mantıklı düşünemiyorum :(

Kötü bi durum o saç kazıtma olayı kızla empati kurabilmek içindir ve ya kızın moralini düzeltmek için olabilir
Belki kıza acıdığından o dukkana katkıda bulunuyordur diyecem ama son halleri garip diyorsun.
Bence bi takip etmende yarar var canım .

tatlım öyle telefondaki kayıtları tek tek uğraşmakla olmazzzzzzzzzsa dedim gönder dükkana birini anında alır numarayı kimsede bişey anlamaz...okudun dimi az önce yazdııım şekli aynen öyle yap hemen alırsın numarayı.kurtul bu endişeden artık

Bence bununla meşgul olma eğer bişeyden şüpheleniyosan al kocanı karşına acık acık sor.En azından bi fikir sahibi olursun konuşmalarından boşuna yıpratıyon kendini niye w diye kaydetmiş belki acelece kaydetti belki aynı isim olduğundan dolayı sonra yazarım dedi belki başka bi numaradan bi arama oldu oda kaydediyim dedi , maddi sorunlar yüzünden aranız biraz açılmış bence bunun üzerine durun

aslında dukkana gıtmek ıstıyorum bugun

öyle yardım edecek kımsem yok annem beceremez öyle seylerı başka bırsey bulun bana bırazdan gıdıcem bırsey alma bahanesıyle

orda erkek tezgahtar var demıstımya ona sormayı dusnuyorum o benı tanıyor işte'' burda bır kanserlı kız varmıs x abın ona cok acımıs bende cok acıdım ama kurtulmus bır gecmıs olsun dıyeyım kız hangısı bır göstersene '' desem olmazmı :26::44:

arkadasim oncelikle cok uzuldum sana Allah sabir versin
simdi niye w var diyosun bence aceleyle birisinin numarasini kaydetmis ola bilir.ve sonra da unutmus ola bilir
bi de soyle bi sey var bence kendisi baska bi hat kullaniyo o yuzden tele her takip cikardiginda numaralar siliniyo

e göstercek su kız diycek napıcaksın tatlım gidip kocamla görüşüyosunmu diyceksin emin diiilsinki zaten inkar edecek...kabullencekmi

işte bu.... başka bir hattı olabilirkurnaz bu erkekler

Çok mantıklı . Arkadasım ailesi sevgilisini öğrenmesin diye bu hat olayını yapmıştı .

yok bence de olmaz
dur bi dusunelim baska bir yol bulalim

hayır bi eşya göster şu arkadas bana böyle böyle bi oyuncak göstermişti ona ayırttırmıştım o nerde falan de .. olmaz mı?

......mesaj tekrarı .......

Son düzenleme:
işte bu.... başka bir hattı olabilirkurnaz bu erkekler

Çok mantıklı . Arkadasım ailesi sevgilisini öğrenmesin diye bu hat olayını yapmıştı .

soylemesi ayiptir ben de boyle seyleri hep dusunurum de hepsini kontrol ederim kocisime guvenirim ama erkek milletine guvenmem
bence sen o uyurken ceplerine bak ya da en cok telin arkasina koyarlar diger hatti oralara bi bak diger hatti bul

soylemesi ayiptir ben de boyle seyleri hep dusunurum de hepsini kontrol ederim kocisime guvenirim ama erkek milletine guvenmem
bence sen o uyurken ceplerine bak ya da en cok telin arkasina koyarlar diger hatti oralara bi bak diger hatti bul

benim arkadaş sütyen destek arasına koyuyordu

süpersin ya bu hiç aklıma gelmeıstı

hayatım öyle sorulmaz ki yaaa bi geçmiş olsun diyim diye değil de bi tanışmak istiyorum diyebilrsin sonrada ben su kisinin eşiyim işte senden bahsetti bende bi tanışmak istedim.
çok zor günler geçirmişsin çok geçmiş olsun diyebilirsin.
ama kızla oyle bir münasebeti varsa kız mutlaka gidip söyleyecektir sonraa yine tartışcaksınız orda ne işin vardı diye haberin olsun.

süpersin ya bu hiç aklıma gelmeıstı

ozaman cüzlanını karıştırmak lazımki başka hat kullanıyorsa hattı bulabilesin cüzlanda saklıyor olabillir pin kodu varsa arayıp müşteri hiz kartın arkasındakileri numraları söyerek pin kodunu unuttuğunu yeni bir pin istediğini söylersen puk verirler şifreye girersin şifrede deişmiş olur o hattıda kullanamaz ohh olsun

şimdi söyle bişey var belki eşin o w denilen numaradan bi kaç kez aranmıştır ama konuşmamıştır. tanımadığı numara olduğu içinde w diye kaydetmiştir. böylede düşünmek lazım.

bence kiza hic bulasmasin simdilik niye derseniz
kendini onun seviyesine salmis olur
sen niye gidiyosun o kizla konusmaya burda esas kadin sensin
kimseye caktirmadan takip et kocani once hatti bul sonra da o hatti yok et yine ona bildirmeden yap
bence hic konusma da cunku senin arkanda duracak kimsen yok
eger konusursan kavga cikar ve o kiza daha da baglanir
ve ne olur sen bosanmazsin zaten oturursun evinde adam sesini cikarsa nolur artik deyip hep aldatir seni
hic caktirma esine onunla daha iyi davran daha cok yakinlas ve alttan alttan onu izle yoluna tas koy ama bildigini hiss etdirme

ya arkadaşlar bir laf vardır affınıza sıgınıyorum kendım ıcın dıyorum bunu

DÜŞÜN DÜŞÜN B..K TUR İŞİN ...

OFFFF HARBIDEN DARALDIM ARTIK

.......

bir arkadas dırekt konus ne ugrasıyorsun böyle demıs

eşim öyle konusulacak tip degıl bagırıp cagırıp yağ gibi uste cıkar benı suclu cıkarır

ben akşama kadar çalısıyorum sızın ıcın senın su dusundulerıne bak yazıklar olsun der gıder evden

......

bir arkadasta baska hattan bahsettı evet olabılır akşam olmazsa karıstırayım ceplerını napayımm cüzdanını falan belkı bulurum bır seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…