mantıklı düşünemiyorum :(

canım emın ol cok buyuk tepkı verdım aslında o anda cocuklar uyuyordu okadar kendımı kaybedıp bagırdımkı defoll dıyeee

hala hayret edıyorum o an cocuklar nasıl kalmadı veya komsular nasıl gelmdı gece yarısı..

ömrü haaytımda bu kadar yürekten bagırmamıstım avazım cıktıgı kadara bagırdım defoollll gelme bırdaha bu eve diye

o an gıttı ıste ama tırstı tabı gerı geldı o gun bu gun asla bır daha vuramaz bana vuramadıda

eli cok kalkıyor ama vuramıyorr o anda hadı vur sonunun ne olacagını bılıyorsun dıyorum vuramıyor

bence artık sizin de bir adım atmanız gerek. birkaç gündür bu konuyu konuşuyoruz doğru yanlış fikirler verdik size. eminim şimdi eşinizle konuşmak kızla konuşmak ya da atmanız gereken herhangi bir adım size çok erkenmiş gibi gelebilir. çocuklarınızı düşündüğünüze eminim ama şu da var onlar için de bu zor görevi siz yerine getirmelisiniz. çocuklarını çok sever diyorsunuz mama bile almıyor. yani nasıl sevgi bu? biz size her koşul altında yardımcı oluruz, her zaman destek çıkarız ama sizin de kendiniz ve çocuklarınız için adımlar atmanız gerek.

El kaldirmasi da normal bir durum degil ki cnm.
Kalkan el, bir gun muhakkak inecektir.
Bir sekilde kocanin iyice kulagi cekilmeli.
Evine, esine, cocuklarina bagli olmasi gerekiyor.
Benimde sikayetlerim var esimden ama bana sesini bile yukseltmez.
Bu bile psikolojik siddete giriyor.
O bebecikler icinde inanki cok uzuldum(
Inanki yuregim parcalandi.
Alt tarafi sut bu ya, ya da mama...
Yazdiklarini okuyunca kendimden utandim.
Biz kedimiz icin bile ayda bilmem kac liralik mama aliyoruz.
Esin buyumemis cnm, sorumluluk nedir bilmiyoru.

canım benım babam alış veriş yaptıgıma kızıyor zırt bırt alış verısmı olurmus liste yapıp eşime vermelıymısım yanında bende gıdıyormusum (gidicem tabıkıde eşim anlamıyor cunku ayrıca zırt bırt dedıgı ayda bır..kendılerı haftada yapıyor alışverıs ve hepsıne annemde gıdıyor..)
işte dıyemıyorsun baba anem nıye gıdıyor senınle ozaman dıye...

kaynanam ve kayınbabam var eskı konumu okursan oradad 1.5 yıl neler cektım anlarsın
kayınbabam yaptıgımız alıs verısı takıp edıyormus benım ne kadar harcama yaptıgıma bakıyor ogluna kıyamıyor sırf dukkana hesap actırdım dıye benden nefret eder hale geldıler
esımle severek evlenmedım esım ebnı sevmiş
babamda verdı zorla okumak ıstedıgımı bıle bıle
kımsem yok canım benım baba tarafım kenetlenmıs sevgı yumagıdırlar bir birlerıne
kımse kımseye toz kondurmaz eşimde babamın öz yiğeni asla bırsey demez(eşim amcamın oğlu)

dıyorumya bazen kendıme hayret edıyorum nasıl sabretmısım ve halada edıyorum ..
düşündükten sonra buluyorum cvbı

EVLATLARIM İÇİN...

