- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
annem bılıyor kız kardesımde bılıyor ama ben asla karısmalarını ıstemıyorum sadece anlattım durumu
olay netlık kazanırsa konuyu acıcam babama
suan onlarıda susturuyorum yoksa annem dayanamıyorum babama dıcek ben engelleıyorum
Iyi geceler canım kesinlikle psikiyatra git o seni psikologa yönlendirir onlara senin gibi binlerce kadın gidiyo çok tecrubeliler hiç bişey yapamasalar da eşini sana geri getiremeseler de senin bunalıma girmeden kaygı bbozuklugu takıntı bozukluğu yaşamadan sağlıklı bi şekilde yasamini devam ettirmene ve cocuklarini saglikli buyutmene katkıda bilunurlar, çok uzun yazıyorum sen sabah girince okursun, şu an senin acaba eşim nerde acaba esim napiyo şöyle yaptı acaba bunun için mi böyle yaptı acaba bunun için mu diye diye zamanla psikolijinin bozulması için cok elverisli bi zaman. Bunlar yüzünden zamanl kaygı bozuklugu takıntı bozukluğu depresyon bunalım yaşayabilirsin, bundan cocuklaron da etkilenebilir, eşinden dolayi çocuklarının üstüne çok düşersin onları bogabilirsin kesinlikle psikologa git, bu donemi en hasarsız biçimde atlat. Corbayi begenmediyse sen onu bulamayanların dusun sukret Allah a devamli pozitif ol, devamlı eşinin.davranışlarını sorgulama biraz Allah a bırak bol bol dua et namaz kıl evde Kuran okut evin içi emin ol huzur dolacaktir, umarım bu yorumumu okuyup değerlendirirsin, sunu bil kocalar aldattilari kadınlara geri donmek ister kimse metresle evlenmeyi istemez onunla gonul eglendirir ama sen onun limanisin. Ona hazır lokma gibi gorunme muhatap olma bu ara yalvarma yanında aglama normal hayatına devam et pozitif ol sana kufeettiyse kocasından dayak yiyenlerin dusun eziyet edenleri dusun bir lokma ekmek bulamayanların dusun madem bosanamican sukretmek sabırlı olmak ve doğru davranmak zorundasın olayları akışına bırak sorgulayıp daha fazla uzme kendini. Şüphesiz Allah herseyi gören ve duyandie. O ne yapacağını bilir bu ölene kadar boyle devam etmwyecek elbet bisey olacak hakkında hayırlısı...
çoookkkk ama malesef her defasında barıstırdılar babamlar sırf ele gune rezıl olmayalım dıye ...
ama bu sene kpss ye gırecegım ınsallah rabbım bana bır kapı acar
çalısıyormusun dersen yalan olmasın kıtap yuzu bıle acamıyorum
abartmıyorum ama tuvalete zor gıdıyorum
bılıyorum bu bahane olmaaz ama istersaen calısırsın dıceksın
ama kafamı veremıyorum derse okudugumu anlamıyorum
ama şansımı denıcem
bellkıde Allahım sabilerımın yzune bakar yuru ya kulum der
inşallahhhhh
eşinin çekindiği biiri var mı? ailesinden anne babası yada ağabeyi
birilerinin kulağını çekme zamanı gelmiş
bu böyle devam etmez eşin ergen çocuklar gibi takılıyor
evli bir adamın 1 e kadar sokaklarda ne işi var
en azından haber etsin nerede olduğunu
canım benım iyi dileklerin cok tesekkur ederım vaktını ayırıpta bana yardımcı olmaya calısman benı cok duygulandırıyor.. senı tanımıyorum etmıyorum sende benı tanımıyorsun ama böyle ılgılenmen benı cok mutlu ettı Allah razı olsun ınsallah senden..
