Mantığım,kalbim, aklım

Bence çok çok iyi düşünün. Aşk meşk gelip geçici.

Sizi şu an öyle iyi anlıyorum ki. Ben de aklımla kalbim arasındayım.Beyefendi neden yapamıyor? Her iki taraf bekar, her iki taraf da etkilenmiş.Gelmek için zor duruyorum diyecek kadarmış hemde.Madem öyle, bu kadar kolay kestirip atmamalı.Sizden nasıl etkilendiğini anlatmak yerine sürekli mantıktan bahsetmeli. Hem zor duruyorum, hem de mantık dışı demek sizi tabikii ikilemde bırakır. Size düzgünce bir açıklama yapmalı bence.
Sonuç olarak ondan net bir cevap isteyin. Ya sizinle olsun ya da sizinle hiç muhatap olmasın. Bunu net ve sert dille söyleminizi öneririm..

Kendisine dedim etkilenmediğin için mi uzak duruyorsun diye evet etkilenmedim deseydi tamam eyvallah diyerek yoluma bakacaktım ama etkilendiğini ancak mantıkla baktığını söylüyor.

Kendisine dedim etkilenmediğin için mi uzak duruyorsun diye evet etkilenmedim deseydi tamam eyvallah diyerek yoluma bakacaktım ama etkilendiğini ancak mantıkla baktığını söylüyor.

İyi de adam haklı çocuğu yaşındasın. 6 sene sonra sen 30 o 50 olunca bıkıp kendinle yaşıt biri arayışlarına girip terk ediceksin. Bu işin bir sonu yok.

İyi de adam haklı çocuğu yaşındasın. 6 sene sonra sen 30 o 50 olunca bıkıp kendinle yaşıt biri arayışlarına girip terk ediceksin. Bu işin bir sonu yok.

Sanmıyorum aşık olduğum zaman bir tek o olur.

Fiziksel engel derken ?

Gerçekten yaş farkı cook fazla.

Ayağındaki aksama

O kalbini degil de siz mantiginizi kullanin..

Kalbim ağır basıyor.

Sanmıyorum aşık olduğum zaman bir tek o olur.

Ayağındaki aksama

Kalbim ağır basıyor.

Ailen mantıklı insanlarsa ayagindaki aksamaya bir sey demezler heralde sen tanirsin ve adama bunun sorun olmayacağını soylersin ama 20 yaş farki her ailenin kabullenebilecegi birsey degil adam seninle nolursa olsun devam etmeye varim dese bile.

Belli ki baya aşıksın sen ya :) ama mantığa uygun degil iste. Annemin yasinda oldugu icin bana cok uzak geliyor oyle bir ihtimal ya da bilmiyorum

Yürütebilecek miyiz olacak mı olmayacak mı bunu onunla yaşayıp öğrenmek istiyorum ben

Diyelim ki evlendiniz diyelim. 20 yaş fark ile, sen 30 sun o 50 olacak. 5-6 yıl sonra da krikoyu zor zaptedecek. Anladın sen. iyi düşün.

Diyelim ki evlendiniz diyelim. 20 yaş fark ile, sen 30 sun o 50 olacak. 5-6 yıl sonra da krikoyu zor zaptedecek. Anladın sen. iyi düşün.

Her şey cinsellik değil canım.

Bu tarz ilişkileri destekleyemiyorum bence aklını dinle.
Kalbim ağır basıyor.

Sırf imkansız olduğu için istiyorsun. Yarın bir gün evlensen sıkılacaksın ondan ama farkında değilsin. Boşuna vaktini heba etme, aynı enerjiye sahip biriyle ol.
İmkansız olduğu için onu o olduğu için istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…