Cok sukur hic pisman olmadim biraktim diye. Hatta niye o kadar sürdürdüm diye kendime cok kizdim sonralari. Bence bir insan 1-2 ay gorusup karar vermemeli en az 4 ay gorusmek gerekiyorharbiden silik mis ama ha
Ay cooook iyi yapmissin gece gece seni evine nasil birakmiyor ki ortalık kötü yani bide zararin neresinden donsen kardir pasif erkek bende pek sevmem
Ben telefonla konusmaktan neffret eden bir insanim. Her zaman herkesle msjlasmayi tercih etmisimdir.. esimle sevgiliyken de hic sevmezdim telefonda o uzun konusmalari. Sklrdm uf puf olurdum ama ne hikmetse hep de konusurduk.Önceki ilişkim güzeldi her şeyinden zevk alıyordum saatlerce telefonda konuşsak sıkılmıyorum. Hatta ona şey derdim sen saatlerce konuş dinlemekten sıkılmam Bitme sebebine gelecek olursak benim onun dikine davranmam ve sonunda ikimizin de geri çekilmesi ile bitti. Gurur yaptık sanırım ne ben ne o aramdik ve yıprandıgi için bitirmek zorunda kaldık . Malesef nişanlım ile en başından beri telefon konuşmaları o kadar gereksiz ve uzun ki kapatsak Diye dakika saydığım olmuştur lafı çok dolandirip uzatıyor bu da beni çok cezbetmiyor başlarda heyecandan o böyle diye düşündüm ama baktım ki iyice saçma sapan hal aldı. Şuan düşününce bile boğulduğumu hissedebiliyorum..
Ya resmen kendimi gördüm anlattıklarınızda. Kaç yıllık evlisiniz çok merak ettim ? Bende eşim ile severek ama çoğunluğu mantık ve asla aşık olmayarak evlendim . Aşık olarak başladığım ilişkim nişanlılık döneminde sona erince böyle bir yol seçtim kendime . Eşim bana çok aşık, çok anlayışlı beni asla sıkmaz maddi olarak da rahatız bunları göz önünde bulundurup evlendim. Bazen çok mutluyum ki çoğu zaman mutluyum ama bazen de hata mı yaptım acaba diyorum. Çevremdeki evliliklere bakıyorum aşık olarak evlenen kişilerin bile 4 4lük evliliği yok. Bazen eşimin nefes alıp verişine bile sinir oluyorum bu onu sevmediğim anlamına mı geliyor ? Yoksa aşık olarak evlenen kişilerde de oluyor mu bu durumlar. Kafam karışık çok
Bunu bir erkek arkadaşım da yaşadı ve ben onu yerin dibine sokmadim. kaldı ki forumda erkek olsa emin ol ki erkekler de şu durumda beni yerin dibine sokar. Kadın kadını anlıyor sanırım bu yüzden naif yaklaşıyor herkes. Saygılar.
deli gibi sevipte evlenenlerıde gordfuk burada.ıyıce düşün tart
Önceki ilişkilerimde o kadar hayalkirikligi yaşadım ki bu kadar ikiyüzlü insan varken bu çocuk düzgün dürüst biri beni de seviyor diye düşünmemden dolayı hızla ilerledi. Fakat herşey oldu bitti ben kendim ile baş başa kalınca hislerim gerilemeye başladı. Buraya gelir de vakit geçirirsek ne olur onu düşünüyorum artık. Ben bugüne kadar hep yanlış insanları sevdim artık sevmeyecek beni seven ile olacaktım sözde ama o kadarr zormuş ki..Ben seni anlayabiliyorum yakın zamanda ilk defa benide aile dostları aracılığıyla biriyle tanıştırdılar ben daha ikinci görüşme olmadan karşımdakini tanımak için bir takım yollara girdim gerek telefonda konuşarak yada mesajlaşarak aileme göre çok iyi bir eş adayıydı fakat ben anlaşamayacağımızı baştan anladım önce bana da kusur buluyormuşum gibi davrandılar ama daha sonra çocuğun harketlerinden ve tutumundan dolayı hak verdiler keşke sende buraya gelmeden önce dur diyebilseydin en azından nikahtan önce yapabilseydin sevmediğin insanla çok zor ben daha ilk görüşmeden sonra yapamayacağımı anladım muhakkak sende anlamışsındır ama korkuların yüzünden belkide şu an daha büyük sıkıntı yaşıyorsun yaşın şu an daha çok genç en güzel yaşlarındasın umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?