mantıklı düşünemiyorum :(

anlat canım yaaaa.
valla bak evlatlarınada yazık....
allah yardımcın olsun...

Canım sorunlarinizi değil aldatıldığını düşündüğünü ilgisizliğini sevgisizligini başkasını sevdigini düşündüğünü konuş

anlat canım yaaaa.
valla bak evlatlarınada yazık....
allah yardımcın olsun...

ah be canım yaa naltacagım ınsanda öyle bır anlayıslıkı sormaa

babam ondan beter annem zaten konuyu bılıyor kadıncagız ne yapabılır bu durumda
abım desen kendı yuvasında huzurunu bozaman hem onunda elınden bısey gelmez

iş babamda bıtıyor

ama bana babam bır söz söyledı evlenırken
hıc unutamıyorum burayada yazdım dıger konumda
'' kızım bu ip senın boynuna bır kere geçti ya o ip senı bogar atar ya süründürür sıkar boynunu ,yada öldürür'' ama gerı donusun yok

gelınlıkle cıktın kefenle gelırsın mısalı

bizim sülalede ayrılık olmaz malesef töreler az kalır benım sülalenın yanında

Su an feminist olmayı istiyorum git takip et ispatla aldattığını kocani bas yüzüne tükür babana soyle kabul ederse eder eymezse git kadin sığınma evine çocukların buyuyene kadar. Biraz büyüyünce kendi evini kur calismaya basla bosan şundan diyesim var ama zor biliyorum zor

Canım sorunlarinizi değil aldatıldığını düşündüğünü ilgisizliğini sevgisizligini başkasını sevdigini düşündüğünü konuş

canım benım mervecım cok sagol bır çıkıs yolu arıyorsun ama benım babamın herseye verecek bır cvbı vardır

bunada adım gıbı emınım söylıcem
kızım erkektır o cahıl bır hata yapmıs sbuyukluk sende kalsın .....

eşimede numaradan kızmışlık yapıcaklar tmm olay tatlıya baglanacak

adım gibi emınım

her yonden sıkıstım cins bir ailem varrr bazen ınanasım gelmıyor ben bu sulaledenmıyım dıye

simdi kendimi senin yerine koydum, ve süphelenmemek elde degil. Kizin nerde oldugunu biliyorsun, git yanina tanis kizla. kim oldugunu söyle ona. Baska yolu yok. Veya esim eve geliyor yikanip cikiyor diyorsun, o zaman bir gün yine giderse arkadasindan cik ve bak nereye gidiyor.

insallah ama düsündügün gibi degildir.

Bu terbiyesizligin doğmadan seni aldirmaktan uçurumdan atmaktan hiç bi farkı yok lanet olsun oyle babaya ya dinleme hiç kimseyi babanı da ya seni sokağa atsaydı daha iyiydi ya

bilmiyorum maddi durumunuz iyi degil mi ?
borcunuz harciniz var mi?
sen esinden ne zaman para istesen adam yok diyor ?
hadi herseyden gectim insan cocugunun mamasi icin bi süt parasidami vermez ya
gerekli gereksiz oyuncak getirecegine cocuguna süt getirsin,
ay sinir oldum

Evet bebekleri kardeşini çağır ona birak ya da bi komşuya bırak takip et dikkatlice. Saçını açıksa kapayıp çık pardesü falan giy tanınma bi gün yap. git kizla da tanış belki kocanin evli olduğundan haberi yoktur

Aldatmiyo olsa bile olanlar küçük şeyler degil. Her gece dışarı çıkmak para vermemek tokat atmak küfür etmek çoluk çocukla ilgilenmemek

belki evli oldugunu bilmiyordur? oyuncaklari yigenime aliyorum diyebilir yani?!

canım ınankı öyle yaa

evlendım 4 sene olcak daha bır gunde bana 5 kuruş vermedı ıhtıyacın olur cantanda dursu n demedı

bende hayatta ısteyemem

ama artık baktım sütü halamlardan ıstıyor saçma sapan bedavacılık peşinde halamlarda bahaneler uyduruyor ama anlamıyor resmen zorla ıstıyor yaa

bende dayanamdım yaa bak dedım taş çatlasın bır senelerı kaldı cocukalrın artık süt içmezler nıye ondan bundan zorla dılenıyorsun vermek ıstemıyorlar işte
sen bana ver sut parası ben alırım haftada bir komsudan dedım
neysae zorla ıkna ettım
burda 5 kılo sut 6 tl
taa gıtmıs komsuyla konusmus kızlar yaa cok utandım sütü bize 5 tl den verın demış

komsuda sagolsunlar para vermesenızde olur ayıp ettın demıs nezaketen
ya eşim onu bıle cıddıye alıyor bak parasız gıt al dıyor bana çıldıracam

bende asla alamam dedım aslaaaaaaaa

neyse bır gun sut bıttı para verırmısın hayatım dedım guzelıkkle
ses yok neyse ustune gıtmedım ben yatıyorum dedı
bende tmm sabah parayı koyarsın demı dedım
ses yok
neyse sabah oldu ınanmazsınız belkı ama 5 tl cik koymus oraya cok ama cok utandım yaaa

6 tl normalde sut 1 tl de annemden ıstedım gıttım aldım
komsumuzda o 1 tl yı bıle aldı yanıa nlıcanız onlarda vermek ıstemıyor 5 tl ye

ne yapacagımı sasırmıs vazıyettyım ...

