- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
lise mezunuyum ama bir memur olmak ıstıyorum güvenlik görevlisi olabılrıım bilemıyorum iş olsunda ne olursa olsun ...
çocuk ıcınde haklısın ılk bebegımı gönlumle ıstedım ama ıkıncı kazayla sürpriz oldu
ALLAHIMIN mucizesi asla ısyan edemem.. BEN YEMEM İÇMEM ONLARA BAKARIM
lise mezunuyum ama bir memur olmak ıstıyorum güvenlik görevlisi olabılrıım bilemıyorum iş olsunda ne olursa olsun ...
çocuk ıcınde haklısın ılk bebegımı gönlumle ıstedım ama ıkıncı kazayla sürpriz oldu
ALLAHIMIN mucizesi asla ısyan edemem.. BEN YEMEM İÇMEM ONLARA BAKARIM
ah o keskeler yokmu.... ama herseyde var bir hayir. Belki tutunacak dal diye verdi allah cocuklarini ona
Seni tanıdım... Diğer üyeliğini biliyorum. Açıklamayacağım, madem istemiyorsun...
Eşin daha önce size bakamadığı için kayın validene taşınmıştınız hatta...
O kadar ilgimi çekmiştin ki, bu nasıl bir adam ya demiştim. Afedersin Hanzo gibi birşey gözümde canlanmıştı...
Seni reglden hemen sonra zorla ilişkiye sokmaya çalışmıştı...
Her defasında hakaretler küfürler etmişti...
Şimdi de kayınvalidenden babanın üstüne atmış sorumluluğunuzu...
Oh ne ala kebap...
Boşuna savunma kocanı...
Sana karşı en ufak saygısı yok adamın...
Çocukların için devam ettirdiğini de savunma...
Adam sana sonunda 'kuma' getirmeyi de önerdi ya...
Pes, onu da yapar eminim... Sen hala kocam yanımda olsun da ben reglken kendini üstümden tatmin etse de olur, kızı bıraksın da yeter derdindesin...
Yaş da 24.
Millet 50 den sonra meslek yapıyor, biraz kendini düşün, hayat çoook uzun eğer istersen...
Diyeceğim de...
Anlamak istemeyeceksin...
o zaman bu sene kpss'ye girsene canım...
eylülde sınav sanırım .bu sene son liseler için..
çalışırsın önünde vaktin var
yazık günah ben sana çok üzüldüm.birçok yazını okudum.diyecek kelime bulamıyorum.allahım yardımcın olsun.kocanın sana acıması sevgisi yok.bence azıcıkta sapıklık var.o ne öyle hastayken bile istediğini alıp yatmak falan?yazık sana kurban olurum.keşke elimden birşey gelse.offffff.....pis sapık,kazma kadar olmuş aklı küçük kalmış.umarım attığın her adım ve her kararın senin ve çocukların hakkında hayırlı olur.burdan okuduklarımla sana olumsuz şeyler yazmak aklıma yatmıyor.sen doğrusunu bilirsin.hayatını sen biliyorsun.eminim öyle yada böyle doğru kararlar alacaksın.ama inşallah geç olmaz.zaman çok önemli...allahım yardımcın olsun senin.allaha emanet ol.
acıklamadıgına sevındım ama keske sende kalsaydı tanıdıysan bıle.
neyse yınede sagol arkadasım anlayışın için
Iyi de kpss olmak zorunda mi bu mağazaya gir sekreterlik yap kasiyerlik yap temizliğe git çocuklarını annene birak bakar eminim hadi bakmadı diyelim vakıflara basvur lif ör sat dantel ör sat oriflame Avon yap ekmek parası bile bulamiyosan oriflame de avonda bi parfumden beş-on lira kar edersin bi rimelden iki lira kar edersin ne biliyim nikah şekeri hazırlama veriyolar evlere onu yap dikiş nakış yap bi sekilde para kazanirsin, insanların utusunu yap evine getirsinler ne biliyim evinde çocuk bak senin cocuklarinla birlikte oynarlar hem baktığın çocuğun ailesi eve biseyler alir devamlı
Canım moralini bozmak için demiyorum ama memur olmak kolay mi bu devirde. Bu kadar derdin arasında şimdiden çok guzelce çalışsan bile eylule zor. Kaldı ki liseler için son kpss. Haftada bi guncuk çocukları ailene bırakıp bi eve temizliğe gitsen ya da bi apartman merdiveni silsen en az 20-30 lira alirsin. Ekmek parası bulamayana büyük nimet. Babana soyle diyoruz kendim halletcem diyosun takip et diyoruz bebeklerim var diyosun kaynanamgile söylesem arkamda durmazlar diyosun bosan diyoruz olmaz diyosun kadın sığınma evine git dedik cevap bile veremedin kocana şüphelerini anlat dedik ona da olumlu bi cevap vermedin git kizla konus dedik ona da olumlu yanit Yok psikoloğa git dedim ona da olumlu yanıt Yok annengili bile susturuyosun babana demesinler diye. Bence sizi bosandirmazlar tamam ama kocanla da bi konuşup ayar çekerler ne bileyim senin gözün çok korkmus Allah yardimcin olsun burda ne kadar konuşsak da sen bisey yapamadigin sürece faydamiz olmaz dua etmekten başka. Demek ki çok asiri kötü insanlar içine dusmussun zor valla isin o zaman suyla karın doyuracaksin Kocan para vermedigi sürece. Seni aldatsa da susup oturacaksin o eve girip çıkar uyur kalkar gider sen de cocuklarini büyütürsun cocuklarin büyüyünce bi çare bupunur artık yapacak bisey Yok malesef. Bence arastirip uzme kendini aldatıldığını ogrensen de ne olacak ki su durumda yapacağın bişey Yok baksana olsa şu durumda yapabilirsin zaten
haklısın her cümlende
Valla sana tavsiyem git kızın yanına devamli dükkana git kızı bul bi dükkan degil mi on tane çalışan kız olsa bile onuncu günde bulursun 16 yaşında kanser kızı. Orda çalışanlardan birini dışarı çıkar sor bişey yap kızı bul kocam hafta olduğunu söyledi geçmiş olsun simdi nasilsin canım de zaten o hemen kocana haber ucurur karın beni buldu diye. Kocan eve gelir sana bagrir bi daha oraya gitmeyeceksin diye. Sende anlarsın ki bunlar beraberler. Kocan sana bagrinca herkese beni aldattigini soylucem dersin Kocan yusuf yusuf olur korkar bacağını kirar oturur. Kim ister adının aldatan kocaya çıkmasına. Bi de iki küçük çocuğu var. Sen de soylersin herkese nasılsa akraba değil misiniz onun tarafı da senin tarafın da duyar hemen. Kocani çeker konusurlar gözleme alırlar sen de rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?