mantıklı cevaplara ihtiyacım var.

saplanti

Bu da geçer arkadaş
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
233
32
323
Muğla
Belki aptallık, belki çok sevmek, belki de gözlerin kararması bilmiyorum nedir gerçeği... Eşimden ayrıldıktan sonra birisiyle görüşmeye başladım. Her şey güzel devam ediyordu. Sonra baktım ki pek işe gitmiyor. 1-2 ay geçmedi zaten işten çıktı bu. Tabi maddi anlamda sıkıntısı vardı ve ailesi de kendisini pek istemiyordu. Gittim yeni bir ev kiraladım, içine sanki gelin evi gibi eşyalar aldık falan. Devamında her türlü ihtiyaçlarını hep ben karşıladım. Sırf morali bozulmasın, ele güne karşı mahçup olmasın derdiyle. Kredi kartının tüm borcunu ben ödüyordum. Daha da gittim bi araba aldım buna bayağı bi para alıp sıfır. İstediğim tek şey mutluluktu. Ama görünen o oldu ki tek plan ileride bir iş kuracağımızdı ona. Tabi önce aldığım eşyaların, ev kirasının ve araba taksitlerinin ödemesi bitecek ve yeni bir kredi ile iş kurup patron olacaktı. Hep iyi niyetli olduğuna inandım. aradan 1 sene geçti, tabi hala borç çok var ama onun bana maddi anlamda hiçbir katkısı olmadı. Bu arada tlfnunun mesajlarını falan da hiç göremedim ki göstermedi de. Ben mi çok körüm, kullanılmış mıyım nedir bilmiyorum. Bana akıl verin, görmeyen gözlerime göz olun yaa :((

inanmıyorum ya nasıl bu kadarını yaparsınız..
ya zaten karakterli bi adam olsa gider çalışır sizin paranızı kabul etmez,oohh bi de araba çekmişsiniz altına..

Valla senin erkek versiyonuna biz burda kadınlar klubünde beyaz atlı prens diyoruz. Tabiki kullanılmışsın adamın kendine hayrı yok sana mı olacak. Resmen metres tutmuşsun adamı onunda keyfine diyecek yok tabi. Ekmek elden su gölden. Kusura bakma ne işi kuracan sen buna işte çalışacak olsa kendi işinde çalışır adam olsa ailesi yüz çevirmez gidip kadın parasıyla ortalıkta dolanmaz.

Şöyle bir düşündüm de, bu adamın lehine olabilecek hiç bir husus göremedim. İnsanın sevgilisi zora düşerse bana göre kadın-erkek ayrımı yapmadan güç yettiğince destek olunur ama bu adam rahat yeri bulmuş yayılmış yatıyor. Bence ortalığı veleveleye vermeden geri alabildiğin kadarını kurtar ve uzaklaş bu adamdan.

sonuçta aranızda resmi bşy de olmamış neden araba filan ama gereği duydunuz ki
tmam insan yardım eder borç verir v..s ama gerçekten kullandırmışsınız kendinizi maddiyata dayalı bi ilişki olmuş
msjlarında da hoşuna gitmeyecek şeyler vardır bence

Kullanilmissiniz ve halada kullaniliyorsunuz!!! Isinide kurup iyice hayatini düzene soktugunuzda terk edilmezseniz bi nevi sansli sayi kendinizi, ki bu gidisle uzaktan izlersiniz gibi geliyor düzene soktugunuz adamin Hayatini!!

parayla her şey alabilirsin ama mutluluk alamazsın. işte bir örneği..

Mantıklı bir cevap yazmak istiyorum ama yaptıklarınızı görünce mantığım devre dışı kalıyor, umarım arabayı filan kendi üzerinize alarak kendiniz en azından mantıklı bir davranışta bulunmuşsunuzdur. Ayrıca ailesinin bile sallamadığı desteklemediği bir adama bu kadar destek neden??? Üstelik eşiniz değil, akrabanız değil... ki insan akrabasına bile bu kadar yapmaz.

Belki aptallık, belki çok sevmek, belki de gözlerin kararması bilmiyorum nedir gerçeği... Eşimden ayrıldıktan sonra birisiyle görüşmeye başladım. Her şey güzel devam ediyordu. Sonra baktım ki pek işe gitmiyor. 1-2 ay geçmedi zaten işten çıktı bu. Tabi maddi anlamda sıkıntısı vardı ve ailesi de kendisini pek istemiyordu. Gittim yeni bir ev kiraladım, içine sanki gelin evi gibi eşyalar aldık falan. Devamında her türlü ihtiyaçlarını hep ben karşıladım. Sırf morali bozulmasın, ele güne karşı mahçup olmasın derdiyle. Kredi kartının tüm borcunu ben ödüyordum. Daha da gittim bi araba aldım buna bayağı bi para alıp sıfır. İstediğim tek şey mutluluktu. Ama görünen o oldu ki tek plan ileride bir iş kuracağımızdı ona. Tabi önce aldığım eşyaların, ev kirasının ve araba taksitlerinin ödemesi bitecek ve yeni bir kredi ile iş kurup patron olacaktı. Hep iyi niyetli olduğuna inandım. aradan 1 sene geçti, tabi hala borç çok var ama onun bana maddi anlamda hiçbir katkısı olmadı. Bu arada tlfnunun mesajlarını falan da hiç göremedim ki göstermedi de. Ben mi çok körüm, kullanılmış mıyım nedir bilmiyorum. Bana akıl verin, görmeyen gözlerime göz olun yaa :((
jigolo gibi bir şey bu ya.
nasıl bunları yaptınız inanamıyorum size:53:

