öğretmeni..
Çok duyuyorum da, burda da konulardan şahit oluyorum.
Anlamıyorum bu insanlar neden böyle garip.
Bir sağduyusuzluk,bir çocuksuluk, bir büyüyememezlik,bir sorumsuzluk.
Hata insana özgüdür.Ama bazı hatalar var ki beni benden alıyor.
Koskoca avukat,annesinin sanki küçük çocuğu. Gözlükler alınıyor, geri takılmak isteniyor,karşı taraf takmak istemeyip ağlıyor olmuyor o şekilde araçla trafikte akışa devam ediyor.
Fazlasıyla enteresan..
Çok isterim söyleriğiniz denetim mekanizmasını ama inanın mesleğimde iyiyimdir. Ki konu asla bu değil şuan.
Ve haklısınız ben de saçma davranmaya başladım onunla..(
Baston kullanan sakat bir insanın bastonunu çekip atmak gibi, çok üzüldüm çok gaddarca buldumHaklısınız,o an elim bir an gitti yarım dakika icinde vazgeçtim ama kabul etmedi. Benim de şuursuzluğum bu oldu.
Ben de şaşırdım rahatsız oldum ama çok sevdigini göstermeye çalışıyordu sanırımBu nasıl adam, ota b.ka hickirarak ağlıyor, her şeyi annesine /ondan da size naklen yayın yapıyor, ayaklarının altını öpüyor falan
Yatak odasında doğal bir şey, bacaklar omuza giderken ayak vs öpülür, ona lafım yok. Ama durduk yere, ortada bir yatak münasebeti falan da yokken, öylesine corabinizi çıkartıp ayağınızın altını öpüp 'seni çok seviyorum' mu dedi???
Bana çok ilginç geliyor ya, hayatın doğal akışına aykırı
İyi olmuş ayrıldığın
Dengenizi bozuyorsa ayrılın inanın gerek yok.Çok haklısınız.. benim de dengem bozuldu. Telefonu aldı ve tuhaf kahkahaLar atıp yapacağım çok belli artık telefonu polis zoruyla alırsın vs dedi çok dil döktüm vermedi ben de elim o an ona gitti,çantası ğözümün önünde olsa onu alırdım..planlı yapmadım ve zaten Artık çok da sağlıklı düşünemiyordum.
Hayatınızda karşılaşacagğnız en merhametli insan olabilirim ama hepimizin basiretinin bağlendığı anler var keşke olmasa.. değişik bir baskı altındaydım o anı hatırlamak bile istemiyorum,zaten anlıktı ve direksiyonu ben tutuyordum yola yeni çıkmıştık uzatmasaydı o riskli bir durum yoktu.Baston kullanan sakat bir insanın bastonunu çekip atmak gibi, çok üzüldüm çok gaddarca buldum
Anlattıkların bu yargiya varmamda yeterli kanit unsuru oluşturdu zatenYaa..ne gördünüz acaba?
:) detaylarını merak etmiştimAnlattıkların bu yargiya varmamda yeterli kanit unsuru oluşturdu zaten
mantığınızı dinleyin. bi de ya adam gözlüksüz suçsuz günahsız bi insana çarpıp ölümüne sebep olsaydı. bu konuda ikinize de çok kızdım bunu belirtmek istiyorum1 yıllık ilişkimde sonunda annesi ile tanıştık. Gecen birlikte şehir dışında bir duruşmaya gitmiştik(ikimizde avukatız) döndük,sabah kahvaltıda çok yemiş annesi de “yine mi aç kaldın” demiş. O da benden için “o kendi aç olsa da benim aç mı tok mu olduğumu düşünür” demiş.
Gittiğimiz yerde benim de evim yoktu sonuçta ikimizde sürekli dışardaydık ve ben müvekkille görüşürken o gidip yemek yemişti. Ki daha önce bende kaldıgında yemeklerimi beğenmediği için kilo verdiğini söylemişti annesi de şok geçirmiş hatta 1 haftada iğne ipliğe dönmüşsün vs diye. Hep söyler annem çok güzel yemek yapıyor senin yemeklerin şöyle böyle diye.
Bu da önemli değil ama geçenlerde araba kullanırken kıskançlık krizine girdi(bir müvekkilimi çok arıyor diye kıskanıyordu) ve telefonu aldı mümkün değil vermiyor mesaj atacağım ona vs dedi ben de gözlüğünü aldım gözünden çek kenara dedim. Çünkü yüksek derecede miyop ve gözlüksüz görmesi mümkün değil, o telafohu verecek ben de gözlüğü amacım buydu ama çok bozuldu ağladı takmaya çalıştım takmadı. Beni ğörmeyen gözleri ile evime bıraktı,direksiyona ben müdehale ettim. Öleceğim sanırım dedim burda.
