- 23 Ağustos 2012
- 51.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.171
- 898
Sizin mesleğimle ilgili sürekli bel altı vurmanızdan bıkkınlık geldi cidden. Ne alaka şimdi. Ben sürekli duruşma salonunda değilim.
neyse Allahtan bir şey olmamış. dediğim gibi mantığınızı dinlemeniz yararınıza olacaktır.
konudaki erkek duygusal olgunluğa erişmemiş çiğ bir tip ve anne köyde okumamış ev kızı her istediğini yapan zavallı gelinlere kök söktüren cadı kaynana tipi. olmaz
Ben mi karıştım kusura bakmayın.Daha önce ne yazmıştım ki, hatırlayamadım.
Normal değil mi, avukatlık ciddi meslek yapanlar da genelde aklı başında insanlar. Gözlük çeken meken, gözlük için hıçkırarak ağlayan avukat hiç hayal edemedim kusura bakmayın
Neyse son sözüm şu ki siz bu dangozun arabaya binmeyin gözlüktü zırıldamaydı derken canınızdan olmayın
Bende tuhaf buldumDaha önce ne yazmıştım ki, hatırlayamadım.
Normal değil mi, avukatlık ciddi meslek yapanlar da genelde aklı başında insanlar. Gözlük çeken meken, gözlük için hıçkırarak ağlayan avukat hiç hayal edemedim kusura bakmayın
Neyse son sözüm şu ki siz bu dangozun arabaya binmeyin gözlüktü zırıldamaydı derken canınızdan olmayın
Ben mi karıştım kusura bakmayın.
Buradaki tüm kadınları sevgiyle kucaklıyorum ufkumu açtınız sağolun
Aman uzak dur bak bisey olmaz diye evlendim bosaniyorum simdi , uzarsa daha cok uzulursun bu cinslerle1 yıllık ilişkimde sonunda annesi ile tanıştık. Gecen birlikte şehir dışında bir duruşmaya gitmiştik(ikimizde avukatız) döndük,sabah kahvaltıda çok yemiş annesi de “yine mi aç kaldın” demiş. O da benden için “o kendi aç olsa da benim aç mı tok mu olduğumu düşünür” demiş.
Gittiğimiz yerde benim de evim yoktu sonuçta ikimizde sürekli dışardaydık ve ben müvekkille görüşürken o gidip yemek yemişti. Ki daha önce bende kaldıgında yemeklerimi beğenmediği için kilo verdiğini söylemişti annesi de şok geçirmiş hatta 1 haftada iğne ipliğe dönmüşsün vs diye. Hep söyler annem çok güzel yemek yapıyor senin yemeklerin şöyle böyle diye.
Bu da önemli değil ama geçenlerde araba kullanırken kıskançlık krizine girdi(bir müvekkilimi çok arıyor diye kıskanıyordu) ve telefonu aldı mümkün değil vermiyor mesaj atacağım ona vs dedi ben de gözlüğünü aldım gözünden çek kenara dedim. Çünkü yüksek derecede miyop ve gözlüksüz görmesi mümkün değil, o telafohu verecek ben de gözlüğü amacım buydu ama çok bozuldu ağladı takmaya çalıştım takmadı. Beni ğörmeyen gözleri ile evime bıraktı,direksiyona ben müdehale ettim. Öleceğim sanırım dedim burda.
Son olayda da nasıl hastayım kırılıyorum halim yok. İş çıkışı ofisime geldi,beni metroya bıraksana dedi. Arabayla 5-10 dk Ki ona bile halim yoktu tamam dedim ama başladı arabada ben olssam ofisa bırakırdım,allah beni sana muhtaç etmesin vs vs.. ofisine bıraktım. Dönüşte ankarada yaşayan bilir sel felaket gibi bir hava yağmur dolu.. öleçeğim burda dedim ama adamın umru değil tabi.
Ertesi gün özür diledi bir daha sana bunu yaşatmayacağım diye.
Böyle kötü bir haftanın ardından ayaklarımıh altını öperek cok seviyorum çok çok çok gibi bir sürü romantik cümle.
Ve yine yaptığı (müvekkille görüşmem uzayınca onu çok bekletmemden kaynaklı) trip neticesinde ayrıldım.
Onunla eğlenmeyi konuşmayı ve romantik ilgilj hallerini arıyorum. Ama mantığım olmaz diyor.
