Aşık olmadan evlenmeyin lütfen.Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
BU yüzden paylaşmak istedim burda mantık evliliği yapanlardan daha doğrusu bişey hissetmeden evlilik yapanlardan yorum almak istedim
Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
Valla iyi biryse sizde kotu bi elektrk almadysaniz neden olmasin. Ben bu mantikla evlendm. Ve cok sukur diyrm. Ask evliligi istemdm kesnlikle. Cnku cevrede olumlu ornekleri azdi. He mantik evliligide karpuz misali:))))Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
Fİziksel olarak beğenmedim açıkçası hafif kilosu var ve ben erkekte kiloyu hiç sevemiyorumValla iyi biryse sizde kotu bi elektrk almadysaniz neden olmasin. Ben bu mantikla evlendm. Ve cok sukur diyrm. Ask evliligi istemdm kesnlikle. Cnku cevrede olumlu ornekleri azdi. He mantik evliligide karpuz misali:))))
Yani evlilikte askmis mantikmis pek onemi yok gibi olmaynca olmuyor zaten. Gorusp bi sans verin hosunuza gitmezse de bosvern bence.
Bende bunu istiyorum ama karşıma çıkar mı çıkmaz mı ona takıldımAşık olmadan evlenmeyin lütfen.
Yumurtalar ancak bekareti olmayanlar tarafından dondurulabiliyorEvliliğe kendinizi zorlamak niye.
Senin tuzun kuru diyebilirsiniz ama evlenmeden öncede düşüncem buydu.
Yaşınız sadece doğurganlık açısından önem taşıyor.yumurtalarınızı dondurun.
Zamanı gelince aşık oldugunuz adamla evlenin.
Hayat kısa.
Neden bu kadar kısa yaşamı kendinize zindan edeceksiniz.
İllaki etkilenceğiniz biri olacak.
Canlı gördüm birkaç defa ama görünce çekici gelmedi biraz saf bi görüntüsü var cahil saflığı olur ya o şekildemantık evliliği yapıp ten çekiminin olmadığı adamla nasıl bir ömür aynı yatakta yatıp cinsellik yaşayabileceksin? emin ol evliliğin temel taşı bu.
fakat bu adamla da daha pek iletişimin olmamış sanırım. önce bi tanış görüş belki süreç içerisinde çekim yaşayacaksın bilemezsin ki iki fotoya bakmakla.
BEn de hem kalp hem mantık istiyorumBen bekarken öyle bi talibim olmuştu ama içim hiç isinmamaisti reddettm sonra hem mantık hem kalb evliliği yaptım
bence en iyisi mantık evliliği. Para olmayınca hiç bir şey olmuyor bu devirde. Para varsa Aşk var saygı var her şey var. Para yoksa saygı bile bitiyor insan sinirli oluyorKızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
O kitabı tavsiye eden bendim, alıp faydalanmanıza çok sevindim,evlenmek için mi evlenmek istiyorsun ? Ben çok aşıktım evlendim. Sonuçta ne oluyor ? Aşk bitiyor ve sevgi kalıyor. Zaten burda bir konuda" sevginin beş dili" kitabını tavsiye eden biri vardı o kitabı aldım ve düşündüğümü doğruladı. Eğer sevgi yoksa evlilik devam etmez. Aşk evliliği yapsanda yapmasanda iş sevmekte bitiyor. Görüşün olmazsa devam etmezsin demiş herkes, sen hoşlanmadım bile demişsin. ozaman görüşme ? mantık evliliği yapmak için, bi 40yaş falan olmak lazım, yada hayat şartları kafa yapısı uyumlu birini bulup sadece çocuk sahibi olmak için evlenilebilir? çok mu gerekli ? ... Hayat devam ediyor. Evlenmek zorunda mı herkes ?
Ben kasıktanda laparoskopi ile yapılıo die duymuştum bakireler için.demekki yanlış duymuşum.Yumurtalar ancak bekareti olmayanlar tarafından dondurulabiliyor
O kitabı tavsiye eden bendim, alıp faydalanmanıza çok sevindim,
ayrıca fayda gördüğünüz tavsiyeleri başkalarına aktarmanız ne hoş,.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?