mantıklı düşünemiyorum :(

o zaman bu sene kpss'ye girsene canım...
eylülde sınav sanırım .bu sene son liseler için..
çalışırsın önünde vaktin var

Seni tanıdım... Diğer üyeliğini biliyorum. Açıklamayacağım, madem istemiyorsun...
Eşin daha önce size bakamadığı için kayın validene taşınmıştınız hatta...
O kadar ilgimi çekmiştin ki, bu nasıl bir adam ya demiştim. Afedersin Hanzo gibi birşey gözümde canlanmıştı...
Seni reglden hemen sonra zorla ilişkiye sokmaya çalışmıştı...
Her defasında hakaretler küfürler etmişti...
Şimdi de kayınvalidenden babanın üstüne atmış sorumluluğunuzu...
Oh ne ala kebap...
Boşuna savunma kocanı...
Sana karşı en ufak saygısı yok adamın...
Çocukların için devam ettirdiğini de savunma...
Adam sana sonunda 'kuma' getirmeyi de önerdi ya...
Pes, onu da yapar eminim... Sen hala kocam yanımda olsun da ben reglken kendini üstümden tatmin etse de olur, kızı bıraksın da yeter derdindesin...
Yaş da 24.
Millet 50 den sonra meslek yapıyor, biraz kendini düşün, hayat çoook uzun eğer istersen...
Diyeceğim de...
Anlamak istemeyeceksin...

konunu baştan sona okudum benımde 1 oğlum var asla aç mamasız kalmasına dayanamam eşimde asla böyle yapmaz zaten,pirinç unu ve süt birde ya toplasan ne kadar fiyatı...
nasıl bu kadar bencil olabiliyo oyuncak almayı biliyoda süt almayımı becermıyo..
ayrıca kndı aılenın evinde oturuyosun nasıl sana s...gt dıe biliyo Allah akıl fikir versin...
senin sabrının mukafatını alacagına da emınım bnce ılerde cok mutlu olacaksın aklını kullan..
lise mezunuymuşsun kpss ye de gir..inşallah cok mutlu olusun...çok üzüldün en cokta şu mama parasına bile bagırdıgına yani..

olsun canim ya haklisin isyan edilmez zaten kendini onlara adamissin ALLAH YARDIMCIN OLSUN,
aslinda cocuklarin oldugu icin sukretmelisin,
aslinda herkesin bir derdi var iste kiminin huzuru yok kimi benim gibi evlat ister olmaz herseyin hayirlisi...

ah o keskeler yokmu.... ama herseyde var bir hayir. Belki tutunacak dal diye verdi allah cocuklarini ona

haklisin

yazık günah ben sana çok üzüldüm.birçok yazını okudum.diyecek kelime bulamıyorum.allahım yardımcın olsun.kocanın sana acıması sevgisi yok.bence azıcıkta sapıklık var.o ne öyle hastayken bile istediğini alıp yatmak falan?yazık sana kurban olurum.keşke elimden birşey gelse.offffff.....pis sapık,kazma kadar olmuş aklı küçük kalmış.umarım attığın her adım ve her kararın senin ve çocukların hakkında hayırlı olur.burdan okuduklarımla sana olumsuz şeyler yazmak aklıma yatmıyor.sen doğrusunu bilirsin.hayatını sen biliyorsun.eminim öyle yada böyle doğru kararlar alacaksın.ama inşallah geç olmaz.zaman çok önemli...allahım yardımcın olsun senin.allaha emanet ol.

konu sahibi,

yaşınız çok küçük. inanın yazdığınız her şeye çok üzüldüm. kadın sığınma evlerine gitmeyi düşündünüz mü?

sizin babada ve kocada merhamet denen bir şey yok, evlatlarınıza acıyın

acıklamadıgına sevındım ama keske sende kalsaydı tanıdıysan bıle.

neyse yınede sagol arkadasım anlayışın için

Son düzenleme:

teşekkür ederim Allah hepimizden razı olsun inşallah.. SENDE ALLAHA emanet ol ..

