Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

ön yargı canım çocugum varmış ,oğulları mutlu olmazmış ,eski eşim ona zarar verirmiş ,ben ayrılıp yuvamı dağıtmışım oğullarınıda bırakırmışım neler duydum işittim hep sabır dedim eşimle buluşup saatlerce ağlardık ne olucak bu işin sonu diye sürekli bıraktım onlar ailen sırt çevirme benim yüzümden diye her defasında yeniden birleştik sevgimiz dahada büyüdü sonra aile kabul etti şimdide annesi babası benim annem babam kadar yakın olmaya çalışıyolar hele beni öldürmek için gelen babası kızım diye bir sarılıyo ağlamamak için zor tutuyorum kendmi

Hmm gerçekten sabrınızın mükafatını almışsınız...
İş erkek arkadaşımda bitiyor bu kadar basitt...
Verecekse o mücadeleyi yanındayım, ama beni oyaladığını farkedersem arkama bakma,
sevgine de aşkına derimmmm.......[/QUOTE]

evet öyle oldu bencede düşüncelerin doğru mücadele vericekse yanında ol yok olmayacaksa hiç uğraşma burda en çok yıpranan sen olucaksın çünkü ve sevginde eksiklik hissediyosanda hiç uğraşma canım gerçekten çok zor durumlar yaşabilirsin sen kafanı dinlemeye çalış biraz gerçekten seviyomusun,mücadele etmek için yeterli gücü buluyomusun onları iyice düşün öyle mücadele et hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

He ya :1:
Mesaj atmış şimdi benim meleğim napıyo diye...
Ben heyecanlanırdımm aslında ama neden olmuyor kiii..
Ya ben onu sewiyorum ama bu olay benim gönlümü kırdı sankiii :26:

diyorum ya çok iyi düşün sevginmi ağır basan yoksa alışkanlıkmı hepsini iyice ölç tart ona göre karar ver

benzer bi durum komşum yaşadı. erkek kardeşi bekar bir çocuğu olan boşanmış bir bayanla ilişkisi var ve kadın bundan da bir çocuk dünyaya getirmiş evlenmeden. erkek ailesini ikna etmeye çalıştı kabul etmediler baya bi uzadı sanırım sonra aileye rest çekti ben evlencem dedi aile oğullarını kaybetmemek için razı oldu tanıştılar kadını okadar çok sevdilerki genç kız gibi kına gecesi düğün gelinlik takı vs vs vs herşeyini yaptılar kadının ilk eşinden olan çocuğuna karşıda herhalde Allah tarafından diyor arkadaş kendi yeğenimizden ayırmıyoruz diyor.. inşallah seninde böyle olur.. ama risk tabi keşke senle tanışmaya ikna olsalar öncesinde ve herşey rızalarıyla olsa...umarım düzelir herşey..

Mrb kızlar...
Nasıl başlasam bilemiyorum ama çok çıkmazdayım gerçekten..
Ben 26 yaşındayım ve boşandım eşimden 4 senedir ayrıyız ve oğlum war 4,5 yaşında :16:
Boşandıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 6,5 aya yakın sürdü ve bizim aramız iyiyken birden
soğukluk oldu aramızda ve kopma noktasına geldik ve ayrıldık.. 2 ay oldu ayrılalı...

HERŞEYİ GEÇTE BEN TARİHLERDE TAKILDIM TUTARSIZLIK VAR
4 SENE ÖNCE EŞİNDEN AYRILDIN
AYRILDIKTAN 1 SENE SONRA BİRİYLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADIN 6,5 AY SÜRDÜ 2 AYDIR DA AYRISINIZ?

Mrb kızlar...
Ben 26 yaşındayım ve boşandım eşimden 4 senedir ayrıyız ve oğlum war 4,5 yaşında :16:
Boşandıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 6,5 aya yakın sürdü ve bizim aramız iyiyken birden
soğukluk oldu aramızda ve kopma noktasına geldik ve ayrıldık.. 2 ay oldu ayrılalı...
Pazartesi günü bana e-mail geldi ondan bana...
Okuduklarıma inanamadım...
Şimdi sizlere bana attığı o e-maili paylaşıcam...

