- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bazen dıyorum artık yeter herseyı anlatayım babama inceldıgı yerden kopsun
ama olmuyor işte ahh evlatlarım varrr
sabır ceke ceke dert kupu oldum ınanın sabır tası bile olsa çatlar yaa
dıceksınız sende hıcmı kusur yok
tabıkı vardır eşimce ama ben bulamıyorum kendımde bır hata
bu evlılıkte eşim sadece çalısıyor gerı kalan butun yuk benım omuzlarımda
bazen dıyorum sen evde otur yer degıselım ben calısayım
tmm 2 gun dayanırsan gel yanıma dıyor
eşime gorede butun yuk onun omuzlarında ben yıyıp içip yatıyorum
yanı bellı bır noktada kesişemiyoruz yaa tam zıt karakterler evlenmışiz
...........
kızlar yaa artık ekndımı gercekten evlı gıbı hıssetmıyorum yaa esım bu ısle tam 10 yıldır çalısıyor tmm gec geldıgı gunler oldu ama artık son aylarda yzunu nadıren goruyoruz cocukalrım ve ben
bazen dıyorum bılerekmı gelmıyor eve dukkanda kalmayı tercıh edıyor
bazen dıyorum haksızlık etme kocana it gıbı çalısıyor bulupta bunma dıyorum
offf kafayı yıcem yaaa gercekten ...evlatlarımı dusunuyorum
sankı dul gıbı bır basıma yasıyor gıbıyım..
Allah'ım düzeltsin evlılıgmı evlatlarım için ama egerkı ayrılırsak hıc ama hıc anlamam bıle alıştım gıbı bırsey onsuzluga
hmmmmmmmmmmmmmmm...
ne yapmayı planlıyosun bu durumda...
anlat canım yaaaa.
valla bak evlatlarınada yazık....
allah yardımcın olsun...
Canım sorunlarinizi değil aldatıldığını düşündüğünü ilgisizliğini sevgisizligini başkasını sevdigini düşündüğünü konuş
arkadaslar yaklasık 3 haftadır eşimde degısıklıkler sezıyorum ..4 yıllık evlıyım ve esımı cok ıyı tanırım ..
ama 3 haftadır eşime bir haller oldu
buraya yazmaya karar verdım artık cunku mantıklı dusunemıyorum
zırt bırt konu acmak ve sızlerıde mesgul etmek ıstemıyorum
ama fikirlerinize ,tecrübelerinize ihtiyacım var
ben cok mu safım yoksa :26:
enayı yerıne konmak ıstemıyorum
neyse uzatmayım konuya geleyım..eşim 3 hafta önce eve geldı ve saslarını kazıtmıs güzelde bır sakal stili yaratmıs kendıne
bu ne hal dedıgımdeyse kafama boya dökuldu ıs yerınde mecbur kazıttım dedi (erkekte kazınmıs kel kafalardan nefret ettgımı bılır)
pekı ya bu sakal ne oluyor serserıler gıbı sen evlısın yakısıyormu dedım
hemen surat astı en varmıs bır degısıklık olsun istemıs
neyse sustum ve takıbe aldım eşimi ...
