mantıklı düşünemiyorum :(

[SUB][/SUB]canım benım sen yardım etmyeye calısıyorsun kımsenın tepkı verecegını sanmıyorum Allah hepınızden razı olsun...

daha dıkkatlı olacagım gözumu acıcam dur bakalım zaman herseyın ılacı belkıde hıc bırsey yoktur ortada

kendımı kandırmamalıyım ama yapacak bısede bulamaıyorum sap sap beklemek koyuyor bana..hala gelmdeı yaa beklemek ıstemıyorum zatende yuzunu gormeye tahammulum yok

hepinize tesekkur ederım arkadaslar gun ola hayır ola

hepınıze hayırlı geceler yorumlarınızı beklıyorum ama bugunluk bana musade zaten uyamıyorum ama en azından karsılasmıyım eşimle ıstemıyorum
yarın yorumlarınızı okucam tek tek hepınızı öpüyorum ıyı geceler

Son düzenleme:
Iyi geceler canım kesinlikle psikiyatra git o seni psikologa yönlendirir onlara senin gibi binlerce kadın gidiyo çok tecrubeliler hiç bişey yapamasalar da eşini sana geri getiremeseler de senin bunalıma girmeden kaygı bbozuklugu takıntı bozukluğu yaşamadan sağlıklı bi şekilde yasamini devam ettirmene ve cocuklarini saglikli buyutmene katkıda bilunurlar, çok uzun yazıyorum sen sabah girince okursun, şu an senin acaba eşim nerde acaba esim napiyo şöyle yaptı acaba bunun için mi böyle yaptı acaba bunun için mu diye diye zamanla psikolijinin bozulması için cok elverisli bi zaman. Bunlar yüzünden zamanl kaygı bozuklugu takıntı bozukluğu depresyon bunalım yaşayabilirsin, bundan cocuklaron da etkilenebilir, eşinden dolayi çocuklarının üstüne çok düşersin onları bogabilirsin kesinlikle psikologa git, bu donemi en hasarsız biçimde atlat. Corbayi begenmediyse sen onu bulamayanların dusun sukret Allah a devamli pozitif ol, devamlı eşinin.davranışlarını sorgulama biraz Allah a bırak bol bol dua et namaz kıl evde Kuran okut evin içi emin ol huzur dolacaktir, umarım bu yorumumu okuyup değerlendirirsin, sunu bil kocalar aldattilari kadınlara geri donmek ister kimse metresle evlenmeyi istemez onunla gonul eglendirir ama sen onun limanisin. Ona hazır lokma gibi gorunme muhatap olma bu ara yalvarma yanında aglama normal hayatına devam et pozitif ol sana kufeettiyse kocasından dayak yiyenlerin dusun eziyet edenleri dusun bir lokma ekmek bulamayanların dusun madem bosanamican sukretmek sabırlı olmak ve doğru davranmak zorundasın olayları akışına bırak sorgulayıp daha fazla uzme kendini. Şüphesiz Allah herseyi gören ve duyandie. O ne yapacağını bilir bu ölene kadar boyle devam etmwyecek elbet bisey olacak hakkında hayırlısı...

peki canim hic ayrilmayi düsündünmü??
durumun gercektende üzücü..cok gencsin, arkanda duranin yok, calismana izin yok kocan bi mama parasi icin bile bukadar tantana ediyor vs..
evlendiginden beri ayni kiyafetleri giyiyorum demissinki herkadin degisik yeni seyler giymek ister...
ya her insan biraz anlasilmak, sevildiginin farkina varmak azcikta olsa el üstünde tutulmak ister..
ben burda bir klinikte calisiyom birkeresinde bi kadin geldi 50li yaslar da..kadina diyorum receteye biseyler yazcam almasi gerek ve spor yazcam uygulatmasi lazim basladi bana dert yanmaya..
kocasi para vermezmis ne alsa arastirip sorar burnundan getirimis...cocuklari desen zaten issiz gücsüzler aileden bisey görmemisler neolcak??
anlican kadin kocasi tuvallete gitme dese afedersin altina yapacak...
bu nedir ya??
cocuklarina böylemi örnek olmak istiyosun?? ezik anne??
bak benden 3 yas kücüksün ben burada (almanyada) meslek yaparken benim sinifimda 2 cocuklu dul bir rus kadin vardi...cat pat almancasiyla meslegini yapti diplomasini aldi..
demek istedigim sende istersen yaparsin..
peki sana yatakta yaptiklari?? seni malmi zannetti öküz turizm??
ne demek sen istemeden?? senin duygularin yokmu??
seni üzmek istemiyorum hemsomsunda, düsün tasin diger arkadaslarinda tavsiyelerini göz önünde bulundurarak güzelce kararini ver..
hamleni yap..
hayata birkere geliyosun ve cocuklarin icin güclü olmalisin, onlarin arkasinda duracak ayaklari yere basan saglam bi kadincik ol...
Allah yardimcin olsun, yolunuz acik olsun insaAllah.. güzel haberlerini almak isterim umarim mutlu olursun