acıklamadıgına sevındım ama keske sende kalsaydı tanıdıysan bıle.

neyse yınede sagol arkadasım anlayışın için

Özellikle söylemek istedim... Kendini boşuna saklamana gerek yok.
Sen utanılacak birşey yapmadın... Genel olarak...
Bunu söylemek için yazdım. Özel bir amacım yoktu...
Yalnızca, kendini çok ifşa ettin bir de...
Özel hayatını buraya yazarken dikkat et lütfen... Herkes ben gibi iyi niyetli saklamaz... Kimliğin ortaya çıkar, tanıdık biri çıkar...
Kocan zaten asabi sinirli anlayışsız adamın teki...
Üzer seni daha çok...

Son düzenleyen: Moderatör:
eşin çok cahil toy biri yaşı da çok genç belli ki evliliğin ne demek olduğunu bile bilmiyorşimdi de macera arıyor.seni üzmek istemem ama bu adamdan hayır gelmez sen de çok gençsin sınava girecem demişsin en iyisini yaparsın hayatına yeni bir yön ver canım Allah yardımcın olsun

Iyi de kpss olmak zorunda mi bu mağazaya gir sekreterlik yap kasiyerlik yap temizliğe git çocuklarını annene birak bakar eminim hadi bakmadı diyelim vakıflara basvur lif ör sat dantel ör sat oriflame Avon yap ekmek parası bile bulamiyosan oriflame de avonda bi parfumden beş-on lira kar edersin bi rimelden iki lira kar edersin ne biliyim nikah şekeri hazırlama veriyolar evlere onu yap dikiş nakış yap bi sekilde para kazanirsin, insanların utusunu yap evine getirsinler ne biliyim evinde çocuk bak senin cocuklarinla birlikte oynarlar hem baktığın çocuğun ailesi eve biseyler alir devamlı

demek bi de sana kuma getireyim deyip duruyo üzülmeni istemem ama o zaman bu iş çok ciddi bi boyut almış bence sen bi an önce bi iş bul kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış bu devirde kadının mutlaka bi mesleği olmalı 3 5 artık ne kadar maaş alsan kardır eşine karşı kendini güçlü hissedersin hiç yoktan

haklısın ama o dedıklerın burda yapılacak ısler degıl malesef babam izin vermez ama memur olursam gıkları çıkmaz

Canım moralini bozmak için demiyorum ama memur olmak kolay mi bu devirde. Bu kadar derdin arasında şimdiden çok guzelce çalışsan bile eylule zor. Kaldı ki liseler için son kpss. Haftada bi guncuk çocukları ailene bırakıp bi eve temizliğe gitsen ya da bi apartman merdiveni silsen en az 20-30 lira alirsin. Ekmek parası bulamayana büyük nimet. Babana soyle diyoruz kendim halletcem diyosun takip et diyoruz bebeklerim var diyosun kaynanamgile söylesem arkamda durmazlar diyosun bosan diyoruz olmaz diyosun kadın sığınma evine git dedik cevap bile veremedin kocana şüphelerini anlat dedik ona da olumlu bi cevap vermedin git kizla konus dedik ona da olumlu yanit Yok psikoloğa git dedim ona da olumlu yanıt Yok annengili bile susturuyosun babana demesinler diye. Bence sizi bosandirmazlar tamam ama kocanla da bi konuşup ayar çekerler ne bileyim senin gözün çok korkmus Allah yardimcin olsun burda ne kadar konuşsak da sen bisey yapamadigin sürece faydamiz olmaz dua etmekten başka. Demek ki çok asiri kötü insanlar içine dusmussun zor valla isin o zaman suyla karın doyuracaksin Kocan para vermedigi sürece. Seni aldatsa da susup oturacaksin o eve girip çıkar uyur kalkar gider sen de cocuklarini büyütürsun cocuklarin büyüyünce bi çare bupunur artık yapacak bisey Yok malesef. Bence arastirip uzme kendini aldatıldığını ogrensen de ne olacak ki su durumda yapacağın bişey Yok baksana olsa şu durumda yapabilirsin zaten

