Mantığım,kalbim, aklım

siyahvemavi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
510
222
303
5-6 senedir tanıdığım birinden hoşlanıyorum. İsmen tanıyordum kendisini ama şuan şahsen tanışmış olduk. Yurt dışında yaşıyor, Türk değil ama ben kendisinden cidden çok hoşlanıyorum. Mantığıma bakarsak olmaz diyor. Aramızda 20 yaş var. Kendisi her ne kadar 34-35 gösterse de.
Kendisi de benden etkilendiğini ama olmayacağını söylüyor. Kendisinde bulunan fiziksel engel, benim ailemin ileride hayır diyeceğini öne sürerek ileride ailem ve kendisi arasında kalma durumu olacağını düşündüğünü söylüyor. Mantığım evet haklı diyor ama gel de bunu kalbime anlat diyorum.
Çıkmaz da gibiyim sanki kızlar. Devamlı ona yazayım, onunla konuşayım istiyorum. Ve şuan için tek isteğim aslında benim için yaşın sorun olmadığına onu ikna edebilmek. Bunu da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
Benden hiç mi etkilenmedin mi diye sorduğum zaman; ''Etkilenme yok dersem yalan, çünkü akşam da dedim sana, sana çıkıp gelmemek için zor durdum diye. Ama bazen mantıklı olmak en iyisi, konu sen değilsin yani'' diyebiliyor da. Ama işte birde gerisi var.
Nasıl kırabilirim onun mantığının kalbinin önüne geçmesini?

Yeterince sevse hiçbir engeli düşünmezdi.
Kendini tutamazdi
Herkesi ikna etmeye çalışırdi.
20 yas büyük sevgilim oldu, ordan biliyorum.

En fazla hoşlanıyor..dahasi yok.

goygoy yapmasak lütfen

Bence mantığını kullan. 20 yaş az değil.

biliyorum mantığımı kullanmalıyım ama kalbim daha fazla ağır basıyor

Hiç mantıklı değil hem yabancı hem yaş farkı çok fazla. Sizi sadece olgunluğu etkilemiş.
benim kadar çocuksu aslında oda

Bende okuyunca o nick'i geçirdim aklımdan.. yorumunu görünce bukadar olur dedim :)

makaraya vurmasak işi lütfen

Maalesef banlıymış, olsaydı da deneyimlerinden faydalansaydık :) Bilgiç bilgiç konuşurdu

yukarıdakini senden de rica ediyorum
Ben de o sandım

Konu sahibine gelirsek yaşı yaşına birini bul mutlu mutlu takıl. Ne yapacaksın elin 50 yaşında adamını?

50 değil 44 bende 24

20 yas cok fazla .Mantiginizi kullanin.
Sizinkisi hayranlik olabilir mi?

değil hayranlık olsa çok uzun zamandır tanıyorum

Yeterince sevse hiçbir engeli düşünmezdi.
Kendini tutamazdi
Herkesi ikna etmeye çalışırdi.
20 yas büyük sevgilim oldu, ordan biliyorum.

En fazla hoşlanıyor..dahasi yok.

Şuan seviyor diyemem zaten bende ama o etkilenmeyi nasıl devam ettirebilirim işte.

20 yaş çok fazla..şu kızların yaşıtları dururken bu kadar arasinda yas farki olan birini sevmesini anlayamiyorum..

Hangi ülkeden peki bu kişi ve siz ilerde onun ülkesinde mi yaşayacaksınız?
Bize çok yakın bir kültürde yaşayan biri. İleride onun ülkesin de ancak çok çok ciddi bir durumum olursa yaşayabilirim ama o kişi de zaman zaman benim şehrimde ya da İstanbul'a vs. geliyor. Yaşamak için, gezmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…