- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ya arkadaşlar bir laf vardır affınıza sıgınıyorum kendım ıcın dıyorum bunu
DÜŞÜN DÜŞÜN B..K TUR İŞİN ...
OFFFF HARBIDEN DARALDIM ARTIK
.......
bir arkadas dırekt konus ne ugrasıyorsun böyle demıs
eşim öyle konusulacak tip degıl bagırıp cagırıp yağ gibi uste cıkar benı suclu cıkarır
ben akşama kadar çalısıyorum sızın ıcın senın su dusundulerıne bak yazıklar olsun der gıder evden
......
bir arkadasta baska hattan bahsettı evet olabılır akşam olmazsa karıstırayım ceplerını napayımm cüzdanını falan belkı bulurum bır seyler
.......
eşim öyle konusulacak tip degıl bagırıp cagırıp yağ gibi uste cıkar benı suclu cıkarır
ben akşama kadar çalısıyorum sızın ıcın senın su dusundulerıne bak yazıklar olsun der gıder evden
......
bir arkadasta baska hattan bahsettı evet olabılır akşam olmazsa karıstırayım ceplerını napayımm cüzdanını falan belkı bulurum bır seyler
tatlımm baştan sona okudum üşenmeden.akıllı ol bütün sorularının cevabı parmaklarının ucunda...bak en azından bi bilgisayarın var.fevri davranıp bişey kazanamıyo insan.bende senin gibi uzun zaman kocamdan şüphelendimm kanıt olmayınca her şeyi inkar ediyo bunlar.ne yapsanda evet hata yaptım diyip kabullenmez.illaki kanıttt.benim içimi aylarca kemirdi bu kurtlar kabus yaşadım gözümle gördüğüm mesajlar siliniyodu aaa yok öyle bişey ben görmedim diyodu...adamı deli çıkartır bunlar.telefon yanımda çalıyodu açamıyodu tabi niye açmıyon deyince tanımadımm numara diyodu.kanıtlıyamayınca yalanlıyodu.ya adamı birebir basacaksın onu da yapmam zor altında araba nereye takip etcemm.en sonunda araştıra araştıraon-line işlemlerden telefon dökümünü aldım.tanımadığı numaylahergün sabah 7,30 gece 02 arası onlarca görüşme vede hergünn herdakika inanılmaz yoğunlukta mesajlar.kendime mail attım.internet cafede yazdırdım eşyalarımı topladımm.masaya dökümleri bırakıp seni boşuyorum dedim.artık seni istemiyorum yazdım anahtarı komşuya bıraktım.bu arada benim o...pu kart dul vede 13 yaşında çocuğu var onuda öğrendim.bavullarımla annemlerde mesaj attım.anahtarı komnşuya senide odul o...puya bıraktım deyip telefonumu kapattım... sana tavsiyem elinde belgen olsun bu dökümü almak sadece 2-3 saniye gece uyurken telefonu al 2 de 3 te aç online işlemleri tel nosunu yaz anında şifre geliyo o şifre kendini imha ediyo zaten onu hiç kaybetmeher seferinde lazım olucak son 3 aylık döküm alıyosun.her girişinde tatlım ömür boyu gir istersen o kadar yani.ama ilk girişte dökümden önce güvenlik ayarlarına gir bu sisteme her girişte size mesaj atalımmı sorusu var onu hayır kapalı diye tuşla böylece her canın istediğinde girer bakarsın dakika dakika herşeyi çıkıyo...böylece için rahatlar ilişkisi varmı yok mu diye düşünmezsin canımm....enayi sanıyo bunlar bizi takma kafana diyemiyorum o damdan bende düştümm
arkadaslar bana akızabılırsınız belkı sürekli eşini karalıyorsun vs dıye ama bunları yazmamdakı amac benı daha fazla aydınlatmanız sizlere yemın ederım beynım donmuş vazıyette neyın dogru neyın yanlış oldugunu ayırt edemıyorum kafam cok dolu aklımı veremıyorum yanı kullanılmaya ezılmeye cok musayıtım
eşimin son aylardakı degısımden bırıde ekmek meselesı
eve aylardır ekmek almıyor hep annem verıyor babam gunluk 4 tane alıyor annem 1 yada 2 tanesını bıze verıyor
bunda ne var dıceksınız
bunda eşimin sorumsuzlugu var
bana kımse bakmak zorunda degıl annemde olsa babamda olsa
eşim de babamlara gubvenıyor
cocuk hasta dıyorum doktora gıdelım ben çalşısıyorum baban gotursun
her seyı baban yapsın dıyoır
.......
demıyorkı bak hayatım ben gec gelıyorum erken gelıyorum ebllı olmuyor al sen u parayı fırın dıbımızde hem sanada degısıklık olur hava almıs olursun cocuklaral gıt ekmegını al ona buna mınnet etme boyun bükme
ama yok yaa adam böyle cok daha memnun
......ben bır tüpü 6 ay ıdare edıyorum kısın hep sobada yaptım yemeklerımı sütümü sobada pişirdim ha nıye bırazcıkta olsa eve katkım olsun ıdare edeyım
ama yok tüpün bitmesine bıle beden buluyor erken bıtmış miş
kızlar dayanamıyorum gercekten buraya yazıyorum az bırsey rahatlıyorum ...
boşandınız yani.çocuğunuz var mı.tepki çok hoşuma gitti.[/QUOTannemlerde kaldım bir ara tatlımm.eşim çok süründü çok pişman oldu.çok yalvardı aşk ilişkisi olmadığını söyledi.hayatından çoook erkekler geçmiş başkalarıylada dost hayatı yaşamış bi kadındı bide paspall.yani bunun için boşanma diye araya çok insanlar soktu.ben bunu seviyorum dese asla dönmezdimm.yine de tetikteyimm ne bilimmm güven sarsılınca zaman lazım şimdi herşeyini kontrol ediyorumm. tepki vermesen olmazdı nasılsa gidemez dedirtmemek lazım bence.