Son düzenleme:

e hani görmüştün onu uzaktan ilk gittiğinde..şindide hangisiydi bilmiyorum diyorsun
ben mi yanlış anladım?

dur bi bulayım

Edit:

buldum

canım benım aynen dedıgını yaptım bugun gıttım cocuklarımla o kızda ordaydı ama müsterı coktu muhattap olamadım sadece baktım kıza uzun uzun ..elimden bişey gelmedi....

eeee, benim kafam iyice karıştı

ilk diyorsun ki gittim kızı gördüm ama muhattap olmadım
şimdide diyorsun ki gittim 2 kız vardı ama hangisiydi bilmiyorum

Son düzenleme:

birincisine çok güzel bakıyorda ikincisini alacak, kamil

Son düzenleme:

canım haklısın ben ılk gıttıgımde bır tane kız vardı ve ben o sandım ıyıce baktım gördguum o kızdı evet . muhattap olmadım konusamadım öle ce geldım eve ...diğer gıttıgımde ıkı tane tegahtar vardı bu kez bende afalladım hangısı şaşırdım ama kesın kanıya vardım ilk gordugum kızdı uzun saclı emınım cunku diğerı cok kucuk gösterıyor bu kez yüzsüzlük yapıp sordum yasını 19 dedı .. ..umarım anlasılır olmustum ıkı kez falan gıttım dukkana ...

çoookkkk ama malesef her defasında barıstırdılar babamlar sırf ele gune rezıl olmayalım dıye ...
ama bu sene kpss ye gırecegım ınsallah rabbım bana bır kapı acar
çalısıyormusun dersen yalan olmasın kıtap yuzu bıle acamıyorum
abartmıyorum ama tuvalete zor gıdıyorum
bılıyorum bu bahane olmaaz ama istersaen calısırsın dıceksın
ama kafamı veremıyorum derse okudugumu anlamıyorum
ama şansımı denıcem
bellkıde Allahım sabilerımın yzune bakar yuru ya kulum der
inşallahhhhh

hmmm
anladım şimdi

Canım bizim doğru sduzgun bi derdimiz olmadığı halde canimiz çalışmayı isteniyor sen hem evlisin hem küçük bebeklerin var hem de aldatilma sorunun var bu şartlar altında bunu düşünmen bile cok güzel tebrik ederim seni. Kazanamasan da biseylerle uğraşıp vakit gcirmis okursun elinden geleni yap yapamazsan da uzulme dua et ve iste

Peki ya kayınvalidenler sana yardımcı olabilirmi.

canım kayınvalıdemi çok sevedim ama oda gercek yuzunu gösterdı sonunda
kımse yoğurdum eşki demez
oglunu savunur buna adım gıbı emınım
bana tek dıyecegı
kzıım oglumu ıdare et senın aklın ondan cok basıyor
o delıyse sen akıllı ol

yüzde yüz söyleyeceklerı bunlar cunku ezberledım artık

eşimin bana tokat attıgından haberı vardı buna emınım cunku kayınbabamın varmıs kesın söylemıstır yanı bır sekılde duyulmustur yanıma gelıpte konusmadı bıle lafınıbıle etmedı aksıne sevındı içten içten bunu hıssedebılıyorum oh olsun der gıbı bakıyor du oaralar yuzumee

eşin gece eve geldimi?
konuştunuz mu?

gülüm hayır konuşmadık eve geç geldı gece 1 de geldı eve ..
ben yatmıyorudum ama uyumus gıbı yaptım tahammulum yok gormeye sesını duymaya
yattı uyudu ses soluk yok ...

ama eskıden olsa gelırdı yanıma öperdı yanagımdan bılırdım öptüğünü

eşin gece eve geldimi?
konuştunuz mu?

gülüm hayır konuşmadık eve geç geldı gece 1 de geldı eve ..
ben yatmıyorudum ama uyumus gıbı yaptım tahammulum yok gormeye sesını duymaya
yattı uyudu ses soluk yok ...

ama eskıden olsa gelırdı yanıma öperdı yanagımdan bılırdım öptüğünü

eşin gece eve geldimi?
konuştunuz mu?

gülüm gece 1 de geldı eve ben uyumuyordum uyumus gıbı yaptım yattı uyudu

görmeeye tahammulum yok konusmayada

eskiden olsa öperdi yanagımdan ama hıççççç (artık istemem de zaten uzak olsun benden )

direkt yattı uyudu ses soluk yok

Annen baban kızkardeşin ya da abin aldatilma ihtimalini biliyo mu

annem bılıyor kız kardesımde bılıyor ama ben asla karısmalarını ıstemıyorum sadece anlattım durumu

olay netlık kazanırsa konuyu acıcam babama

suan onlarıda susturuyorum yoksa annem dayanamıyorum babama dıcek ben engelleıyorum

eşinin çekindiği biiri var mı? ailesinden anne babası yada ağabeyi
birilerinin kulağını çekme zamanı gelmiş
bu böyle devam etmez eşin ergen çocuklar gibi takılıyor
evli bir adamın 1 e kadar sokaklarda ne işi var
en azından haber etsin nerede olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…