aşıktım ve beni de çok sevdiğini düşünüyordum. Bitirdim zaten. Maddiyat umrumda dahi değildi ve gözüm hiçbir şey görmüyordu. Ama zaman geçtikçe gözler görmeye başladı sanırım. Bilmiyorum ya. Aptallıktan başka şey değil benimkisi...

Bana bunları erkek arkadaşım yapsa kimliğimi sorgularım, kaldı ki karşıdaki erkek! nasıl bir oluşumdur çözemedim...Kullanılmış mıyım diye soruyorsun ya cevabı sorunda taşıyorsun zaten.

belki aptallık, belki çok sevmek, belki de gözlerin kararması bilmiyorum nedir gerçeği... Eşimden ayrıldıktan sonra birisiyle görüşmeye başladım. Her şey güzel devam ediyordu. Sonra baktım ki pek işe gitmiyor. 1-2 ay geçmedi zaten işten çıktı bu. Tabi maddi anlamda sıkıntısı vardı ve ailesi de kendisini pek istemiyordu. Gittim yeni bir ev kiraladım, içine sanki gelin evi gibi eşyalar aldık falan. Devamında her türlü ihtiyaçlarını hep ben karşıladım. Sırf morali bozulmasın, ele güne karşı mahçup olmasın derdiyle. Kredi kartının tüm borcunu ben ödüyordum. Daha da gittim bi araba aldım buna bayağı bi para alıp sıfır. Istediğim tek şey mutluluktu. Ama görünen o oldu ki tek plan ileride bir iş kuracağımızdı ona. Tabi önce aldığım eşyaların, ev kirasının ve araba taksitlerinin ödemesi bitecek ve yeni bir kredi ile iş kurup patron olacaktı. Hep iyi niyetli olduğuna inandım. Aradan 1 sene geçti, tabi hala borç çok var ama onun bana maddi anlamda hiçbir katkısı olmadı. Bu arada tlfnunun mesajlarını falan da hiç göremedim ki göstermedi de. Ben mi çok körüm, kullanılmış mıyım nedir bilmiyorum. Bana akıl verin, görmeyen gözlerime göz olun yaa :((

görmeyen gözüne göz mü olalım
sen baya görüyosun kör değilsin ama aklını kullanmayı öğrenmemişsin bence onu öğren

hicbir sey paylasmayan, yalnızca sizi kendisine sponsor etmis biriyle nasıl bir sey yasayıp mutlu olmayı dusunuyorsunuz anlayamadım.

aynen yazdıgınız gibi sorunun farkındasınız, cozume kavusturmanız gerek artık.

paranız coksa o evi de bir ogrenciye verin mezun olana kadar okusunlar, gercekten zor durumda olan birilerine hayrınız olur en azından.

Büyük cesaret yaptığınız seyler, neyinize güvenerek ona ev tutununuz, esyalar borclari ve yetmiyor mus gibi araba. Daha önce evliyken demi aynısını yaptın? Artik gözünü acc derimm, arabayi all evden çıkart zararin neresinden dönsen keardir. Allah akil fikir versin sana, sen yeme icme adama yedir. Öyle kadını her adam ister, senden 10 yilda gecse bu ayrılmaz rahata alistirmissin. Devam ettikce zararlı sen çıkacaksin.

Normal işinde gücünde mantıklı insanları sevmek varken gidip ne idüğü insanlara bağlanmak neden? :31: Çözemiyorum... :6:

adam jigolo, resmen kapatman yapmışsın adamı...

arkadaşım işi kuracaksın.kredi çekeceksin. ve adamı işin başına geçireceksin. patron olacak.
oh ne ala memleket.
ben sana diyeyim. patron olunca sanada arrivederci roma demezse bende oky değilim..
:ssz:

çok çok fazlasıyla şeyler yapmışsınız ev döşemek, araba almak, borçlarını ödemek.
bir evlilik yapmışsınız oysakibiraz olsun gözlerinizin açılmış olması gerekmezmi.

maddiyatı iyi bir kadın olabilirsiniz bunun içinde parayı önemsememiş, verdikte daha çok kıymetli gibi hissetmiş, hatta yaptıkça yapmak istemişssiniz.

ama unuttuğunuz bir şey olmuş hemde buyuk bir şey.

AKIL , sizin aklınız duygunuzun çok çoook gerisinde kalmış.

gerçekten kullanılmışsınız,

Back
X