Aynen doktor olması düşündürttü yoksa hiçbir elektrik yokDoktor olmasi sizi cezbetti sanirim ..
Tipinden bile hoslanmadiginiz bir insanla nasil ömür gecirmeyi dusunuyorsunuz?
Seven ciftler bile kavga ediyorken insan biraz ask ariyor..
Sadece Askta yetmiyor beyinle kalp beraber uymali..
Yasiniz geldi diye ani karar almayin derim ben
Her Dr aynidir demiyorum cok fedaker cok sadiklarida var iclerinde ama arkadaslarimin buyuk bir kismi Dr ve hemsirelerden olusuyor az cok taniyorum..Aynen doktor olması düşündürttü yoksa hiçbir elektrik yok
Feromonlar... Yakışıklılıktan ziyade kimyasal çekim önemli. Kimisi dünya güzeli de olsa dokunasın gelmez ya öyle birşey...Fiziksel olarak çekici gelmedi. Ha deseniz çok mu çirkin hayır orta yakışıklılıkta biri. Daha çirkinlerin çekici geldiği olmuştur
Bir yıldan fazladır ilk karşılaşmamız ara ara instagramdan ekliyor ama hiç mesaj atmadıHer Dr aynidir demiyorum cok fedaker cok sadiklarida var iclerinde ama arkadaslarimin buyuk bir kismi Dr ve hemsirelerden olusuyor az cok taniyorum..
Bazilari gercekten capkin olup nasilsa her kiz benim mantiginda.. ve bir cok kizla görüsüyorlar..
Hastanede hastayla flirt eden Arkasindan konusan tl numarasi veren genc Dr lar tanidim...
Elektriginiz yoksa hic bisey olmaz sonucta ömür bu.. ayni yataga giremezsiniz o kisiyle... ama bunlar size ön yargi olusturmasin bulusun zaman gecirin taniyin olmazsa birakin
Değil mi bi çekim yoksa yoktur hayatı kendime zehir edecem bu gidişleFeromonlar... Yakışıklılıktan ziyade kimyasal çekim önemli. Kimisi dünya güzeli de olsa dokunasın gelmez ya öyle birşey...
Ten uyumu dediğimiz şey kokuyla başlıyor, aldığımızı bile farketmediğimiz kokular bizi birine çekiyor. Yoksa yoktur, çalışarak kazanamayız.Sırf doktor diye sevmediğiniz bir adamla her gün aynı yatağa girmek mi "mantık"? Ben yalnız uyumayı tercih ederim. Hayatı hem kendinize hem de karşınızdaki insana zehir etmeyin.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama memurmuşsunuz. Çevrede çok baskı var herhalde. Boşverin milleti, kapıyı kapatınca o adamla başbaşa kalacaksınız, millet olmayacak yanınızda. Siz mutsuzken o milletin umurunda da olmayacak.
Değil mi bi çekim yoksa yoktur hayatı kendime zehir edecem bu gidişleFeromonlar... Yakışıklılıktan ziyade kimyasal çekim önemli. Kimisi dünya güzeli de olsa dokunasın gelmez ya öyle birşey...
Ten uyumu dediğimiz şey kokuyla başlıyor, aldığımızı bile farketmediğimiz kokular bizi birine çekiyor. Yoksa yoktur, çalışarak kazanamayız.Sırf doktor diye sevmediğiniz bir adamla her gün aynı yatağa girmek mi "mantık"? Ben yalnız uyumayı tercih ederim. Hayatı hem kendinize hem de karşınızdaki insana zehir etmeyin.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama memurmuşsunuz. Çevrede çok baskı var herhalde. Boşverin milleti, kapıyı kapatınca o adamla başbaşa kalacaksınız, millet olmayacak yanınızda. Siz mutsuzken o milletin umurunda da olmayacak.
Çok haklısınızSevmeden evlenmenin neresi mantıklı oluyorda şu saçmalığın adına *mantık evliliği* deniyor?
Ve belkide insan hayatında yapılabilecek en mantık dışı şeye hangi dahi beyinli kardeşimiz mantık sıfatını uygun gördü?
Bu soruların cevabını öğrendiğim vakit bende mantık evliliği yapacağım
Artı şu da var tabi, çekim duymadan bir insan ile nasıl çırılçıplak aynı yatağa nasıl girilir, nasıl ilişki yaşanabilir, ve mide bunu nasıl kaldırır?Sevmeden evlenmenin neresi mantıklı oluyorda şu saçmalığın adına *mantık evliliği* deniyor?
Ve belkide insan hayatında yapılabilecek en mantık dışı şeye hangi dahi beyinli kardeşimiz mantık sıfatını uygun gördü?
Bu soruların cevabını öğrendiğim vakit bende mantık evliliği yapacağım
Daha mesajlasma bulusma seviyesinde bile degilseniz bence mantik evliligi sorusu biraz erken olmus burda :)Bir yıldan fazladır ilk karşılaşmamız ara ara instagramdan ekliyor ama hiç mesaj atmadı
Etmemek elinizde. Kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Gerçekten hayatı paylaşmak istediğiniz biri varsa onunla paylaşın hayatınızı. Tamam evlilik güzel ama sevdiğinle olursa. Sanki her evlenen çok mu mutlu? Bakmayın siz öyle evlen evlen diye baskı yapanlara, çoğu öyle mutsuz ki mutsuzluklarını gizlemek için size evlen diyorlar. Kanmayın bu oyunlara! Benim çevremde mutlu, aşk dolu evliliği olup da "evlen de evlen" diyen kimse yok. Ya mutsuzlar yada görücü usulü karşısına çıkanla evlenenler beni de o bataklığa çekmeye çalışıyor, ama yemezleeeerDeğil mi bi çekim yoksa yoktur hayatı kendime zehir edecem bu gidişle
Yaşımız itibariyle uzun tanışma görüşme yaşayamacağımız bir dönemdeyiz her şey iyi giderse evlilik düşünülecek o yüzden bu başlığı seçtimDaha mesajlasma bulusma seviyesinde bile degilseniz bence mantik evliligi sorusu biraz erken olmus burda :)
Yaşım çok büyük değil ama işiniz gücünüz varsa yıllardır çalışıyorsanız hem psikolojik olarak hem de çevrenin etkisiyle evlilik bi zorunluluk oluyor. Tabi duygusal bir boşlukta oluyorEtmemek elinizde. Kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Gerçekten hayatı paylaşmak istediğiniz biri varsa onunla paylaşın hayatınızı. Tamam evlilik güzel ama sevdiğinle olursa. Sanki her evlenen çok mu mutlu? Bakmayın siz öyle evlen evlen diye baskı yapanlara, çoğu öyle mutsuz ki mutsuzluklarını gizlemek için size evlen diyorlar. Kanmayın bu oyunlara! Benim çevremde mutlu, aşk dolu evliliği olup da "evlen de evlen" diyen kimse yok. Ya mutsuzlar yada görücü usulü karşısına çıkanla evlenenler beni de o bataklığa çekmeye çalışıyor, ama yemezleeeer
Çok merak ettim, kaç yaşındasınız?
Aynen öyleSevdigimiz adamlari bile bir zaman sonra cekemiyoruz her hareketleri diken gibi gozumuze batıyor bir de sevmedigimiz adamla olsak bogariz heralde.
Önce bi mekanda karşılaştık biriyle görüşmek istediğini söyledi kabul etmedim. Ondan sonra sosyal medyadan ekliyor arada kabul etmiyorum bi süre sonra tekrar istek atıyor
Evlilik başlı başına mantıklı değil. Aşk sevgi olmadan çekilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?