Uzun mu oldu tam anlatamadım sanki ama yorumlarınızı merakla bekliyorum
Evet o :/Bu herif mi yoksam:
Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum
Merhaba kk. 3 hafta önce sekreterimi değiştirdim ve yeni kız biraz fazla meraklı çıktı :/ Geçen bana hala aşık olduğunu söyleyen (benim de hala sevgimin sürdüğü) bir süre önce ayrıldığım erkek arkadaşım ofisimize geldi. Arkadaşım diye tanıştırdım çalışanlarla. Sekreter kız Arkadaşıma burcunu...www.kadinlarkulubu.com
Buysa ayrıl, kaç kız kaç
Gözümdeki perde böyle böyle kalkıyor gibiYani ben sizi anlıyorum anlamaya çalışıyorum daha doğrusu.
Kriz anlarında yanlış şeyler yapabiliyor insan yargilamamiz konu sahibine bir şey katmaz artık.
İlişkiniz 1 yıl sürmüş az zaman değil uzulmekte ve ozlemekte çok haklısınız.
Ancak ben yemek mevzusuna takıldım koskoca adamları biz doyurmak zorunda değiliz.
Sizin yemeklerinizi sevmediyse kendisi pisirsin.
Annesi öyle şeyler demiş olabilir ama bu anne oğul arasında kalmalı mesela sizin kulağınıza gelmemeli.
Bu da bana yeterli olgunlukta biri olmadığını düşündürdü.
Ayrıca ilişkilerde kıskançlık olur ancak toksik hale getirmemek lazım.
Bu arkadaş tam bir toksik.
Narsistik davranışlar kokusu alıyorum, fırsat bu fırsat, kaçın arkanıza bakmadan.1 yıllık ilişkimde sonunda annesi ile tanıştık. Gecen birlikte şehir dışında bir duruşmaya gitmiştik(ikimizde avukatız) döndük,sabah kahvaltıda çok yemiş annesi de “yine mi aç kaldın” demiş. O da benden için “o kendi aç olsa da benim aç mı tok mu olduğumu düşünür” demiş.
Gittiğimiz yerde benim de evim yoktu sonuçta ikimizde sürekli dışardaydık ve ben müvekkille görüşürken o gidip yemek yemişti. Ki daha önce bende kaldıgında yemeklerimi beğenmediği için kilo verdiğini söylemişti annesi de şok geçirmiş hatta 1 haftada iğne ipliğe dönmüşsün vs diye. Hep söyler annem çok güzel yemek yapıyor senin yemeklerin şöyle böyle diye.
Bu da önemli değil ama geçenlerde araba kullanırken kıskançlık krizine girdi(bir müvekkilimi çok arıyor diye kıskanıyordu) ve telefonu aldı mümkün değil vermiyor mesaj atacağım ona vs dedi ben de gözlüğünü aldım gözünden çek kenara dedim. Çünkü yüksek derecede miyop ve gözlüksüz görmesi mümkün değil, o telafohu verecek ben de gözlüğü amacım buydu ama çok bozuldu ağladı takmaya çalıştım takmadı. Beni ğörmeyen gözleri ile evime bıraktı,direksiyona ben müdehale ettim. Öleceğim sanırım dedim burda.
Son olayda da nasıl hastayım kırılıyorum halim yok. İş çıkışı ofisime geldi,beni metroya bıraksana dedi. Arabayla 5-10 dk Ki ona bile halim yoktu tamam dedim ama başladı arabada ben olssam ofisa bırakırdım,allah beni sana muhtaç etmesin vs vs.. ofisine bıraktım. Dönüşte ankarada yaşayan bilir sel felaket gibi bir hava yağmur dolu.. öleçeğim burda dedim ama adamın umru değil tabi.
Ertesi gün özür diledi bir daha sana bunu yaşatmayacağım diye.
Böyle kötü bir haftanın ardından ayaklarımıh altını öperek cok seviyorum çok çok çok gibi bir sürü romantik cümle.
Ve yine yaptığı (müvekkille görüşmem uzayınca onu çok bekletmemden kaynaklı) trip neticesinde ayrıldım.
Onunla eğlenmeyi konuşmayı ve romantik ilgilj hallerini arıyorum. Ama mantığım olmaz diyor.