Amca cocuklarisiniz yani siz?
Esinin durumunun neden boyle oldugu daha anlasilir hala geldi cnm.
Bende baban neden bu kadar olumsuz yonde sana karsi yaklasimi diyordum.
Aile hayatina, bu babada olsa, kimseyi karistirmamak gerekiyor.
Akraba oldugunuz icinde, cokta tarafsiz yaklasamiyor.

ben olsam şüphelenirdim.çünkü saçını kazıtmakta ne oluyor.muhtemelen o kız için kazıttı.kanser diye falan işte.zırt pırt oraya gitmesi hayra alamet değil...

arkadaslar bana akızabılırsınız belkı sürekli eşini karalıyorsun vs dıye ama bunları yazmamdakı amac benı daha fazla aydınlatmanız sizlere yemın ederım beynım donmuş vazıyette neyın dogru neyın yanlış oldugunu ayırt edemıyorum kafam cok dolu aklımı veremıyorum yanı kullanılmaya ezılmeye cok musayıtım

eşimin son aylardakı degısımden bırıde ekmek meselesı
eve aylardır ekmek almıyor hep annem verıyor babam gunluk 4 tane alıyor annem 1 yada 2 tanesını bıze verıyor
bunda ne var dıceksınız
bunda eşimin sorumsuzlugu var
bana kımse bakmak zorunda degıl annemde olsa babamda olsa

eşim de babamlara gubvenıyor
cocuk hasta dıyorum doktora gıdelım ben çalşısıyorum baban gotursun
her seyı baban yapsın dıyoır

.......
demıyorkı bak hayatım ben gec gelıyorum erken gelıyorum ebllı olmuyor al sen u parayı fırın dıbımızde hem sanada degısıklık olur hava almıs olursun cocuklaral gıt ekmegını al ona buna mınnet etme boyun bükme

ama yok yaa adam böyle cok daha memnun

......ben bır tüpü 6 ay ıdare edıyorum kısın hep sobada yaptım yemeklerımı sütümü sobada pişirdim ha nıye bırazcıkta olsa eve katkım olsun ıdare edeyım
ama yok tüpün bitmesine bıle beden buluyor erken bıtmış miş

kızlar dayanamıyorum gercekten buraya yazıyorum az bırsey rahatlıyorum ...

canim bak kac gündür bu konu hakkinda konusuyorsun ve esinden bir cevap alabilmek icin fazla birsey yapmamissin. Neden acikca karsina alip konusmuyorsun? burdaki yazdiklarinin hepsini aslinda ona söylemen gerekiyor bi aciklik gerekiyor artik zamani gelmedimi sence? Sen susup oturdukca o istedigini devam yapacak ve bu evliligin sonu nereye gidecek?
Hic kimse bu dünyada ac kalmaz, elbet bir bakanin cikar.
Bilmiyorum aklini karistirmak istemem, ama ben kendimi senin yerine koydugumda yapacagim is bu: Aksam esim eve geldiginde direkt konuyu acip acik acik sorarim son zamandaki hallerini, cocuklarina babalik yapmadigini. Ve böyle devam giderse cocuklarimida alip ayrilirim derdim. Ya neden ailenden cekiniyorsun veya yakinlarindan? bunu anlamiyorum ben, baskalari icin neden kendi hayatinizi mahfediyorsunuz???? Babanda bakmazsa bakmasin yaa. Kadinlar icin özel yurtlar yokmu? Devlet sana tabiki yardim eder. Sen kendini eve kapatmissin, cocuklarini almissin yanina, bukaaaaadaar. Öyle olurmu? Daha cok gencsin bunu yapma kendine!

Maksat seni esinden ayrimak degil, yanlis anlama beni. Sadece onun gözünü korkutmanin zamani geldi! Esini terk et demiyorum ama en kötü ihtimal terk edersende acikda kalmazsin! Bakmasin baban annen sana, nihayetinde elin ayagin tutuyor. Sen kendinede cocuklarinada bakarsin!

Bakarsin senin düsündügün gibi birsey bile yoktur ortada, aldatmiyordur seni. Sen ona soguk davrandigin icin oda belki bikmistir tavirlarindan ve uzaklasiyordur senden.

Tabi cocuklarina mama icin süt parasi vermemesi affedilecek birsey degil o konuda 100de 100 haklisin. Ama sen susdukca hep böyle devam gider.