oturdugumuz bu ilçede cok guzel seyler satan bır yer var..ben yalvarırım benı oraya gotur dıye göturmez ama kendı her defasında yalnız gıder ve cocuklara oyuncak alır
bana param yok dıyen adam 3 hafta üstü üstte cocuklara top falan almıs banada cerceve almıs hedıye olsun dıye(bence şüphelenmeme için kamuflaj yapıyor)
neden dıceksıznız
eşim orda bır kız oldugunu anlattı bana kız 16 yasındaymış (eşimde 24 yasında bu arada)
kız kansermıs ama kurtulmus halıne cok acıyormus
bunu ılk duydugumda bende cok uzuldum gercekten bende cok acıdım halıne
ama artık esım o dukkandan cıkmamaya başladı hergun hergun bırseyler alıp gelıyor cocuklara banada
dun akşam yıne oraya gıtmıs cocuklara oyuncak almıs banada müzik kutusu almıs
kız eşimin saçına bayılmıstaa cok yakıstırmıstaa sohbetlerı baya ılerletmısler
eşim birde gelıp bunları bana anlatıyor yaa detayına gırmıyor sankı akrabamızmış gibi sıradab bırı gıbı anlatıyor şüphelenmemem ıcın
neyse ertesı gun o sacıyla foto cektırmıs özel fotografcıda emınım o kızada vermıstırgercekten hıssedıyorum yaa eşim böyle degıldı
her akşam telefonunu kapatıyor ..diğer odada şarja takardı dun aksam yanı basına taktı şarja ..bir anlam veremıyorum
gece kalktım ve açtım telefonu butun listesı sılınmıs mesajlar falan boss ama neden lısteler sılınmıs anlamadım
offff kafayı yıcem yaa
ne yapıyor bu adam ne yapmaya çalısıyor
durmadan bana yalan söyluyor eve gec gelıyor eskiden böyle degıldı cok degıstı cok kendıne özen gösterıyor..işten gelince hemen banyo yapıyor üstünü giyiyor işim var dıyıp cıkıyor evden gec gelıyor bırde bakmısım kı o dedıgım yerden gelıyor moralı cok guzel...
cok uzattım ama kızlar şüphelenmelımıyım bilemedim tecrubelı arkadaslardan yorum ıstıyorum..bugun gıttım gördum kızı cokta guzel bişeee
ah be canım yaa naltacagım ınsanda öyle bır anlayıslıkı sormaa
babam ondan beter annem zaten konuyu bılıyor kadıncagız ne yapabılır bu durumda
abım desen kendı yuvasında huzurunu bozaman hem onunda elınden bısey gelmez
iş babamda bıtıyor
ama bana babam bır söz söyledı evlenırken
hıc unutamıyorum burayada yazdım dıger konumda
'' kızım bu ip senın boynuna bır kere geçti ya o ip senı bogar atar ya süründürür sıkar boynunu ,yada öldürür'' ama gerı donusun yok
gelınlıkle cıktın kefenle gelırsın mısalı
bizim sülalede ayrılık olmaz malesef töreler az kalır benım sülalenın yanında
simdi kendimi senin yerine koydum, ve süphelenmemek elde degil. Kizin nerde oldugunu biliyorsun, git yanina tanis kizla. kim oldugunu söyle ona. Baska yolu yok. Veya esim eve geliyor yikanip cikiyor diyorsun, o zaman bir gün yine giderse arkadasindan cik ve bak nereye gidiyor.
insallah ama düsündügün gibi degildir.
allah o kizi da bildigi gibi yapsin insallah evli adamda mi gozu varmis. ben de esinizin sizi aldattigini dusunmuyorum arkadaslarin dedigi gibi sadece kizin ilgilenmesi hosuna gitmistir degisiklik arayisina girmis olabilir esinizle tartismayin hatta bu su anda yapmaniz gereken en son sey bence
bilmiyorum maddi durumunuz iyi degil mi ?
borcunuz harciniz var mi?
sen esinden ne zaman para istesen adam yok diyor ?
hadi herseyden gectim insan cocugunun mamasi icin bi süt parasidami vermez ya
gerekli gereksiz oyuncak getirecegine cocuguna süt getirsin,
ay sinir oldum
canım ınankı öyle yaa
evlendım 4 sene olcak daha bır gunde bana 5 kuruş vermedı ıhtıyacın olur cantanda dursu n demedı
bende hayatta ısteyemem
ama artık baktım sütü halamlardan ıstıyor saçma sapan bedavacılık peşinde halamlarda bahaneler uyduruyor ama anlamıyor resmen zorla ıstıyor yaa
bende dayanamdım yaa bak dedım taş çatlasın bır senelerı kaldı cocukalrın artık süt içmezler nıye ondan bundan zorla dılenıyorsun vermek ıstemıyorlar işte
sen bana ver sut parası ben alırım haftada bir komsudan dedım
neysae zorla ıkna ettım
burda 5 kılo sut 6 tl
taa gıtmıs komsuyla konusmus kızlar yaa cok utandım sütü bize 5 tl den verın demış
komsuda sagolsunlar para vermesenızde olur ayıp ettın demıs nezaketen
ya eşim onu bıle cıddıye alıyor bak parasız gıt al dıyor banaçıldıracam
bende asla alamam dedım aslaaaaaaaa
neyse bır gun sut bıttı para verırmısın hayatım dedım guzelıkkle
ses yok neyse ustune gıtmedım ben yatıyorum dedı
bende tmm sabah parayı koyarsın demı dedım
ses yok
neyse sabah oldu ınanmazsınız belkı ama 5 tl cik koymus oraya cok ama cok utandım yaaa
6 tl normalde sut 1 tl de annemden ıstedım gıttım aldım
komsumuzda o 1 tl yı bıle aldı yanıa nlıcanız onlarda vermek ıstemıyor 5 tl ye
ne yapacagımı sasırmıs vazıyettyım ...
