Mantığım bitsin diyor ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğrenç birisi

Size hak verebilirdim şu gözlük meselesi olmasaydı.
O adamın gözlüksüz hiçbir şey yapamayacağını biliyorsunuz ve cezalandırır gibi seyir halindeki araçta gözlüğünü çıkarıyorsunuz. Beş yaşındaki çocuk sizin yaptığınızı yapmaz, utanmadan ileri derecede miyop diye yazmışsınız bir de. Her şey bir yana sizin bu yaptığınız cana kasıttır. Ben olsam sırf bu dengesizliğiniz yüzünden sizi terk ederdim.

Okumuş avukat olmuş bir insansınız nasıl böyle bir şey yaptınız? Sevgilinizle özel tartışmanız yüzünden o gözlüksüz haliyle trafik kazasına sebep olsaydınız ya insanlar ölseydi
Çok isterim söyleriğiniz denetim mekanizmasını ama inanın mesleğimde iyiyimdir. Ki konu asla bu değil şuan.
Ve haklısınız ben de saçma davranmaya başladım onunla.. (

Haklısınız,o an elim bir an gitti yarım dakika icinde vazgeçtim ama kabul etmedi. Benim de şuursuzluğum bu oldu.

Bu nasıl adam, ota b.ka hickirarak ağlıyor, her şeyi annesine /ondan da size naklen yayın yapıyor, ayaklarının altını öpüyor falan
Yatak odasında doğal bir şey, bacaklar omuza giderken ayak vs öpülür, ona lafım yok. Ama durduk yere, ortada bir yatak münasebeti falan da yokken, öylesine corabinizi çıkartıp ayağınızın altını öpüp 'seni çok seviyorum' mu dedi???
Bana çok ilginç geliyor ya, hayatın doğal akışına aykırı
İyi olmuş ayrıldığın

Çok haklısınız.. benim de dengem bozuldu. Telefonu aldı ve tuhaf kahkahaLar atıp yapacağım çok belli artık telefonu polis zoruyla alırsın vs dedi çok dil döktüm vermedi ben de elim o an ona gitti,çantası ğözümün önünde olsa onu alırdım..planlı yapmadım ve zaten Artık çok da sağlıklı düşünemiyordum.

Çok isterim söyleriğiniz denetim mekanizmasını ama inanın mesleğimde iyiyimdir. Ki konu asla bu değil şuan.
Ve haklısınız ben de saçma davranmaya başladım onunla.. (

Geçmişi değiştiremeyiz. Çok şükür kimse zarar görmemiş. Ancak bu insanla yeniden görüşmeniz size zarardan başka bir şey getirmeyecektir.

Adamın ruhsal sorunları varsa , bunları çözecek sağduyuya sahip olur umarım.

Kendinizi seviyorsanız ; kendiniz , aileniz , çevrenizdeki insanları da düşünerek bu insanı hayatınızdan uzak tutun.

Dengesiz insanın ; ne zaman, nerede , ne tepki vereceğini bilemezsiniz.

Ayrılmışken irtibatı tamamen kesin , sizi takıntı haline getirmemesi için dikkatli olun ; sözlü veya yazılı iletişimden kaçının.

Haklısınız,o an elim bir an gitti yarım dakika icinde vazgeçtim ama kabul etmedi. Benim de şuursuzluğum bu oldu.
Baston kullanan sakat bir insanın bastonunu çekip atmak gibi, çok üzüldüm çok gaddarca buldum

Ben de şaşırdım rahatsız oldum ama çok sevdigini göstermeye çalışıyordu sanırım

Dengenizi bozuyorsa ayrılın inanın gerek yok.
Beraberlik huzur vermiyorsa sürdürmenin anlamı yok.
Dilerim en kısa zamanda toparlanırsınız.

