mantıklı düşünemiyorum :(

tesekkur ederım bugun uyumayacagım telefonunu alıp dedıklerınızı yapacagım cok sagolun

sizinde kurtuldugunuza sevındım gercekten yaa ....

simdi ne yapıyorsunuz cocugunuz varmıydı kesın ayrıldınız degılmı

o bozduğu niyeti yedirdim ona günlerce kapımda inlettim onu şimdi hiç sesi çıkmayan bir zavallıya dönüştü.telefon artık saklanmıyor.24 saat açık.ama güveniyormuyum hayııııır.hep tetikteyim.zor çok zor.en azından pişman oldu.boşansaydım o dul karı çok mutlu olcaktı ona o zewki yaşatmamak gerekiyo diye düşündüm

pardon canım yaa ben bosandın sandım
ama böylesıde ıyı olmus korkmustur artuk :)
basardıgına sevındım

yok tatlım işte bi dönem annemlerde kaldım deli gibi yalvardı.çok pişmanım dedi 1 şans daha hesabı.hata yaptım falanama o zamanlarda beni hiç kırmamıştı hissettirmemişti.seninki başka bi alem.araya birilerini soktu falan yuvanız yıkılmasın en azından bu kadın için yıkılmasın falan dediler...insan hissediyo yaaa.şimdi zavallı sessiz bi kocam oldu

pardon canım yaa ben bosandın sandım
ama böylesıde ıyı olmus korkmustur artuk :)
basardıgına sevındım
2 aya geçti üstünden ama güvenemiyorum ki o ne kadar geçti gitti desede güven sıfır...2 ay oldu ama ben her gün nasıl yaptı diye düşünüyorum.acaba diyorum gerçekten geçti gittimigözüm hep üstünde

bu tip o....larında benim için karısından boşandı diye sevinmemesi gerekiyo ...tabi adam ben karımı seviyorum diyorsaa yoksa zaten bitmiştir

şimdi ben bu gece uyurken seni de düşünücem bu kız ne yaptı diye.işler iyice ilerlemeden önünü kesmek lazım tatlımm...sabah erkenden bakarım...yuvanı yıkma derim ben ama aptal olmadığını da görsün.hem sende anlamış olursun işler ne boyutta.evli erkekler eğer karşıdaki kadına aşık değilse yakalanınca kediye dönüyo.aşık diye yapıyosa allah korusun tabi zaten ondan hayır gelmez.inşallah bişey çıkmaz da rahatlarsın.çıkarsada o küçük o....ya bi iyilik düşüncen artık.cin olmadan adam çarpıyo.bırakma kocanı fingirdeklerevalla takip etcem seni ne yaptım diye

gelemdi daha tatlım sanırım yıne gec gelecek...uyuyamıyorum zaten bugun bakıcam sabaha haberlerı veerım

aldatıyor mudur bilemem, en azından mağazada ki kızla bişe olabileceğini sanmıyorum...Asıl sorun eşinin çok gurursuz ve kişiliksiz bi tip olması...Bi anneye 'bi sene idare et çocuklar sonra süt içmezler zaten' dedirtmek büyük başarı...eşini karaktersizliğinden ötürü tebrik etmek lazım....Canım kusura bakma söylediklerim için belki kızacaksın ama bi arkadaş yazmış feminist olmak istiyorum diye...evet eşin ve babanın yaptıklarını kime anlatsan feminist olur....

Senin hatalı kusurlu olduğun hiç bir nokta göremedim baban ve eşin el birliğiyle hayatının içine etmişler gibi görünüyor şimdilik....Ama şimdilik!! Allah büyük senin bu temiz kalbinle bu cendereden çıkacağına inanıyorum...yaşın çok genç...aranız düzelse bile kesinlikle bir daha kaza kurbanı olma (hamile kalma)...ve yok aldatıyo mu yok şunu yapıyo mu diye kesinlikle kendini üzme....samimi söylüyorum asla kafanı takma buna değmeyecek bi insan var karşında...çocuklarınla ilgilen ve KPSS'ye cidden odaklanmaya çalış....

Ve sana bi tavsiye asla çocuklarının sütü için kocanla bu şekilde bi diyaloğa girme...Geç babanın karşısına beni bu adamla sen evlendirdin ya çocuklarımın süt parasını sen ver yada git güzellikle mi döve döve mi hallediyosun hallet de!!!

kızlar suan esım uyuyor ve bende telefonunu aldım ıcerdeyım on line işlerine bakıcam fatura dökümanına

kızlar ya telefon listesı silinmiş demıstımyaa sadece bır kısı var

w diye kaydetmıs onuda
başkada kısme yok ne bır msj var nede baska bısı kım bu w acaba......

Numarayı al çabuk daha sonra gizliden ararsin gizli aramalara kapaliysa dışardan ararsin ayseyi aradım falan bişey uydurursun o sonraki is su online işlerini hallet çabuk

Numarayı al çabuk daha sonra gizliden ararsin gizli aramalara kapaliysa dışardan ararsin ayseyi aradım falan bişey uydurursun o sonraki is su online işlerini hallet çabuk

ya kızlar ellerım tıtrıyor yaa yakalanıcam dıye ödüm koptu hallettım şifre bende artık ıstedıgım dakka gırerım eşime msjda gıtmıyor

ama kızlar en son msyıs ayının fatursı vardı detayına baktım ama dedıgım bu w nmarası hıc yok bellıkı yenı eklenmiş birisi

ayrıca koskoca listede bır tek w var

asıl önemli olan hazıran faturası eger kı orda bu w numarası cıkarsa ve yarın arıcam bende kontör yok annemden arıcam egerkı kız ıse bu işte o zman ne yaparım bilmem

çember daralıyor kızlar yaaaa hem cok korkuyorum kötü haber almaktan hemde daha fazla salak yerıne konmayacagım ıcın sevınıyorum eger bulursam kanıtlarsam

Şu ugrastigin seylere bak canim ya.
Valla cok üzülüyorum senin icin.
Allah yardimcin olsun.

Birde o misil misil uyuyor sen ne haldesin.
Kocana sinir oldum yaaa

sabah ola hayır ola

simdi kalkar malkarda gece gece ne yapıyon pc dıye şüphelenır sonra

herkese hayırlı gecelr

inşlaah sabah aradıgımda erkek sesı cıkarda (bir umut işte)

bende bır gun rahat uyurum ...

uyku tutmuyor yaa gözümü dikiyorum tavana düşün baba düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…