Aldatmiyo olsa bile olanlar küçük şeyler degil. Her gece dışarı çıkmak para vermemek tokat atmak küfür etmek çoluk çocukla ilgilenmemek
yahu ne bedavaci bir adam niye evlenmis ki madem coluk cocuk bakamiycak,
tamam olabilir insanin ay sonuna dogru parasi olmaya bilir ama bir insanin her zamanmi parasi olmaz,
calisiyor isinde gucunde hayret ya en cok cocuklarina acidim boyle babayla herseyden mahrum kalir o yavrular,
5 liralik sutu bile zorla aliyor eviniz kirami kendinizemi ait borcunuz filan var mi ?
bir yazinda okudum aylik 150 tl alisveris yapiyorum yazmissin e bu adam kazandigi paralari ne yapiyor,
arti 150 tl ile 1 ay nasil geciniyorsun 2 cocukla ay cok uzuldum valla ya
Ya bana 4 yıllık evlılıgımızde tokat attı sırf nednen bılıyormusunuz altına yatmadım dıye
Ve ben bunu bıle babama anlatamadım ...eşim bana tokat atınca evden gıttı ve telefonuma msj atmıs cocuklarım sana emanet ben gıdıyorum gelmıcem diye
kışın ayazıydı dağa çıkmıs kurtlara kuşlara yem olcaktı tırsmış gerı geldı
o ara ben babamı aradım işte baba benı dövdu evden gıttı başına bıse gelıcek korkuyorum dedım
babam gecenın 2 sınde geldı evıme o arada eşim geldı eve
bana dedıgı tek kelıme babamın
o deliyse sen akıllı ol ..itaat et ...
Ya daha sebebını b ılmıyor neden vurdu bıle demedı ..
Diyorumya arkamda kımsem yok
canım kendı evımız kiramız yok alt katımdada babamlar oturuyor..
borcumuz yok asla kımseye
bende cok sasırıyorum
bir tek market borcumuz var onada bugun baktım ödemiş 150 tl falan borcumuz var onuda aldıgı bır haftalıgıyla öder
yanı benım anlamadıgım öle masraflı bırı degılım kattıyen ne bır elbıse alırım ne bır özel eşya
incik boncuk takı toka makyaj mazemesı hıcbıseyım yok
bır kaç parca rujum rılemlım var onlarıda annem vermıstı cogu eskıkendımı acındırmak ıcın söylemıyorum
halıme bınlerce kez sukurler olsun
ama zoruma gıdıyor ne genclıgımı yasadım (babam sagolsun)
ne evlılıgımı yasıyorum ( sülale sagolsun)
sabah akşam evdeyım arad bır annem alır göturur benı çatladı cocuklar evde sende öle diye
bır tek o yanı ondada hıc param olmaz öle bakar gelırım herseye
gecen cocuk parası yatmıs 60 tl
bende annemle carsıya cıktım cocuklarıma pijama atlet falan aldım
10 tl sınede süt aldım komsudan
akşam esıme anlattım
iyi yapmıssın dedı ama cok bozuldu haberı yok dıye
ondan sonra bana süt parası falan vermz oldu ve o dukkandan cıkmaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?