mantıklı düşünemiyorum :(

Canım Allah yar ve yardımcın olsun, Rabbim seni ve evlatlarını kimseye muhtaç etmesin, bir adam hayat arkadaşına çocuklarının annesine bunları yapamaz Allah tan reva mı yaşadıkların, güçlü ol bitanem, güçlü ol, Allah yar ve yardımcın olsun, sana çıkış kapıları açsın, kimseye muhtaç ettirmesin maddi manevi, herkes bu dünyada ektiğini biçer, devran dönücekir, sen yeterki kalini Allah a bagla canım Allah kendine yaslanan kullarını asla yalnız bırakmaz, dualrımızdasıni iyi haberlerini bekliyoruz, öpüyorum canım

bencede şüphelenmekte haklısın.bende olsam şüphelenirdim.allah yar ve yardımcın olsun

tatlım güvenlik ayarlarından kapattın dimi her baktığında mesaj gndermesinler ona sisteme giriş yaptınız diye.işkillenmesin kızın numarasını bi şekilde alırsın.şöyle samimi bi arkadaşın yada anneni gönder dükkana kızım desin acil bi durum var benim kızla buluşcaktık kaybettik birbirimizi kontürümde yok telini verde biçaldırıp kapatiim yavvvvvrııım desin.verir seni çaldırsın kapatsın sonrada silsin senin numaranı.tanımadığı birini gönder noolcak.bugün sen bu işi de halledersin.durmak yok yola devamyoksa varya koca dökümana bakıp bakıp ne anlıycan ayol.hepsinide arıyamııcana göre.ben numarayı biliyodum şak diye enseledim.mesaj yakalamıştım ya ordan...ahhh bende öyle ellerim titreyerek bakmıştım tatlım yaaaçok meraktayım allah yardım etsin...ediyoda inan bir insan bi yere kadar enayi yerine konuyo.

w numarası ne demek onu anlamadımki.operatör olayımı e başka operatörde olabilir nereden biliyosun kız hangi hattı kullanıyooo.bide şu var tatlım mesela benim eşimin numarası 533 le başlıyo ama av. numarayı taşıdı çünki.eskiden farklı türkk.idi.

kız sen varyaaa aklıma gelmez herhalde kızın numarasına bu şekilde ulaşabileceğim.

sana hayran oldum

işte suçlu olup olmadığı çıkar meydana.şüphelerden kurtulması lazım...kurtulmak için de bişiy yapmak zorunda.bir kadın kocasındaki değişimi hisseder.yanılıyosada ki inşallah öyledir ama ateş olmayan yerden duman çıkmıyo maalesef.yanılıyosa sorun yok içini kemiren kuşkulardan kurtulmuş olur.

Bilemem tabi ama bi erkek eğer değişiyosa illa hayatında başka biri var diye de değişmez belki evdeki problemlerde olabilir değişmesine neden
kadınların da ilk aklına gelen acaba aldatılıyomu ki inşallah öyle değildir inşallah bu sadece bi düşüncedir çünkü iki tane küçük çocugu var ve amca oğlu ben ayrılacanı sanmıyorum böle bi durum olmasın ki daha fazla yıpranmasın hayatı boyunca böyle bi durum karşısında düşünlcek arkadaşın yaptığı yorumlara göre çocukları ve ailesi için affedecek

açıkçası kanser olmuş bi kızın yanına hergün gidip saçlarını kazıtması falan böyle düşündürtüyo insanı kız 16 yaşında.çocukta sayılmaz.süt parası yok o dükkandan hemen her gün alışveriş ilginçeğer böyle bişi varsa karısı yakalayınca durulur bence kesr gitmeyi belki.ama nasılsa karım uyanmadı diye düşünüp devam etmesi işleri ilerletebilir kendini kaptırabilir.kendini kaptırırsa evliliği daha kötü olur...

Tabi herşey olabilir.Sadece ihtimaller üzerine yorum yapıyoruz onun için en iyi ne olcaksa öle olsun.çKarım farkına vardı artık kendime çeki düzen veriyim , karımın herşeyden haberi var iki çocuk var benide bırakamıyo deyip yapacagını gizli saklı alalen de yapar ki yokmudur vardır böleleri her iki ihtimaldede.

artık o da anlamış olucak kocasının ne filmler çevirdiğini.eğer birazcık sevgisi varsa karısına karşı başını önüne eğer hata yaptım der...gizli yaparsada ben inanırımki hayatta hiçbirşey gizli kalmaz...hiçbirşey

kızlar bıraz önce annem geldı telefonun ıstedım bend ekontör yoktu numarayı gızleyıp aradım ama erkek sesı geldı

buna cok sevındım ama hala kafamı kurcalayan seyler var neden w ıle kaydetmıs bu erkek kişiyi anlayamıyorum yaa

ayrıca lıstesınd ekımse yok ..

tmm yanlışla sıldı dıyelım ınsan tek tek herkesı veya bıldıgı kısılerı kaydetmezmı

ne akla hızmetse bır tek bu w harfiyle kaydetmıskı ahmetse ahmet dıye mehmetse mehmet dıye kaydetsın ama

yanlışmıyım

........

kızlar bana kızmayın nolursunuz bak işte kocanın gunahını aldın erkek miş falan demeyın

ben hala süphelenıyorum ıcım tam anlamıyla rahatlamadı

paranoyak oldun dıyenler cıkabılır ama

teldde bulamadıysam dükkana gıdecem bir şekilde bulcam yaa var bırseyler varr

hissedıyorum yaaa

sadece hisle olmaz dıyenlerde cıkacak

uzattıkça uzattın dıyenlerde olcak

............

istersenız bu konuyla ılgılnemyebılırsınızz

yorum yapmayabılırsınız

sizi sıkmak ve degerlı vaktınızı almak ıstemem

ama ben yılmıcam arastıracagım

....

tek tek teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…