- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar bıraz önce annem geldı telefonun ıstedım bend ekontör yoktu numarayı gızleyıp aradım ama erkek sesı geldı
buna cok sevındım ama hala kafamı kurcalayan seyler var neden w ıle kaydetmıs bu erkek kişiyi anlayamıyorum yaa
ayrıca lıstesınd ekımse yok ..
tmm yanlışla sıldı dıyelım ınsan tek tek herkesı veya bıldıgı kısılerı kaydetmezmı
ne akla hızmetse bır tek bu w harfiyle kaydetmıskı ahmetse ahmet dıye mehmetse mehmet dıye kaydetsın ama
yanlışmıyım
........
kızlar bana kızmayın nolursunuz bak işte kocanın gunahını aldın erkek miş falan demeyın
ben hala süphelenıyorum ıcım tam anlamıyla rahatlamadı
paranoyak oldun dıyenler cıkabılır ama
teldde bulamadıysam dükkana gıdecem bir şekilde bulcam yaa var bırseyler varr
hissedıyorum yaaa
sadece hisle olmaz dıyenlerde cıkacak
uzattıkça uzattın dıyenlerde olcak
............
istersenız bu konuyla ılgılnemyebılırsınızz
yorum yapmayabılırsınız
sizi sıkmak ve degerlı vaktınızı almak ıstemem
ama ben yılmıcam arastıracagım
....
tek tek teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı
tatlım öyle telefondaki kayıtları tek tek uğraşmakla olmazzzzzzzzzsa dedim gönder dükkana birini anında alır numarayı kimsede bişey anlamaz...okudun dimi az önce yazdııım şekli aynen öyle yap hemen alırsın numarayı.kurtul bu endişeden artık
kızlar bıraz önce annem geldı telefonun ıstedım bend ekontör yoktu numarayı gızleyıp aradım ama erkek sesı geldı
buna cok sevındım ama hala kafamı kurcalayan seyler var neden w ıle kaydetmıs bu erkek kişiyi anlayamıyorum yaa
ayrıca lıstesınd ekımse yok ..
tmm yanlışla sıldı dıyelım ınsan tek tek herkesı veya bıldıgı kısılerı kaydetmezmı
ne akla hızmetse bır tek bu w harfiyle kaydetmıskı ahmetse ahmet dıye mehmetse mehmet dıye kaydetsın ama
yanlışmıyım
........
kızlar bana kızmayın nolursunuz bak işte kocanın gunahını aldın erkek miş falan demeyın
ben hala süphelenıyorum ıcım tam anlamıyla rahatlamadı
paranoyak oldun dıyenler cıkabılır ama
teldde bulamadıysam dükkana gıdecem bir şekilde bulcam yaa var bırseyler varr
hissedıyorum yaaa
sadece hisle olmaz dıyenlerde cıkacak
uzattıkça uzattın dıyenlerde olcak
............
istersenız bu konuyla ılgılnemyebılırsınızz
yorum yapmayabılırsınız
sizi sıkmak ve degerlı vaktınızı almak ıstemem
ama ben yılmıcam arastıracagım
....
tek tek teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı
arkadasim oncelikle cok uzuldum sana Allah sabir versin
simdi niye w var diyosun bence aceleyle birisinin numarasini kaydetmis ola bilir.ve sonra da unutmus ola bilir
bi de soyle bi sey var bence kendisi baska bi hat kullaniyo o yuzden tele her takip cikardiginda numaralar siliniyo
simdi niye w var diyosun bence aceleyle birisinin numarasini kaydetmis ola bilir.ve sonra da unutmus ola bilir
bi de soyle bi sey var bence kendisi baska bi hat kullaniyo o yuzden tele her takip cikardiginda numaralar siliniyo
aslında dukkana gıtmek ıstıyorum bugun
öyle yardım edecek kımsem yok annem beceremez öyle seylerı başka bırsey bulun bana bırazdan gıdıcem bırsey alma bahanesıyle
orda erkek tezgahtar var demıstımya ona sormayı dusnuyorum o benı tanıyor işte'' burda bır kanserlı kız varmıs x abın ona cok acımıs bende cok acıdım ama kurtulmus bır gecmıs olsun dıyeyım kız hangısı bır göstersene '' desem olmazmı :26::44:
öyle yardım edecek kımsem yok annem beceremez öyle seylerı başka bırsey bulun bana bırazdan gıdıcem bırsey alma bahanesıyle
orda erkek tezgahtar var demıstımya ona sormayı dusnuyorum o benı tanıyor işte'' burda bır kanserlı kız varmıs x abın ona cok acımıs bende cok acıdım ama kurtulmus bır gecmıs olsun dıyeyım kız hangısı bır göstersene '' desem olmazmı :26::44:
......mesaj tekrarı .......aslında dukkana gıtmek ıstıyorum bugun
işte bu.... başka bir hattı olabilirkurnaz bu erkekler
Çok mantıklı . Arkadasım ailesi sevgilisini öğrenmesin diye bu hat olayını yapmıştı .
soylemesi ayiptir ben de boyle seyleri hep dusunurum de hepsini kontrol ederim kocisime guvenirim ama erkek milletine guvenmem
bence sen o uyurken ceplerine bak ya da en cok telin arkasina koyarlar diger hatti oralara bi bak diger hatti bul
süpersin ya bu hiç aklıma gelmeıstı
süpersin ya bu hiç aklıma gelmeıstı
hayatım öyle sorulmaz ki yaaa bi geçmiş olsun diyim diye değil de bi tanışmak istiyorum diyebilrsin sonrada ben su kisinin eşiyim işte senden bahsetti bende bi tanışmak istedim.
çok zor günler geçirmişsin çok geçmiş olsun diyebilirsin.
ama kızla oyle bir münasebeti varsa kız mutlaka gidip söyleyecektir sonraa yine tartışcaksınız orda ne işin vardı diye haberin olsun.
nie beee dalga mı geçtin anlamadımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?