Merhaba LiLyaNa_,

Senden uzaklaşmadım. Aksine ben sana çok bağımlıyım. Her an her saniye senle olmak istiyorum. Ben kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim LiLyaNa....
Sen bana dünyaları verdin. Sen bana nefes aldığımı hayatın ne kadar güzel olduğunu gösterdin.

Açık olmak istiyorum sana. Çünkü sen çok iyi bulamayacağım kadar benim idealim olan birisin. Senle ömür boyu çok mutlu olacağımı düşünüyordum hep. Ki eminim senle olsam dünyada sayılı mutlu erkeklerden olurum. Bu düşünceler ile senden aileme bahsettim. Aileme çocuğun oldugunuda söyledim. Resmilerine kadar gösterdim ve sizinle tanıştırmak istiyorum dedim. Ama bana karşı çıktılar. Çocuğunun olması nedeni ile uzun yıllar mutlu olamazsın dediler. Ben yinede göze aldığımı söylediğimde sertleştiler benle görüşmeyecekleri gibi tehtitler ettiler.
Kararsızdım bir anda kesip atamadım ailemi. Bu sırada sende soğukluk hissettin. Ama bende olan soğukluk değildi. Düşünceler hayatıma nasıl yön vereceğimin kararlarını vermekti. Senle her görüşmemde büyüleniyordum doğru karar veremiyorum gibi hissediyordum. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı.

Ve ayrıldık. Seni halen çok seviyorum. Hiçkimseyi sevmediğim sevemeyeceğim kadar çok seviyorum. Sen hayatımın en önemli parçasısın.
Ama ailem ve senin aranda karar veremiyorum. Keşke keşke böyle olmasaydı. Kararsızlık içerisindeyim. Seni görmek de istiyorum. Seni düşünmediğim bir günüm bile yok.

Şimdi benim ne yapmam lazım kızlar bana akıl verir misiniz?
Ailesini asla silmesini istemem çünkü bende anneyim oğlum beni silse dayanamam buna :50:
2 ay sonra ilk defa dün akşam görüştük yüz yüze...
Bana dedi ki;

Ben sana süpriz yapmak istemiştim, ailemden sana bahsettikten sonra sana gelip seni ailemle tanıştırıcam hadii deyip kolundan tutup
götürecektim seni dedi..
Ewet tepki vereceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim dedi..
Ben senden ayrılmak istemiyorum dedi...
Akışına bırakalım dedi... Ama bitmesin dedi...
Benide bırakamıyor, ailesinde böyle bir sorun çıkarttığınıda biliyor...
Şimdi akışına bıraksak, bu sorun yine çıkacak karşımıza...
Ozaman daha çok yıkım olmaz mı ikimizede... Ben yıkılırım yaniii :43:
Napıcam ben kızlarrr lütfen söyleyinnn..............
Vakit ayırıp okuduğunuz için tşk ededim...

liliciğim ..

haberim yoktu konundan..

şimdi ben olsaydım senin yerinde ne yapardım onu düşündüm..

ona göre fikrimi söyleyeyim sana..

Bence sen bu kişiye bir şans daha vermelisin..

Fakat çok sık görüşürek değil de aradaki bağı koparmadan..

Senin onu beklediğini bilsin ..

Telefonla görüş , yüzü yüze görüş ..

Fakat bunlar olurken de ailesini ikna etme durumlarını tart..yani gerçekten çaba gösteriyor mu , yoksa öylesine peşini bıraktı mı bu meselenin..

Ben senin çok mutlu olmanı isterim..çünkü hak ediyorsun..oğluşun da mutlu bir yuvayı hak ediyor..

Ailesi tepki göstermiştir. Evet ama seni tanısalar eminim ki çok seveceklerdir..

Büyükleri olarak böyle düşünmüş , ani tepki vermiş olabilirler..

Erkek arkadaşın eline ekmeğini almış , kendi ayaklarının üstünde durabilin birisi mi .?

Ailesine bağımlılığı maddi olarak mı ?

liliciğim ..

haberim yoktu konundan..

şimdi ben olsaydım senin yerinde ne yapardım onu düşündüm..

ona göre fikrimi söyleyeyim sana..

Bence sen bu kişiye bir şans daha vermelisin..

