- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.766
- 83
Bütün telefonların klavyeleri aynı?D
Düzgün türkçe ile alakası ne bunun??? Dokunmatik ekrandan kaynaklı olacagı ihtimali aklınıza gelmiyor mu gerçekten :))))
Evet. C ve Ç, G ve Ğ yanyana aynenTelefonumda g ve ğ yan yana c ve ç de. F klavye kullanıyorum siz çok bilmişlerin aksine!!!
Ay takıldığınız şey gerçekten bu mu? Herhalde öleceğimdeki ç nin c olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur ?? Edemeyecek gibiyseniz zaten hiç yorum yapmayın rica ediyorum.
Bütün telefonların klavyeleri aynı?
Sizce yazım yanlışı yapılan harfler birbirlerinin yanında mı? Bence uzağında
Bütün telefonların klavyeleri aynı?
Sizce yazım yanlışı yapılan harfler birbirlerinin yanında mı? Bence uzağında.
arkadaşım seni bozmak istemem ama
f klavye varlığından haberin var değil miEvet. C ve Ç, G ve Ğ yanyana aynen
İyi yolculuklarMiyop olan birinin gözünden trafikte gözlüğünü alan birinden ben de beni grip olsa da eve bırakmasını beklerim. Demek ki ne başka canlar ne kendi canı umrunda değil derim. Çok saçma ya tüm konu gidiyorum ben. Direksiyonu tutarak gidiyorum ama
O zaman müvekkillerinizin sizi Türkçe bilmeyen bir avukat olarak yargılamaması için şunu değiştirmenizi
Neyseki dilekçeleri telefonden yazmıyorum. Önerinizi konuyla ilgili yahsanız yerinde olurdu. Malum mesleki bir şey sormadımO zaman müvekkillerinizin sizi Türkçe bilmeyen bir avukat olarak yargılamaması için şunu değiştirmenizi öneririm.
Hayatta başarılar o zaman,ne diyeyim o olmakta zor olmalıya boşverin kuzum.ben bu konuda kendisine beğenmedim yaptım diye gitti zor durumda üniversite sınavına çalışmaya çalışan gence iyi dileklerde bulunduğum yazıya beğenmedim attı az önce.
bütün sitede dolanıp yazım yanlışı düzeltecek galiba aylarca.neyse konuya odaklanalım.siz bu adamla asla barışmayın.dengesiz bir insan.annesi de öyle.Hayatta başarılar o zaman,ne diyeyim o olmakta zor olmalı
Teşekkürler. Neyse ki hem direksiyonu tutuyorum hem de sürücü koltuğundayım diğer türlüsü çok tehlikeli ve mantıksız.İyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?