Dim dik ol herkese karsi!!!!

canım cok guzel dıyorsun ama ortalık karısacak ben bıliyorum sonu hayırlı degıl
acıkcası korkuyorum ..kendıme guvenıyorum sonuna kadar ama evlatlarım bunu kaldıramaz cunku bılıyorum ben neler olacagını
sülale toplanacak herkes eşimle bana yuklenecek konusmama bıle musade verılmeyecek
sulalenın reislerı derdınız ne dıyecek ama hep onalar konusacak bagıra cagıra kızarak
bızı korkutacaklar
eşimde yok bıse baba bız halledıcez sorunu dıcek
ama hallolan bısey olmıcak ben agladıgımla zırladıgımla kalacam hepsı bu

ve o an cocuklarımın korku dolu gözlerını ızlıcem bunu ıstemıyorumm

Son düzenleme:

bütün suc senin babanda belliki cok yuz vermis esine yigeni diye,
zirt pirt alisveris olmaz diyorsa yemesin o zaman,
paran olmayinca hesabina herkes laf eder,
olsaydi kimse hergun yapsan alisveris sesini cikartamazdi...
anlasilan ne kendi ailen nede esinin ailesinden hayir yok,
yahu insan ekmeginide baskasindan alirmi ya,
valla kotu alistirmislar esini
cok sabirlisin cok mukafatinida alirsin insallah,
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

amin canım benım tek ıstedıgım meslek sahıı olmak rabbıme yalavarıyorum sabrımın karsılıgını eger hayırlıysa bana iş nasıp ederek versın

ve eşimin 5 kurusuna muhtaç olmadan yaşamak

Son düzenleme:

akraba evliliği olduğu içinmi peki bütün bunlara katlanmak zorundasın canım...
bencede oturup eşinle konuşmalısın.kendini üzüp perişan etme..

evet bencede sen korkuyorsun ve korktugun icin birak konuyu acmayi, esinle konusma cesaretin bile yok. Ama nereye kadar böyle susup oturacaksin? Ve bu evlilik böyle nasil devam edecek? Cok gencssin daha, hayatini neden böyle mahfediyorsun? Birak hersey olacagina varsin, susup oturmakdan iyidir. Hem Aileni önce hic karistirma bu duruma. Esini karsina al konus önce aileni degil. Kendini böyle üzüyorsun bu cocuklarinada yansiyor. Ve eger gercekten seni aldatiyorsa neden onunla beraber kalacakmissin?? Ailen istiyor diyemi? Hayir, bunu yapma kendine. Evlilik hayatimiz kalmadi diyorsun. Ya onunla yada onsuz? baksana yokluguna bile alistim diyorsun.
senide cok iyi anliyorum, kendi ayaklarinin üzerinde duramiyorsun, kücük yasda okutmadilar seni evlendirdiler. Cocuklarinda var. Ama bu zamanda kim ac kalmis, kim acikda kalmis? Babanlar sahip cikmazsada ac kalacak degilsin. Hem simdi baban diyor iste gelinliginle ciktin kefeninle girersin bu eve diye. Ama seni öyle üzgün gördügünde belki bam baska bir tepki verecek. Ahhh bu geride kalmis kafalar yokmu
Canim muhakak konus esinle, bu böyle devam gitmez. Kendine bu eziyeti cektirme.

meslegin varmi universite mezunumusun,
keske cocuk icin acele etmeseydin ama nasip iste

Esinin nezaman o dükkanda oldugunu biliyorsundur.
Gördügün zaman o ordayken gitsene oraya.
Bak, bakalim ne konusuyorlar, seni görünce hareketleri nasil.
Bir panik oluyormu yada konu degistiriyormu diye.
Esini iyi taniyormussun, flirt eder gibimi konusuyor kizla
yoksa normal abi gibimi konusuyor. Sen anlarsin canim senin esin.
Madem esinden süpheleniyorsun eve gelip, üstünü degisip ciktiginda
takip etsene onu. Ya nebileyim bir kadinin aklina cesit, cesit seyler gelir aslinda
bu durumda.

meslegin varmi universite mezunumusun,
keske cocuk icin acele etmeseydin ama nasip iste

lise mezunuyum ama bir memur olmak ıstıyorum güvenlik görevlisi olabılrıım bilemıyorum iş olsunda ne olursa olsun ...

çocuk ıcınde haklısın ılk bebegımı gönlumle ıstedım ama ıkıncı kazayla sürpriz oldu

ALLAHIMIN mucizesi asla ısyan edemem.. BEN YEMEM İÇMEM ONLARA BAKARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…