Fakat çok sık görüşürek değil de aradaki bağı koparmadan..

Senin onu beklediğini bilsin ..

Telefonla görüş , yüzü yüze görüş ..

Fakat bunlar olurken de ailesini ikna etme durumlarını tart..yani gerçekten çaba gösteriyor mu , yoksa öylesine peşini bıraktı mı bu meselenin..

Ben senin çok mutlu olmanı isterim..çünkü hak ediyorsun..oğluşun da mutlu bir yuvayı hak ediyor..

Ailesi tepki göstermiştir. Evet ama seni tanısalar eminim ki çok seveceklerdir..

Büyükleri olarak böyle düşünmüş , ani tepki vermiş olabilirler..

Erkek arkadaşın eline ekmeğini almış , kendi ayaklarının üstünde durabilin birisi mi .?

Ailesine bağımlılığı maddi olarak mı ?
Ewet cnm 32 yaşında limongo'da idari işler sorumlusu..
Normalde beden eğitimi öğretmenliği mezunu..

belki bu sorduğunm soruya kızacaksın ama bu tip erkeklerin en popüler bahanesidir aileleri.neden seni bırakmıyor sorusunun tek cevabı snde. sorum şu cinsellik varmı arada. olabilir bekar kadınsın. eger varsa senden kopmamasının sebebi yedekte tutuyım mantığı.seni sevse ailesinide gözü görmez ayrıca.çocugunuda babası gibi benimser sanada oğlunada kanat gerer ve bunlada gurur duyar. akıllı ol derim düşün eger cinsellik yaşıyorsanız senden yanlızca bu sebepden ayrılmıyor. üzgünüm ama senle evlenecegide yok gelecek planladıgıda:26:

benzer bi durum komşum yaşadı. erkek kardeşi bekar bir çocuğu olan boşanmış bir bayanla ilişkisi var ve kadın bundan da bir çocuk dünyaya getirmiş evlenmeden. erkek ailesini ikna etmeye çalıştı kabul etmediler baya bi uzadı sanırım sonra aileye rest çekti ben evlencem dedi aile oğullarını kaybetmemek için razı oldu tanıştılar kadını okadar çok sevdilerki genç kız gibi kına gecesi düğün gelinlik takı vs vs vs herşeyini yaptılar kadının ilk eşinden olan çocuğuna karşıda herhalde Allah tarafından diyor arkadaş kendi yeğenimizden ayırmıyoruz diyor.. inşallah seninde böyle olur.. ama risk tabi keşke senle tanışmaya ikna olsalar öncesinde ve herşey rızalarıyla olsa...umarım düzelir herşey..

Mrb kızlar...

HERŞEYİ GEÇTE BEN TARİHLERDE TAKILDIM TUTARSIZLIK VAR
4 SENE ÖNCE EŞİNDEN AYRILDIN
AYRILDIKTAN 1 SENE SONRA BİRİYLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADIN 6,5 AY SÜRDÜ 2 AYDIR DA AYRISINIZ?
Bunun açıklamasını yapmıştım ama sayfalar ilermiş görememeniz normall..
Ben 4 senedir ailemin yanında yaşıyorum ama resmi boşanma geçen sene nisan ayında oldu...

belki bu sorduğunm soruya kızacaksın ama bu tip erkeklerin en popüler bahanesidir aileleri.neden seni bırakmıyor sorusunun tek cevabı snde. sorum şu cinsellik varmı arada. olabilir bekar kadınsın. eger varsa senden kopmamasının sebebi yedekte tutuyım mantığı.seni sevse ailesinide gözü görmez ayrıca.çocugunuda babası gibi benimser sanada oğlunada kanat gerer ve bunlada gurur duyar. akıllı ol derim düşün eger cinsellik yaşıyorsanız senden yanlızca bu sebepden ayrılmıyor. üzgünüm ama senle evlenecegide yok gelecek planladıgıda:26:

Hmmm buda başka bir açıdan bakmak tabii, hayır yaşamadık.