Baston kullanan sakat bir insanın bastonunu çekip atmak gibi, çok üzüldüm çok gaddarca buldum
Hayatınızda karşılaşacagğnız en merhametli insan olabilirim ama hepimizin basiretinin bağlendığı anler var keşke olmasa.. değişik bir baskı altındaydım o anı hatırlamak bile istemiyorum,zaten anlıktı ve direksiyonu ben tutuyordum yola yeni çıkmıştık uzatmasaydı o riskli bir durum yoktu.
Tabi keşke yapmasaydım sanırım olacaklardan konktum ve onu Bu durdurur sandım

mantığınızı dinleyin. bi de ya adam gözlüksüz suçsuz günahsız bi insana çarpıp ölümüne sebep olsaydı. bu konuda ikinize de çok kızdım bunu belirtmek istiyorum

Erkek çocuğu annesi olarak..Böyle anneleri okuyunca bu nasıl konuşma böyle diyeceğim (daha ağır yazacağım aslında ama) zayıflamış da aç kalmış da vb. Meslek sahibi 28/29 yaşlarında bir gençsiniz.Neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu ana oğula. Bunlar nasıl insanlar böyle.Aileniz sizi bu saçma sapan cümlelere muhatap olun diye mi okuttu meslek sahibi yaptı.Neden bunları size taşıdığında annesine gerekli cevabı gönderip hadi güle güle demiyorsunuz.İnanın çok sinirlendim.Haddini bildirin bu insanlara.Ne hakla sizin için böyle cümleler kuruyor.
Bakın avukat olmuşsunuz ona öyle bir cevap verin yaptığı çirkin cümleleri ile ilgili, hatta birazda ders verin ki eğitilsinler.İkisinin de buna ihtiyacı var.
Gelelim erkek arkadaşınıza, aynı meslektesiniz müvekkil kıskançlığı nedir.Size bunu yaptığı an durdur arabayı diyerek inecek hadi güle güle senden birşey olmaz diyeceksiniz.
Siz yol yakınken bu iki insandan da kendinizi kurtarın.O kadar okumuş meslek sahibi olmuşsunuz yazık etmeyin kendinize ve ailenize.
Ayrıca da sizin çocuğunuz mu o da onun aç kalıp kalmayacağını kontrol edecek onu aç bırakmayacaksınız.Bizim genç kızlarımızın yaptığı hatalar işte.Erkek arkadaşlarınızın annesi değilsiniz.Onlara böyle cümle kurma hakkı vermeyin hiç bir zaman.

mantığınızı dinleyin. bi de ya adam gözlüksüz suçsuz günahsız bi insana çarpıp ölümüne sebep olsaydı. bu konuda ikinize de çok kızdım bunu belirtmek istiyorum
Çok haklısınız ama tekrar yazıyorum
Birincisi ğözlüğü aldığımızda boş bir yolda ve yola yeni çıkmıştık almamla takmaya çalışmam bir oldu. Ama dediğim giBi değişik bir ortamdı ben de korku ve panikle saçmaladım

Ne hoş yazmışsınız teşekkür ederim. İçimdeki duygusallığı da yenersem atacağım onu içimden..

neyse Allahtan bir şey olmamış. dediğim gibi mantığınızı dinlemeniz yararınıza olacaktır.
konudaki erkek duygusal olgunluğa erişmemiş çiğ bir tip ve anne köyde okumamış ev kızı her istediğini yapan zavallı gelinlere kök söktüren cadı kaynana tipi. olmaz bunlardan

Ne hoş yazmışsınız teşekkür ederim. İçimdeki duygusallığı da yenersem atacağım onu içimden..
Bakın evli oğlum var, asla asla annenin yaptığını ve kızlarımızın ezilmesini kabul edemem.Duygusallık vardır sizi anlıyorum bizler de o yaşlarda olduk.Ama inanın değmez.Bunlar hiç olgunlaşmamış kötü insanlar kurtarın kendinizi ve ne güzel avukatsınız işinize gücünüze odaklanın.Tamam ilk günler zor olabilir.Ama günler geçtikçe iyi ki diyeceksiniz.Ben en çok ailenize üzülürüm.Onları bu ikili ile muhatap etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…