Son olayda da nasıl hastayım kırılıyorum halim yok. İş çıkışı ofisime geldi,beni metroya bıraksana dedi. Arabayla 5-10 dk Ki ona bile halim yoktu tamam dedim ama başladı arabada ben olssam ofisa bırakırdım,allah beni sana muhtaç etmesin vs vs.. ofisine bıraktım. Dönüşte ankarada yaşayan bilir sel felaket gibi bir hava yağmur dolu.. öleçeğim burda dedim ama adamın umru değil tabi.
Böyle kötü bir haftanın ardından ayaklarımıh altını öperek cok seviyorum çok çok çok gibi bir sürü romantik cümle.
Ve yine yaptığı (müvekkille görüşmem uzayınca onu çok bekletmemden kaynaklı) trip neticesinde ayrıldım.
Onunla eğlenmeyi konuşmayı ve romantik ilgilj hallerini arıyorum. Ama mantığım olmaz diyor.
Erkek çocuğu annesi olarak..Böyle anneleri okuyunca bu nasıl konuşma böyle diyeceğim (daha ağır yazacağım aslında ama) zayıflamış da aç kalmış da vb. Meslek sahibi 28/29 yaşlarında bir gençsiniz.Neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu ana oğula. Bunlar nasıl insanlar böyle.Aileniz sizi bu saçma sapan cümlelere muhatap olun diye mi okuttu meslek sahibi yaptı.Neden bunları size taşıdığında annesine gerekli cevabı gönderip hadi güle güle demiyorsunuz.İnanın çok sinirlendim.Haddini bildirin bu insanlara.Ne hakla sizin için böyle cümleler kuruyor.1 yıllık ilişkimde sonunda annesi ile tanıştık. Gecen birlikte şehir dışında bir duruşmaya gitmiştik(ikimizde avukatız) döndük,sabah kahvaltıda çok yemiş annesi de “yine mi aç kaldın” demiş. O da benden için “o kendi aç olsa da benim aç mı tok mu olduğumu düşünür” demiş.
Çok haklısınız ama tekrar yazıyorummantığınızı dinleyin. bi de ya adam gözlüksüz suçsuz günahsız bi insana çarpıp ölümüne sebep olsaydı. bu konuda ikinize de çok kızdım bunu belirtmek istiyorum
Ne hoş yazmışsınız teşekkür ederim. İçimdeki duygusallığı da yenersem atacağım onu içimden..Erkek çocuğu annesi olarak..Böyle anneleri okuyunca bu nasıl konuşma böyle diyeceğim (daha ağır yazacağım aslında ama) zayıflamış da aç kalmış da vb. Meslek sahibi 28/29 yaşlarında bir gençsiniz.Neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu ana oğula. Bunlar nasıl insanlar böyle.Aileniz sizi bu saçma sapan cümlelere muhatap olun diye mi okuttu meslek sahibi yaptı.Neden bunları size taşıdığında annesine gerekli cevabı gönderip hadi güle güle demiyorsunuz.İnanın çok sinirlendim.Haddini bildirin bu insanlara.Ne hakla sizin için böyle cümleler kuruyor.
Bakın avukat olmuşsunuz ona öyle bir cevap verin yaptığı çirkin cümleleri ile ilgili, hatta birazda ders verin ki eğitilsinler.İkisini de buna ihtiyacı var.
Gelelim erkek arkadaşınıza, aynı meslektesiniz müvekkil kıskançlığı nedir.Size bunu yaptığı an durdur arabayı diyerek inecek hadi güle güle senden birşey olmaz diyeceksiniz.
Siz yol yakınken bu iki insandan da kendinizi kurtarın.O kadar okumuş meslek sahibi olmuşsunuz yazık etmeyin kendinize ve ailenize.
neyse Allahtan bir şey olmamış. dediğim gibi mantığınızı dinlemeniz yararınıza olacaktır.Çok haklısınız ama tekrar yazıyorum
Birincisi ğözlüğü aldığımızda boş bir yolda ve yola yeni çıkmıştık almamla takmaya çalışmam bir oldu. Ama dediğim giBi değişik bir ortamdı ben de korku ve panikle saçmaladım
Bakın evli oğlum var, asla asla annenin yaptığını ve kızlarımızın ezilmesini kabul edemem.Duygusallık vardır sizi anlıyorum bizler de o yaşlarda olduk.Ama inanın değmez.Bunlar hiç olgunlaşmamış kötü insanlar kurtarın kendinizi ve ne güzel avukatsınız işinize gücünüze odaklanın.Tamam ilk günler zor olabilir.Ama günler geçtikçe iyi ki diyeceksiniz.Ben en çok ailenize üzülürüm.Onları bu ikili ile muhatap etmeyin.Ne hoş yazmışsınız teşekkür ederim. İçimdeki duygusallığı da yenersem atacağım onu içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?