mantıklı düşünemiyorum :(

bence şöyle bişey yapıp en azından eşinden emin olabilirsin yakın arkadasın felan yokmu gündüz eşin evde olmuyomus zaten arkadaşına eşini aratıp tabi bu tezgahtar kızın adını felan öğrenin . o kızın adı neyse işte ben o kızım dese kocanda zaten kızla konusuyosa bi yerde acık verır yada evlı felan oldunu soyler en azından ıcın rahatlar

belki iş yerinde bıraktığı eve getirmediii bi telefonu vardır kimbilir...şimdi 20-30 tl ye telefon var

evet aynen anlarsa eger bi seyler bildigini ve bu halde hala onunla ayni evde kaldigini arkadasi hic gozu gormez bu sefer acik acik aldatir
=========================
o yuzden sen icin acisa da ona daha yakin olmaya calis
eger bosanmayi dusunuyosan cik karsina saydir suratina ve al cocuklarini da git
ama sen bosanamiyosun o yuzden kimseye caktirmadan alttan alttan kocani yuvana bagla
takipi elden verme

canım emın ol arasam bıle kapalı olsa bıle eşim böyle uzak köylere falan gıdebılıyor

çekmedi falan dıye bahaneler uydurur hazır cvp yanı kendısı ....

Onun iş yerinde tanıdığın yakın olduğun birisi varsa ona anlatabilirsin durumu eger güvenilecek biriyse ?
o takip eder ? olur mu oyle ?

arkadasım cok ama cok haklısın yaa bosa demeısler akıl akıldan ustundur

olabılır iş yerınde telefon buda aklıma gelemdı çok haklısın

tatlım bak görünen o kiii bu işin içinden o mu bu mu diye çıkılmaz...sen o kıza birini gönderceksinn ay kontürüm tatlım bi çağrı atabilirmiyim sizden diyip seni çaldırcak numaranı silcek...böylece sen onun no sunu ele geçirceksin.2,adımda hem hem dökümanlara bakcaksın hemde başka hat varmı diye araştırcaksın.adam senin şüpelendiini bilmiyo niye başka hat alsın da ordan arasın artı dökümana ulaşacanı asla bilmiyo.benimki şook geçirdi döküman aldığımı öğrenince.bunu bilmeyen adam niye hat değiştirsin arama yapar son aramaları siler yatar uyur.aklının ucuna gelmez döküman aldıığın ada rahat rahat arar bencebenimki öyle yapmıştı

bu devirde kimseye guvenilmez

evet abla öyle de . hani bazı kadınlar kocasının iş yerindeki yakın olduğu bayanlar olabilir falan onlarla yakın olabilir ama . ,
Çok çaresiz kaldık . elimiz kolumuz bağlı .hani birimiz aynı sehirde falan olsa akıl alabilir beraber yapabilir . ama o da yok ki .

kadınlar kulübü olarak seferber olduk ama elden bişey gelmiyor bekleyip görcez.

ay vallahi öyle..
bende çok üzüldüm bu konu sahibi arkadaşın durumuna..
elimizden bişey gelse keşke ama işte.....
allah yardım etsin bu kadına..
o adamıda ıslah etsin...

siler ama silmekle olmaz ki kiz her an ona mesaj ata bilir araya bilir
o numarayla rahat edemez
kizin numarasini unuta bilir telde
en basit yolu secmis

siler ama silmekle olmaz ki kiz her an ona mesaj ata bilir araya bilir
o numarayla rahat edemez
kizin numarasini unuta bilir telde
en basit yolu secmis
Şu kızı fazla gözünüzde büyütmeyin ya . daha küçük bu kadar uyanamaz hemen siler . hem niye durup dururken arasın ve ya mesaj atsın ?
İnanın bana akıl etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…