- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
tatlımm baştan sona okudum üşenmeden.akıllı ol bütün sorularının cevabı parmaklarının ucunda...bak en azından bi bilgisayarın var.fevri davranıp bişey kazanamıyo insan.bende senin gibi uzun zaman kocamdan şüphelendimm kanıt olmayınca her şeyi inkar ediyo bunlar.ne yapsanda evet hata yaptım diyip kabullenmez.illaki kanıttt.benim içimi aylarca kemirdi bu kurtlar kabus yaşadım gözümle gördüğüm mesajlar siliniyodu aaa yok öyle bişey ben görmedim diyodu...adamı deli çıkartır bunlar.telefon yanımda çalıyodu açamıyodu tabi niye açmıyon deyince tanımadımm numara diyodu.kanıtlıyamayınca yalanlıyodu.ya adamı birebir basacaksın onu da yapmam zor altında araba nereye takip etcemm.en sonunda araştıra araştıraon-line işlemlerden telefon dökümünü aldım.tanımadığı numaylahergün sabah 7,30 gece 02 arası onlarca görüşme vede hergünn herdakika inanılmaz yoğunlukta mesajlar.kendime mail attım.internet cafede yazdırdım eşyalarımı topladımm.masaya dökümleri bırakıp seni boşuyorum dedim.artık seni istemiyorum yazdım anahtarı komşuya bıraktım.bu arada benim o...pu kart dul vede 13 yaşında çocuğu var onuda öğrendim.bavullarımla annemlerde mesaj attım.anahtarı komnşuya senide odul o...puya bıraktım deyip telefonumu kapattım... sana tavsiyem elinde belgen olsun bu dökümü almak sadece 2-3 saniye gece uyurken telefonu al 2 de 3 te aç online işlemleri tel nosunu yaz anında şifre geliyo o şifre kendini imha ediyo zaten onu hiç kaybetmeher seferinde lazım olucak son 3 aylık döküm alıyosun.her girişinde tatlım ömür boyu gir istersen o kadar yani.ama ilk girişte dökümden önce güvenlik ayarlarına gir bu sisteme her girişte size mesaj atalımmı sorusu var onu hayır kapalı diye tuşla böylece her canın istediğinde girer bakarsın dakika dakika herşeyi çıkıyo...böylece için rahatlar ilişkisi varmı yok mu diye düşünmezsin canımm....enayi sanıyo bunlar bizi takma kafana diyemiyorum o damdan bende düştümm
Eşin çoktan niyeti bozmuş.
Allah yardımcın olsun
evet canım bılıyorummalesef öle ama ben kanıt peşindeyim takipteyimm
o bozduğu niyeti yedirdim ona günlerce kapımda inlettim onu şimdi hiç sesi çıkmayan bir zavallıya dönüştü.telefon artık saklanmıyor.24 saat açık.ama güveniyormuyum hayııııır.hep tetikteyim.zor çok zor.en azından pişman oldu.boşansaydım o dul karı çok mutlu olcaktı ona o zewki yaşatmamak gerekiyo diye düşündüm
2 aya geçti üstünden ama güvenemiyorum ki o ne kadar geçti gitti desede güven sıfır...2 ay oldu ama ben her gün nasıl yaptı diye düşünüyorum.acaba diyorum gerçekten geçti gittimipardon canım yaa ben bosandın sandım
ama böylesıde ıyı olmus korkmustur artuk :)
basardıgına sevındım
Peki kanıtladıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
şimdi ben bu gece uyurken seni de düşünücem bu kız ne yaptı diye.işler iyice ilerlemeden önünü kesmek lazım tatlımm...sabah erkenden bakarım...yuvanı yıkma derim ben ama aptal olmadığını da görsün.hem sende anlamış olursun işler ne boyutta.evli erkekler eğer karşıdaki kadına aşık değilse yakalanınca kediye dönüyo.aşık diye yapıyosa allah korusun tabi zaten ondan hayır gelmez.inşallah bişey çıkmaz da rahatlarsın.çıkarsada o küçük o....ya bi iyilik düşüncen artık.cin olmadan adam çarpıyo.bırakma kocanı fingirdeklerevalla takip etcem seni ne yaptım diye
canım ınankı öyle yaa
evlendım 4 sene olcak daha bır gunde bana 5 kuruş vermedı ıhtıyacın olur cantanda dursu n demedı
bende hayatta ısteyemem
ama artık baktım sütü halamlardan ıstıyor saçma sapan bedavacılık peşinde halamlarda bahaneler uyduruyor ama anlamıyor resmen zorla ıstıyor yaa
bende dayanamdım yaa bak dedım taş çatlasın bır senelerı kaldı cocukalrın artık süt içmezler nıye ondan bundan zorla dılenıyorsun vermek ıstemıyorlar işte
sen bana ver sut parası ben alırım haftada bir komsudan dedım
neysae zorla ıkna ettım
burda 5 kılo sut 6 tl
taa gıtmıs komsuyla konusmus kızlar yaa cok utandım sütü bize 5 tl den verın demış
komsuda sagolsunlar para vermesenızde olur ayıp ettın demıs nezaketen
ya eşim onu bıle cıddıye alıyor bak parasız gıt al dıyor banaçıldıracam
bende asla alamam dedım aslaaaaaaaa
neyse bır gun sut bıttı para verırmısın hayatım dedım guzelıkkle
ses yok neyse ustune gıtmedım ben yatıyorum dedı
bende tmm sabah parayı koyarsın demı dedım
ses yok
neyse sabah oldu ınanmazsınız belkı ama 5 tl cik koymus oraya cok ama cok utandım yaaa
6 tl normalde sut 1 tl de annemden ıstedım gıttım aldım
komsumuzda o 1 tl yı bıle aldı yanıa nlıcanız onlarda vermek ıstemıyor 5 tl ye
ne yapacagımı sasırmıs vazıyettyım ...
kızlar suan esım uyuyor ve bende telefonunu aldım ıcerdeyım on line işlerine bakıcam fatura dökümanına
kızlar ya telefon listesı silinmiş demıstımyaa sadece bır kısı var
w diye kaydetmıs onuda
başkada kısme yok ne bır msj var nede baska bısı kım bu w acaba......
Numarayı al çabuk daha sonra gizliden ararsin gizli aramalara kapaliysa dışardan ararsin ayseyi aradım falan bişey uydurursun o sonraki is su online işlerini hallet çabuk
Şu ugrastigin seylere bak canim ya.
Valla cok üzülüyorum senin icin.
Allah yardimcin olsun.
Birde o misil misil uyuyor sen ne haldesin.
Kocana sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?