Hmmm buda başka bir açıdan bakmak tabii, hayır yaşamadık.

belkide yaşamak istemediin içindir ha ne dersin. bir an önce bitir bu ilşkiyi. eminim sana ve oğluna rabbim adam gibiadam, Allah korkusuolan merhamet sahibi. birisini nasip eder.hem kafanı rahatlat hem gönlünü:34:

Mrb kızlar...
Pazartesi günü bana e-mail geldi ondan bana...
Okuduklarıma inanamadım...
Şimdi sizlere bana attığı o e-maili paylaşıcam...

Merhaba LiLyaNa_,

Senden uzaklaşmadım. Aksine ben sana çok bağımlıyım. Her an her saniye senle olmak istiyorum. Ben kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim LiLyaNa....
Sen bana dünyaları verdin. Sen bana nefes aldığımı hayatın ne kadar güzel olduğunu gösterdin.

Açık olmak istiyorum sana. Çünkü sen çok iyi bulamayacağım kadar benim idealim olan birisin. Senle ömür boyu çok mutlu olacağımı düşünüyordum hep. Ki eminim senle olsam dünyada sayılı mutlu erkeklerden olurum. Bu düşünceler ile senden aileme bahsettim. Aileme çocuğun oldugunuda söyledim. Resmilerine kadar gösterdim ve sizinle tanıştırmak istiyorum dedim. Ama bana karşı çıktılar. Çocuğunun olması nedeni ile uzun yıllar mutlu olamazsın dediler. Ben yinede göze aldığımı söylediğimde sertleştiler benle görüşmeyecekleri gibi tehtitler ettiler.
Kararsızdım bir anda kesip atamadım ailemi. Bu sırada sende soğukluk hissettin. Ama bende olan soğukluk değildi. Düşünceler hayatıma nasıl yön vereceğimin kararlarını vermekti. Senle her görüşmemde büyüleniyordum doğru karar veremiyorum gibi hissediyordum. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı.

Ve ayrıldık. Seni halen çok seviyorum. Hiçkimseyi sevmediğim sevemeyeceğim kadar çok seviyorum. Sen hayatımın en önemli parçasısın.
Ama ailem ve senin aranda karar veremiyorum. Keşke keşke böyle olmasaydı. Kararsızlık içerisindeyim. Seni görmek de istiyorum. Seni düşünmediğim bir günüm bile yok.

Şimdi benim ne yapmam lazım kızlar bana akıl verir misiniz?
Ailesini asla silmesini istemem çünkü bende anneyim oğlum beni silse dayanamam buna :50:
2 ay sonra ilk defa dün akşam görüştük yüz yüze...
Bana dedi ki;

Ben sana süpriz yapmak istemiştim, ailemden sana bahsettikten sonra sana gelip seni ailemle tanıştırıcam hadii deyip kolundan tutup
götürecektim seni dedi..
Ewet tepki vereceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim dedi..
Ben senden ayrılmak istemiyorum dedi...
Akışına bırakalım dedi... Ama bitmesin dedi...
Benide bırakamıyor, ailesinde böyle bir sorun çıkarttığınıda biliyor...
Şimdi akışına bıraksak, bu sorun yine çıkacak karşımıza...
Ozaman daha çok yıkım olmaz mı ikimizede... Ben yıkılırım yaniii :43:
Napıcam ben kızlarrr lütfen söyleyinnn..............
Vakit ayırıp okuduğunuz için tşk ededim...

Canım ailesinin böyle tepki vermesi normal, ama adam seni seviyor apaçık ortada. Bir araya gelirseniz tekrar ve ailesi karşı çıktıkça sana daha da bağlanıcak. Bu onun için de senin için de çok zor bir durum olucak. Ama şunu da düşünüyorum ayrıldınız seninle değil bi başkasıyla evlendi mutlu olamazsa ayrılırsa hayatı mahvolucak ailesinin de ilk aklına gelecek kişi sen olucaksın. keşke karışmasaydık dicekler. Hiçbir şeye sebep olmamak lazım ama insan oğlu ön yargılı malesef.
Sonuç olarak AYRILMAYIN :)

belkide yaşamak istemediin içindir ha ne dersin. bir an önce bitir bu ilşkiyi. eminim sana ve oğluna rabbim adam gibiadam, Allah korkusuolan merhamet sahibi. birisini nasip eder.hem kafanı rahatlat hem gönlünü:34:

neye dayanarak bu kadar net konuştun...ben şans vermesi taraftarıyım..kaçırdığım bi kısmmı oldu acaba