Uzun mu oldu tam anlatamadım sanki ama yorumlarınızı merakla bekliyorum
Bir tweet vardı özel üniversiteleri tiiye alan; “Yakında hukuk diploması+ayran 5 lira olacak “ diye. Yorumunuzu okuyunca onu geçirdim içimden. Çok haklı bir yorum. Benim de dikkatimi yazım yanlışları çekti.Siz ikiniz de cidden avukat mısınız, ikinizin de hiçbir duygusal olgunluğu yok gibi geldi banaEleman 5 yaşındaki çocuk zekasında ama siz de çok akıllı gelmediniz bana açıkçası
Ülkemizin zaten şahane adalet sistemine koyduğunuz katkılar için teşekkür ederiz umarım baronun diğer avukatları ikinizden de akıllıdır
Dilekçe yazmıyorum hanımefendi. Telefonumdan mesaj yazıyorum. Gerçekten açık aramak icin insanların dertlerini okuyacak kadar boş vaktiniz mi var?Bir tweet vardı özel üniversiteleri tiiye alan; “Yakında hukuk diploması+ayran 5 lira olacak “ diye. Yorumunuzu okuyunca onu geçirdim içinden. Çok haklı bir yorum. Benim de dikkatimi yazım yanlışları çekti.
ğörmeyen
Yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Bana hukuk okuyacak kadar iyi eğitimli birinin bu tarz yazım yanlışı yapması çok tuhaf geliyor. Son zamanlarda ciddi bölümler mezunu insanlarda böyle yazım yanlışları ve sözlü yanlışlar duymaya başladım. Aşırı garip.öleçeğim
İnsanların dertlerini okuyacak boş vaktim var ki buradayım şuan? Siz de bu sitede insanlar dertlerinizi okusun diye varsınız. Düzgün Türkçe el/dil alışkanlığıdır. Dikkat etmenize gerek kalmadan akar gider zaten. Benim de açık aramak için değil bir yazı okurken haliyle gözüme batanları görmem normal değil mi?Dilekçe yazmıyorum hanımefendi. Telefonumdan mesaj yazıyorum. Gerçekten açık aramak icin insanların dertlerini okuyacak kadar boş vaktiniz mi var?
Telefonumda g ve ğ yan yana c ve ç de. F klavye kullanıyorum siz çok bilmişlerin aksine!!!Yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Bana hukuk okuyacak kadar iyi eğitimli birinin bu tarz yazım yanlışı yapması çok tuhaf geliyor. Son zamanlarda ciddi bölümler mezunu insanlarda böyle yazım yanlışları ve sözlü yanlışlar duymaya başladım. Aşırı garip.
Konunuza gelecek olursam; sanki iki yetişkin değil de anaokulu öğrencilerinin tartışması gibi geldi. Görme sorunu olan bir insanın araba kullanırken gözlüğünü alıp sonrada “öleçeğim” diye korkmanız komik değil mi?
Akademik platform değil burası.Yazım yanlışları yapılması o insanın eğitiminin eksik olduğunu ispatlamaz.Anlaşılır olduğu sürece bdv de isteyen istediği gibi yazar.Bir tweet vardı özel üniversiteleri tiiye alan; “Yakında hukuk diploması+ayran 5 lira olacak “ diye. Yorumunuzu okuyunca onu geçirdim içimden. Çok haklı bir yorum. Benim de dikkatimi yazım yanlışları çekti.
DTelefonumda g ve ğ yan yana c ve ç de. F klavye kullanıyorum siz çok bilmişlerin aksine!!!
Ay takıldığınız şey gerçekten bu mu? Herhalde öleceğimdeki ç nin c olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur ?? Edemeyecek gibiyseniz zaten hiç yorum yapmayın rica ediyorum.
Düzgün türkçe ile alakası ne bunun??? Dokunmatik ekrandan kaynaklı olacagı ihtimali aklınıza gelmiyor mu gerçekten :))))İnsanların dertlerini okuyacak boş vaktim var ki buradayım şuan? Siz de bu sitede insanlar dertlerinizi okusun diye varsınız. Düzgün Türkçe el/dil alışkanlığıdır. Dikkat etmenize gerek kalmadan akar gider zaten. Benim de açık aramak için değil bir yazı okurken haliyle gözüme batanları görmem normal değil mi?
ya boşverin kuzum.ben bu konuda kendisine beğenmedim yaptım diye gitti zor durumda üniversite sınavına çalışmaya çalışan gence iyi dileklerde bulunduğum yazıya beğenmedim attı az önce.Telefonumda g ve ğ yan yana c ve ç de. F klavye kullanıyorum siz çok bilmişlerin aksine!!!
Ay takıldığınız şey gerçekten bu mu? Herhalde öleceğimdeki ç nin c olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur ?? Edemeyecek gibiyseniz zaten hiç yorum yapmayın rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?