yahu ne bedavaci bir adam niye evlenmis ki madem coluk cocuk bakamiycak,
tamam olabilir insanin ay sonuna dogru parasi olmaya bilir ama bir insanin her zamanmi parasi olmaz,
calisiyor isinde gucunde hayret ya en cok cocuklarina acidim boyle babayla herseyden mahrum kalir o yavrular,
5 liralik sutu bile zorla aliyor eviniz kirami kendinizemi ait borcunuz filan var mi ?
bir yazinda okudum aylik 150 tl alisveris yapiyorum yazmissin e bu adam kazandigi paralari ne yapiyor,
arti 150 tl ile 1 ay nasil geciniyorsun 2 cocukla ay cok uzuldum valla ya

şüphelerinde haklıysan ne yapmayı düşünüyorsun ona karar verip hareket etmelisin..eğer eşimle devam ederim diyorsan hiç kurcalama,gittiği yere tekrar gidip kızla tanış kendini tanıt eşinin ondan bahsettiğini kendisini hem eşinin hemde senin kardeşiniz gibi gördüğünüzü memnun olduğunuzu dile getir,ama güzel ve güler yüzlü bir tanışma olsun,eğer eşinle arasında birşeyler varsa utansın(utanma duygusu varsa tabii)...yok böyle bir durumda eşimden ayrılırım diyorsanda herşeyi göze alıp takip et şüphelerinde haklıysan yakala...düşüncesi bile zor,kötü Allah yardımcın olsun,inşallah öyle bir durum yoktur senin kurunturdur ve inşallah eşin çok iyi niyetlidirde kıza yardım olsun diye alışveriş yapıyordur...Babanıda Allah ıslah eylesin..her yönden kuşatılmışsın canımyaa Allah yardımcın olsun,Allahıım güzel günleri yaşatsın sizlere, çocuklarında anne ve babayla bir arada büyüsün inşallah..

eşin henüz olgunlaşamamış gibi geldi bana.tabiki bu karakterde olabilir.
ama canım sen çok yanlış bir adamla evlenmişsin.umarım bu kpss olayında azmini sürdürürsün.lütfen işe falan gir.

Aldatmiyo olsa bile olanlar küçük şeyler degil. Her gece dışarı çıkmak para vermemek tokat atmak küfür etmek çoluk çocukla ilgilenmemek

canım düzelteyım de yanlış anlasılma olmasın eşim bana 4 yılda bır kere vurdu oda 3 yıllık evlıyken bırdaha vurmadı ama üstüme yuruyor kendını zor tutuyorelı kalkıyor ama vuramıyor

her gece dısarda degıl her gece işte evıne erken gelmesı gerekırken gece yarılarında gelıyor bana ısteyım dıyor gunahı kendı boynuna belkıde işten coktan cıkıyor bilemıyorum

evet küfürlerı aşırı derecede varr

çocuklarını cok sevıyor ama her sorumluluklarını benım uzerıme atıyor yoksa tırnaklarına taş degse eşim ölür evlatları için

ha bunları nıye yazdım eşimi savunmak ıcın mı hayır sadece dogruları yazmak ıcın kımsenın hakkını yiyemem ben eşim de olsa yalan söyleyemem onun hakkında yaptıgı seylerı oldugu gıbı yazıyorum

canım kendı evımız kiramız yok alt katımdada babamlar oturuyor..
borcumuz yok asla kımseye
bende cok sasırıyorum
bir tek market borcumuz var onada bugun baktım ödemiş 150 tl falan borcumuz var onuda aldıgı bır haftalıgıyla öder

yanı benım anlamadıgım öle masraflı bırı degılım kattıyen ne bır elbıse alırım ne bır özel eşya
incik boncuk takı toka makyaj mazemesı hıcbıseyım yok
bır kaç parca rujum rılemlım var onlarıda annem vermıstı cogu eskı kendımı acındırmak ıcın söylemıyorum
halıme bınlerce kez sukurler olsun
ama zoruma gıdıyor ne genclıgımı yasadım (babam sagolsun)

ne evlılıgımı yasıyorum ( sülale sagolsun)

sabah akşam evdeyım arad bır annem alır göturur benı çatladı cocuklar evde sende öle diye
bır tek o yanı ondada hıc param olmaz öle bakar gelırım herseye

gecen cocuk parası yatmıs 60 tl
bende annemle carsıya cıktım cocuklarıma pijama atlet falan aldım
10 tl sınede süt aldım komsudan
akşam esıme anlattım
iyi yapmıssın dedı ama cok bozuldu haberı yok dıye
ondan sonra bana süt parası falan vermz oldu ve o dukkandan cıkmaz oldu

o sana tokat attiginda sen susup agladiysan cok yanlis yapmissin. Egerki bi erkek karisina el kaldirdiysa o anda cok büyük tepki vermelisin "bir daha sakin" diye!
Seslenmedigini gördüyse bunu muhakkak bidaha yapacaktir. Ve arkamda kimse yok diyorsun. Buda cok kötü bir durum. Bunu bile bile her kücük seyde üzerine gelecektir, nasil olsa arkadasinda kimse yok diye

ne guzel borcunuz yokmus ev sizin,
market borcu herkezde olur,
ama esin bencilmidir nedir bi cozemedim ki,
cocuk parasinadami goz dikti acaba habersiz harcadin diye,
annen baban hic birsey demiyormu bu duruma,
kaynanan kayin baban yokmu
esinle severekmi evlendiniz,
birisi yokmu soyle esini karsisina alip konusacak,
ben dukkandaki kizdan gectim adam evindeki sorumlulugunu yerine getirmiyor ki,
daha yasin 24 gezmek istersin yemek istersin icmek istersin giymek istersin valla helal olsun sabrina,
cimri insanlari sevmiyorum ya,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…