.......
......
boşandınız yani.çocuğunuz var mı.tepki çok hoşuma gitti.[/QUOTannemlerde kaldım bir ara tatlımm.eşim çok süründü çok pişman oldu.çok yalvardı aşk ilişkisi olmadığını söyledi.hayatından çoook erkekler geçmiş başkalarıylada dost hayatı yaşamış bi kadındı bide paspall.yani bunun için boşanma diye araya çok insanlar soktu.ben bunu seviyorum dese asla dönmezdimm.yine de tetikteyimm ne bilimmm güven sarsılınca zaman lazım şimdi herşeyini kontrol ediyorumm. tepki vermesen olmazdı nasılsa gidemez dedirtmemek lazım bence.
sizi sevmese o kadarda çabalamazdı heralde.ama birde vicdan meselesi olabilir.erkekler hep haklı olmak ister.benim eşim ben haklı olduğumda bunu kendine yediremez ve beni suçlayacak elvan türlü şey çıkarır alakasız alakasız.evi terketmiştim bi defasında bende.anneme gitmiştim,önce yalvardı sonra baktı ki yaptığı hatadan aklayamıyor kendini,baktı ki çok haklıyım,baktı ki dönmeyeceğim eve...bana şunları demeye başladı"zaten evlendim evleneli çok mutsuzum,annemi anne gibi görmedin"falan..vicdanını rahatlatmaya çalışıyor yani.pslk
ay icim acidi size ve cocuklarinizakızlar ne dıyorsunuz sımdı gıdeyımmı gıtmeyımmı
haklısınız gıtsem ne dıcem kıza
.......
kızlar dun akşam karsılastım eşimle gece 12 de geldı
ne bu suratının hali dedi
bende bırsey yok dedim
buyuk oglumda uyumamıstı yavrum benım yaa babasını özlemıs nasıl sarıldı baba diye bır görsenız
o an ağlamak geldı ıcımden
3 yaşındakı cocuk babam nıye gelmedı daha anne dıyor bana
...
benım kocada geldı eve ıkı öptü yanagından
20 tl verdı ogluma
yarın süt alırsın (ız) annenle dedı
annecığinde kendıen ayakkabı alsın dedı dalga gecer gıbı guya hala pişkin pişkin gönlümü almaya çalısıyor
asla kabul etmedım elımı bıle surmedım o paraya
oglum parayı bana uzattı
yok oglum ıstemem babanın parasını elbet bır gun kendı paramı kazanıcam dedım
orda sus pus oldu yatmaya gıttı beyfendı
cıddı cıddı zoruma gıttıgını anladı
.....
yatakta dayanamdım söyledım bugun mama almaya gıttım dukkana
hanı borcumuz vardı ödemişsin bana neden yalan söyluyorsun
kızlar haklı olan ınsan bagırmadan konusur degılmı
ama eşim öle bır bagırdıkı kucuk oglum uyandı bagırıgından
sen ne hakla tek basına gıdersın benden habersız dedı
bende cocuk açmı kalsın haftaya kadar beklemez mama dedım hem kontörummu var senı arayayım ızın ısteyeyım dedım
hem suclu hem guclu
ses yok
ben en son
neden yalan söyledın neden dedım
dusundu dusundu '' dün ödedim daha bilip bilmeden konusma dedı''
kızlar yalan oldugu o kadar aşikarkı
nedne diceksınız ödemiş adamcagız
ama öle degıl eşim asla ısınden ızın ısteyıpte gıtmez gıdemez o dukkandan cıkıpta gıttıgını borc ödedıgını sanmıyorum haftalar öncesınde ödenmıs bır borc bu ...
Yalanlarla kurulu bır evlılık
sizi sevmese o kadarda çabalamazdı heralde.ama birde vicdan meselesi olabilir.erkekler hep haklı olmak ister.benim eşim ben haklı olduğumda bunu kendine yediremez ve beni suçlayacak elvan türlü şey çıkarır alakasız alakasız.evi terketmiştim bi defasında bende.anneme gitmiştim,önce yalvardı sonra baktı ki yaptığı hatadan aklayamıyor kendini,baktı ki çok haklıyım,baktı ki dönmeyeceğim eve...bana şunları demeye başladı"zaten evlendim evleneli çok mutsuzum,annemi anne gibi görmedin"falan..vicdanını rahatlatmaya çalışıyor yani.pslk
canım bu beni hiç kırmadan bu haltlrı yemiş beni sevdiğini biliyorum aslında...çocuk yokkii.boşanmak istiyo olsam niye yalvarayım demişti...sevgiyle aşkla ilgisi olsa onla bunla yaşayan basit kadın demezdi bence ama hala kontroldeyimm çok zor yaaaaa
Şimdi bu insan mı erkek mi ?? böyle baba mı olur be .??
Ağzını burnunu kırasım geldi bak .
kadincagiza kontor almiyo ki arasingündüzleri falan eşinin telefonunu arasana bişeyleri bahane ederke tatlım eğer başka hat kullanıyosa mutlaka hattı değiştiriyorudr bu aradada kapalı olacaktır telf en azından böylelikle başka hat varmı yokmu bi fikir sahibi olma sansın olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?