- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Bende okuyunca o nick'i geçirdim aklımdan.. yorumunu görünce bukadar olur dedim :)Yinemipilav tam senlik konu :)
Bende okuyunca o nick'i geçirdim aklımdan.. yorumunu görünce bukadar olur dedim :)
Yinemipilav tam senlik konu :)
Bende okuyunca o nick'i geçirdim aklımdan.. yorumunu görünce bukadar olur dedim :)
Yinemipilav tam senlik konu :)
Bence mantığını kullan. 20 yaş az değil.
benim kadar çocuksu aslında odaHiç mantıklı değil hem yabancı hem yaş farkı çok fazla. Sizi sadece olgunluğu etkilemiş.
Maalesef banlıymış, olsaydı da deneyimlerinden faydalansaydık :) Bilgiç bilgiç konuşurdu
Ben de o sandım
Konu sahibine gelirsek yaşı yaşına birini bul mutlu mutlu takıl. Ne yapacaksın elin 50 yaşında adamını?
20 yas cok fazla .Mantiginizi kullanin.
Sizinkisi hayranlik olabilir mi?
Yeterince sevse hiçbir engeli düşünmezdi.
Kendini tutamazdi
Herkesi ikna etmeye çalışırdi.
20 yas büyük sevgilim oldu, ordan biliyorum.
En fazla hoşlanıyor..dahasi yok.
Oda zaten sen 20 sene sonra hayatının en güzel zamanlarında iken ben antropoza girmiş olacağım diyor.20 yas çok büyük bir fark.mantıklı düşünün. Bundan 20 sene sonra ne olacak?
Aynen öyle doğru söylüyor. Şimdi aynı cati altında değilken herşey toz pembe görünür ama ilerde mutsuz olursunuz.Oda zaten sen 20 sene sonra hayatının en güzel zamanlarında iken ben antropoza girmiş olacağım diyor.
Aynen öyle doğru söylüyor. Şimdi aynı cati altında değilken herşey toz pembe görünür ama ilerde mutsuz olursunuz.
göstermese bile ciddi yaş farkı var 10 15 değil 20 yani..
Yurt dışında ve Türk olmayışı ile ilgili değil dimi bu heves?Benim için sorun değil ama kendisi sorun ediyor. Olmayacaksa bile onunla yaşayıp anlamak istiyorum olmayacağını.
Tabi ki değil zaman zaman Tr de yaşayan biri bu kişi. Ve türkçesi bile benim kadar iyi.Yurt dışında ve Türk olmayışı ile ilgili değil dimi bu heves?
Hangi ülkeden peki bu kişi ve siz ilerde onun ülkesinde mi yaşayacaksınız?Tabi ki değil zaman zaman Tr de yaşayan biri bu kişi. Ve türkçesi bile benim kadar iyi.
Bize çok yakın bir kültürde yaşayan biri. İleride onun ülkesin de ancak çok çok ciddi bir durumum olursa yaşayabilirim ama o kişi de zaman zaman benim şehrimde ya da İstanbul'a vs. geliyor. Yaşamak için, gezmek için.Hangi ülkeden peki bu kişi ve siz ilerde onun ülkesinde mi yaşayacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?