mantıklı düşünemiyorum :(

Hiç bisey ölene kadar gizli kalmaz baban öğrenir sonunda. Hatta ogrenmesi iyi olabilir. Abin ilgili bi abiyse ona soylesen keşke

canım benım iyi dileklerin cok tesekkur ederım vaktını ayırıpta bana yardımcı olmaya calısman benı cok duygulandırıyor.. senı tanımıyorum etmıyorum sende benı tanımıyorsun ama böyle ılgılenmen benı cok mutlu ettı Allah razı olsun ınsallah senden..

ben zaten Allahıma olan ınancım olmasa keısnlıkle atlatamazdım bazı gunlerımı (eskiyi)
zaten benden aşagılarının oldugunu bılmesem onları dusunmesem karnımı doyuramazdım
Allahıma sukredemezdım
esımın bana vurdugu tokatta bıle benden kotulerını dusunmeseydım esımı affetmezdım
Allahıma sıgınıyorum
O ne eylerse guzel eyler

yok demicem canim, benimde 5 aylik bazen yemek yiyecek vakit bulamiyom..sacimida kestirdim bakim yapamiyom diye.. pasakli geziyom
insaAllah olur bende pekcok sinava calismadan yada son anda bi göz atarak girmisimdir..Allah istedimi oluyor inan..
ahh biliyom öyle ana babalari benimkilerde ayni..
ablamdan biliyom kizi 3 aylik evliyken getirip kapimizin önüne koydu kaynanasida annemgil iceri aldirmadi..
biz dedemle ninemin yaninda büyüdükte siz sahip cikmazsaniz ben kizimi sokakta birakmam deyip aldi..
dicem böyle ailelerden hicbisey bekleme..
hic degismiyolar ve sana yardimlarida olmuyoo..
yani daha neler neler..
zaten annemin bi lafi var her koyun kendi bacagindan asilir diyip durur..
ülen asilan senin kuzun diyom bazen ama nafile tas aga anlamiyo..
Allah a sigin calis kendin yap..kimseden fayda yok bu devirde anlican..
ama okurken para kazaniliyomu orda bilmiyomki..
senin önce maddi bagimsizliga ihtiyacin var..
bi is bulsan disardanda bitirilmiyomu üni??
ben sistemin yabancisiyim kusura bakma..

neyse canim yanlista anlamani istemiyom gine kendin bilin..

seninki gibi bi esim olsaydi dayanamazdim..

Allah a sükür simdi iyiyim.. Cünkü Allah in taktir ettigi gibi cizdim yolumu..
onlarin istedigiyle evlenmedim, dizimi kirip turmadim, evlatliktan reddedilme pahasina okudum ve calistim..
Umarin sende hayilisiyla gün yüzüne cik..mutlu ol..InsaAllah..

Son düzenleme:

canım benım eşim çalısıyor sanayıde..(adını vermıyım belkı tanıyanlar olur benı burda )

bazen oluyor kı gecelere kadar calısıyorlar (mış) ne kadar dogru bılemıyorum gıdıpte bakamam da

ama ınanmıyorum cunku gece yarısı gurultu olurmu kı (gürültülü bir işte çalısıyor)

işte bu 3 hafta önce aradı benı gece 12 de falan dukkandayım dıyordu ama hıc makıne sesı falan geelmıyordu

Allah inancin ve çocukların ayyakta tutar canım seni, tabi ki yardım ederim insanın başına ne geleceği belli değil bizler neler yasicas kimbilir, biz de ah of dediğimizde yanımızda birini görmek istiyorsak yardım edecegiz..

arkadaşlar bugun doktora gıttım kız kardesımle ALLAH gösterecekya gelırkende markete ugradım hesabımız var orda

bebegıme mama alıcaktım evde bıtmıstı

eşimin suratını gordugum yok zaten sormaz bıle eksık bısey varmı diye

bende gecen hafta esıme demıstım alısverıse gıtmemız lazım diye ıste bagırıp çagırmıstı bana daha ödemedım marketı dıye

bende anlayısla karsıladım sustum suyla mama yapıyordum kaç gundur

bugun gıttım haberı yok esımın ama mecburum almam lazım mamayı

kontörumde yok almıyor 2 aydır arayamadım
kızarsa kızsın ne yapayım almam gerek dıye dusundum ve gırdım marekte

dukkan sahıbı tanıyor benı hemen buyur yenge hosgeldın falan dedı bende hosbulduk dıyerek mama alıcamı soyledım neyse aldım en son dukkan sahıbı fiş verıyor ya

baktım fişe önceki bakiye .....tl miş benım aldıgımla ..... tl olmuş

ya şok oldum yaa megerse ödemiş çoktan ben gıtmeyım alış verıs yapmayım dıye ebnı oyalıyormus

ya arkadaslar soruyorum sıze mama nasıl bekler yaa bebegım nasıl bekler

hadı ben beklerım yemem ıcmem ama bebeklerım var yaa ben suyla yaparken ıdare ederken o megersem ne rahatmışş.... bugun cok ama cok sınırlıyım şoktayım dayanamıyorum akşam gelınce suratına tukurmek gelıyor ıcımden

bana ve evlatlarıma bunuda yaptıyaa böyle bır konuda yalanda söyledıyaaa artık bişe demıyorum dıyemıyorum bulamıyorum cunku yazacak bısı yazıklar olsun

Son düzenleme:

allah allaaaahhhhhhhh..
bian önce çözmen lazım bu durumu canım...
bu ne böyle...
konuş eşinle ister kızsn ister bağırsın..
sana bunları yaşatmaya hiç hakkı yok..

bende mamayi suyla yapiyom??
orda mamalar nasil oluyo?? toz mamaya su karistiriyom bende..
merak ettim kusura bakma simdi na alaka diceksin..
ama gercekten öküz turizm diyom baska bisi diyemiyom ben gari..
Allah onu nasil biliyosa öyle yapsin bacim..
piisss...

