- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
arkadaslar yaklasık 3 haftadır eşimde degısıklıkler sezıyorum ..4 yıllık evlıyım ve esımı cok ıyı tanırım ..
ama 3 haftadır eşime bir haller oldu
buraya yazmaya karar verdım artık cunku mantıklı dusunemıyorum
zırt bırt konu acmak ve sızlerıde mesgul etmek ıstemıyorum
ama fikirlerinize ,tecrübelerinize ihtiyacım var
ben cok mu safım yoksa :26:
enayı yerıne konmak ıstemıyorum
neyse uzatmayım konuya geleyım..eşim 3 hafta önce eve geldı ve saslarını kazıtmıs güzelde bır sakal stili yaratmıs kendıne
bu ne hal dedıgımdeyse kafama boya dökuldu ıs yerınde mecbur kazıttım dedi (erkekte kazınmıs kel kafalardan nefret ettgımı bılır)
pekı ya bu sakal ne oluyor serserıler gıbı sen evlısın yakısıyormu dedım
hemen surat astı en varmıs bır degısıklık olsun istemıs
neyse sustum ve takıbe aldım eşimi ...
oturdugumuz bu ilçede cok guzel seyler satan bır yer var..ben yalvarırım benı oraya gotur dıye göturmez ama kendı her defasında yalnız gıder ve cocuklara oyuncak alır
bana param yok dıyen adam 3 hafta üstü üstte cocuklara top falan almıs banada cerceve almıs hedıye olsun dıye(bence şüphelenmeme için kamuflaj yapıyor)
neden dıceksıznız
eşim orda bır kız oldugunu anlattı bana kız 16 yasındaymış (eşimde 24 yasında bu arada)
kız kansermıs ama kurtulmus halıne cok acıyormus
bunu ılk duydugumda bende cok uzuldum gercekten bende cok acıdım halıne
ama artık esım o dukkandan cıkmamaya başladı hergun hergun bırseyler alıp gelıyor cocuklara banada
dun akşam yıne oraya gıtmıs cocuklara oyuncak almıs banada müzik kutusu almıs
kız eşimin saçına bayılmıstaa cok yakıstırmıstaa sohbetlerı baya ılerletmısler
eşim birde gelıp bunları bana anlatıyor yaa detayına gırmıyor sankı akrabamızmış gibi sıradab bırı gıbı anlatıyor şüphelenmemem ıcın
neyse ertesı gun o sacıyla foto cektırmıs özel fotografcıda emınım o kızada vermıstırgercekten hıssedıyorum yaa eşim böyle degıldı
her akşam telefonunu kapatıyor ..diğer odada şarja takardı dun aksam yanı basına taktı şarja ..bir anlam veremıyorum
gece kalktım ve açtım telefonu butun listesı sılınmıs mesajlar falan boss ama neden lısteler sılınmıs anlamadım
offff kafayı yıcem yaa
ne yapıyor bu adam ne yapmaya çalısıyor
durmadan bana yalan söyluyor eve gec gelıyor eskiden böyle degıldı cok degıstı cok kendıne özen gösterıyor..işten gelince hemen banyo yapıyor üstünü giyiyor işim var dıyıp cıkıyor evden gec gelıyor bırde bakmısım kı o dedıgım yerden gelıyor moralı cok guzel...
cok uzattım ama kızlar şüphelenmelımıyım bilemedim tecrubelı arkadaslardan yorum ıstıyorum..bugun gıttım gördum kızı cokta guzel bişeee
ya kızlar ellerım tıtrıyor yaa yakalanıcam dıye ödüm koptu hallettım şifre bende artık ıstedıgım dakka gırerım eşime msjda gıtmıyor
ama kızlar en son msyıs ayının fatursı vardı detayına baktım ama dedıgım bu w nmarası hıc yok bellıkı yenı eklenmiş birisi
ayrıca koskoca listede bır tek w var
asıl önemli olan hazıran faturası eger kı orda bu w numarası cıkarsa ve yarın arıcam bende kontör yok annemden arıcam egerkı kız ıse bu işte o zman ne yaparım bilmem
tatlım güvenlik ayarlarından kapattın dimi her baktığında mesaj gndermesinler ona sisteme giriş yaptınız diye.işkillenmesin kızın numarasını bi şekilde alırsın.şöyle samimi bi arkadaşın yada anneni gönder dükkana kızım desin acil bi durum var benim kızla buluşcaktık kaybettik birbirimizi kontürümde yok telini verde biçaldırıp kapatiim yavvvvvrııım desin.verir seni çaldırsın kapatsın sonrada silsin senin numaranı.tanımadığı birini gönder noolcak.bugün sen bu işi de halledersin.durmak yok yola devamyoksa varya koca dökümana bakıp bakıp ne anlıycan ayol.hepsinide arıyamııcana göre.ben numarayı biliyodum şak diye enseledim.mesaj yakalamıştım ya ordan...ahhh bende öyle ellerim titreyerek bakmıştım tatlım yaaa çok meraktayım allah yardım etsin...ediyoda inan bir insan bi yere kadar enayi yerine konuyo.
şöyle samimi bi arkadaşın yada anneni gönder dükkana kızım desin acil bi durum var benim kızla buluşcaktık kaybettik birbirimizi kontürümde yok telini verde biçaldırıp kapatiim yavvvvvrııım desin.verir seni çaldırsın kapatsın sonrada silsin senin numaranı.tanımadığı birini gönder noolcak.bugün sen bu işi de halledersin.durmak yok yola devam
işte suçlu olup olmadığı çıkar meydana.şüphelerden kurtulması lazım...kurtulmak için de bişiy yapmak zorunda.bir kadın kocasındaki değişimi hisseder.yanılıyosada ki inşallah öyledir ama ateş olmayan yerden duman çıkmıyo maalesef.yanılıyosa sorun yok içini kemiren kuşkulardan kurtulmuş olur.
Bilemem tabi ama bi erkek eğer değişiyosa illa hayatında başka biri var diye de değişmez belki evdeki problemlerde olabilir değişmesine neden
kadınların da ilk aklına gelen acaba aldatılıyomu ki inşallah öyle değildir inşallah bu sadece bi düşüncedir çünkü iki tane küçük çocugu var ve amca oğlu ben ayrılacanı sanmıyorum böle bi durum olmasın ki daha fazla yıpranmasın hayatı boyunca böyle bi durum karşısında düşünlcek arkadaşın yaptığı yorumlara göre çocukları ve ailesi için affedecek
açıkçası kanser olmuş bi kızın yanına hergün gidip saçlarını kazıtması falan böyle düşündürtüyo insanı kız 16 yaşında.çocukta sayılmaz.süt parası yok o dükkandan hemen her gün alışveriş ilginçeğer böyle bişi varsa karısı yakalayınca durulur bence kesr gitmeyi belki.ama nasılsa karım uyanmadı diye düşünüp devam etmesi işleri ilerletebilir kendini kaptırabilir.kendini kaptırırsa evliliği daha kötü olur...
Tabi herşey olabilir.Sadece ihtimaller üzerine yorum yapıyoruz onun için en iyi ne olcaksa öle olsun.çKarım farkına vardı artık kendime çeki düzen veriyim , karımın herşeyden haberi var iki çocuk var benide bırakamıyo deyip yapacagını gizli saklı alalen de yapar ki yokmudur vardır böleleri her iki ihtimaldede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?