haklısın her cümlende

haklısın her cümlende

Valla sana tavsiyem git kızın yanına devamli dükkana git kızı bul bi dükkan degil mi on tane çalışan kız olsa bile onuncu günde bulursun 16 yaşında kanser kızı. Orda çalışanlardan birini dışarı çıkar sor bişey yap kızı bul kocam hafta olduğunu söyledi geçmiş olsun simdi nasilsin canım de zaten o hemen kocana haber ucurur karın beni buldu diye. Kocan eve gelir sana bagrir bi daha oraya gitmeyeceksin diye. Sende anlarsın ki bunlar beraberler. Kocan sana bagrinca herkese beni aldattigini soylucem dersin Kocan yusuf yusuf olur korkar bacağını kirar oturur. Kim ister adının aldatan kocaya çıkmasına. Bi de iki küçük çocuğu var. Sen de soylersin herkese nasılsa akraba değil misiniz onun tarafı da senin tarafın da duyar hemen. Kocani çeker konusurlar gözleme alırlar sen de rahat edersin

canım benım cok haklısın ama her ıstedıgımde carsıya veyahutta başka bır yere gıdemıyorum kii..babam devamlı evde arada bır köye gıder dedemlerın yanına o ara kacarsam kacarım ...

inan senden cok ıstıyorum bunu ama engel cok

tatlımm baştan sona okudum üşenmeden.akıllı ol bütün sorularının cevabı parmaklarının ucunda...bak en azından bi bilgisayarın var.fevri davranıp bişey kazanamıyo insan.bende senin gibi uzun zaman kocamdan şüphelendimm kanıt olmayınca her şeyi inkar ediyo bunlar.ne yapsanda evet hata yaptım diyip kabullenmez.illaki kanıttt.benim içimi aylarca kemirdi bu kurtlar kabus yaşadım gözümle gördüğüm mesajlar siliniyodu aaa yok öyle bişey ben görmedim diyodu...adamı deli çıkartır bunlar.telefon yanımda çalıyodu açamıyodu tabi niye açmıyon deyince tanımadımm numara diyodu.kanıtlıyamayınca yalanlıyodu.ya adamı birebir basacaksın onu da yapmam zor altında araba nereye takip etcemm.en sonunda araştıra araştıraon-line işlemlerden telefon dökümünü aldım.tanımadığı numaylahergün sabah 7,30 gece 02 arası onlarca görüşme vede hergünn herdakika inanılmaz yoğunlukta mesajlar.kendime mail attım.internet cafede yazdırdım eşyalarımı topladımm.masaya dökümleri bırakıp seni boşuyorum dedim.artık seni istemiyorum yazdım anahtarı komşuya bıraktım.bu arada benim o...pu kart dul vede 13 yaşında çocuğu var onuda öğrendim.bavullarımla annemlerde mesaj attım.anahtarı komnşuya senide odul o...puya bıraktım deyip telefonumu kapattım...sana tavsiyem elinde belgen olsun bu dökümü almak sadece 2-3 saniye gece uyurken telefonu al 2 de 3 te aç online işlemleri tel nosunu yaz anında şifre geliyo o şifre kendini imha ediyo zaten onu hiç kaybetmeher seferinde lazım olucak son 3 aylık döküm alıyosun.her girişinde tatlım ömür boyu gir istersen o kadar yani.ama ilk girişte dökümden önce güvenlik ayarlarına gir bu sisteme her girişte size mesaj atalımmı sorusu var onu hayır kapalı diye tuşla böylece her canın istediğinde girer bakarsın dakika dakika herşeyi çıkıyo...böylece için rahatlar ilişkisi varmı yok mu diye düşünmezsin canımm....enayi sanıyo bunlar bizi takma kafana diyemiyorum o damdan bende düştümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…