Mantığım bitsin diyor ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin mesleğimle ilgili sürekli bel altı vurmanızdan bıkkınlık geldi cidden. Ne alaka şimdi. Ben sürekli duruşma salonunda değilim.

Daha önce ne yazmıştım ki, hatırlayamadım.

Normal değil mi, avukatlık ciddi meslek yapanlar da genelde aklı başında insanlar. Gözlük çeken meken, gözlük için hıçkırarak ağlayan avukat hiç hayal edemedim kusura bakmayın

Neyse son sözüm şu ki siz bu dangozun arabaya binmeyin gözlüktü zırıldamaydı derken canınızdan olmayın

Avukat adamın böyle trip atması çok tuhaf geldiKızmayın ama çok cahilce bence böyle biriyle yola devam edemezdim.

Ben mi karıştım kusura bakmayın.
Buradaki tüm kadınları sevgiyle kucaklıyorum ufkumu açtınız sağolun

Bende tuhaf buldumbir sürü arkadaşımda var hiç bu tarz bir insan görmedim genelde ciddi insanlar gerçekten hatta ben en rahatlarındanım ama böyle mevzularım hiç olmadı inşallahta olmaz biraz çocukca geldi özellikle şu müvekkil kıskanıp telefonu alma mevzusu gerçekten saçmalık yani bu tarz bir avukatla çalışmak istemezdim

Aman uzak dur bak bisey olmaz diye evlendim bosaniyorum simdi , uzarsa daha cok uzulursun bu cinslerle

Bu herif mi yoksam:

Buysa ayrıl, kaç kız kaç

Evet o :/

Yani ben sizi anlıyorum anlamaya çalışıyorum daha doğrusu.
Kriz anlarında yanlış şeyler yapabiliyor insan yargilamamiz konu sahibine bir şey katmaz artık.
İlişkiniz 1 yıl sürmüş az zaman değil uzulmekte ve ozlemekte çok haklısınız.

Ancak ben yemek mevzusuna takıldım koskoca adamları biz doyurmak zorunda değiliz.
Sizin yemeklerinizi sevmediyse kendisi pisirsin.
Annesi öyle şeyler demiş olabilir ama bu anne oğul arasında kalmalı mesela sizin kulağınıza gelmemeli.
Bu da bana yeterli olgunlukta biri olmadığını düşündürdü.
Ayrıca ilişkilerde kıskançlık olur ancak toksik hale getirmemek lazım.
Bu arkadaş tam bir toksik.

Gözümdeki perde böyle böyle kalkıyor gibi

Narsistik davranışlar kokusu alıyorum, fırsat bu fırsat, kaçın arkanıza bakmadan.

Bir tweet vardı özel üniversiteleri tiiye alan; “Yakında hukuk diploması+ayran 5 lira olacak “ diye. Yorumunuzu okuyunca onu geçirdim içimden. Çok haklı bir yorum. Benim de dikkatimi yazım yanlışları çekti.

Son düzenleme:
Dilekçe yazmıyorum hanımefendi. Telefonumdan mesaj yazıyorum. Gerçekten açık aramak icin insanların dertlerini okuyacak kadar boş vaktiniz mi var?

Yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Bana hukuk okuyacak kadar iyi eğitimli birinin bu tarz yazım yanlışı yapması çok tuhaf geliyor. Son zamanlarda ciddi bölümler mezunu insanlarda böyle yazım yanlışları ve sözlü yanlışlar duymaya başladım. Aşırı garip.
Konunuza gelecek olursam; sanki iki yetişkin değil de anaokulu öğrencilerinin tartışması gibi geldi. Görme sorunu olan bir insanın araba kullanırken gözlüğünü alıp sonrada “öleçeğim” diye korkmanız komik değil mi?

Dilekçe yazmıyorum hanımefendi. Telefonumdan mesaj yazıyorum. Gerçekten açık aramak icin insanların dertlerini okuyacak kadar boş vaktiniz mi var?
İnsanların dertlerini okuyacak boş vaktim var ki buradayım şuan? Siz de bu sitede insanlar dertlerinizi okusun diye varsınız. Düzgün Türkçe el/dil alışkanlığıdır. Dikkat etmenize gerek kalmadan akar gider zaten. Benim de açık aramak için değil bir yazı okurken haliyle gözüme batanları görmem normal değil mi?

Telefonumda g ve ğ yan yana c ve ç de. F klavye kullanıyorum siz çok bilmişlerin aksine!!!
Ay takıldığınız şey gerçekten bu mu? Herhalde öleceğimdeki ç nin c olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur ?? Edemeyecek gibiyseniz zaten hiç yorum yapmayın rica ediyorum.

Akademik platform değil burası.Yazım yanlışları yapılması o insanın eğitiminin eksik olduğunu ispatlamaz.Anlaşılır olduğu sürece bdv de isteyen istediği gibi yazar.

İmlacılar da geldiğine göre konu kapanabilir.
Bir konuda da germeden geçsin. Hakikaten kendinize nasıl tahammül ediyorsunuz ya?
Biri o yerine a yazsa otomatik düzeltir akıllı telefon komut versen. Siz bunu yapamayacak durumda mısınız. ÖleÇeGim.

D
Düzgün türkçe ile alakası ne bunun??? Dokunmatik ekrandan kaynaklı olacagı ihtimali aklınıza gelmiyor mu gerçekten :))))

ya boşverin kuzum.ben bu konuda kendisine beğenmedim yaptım diye gitti zor durumda üniversite sınavına çalışmaya çalışan gence iyi dileklerde bulunduğum yazıya beğenmedim attı az önce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…