Canım ailesinin böyle tepki vermesi normal, ama adam seni seviyor apaçık ortada. Bir araya gelirseniz tekrar ve ailesi karşı çıktıkça sana daha da bağlanıcak. Bu onun için de senin için de çok zor bir durum olucak. Ama şunu da düşünüyorum ayrıldınız seninle değil bi başkasıyla evlendi mutlu olamazsa ayrılırsa hayatı mahvolucak ailesinin de ilk aklına gelecek kişi sen olucaksın. keşke karışmasaydık dicekler. Hiçbir şeye sebep olmamak lazım ama insan oğlu ön yargılı malesef.
Sonuç olarak AYRILMAYIN :)

Ewettt aynen öylee dünyanın sonu gibi davranmamak lazım...
Senii sileriz de ne demek...
Bu adam gelmişş kaç yaşına, ruh ikizimi buldum idealimde ki kadın o demişş..
Ama karşı çıkmışlar işte :43:

Ewet cnm 32 yaşında limongo'da idari işler sorumlusu..
Normalde beden eğitimi öğretmenliği mezunu..

hımm yaşıda küçük değilmiş ki..ne bileyim..

yani dediğini yaptırabilecek yaşa gelmiş..

konuşacak ikna edecek..başka yolu yok..

eğer ikna edemiyorsa da ailesine rest çekecek ..yine başka yol yok.

arada başka bir yol yok yani lilicim..

hadi böyle ilişkimizi yürütelim olmaz..sonunun olmadığını bile bile yani..

Ailesini ikna edebilecek mi ki sence..

yani ayrı kaldığınız o aylar içinde çaba göstermiş mi..tekrar tekrar ben istiyorum diye konuşmuş mu ki..:26::26::26::26:

yapma allah aşkına cahik 18 yaşındaki kızlar gibi vazgeçemem deme. sen ol vazgeçilemeyen. güçlü ol senin evladın var önceliğin o olsun. sen mutsuz sun o nada yaznsıyordur. neden seni mutsuz eden şeyleri hayatından çıkarmayı denemiyorsun. aşk her an bulunur inan. 1 de evlilk yapmışsın sana arkadaş olacak bir adam bul kendine. ve çok seven sen olma.

hımm yaşıda küçük değilmiş ki..ne bileyim..

yani dediğini yaptırabilecek yaşa gelmiş..

konuşacak ikna edecek..başka yolu yok..

eğer ikna edemiyorsa da ailesine rest çekecek ..yine başka yol yok.

arada başka bir yol yok yani lilicim..

hadi böyle ilişkimizi yürütelim olmaz..sonunun olmadığını bile bile yani..

Ailesini ikna edebilecek mi ki sence..

yani ayrı kaldığınız o aylar içinde çaba göstermiş mi..tekrar tekrar ben istiyorum diye konuşmuş mu ki..:26::26::26::26:

Şimdi ben ayrıldım 2,5 ay önce kendisinden..
Sebebi de aramıza soğukluk sokmuştu görüşmelerimiz seyrekleşmişti..
Bunun sebebide ailesinin karşı çıkmasıymış..
Beni görünce daha çok üzüleceği için buluşmaya gelmeye cesaret edememiş..
Bende artık pişman oldu isemiyor beni düşüncesi ile ayrıldım kendisinden.
Dondu kaldı telefonda bişi diyemedik öyle kapattık telefonu..
2,5 ay ne ben ne de o aradı...
Zaten her şeyden engelledim onu...
Aramalardan watsaptan facebooktannn falan..
Oda bensiz yapamayacağını anlayınca bana e-mail yoluyla ulaşıp
anlatmak istemiş yaşadıklarını..
Salı akşamıda yüz yüze görüştük işte..
Ben seni bırakmak istemiyorum dedi, sensiz yapamadım dedi..
Ben ailemle konuşucam dedi, katır gibi inatları var dedi..
Biz ayrıldıktan sonra sanırım ailesine rahatladınız mı ayrıldık demiş...
Bilmiyorum ya umarım ikna eder, yoksa bu ilişki biter...

Back
X