ben zaten Allahıma olan ınancım olmasa keısnlıkle atlatamazdım bazı gunlerımı (eskiyi)
zaten benden aşagılarının oldugunu bılmesem onları dusunmesem karnımı doyuramazdım
Allahıma sukredemezdım
esımın bana vurdugu tokatta bıle benden kotulerını dusunmeseydım esımı affetmezdım
Allahıma sıgınıyorum
O ne eylerse guzel eyler
arkadaşlar bugun doktora gıttım kız kardesımle ALLAH gösterecekya gelırkende markete ugradım hesabımız var orda
bebegıme mama alıcaktım evde bıtmıstı
eşimin suratını gordugum yok zaten sormaz bıle eksık bısey varmı diye
bende gecen hafta esıme demıstım alısverıse gıtmemız lazım diye ıste bagırıp çagırmıstı bana daha ödemedım marketı dıye
bende anlayısla karsıladım sustum suyla mama yapıyordum kaç gundur
bugun gıttım haberı yok esımın ama mecburum almam lazım mamayı
kontörumde yok almıyor 2 aydır arayamadım
kızarsa kızsın ne yapayım almam gerek dıye dusundum ve gırdım marekte
dukkan sahıbı tanıyor benı hemen buyur yenge hosgeldın falan dedı bende hosbulduk dıyerek mama alıcamı soyledım neyse aldım en son dukkan sahıbı fiş verıyor ya
baktım fişe önceki bakiye .....tl miş benım aldıgımla ..... tl olmuş
ya şok oldum yaa megerse ödemiş çoktan ben gıtmeyım alış verıs yapmayım dıye ebnı oyalıyormus
ya arkadaslar soruyorum sıze mama nasıl bekler yaa bebegım nasıl bekler
hadı ben beklerım yemem ıcmem ama bebeklerım var yaa ben suyla yaparken ıdare ederken o megersem ne rahatmışş.... bugun cok ama cok sınırlıyım şoktayım dayanamıyorum akşam gelınce suratına tukurmek gelıyor ıcımden
bana ve evlatlarıma bunuda yaptıyaa böyle bır konuda yalanda söyledıyaaa artık bişe demıyorum dıyemıyorum bulamıyorum cunku yazacak bısı yazıklar olsun
Ya canım git soyle babana ya:S nasıl dayanacaksin bunlara. Hadi takip ettin öğrendin diyelim kesinleşti diyelim aldattığına eminsin diyelim o zaman ne yapacaksan hemen simdi yap cunku bunlar aldatılmaktan bile zor çocuğuna mama yedirememek ne demek yaarkadaşlar bugun doktora gıttım kız kardesımle ALLAH gösterecekya gelırkende markete ugradım hesabımız var orda
bebegıme mama alıcaktım evde bıtmıstı
eşimin suratını gordugum yok zaten sormaz bıle eksık bısey varmı diye
bende gecen hafta esıme demıstım alısverıse gıtmemız lazım diye ıste bagırıp çagırmıstı bana daha ödemedım marketı dıye
bende anlayısla karsıladım sustum suyla mama yapıyordum kaç gundur
bugun gıttım haberı yok esımın ama mecburum almam lazım mamayı
kontörumde yok almıyor 2 aydır arayamadım
kızarsa kızsın ne yapayım almam gerek dıye dusundum ve gırdım marekte
dukkan sahıbı tanıyor benı hemen buyur yenge hosgeldın falan dedı bende hosbulduk dıyerek mama alıcamı soyledım neyse aldım en son dukkan sahıbı fiş verıyor ya
baktım fişe önceki bakiye .....tl miş benım aldıgımla ..... tl olmuş
ya şok oldum yaa megerse ödemiş çoktan ben gıtmeyım alış verıs yapmayım dıye ebnı oyalıyormus
ya arkadaslar soruyorum sıze mama nasıl bekler yaa bebegım nasıl bekler
hadı ben beklerım yemem ıcmem ama bebeklerım var yaa ben suyla yaparken ıdare ederken o megersem ne rahatmışş.... bugun cok ama cok sınırlıyım şoktayım dayanamıyorum akşam gelınce suratına tukurmek gelıyor ıcımden
bana ve evlatlarıma bunuda yaptıyaa böyle bır konuda yalanda söyledıyaaa artık bişe demıyorum dıyemıyorum bulamıyorum cunku yazacak bısı yazıklar olsun
Kesinlikle aynı şeyleri düşünmüşuz ağzına sağlık canım kesinlikle konusman lazım kesinlikleEşinle ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş sanırım.
Söyleyeceklerini dikkatli seçmen lazım.Bu yüzden,eğer konuşacaksan,şimdiden konuşma hazırlamanı öneririm.
Bazen yanlış bir kelime,konuşmayı istenmedik çok farklı bir boyuta getirir.
Ben senin yerinde olsam,neler diyeceğimi yazarım,üzerinde düzeltmeler yaparım.
Ezberlemen gerekmez,yazı akılda kalır.En azından ana noktaları belirlersin.
Eşini en iyi sen tanırsın,neye ne cevapla geleceğini bilirsin.
Bunlara karşı da mantıklı ve yapıcı karşılıklar bulabilirsin.
bende mamayi suyla yapiyom??
orda mamalar nasil oluyo?? toz mamaya su karistiriyom bende..
merak ettim kusura bakma simdi na alaka diceksin..
ama gercekten öküz turizm diyom baska bisi diyemiyom ben gari..
Allah onu nasil biliyosa öyle yapsin bacim..
piisss...
kızlar hepınız konusmam gerektıgını yazmıssınız
ama emın olun bın defa konustum tmm haklısın hayatım dıyor hatalarımın farkına vardım dıyor
taş çatlasın bır hafta ıyı gıdıyoruz
ama ondan sonra yıne tepetaklak oluyoruz
bende anlamadım ınanın
yoksa ıkna kabılıyetım cok ıyıdır konusma kabılıyetımde
ama yok ıste kafa basmıyor o an ıcın tmm dıyor bırde bakmıssınkı eskiye gerı donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?