Eşinle ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş sanırım.

Söyleyeceklerini dikkatli seçmen lazım.Bu yüzden,eğer konuşacaksan,şimdiden konuşma hazırlamanı öneririm.
Bazen yanlış bir kelime,konuşmayı istenmedik çok farklı bir boyuta getirir.

Ben senin yerinde olsam,neler diyeceğimi yazarım,üzerinde düzeltmeler yaparım.
Ezberlemen gerekmez,yazı akılda kalır.En azından ana noktaları belirlersin.

Eşini en iyi sen tanırsın,neye ne cevapla geleceğini bilirsin.
Bunlara karşı da mantıklı ve yapıcı karşılıklar bulabilirsin.

Ya canım git soyle babana ya:S nasıl dayanacaksin bunlara. Hadi takip ettin öğrendin diyelim kesinleşti diyelim aldattığına eminsin diyelim o zaman ne yapacaksan hemen simdi yap cunku bunlar aldatılmaktan bile zor çocuğuna mama yedirememek ne demek ya Allah im soktayim ya

Kesinlikle aynı şeyleri düşünmüşuz ağzına sağlık canım kesinlikle konusman lazım kesinlikle

canım yok yanlıs anladın kasık mamaı yemıyor benım bebegım bıberonda pirinç unu yapıyorum veya nişasta onuda sütle yapıyorum daha faydalı oluyor benım mamadan kastım bu özür dilerim suyla yapılanlarıda var tabı ama ben nişasta ve pirinç unu yapıyorum cıvık bır sekılde az şekerli biberonda ıcıyor oda ahlıyle suyla yapınca hem doyurucu olmuyor hemde tadı cok kötü oluyorr

kızlar hepınız konusmam gerektıgını yazmıssınız
ama emın olun bın defa konustum tmm haklısın hayatım dıyor hatalarımın farkına vardım dıyor
taş çatlasın bır hafta ıyı gıdıyoruz
ama ondan sonra yıne tepetaklak oluyoruz
bende anlamadım ınanın

yoksa ıkna kabılıyetım cok ıyıdır konusma kabılıyetımde

ama yok ıste kafa basmıyor o an ıcın tmm dıyor bırde bakmıssınkı eskiye gerı donuyor

hmmmmmmmmmmmmmmm...
ne yapmayı planlıyosun bu durumda...

yaaa canım benim konu nereden nereye gelmiş , biri tarif veriyor biri amam diyor ? anlamadımki ben
abla ne güzel yaorum istemiş siz tarif veriyorsunuz !!!

bende fikrimi yazayım ; abiye kızmak doğru olmaz !
büyük ihtimalle saçlarını kestimenin acısını farklı yollar ile çıkarıyordur !
saçlarını kestirdiği için mutlu olduğunu sanmıyorum !
anlattığın o ablayada senin düşündüğün gözlede baktığını sanmıyorum ,

bence abiyi al karşına ; aklındakileri açık açık söyle !
gör bak , nasıl kahkahalarla gülecek ,
belkide adamın aklından bile geçmeyen şeyler için ,
kendini üzüyorsun !!! bence kuruntu yapmak yerine açıklık en iyisidir !
rahat olmak gerek !!!

bazen dıyorum artık yeter herseyı anlatayım babama inceldıgı yerden kopsun

ama olmuyor işte ahh evlatlarım varrr

sabır ceke ceke dert kupu oldum ınanın sabır tası bile olsa çatlar yaa

dıceksınız sende hıcmı kusur yok

tabıkı vardır eşimce ama ben bulamıyorum kendımde bır hata

bu evlılıkte eşim sadece çalısıyor gerı kalan butun yuk benım omuzlarımda

bazen dıyorum sen evde otur yer degıselım ben calısayım

tmm 2 gun dayanırsan gel yanıma dıyor

eşime gorede butun yuk onun omuzlarında ben yıyıp içip yatıyorum
yanı bellı bır noktada kesişemiyoruz yaa tam zıt karakterler evlenmışiz

...........

kızlar yaa artık ekndımı gercekten evlı gıbı hıssetmıyorum yaa esım bu ısle tam 10 yıldır çalısıyor tmm gec geldıgı gunler oldu ama artık son aylarda yzunu nadıren goruyoruz cocukalrım ve ben
bazen dıyorum bılerekmı gelmıyor eve dukkanda kalmayı tercıh edıyor

bazen dıyorum haksızlık etme kocana it gıbı çalısıyor bulupta bunma dıyorum

offf kafayı yıcem yaaa gercekten ...evlatlarımı dusunuyorum

sankı dul gıbı bır basıma yasıyor gıbıyım..

Allah'ım düzeltsin evlılıgmı evlatlarım için ama egerkı ayrılırsak hıc ama hıc anlamam bıle alıştım gıbı bırsey onsuzluga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…