- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kadincagiza kontor almiyo ki arasin
========
o yuzden almiyodur kesin aramayasin diye
eğer bu erkekse benim eşim ne?
eğer eşim erkekse bu varlık ne?
gündüzleri falan eşinin telefonunu arasana bişeyleri bahane ederke tatlım eğer başka hat kullanıyosa mutlaka hattı değiştiriyorudr bu aradada kapalı olacaktır telf en azından böylelikle başka hat varmı yokmu bi fikir sahibi olma sansın olabilir. ne bilim knt yoksa ödmeli at yada işte annenin telfndan ara annen yanına gelince
arkdaşlarında dediği gibi bir kanıt bulmadan eşinin karşısına çıkma canım bu adamlar elinde kanıtın olsa bile ben yapmadım der bağırır çağırır üste çıkarlar onun için temkinli davran şüphelendiğini sakın ola bilmesin sen saman altından suyunu yürüt kızla falanda konuşmaya gitme bence sen konuştugun an eşine söyleyecektir gittiğni ve evde yine tatsız olaylar olacak. şayet yeni bir hattı varsa ki öyle görünüyor tel.arka kapagının altına saklamış olabilir onu bulmayla işe başlayabilirsin çok güçlü olmalısın ağlayıp sızlanma zamanı değil şimdi gözünü dört açma zamanı canım bebeklerininde sana ihtiyacı var unutma bunu eşinede kötü davranma ters düşme onla imalı konuşma gölünü yap aranızı düzeltmeye bak işine daha çok yarayacaktır bu durum emin oll inş. en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın canımm çok üzüldüm inankii..
gündüzleri falan eşinin telefonunu arasana bişeyleri bahane ederke tatlım eğer başka hat kullanıyosa mutlaka hattı değiştiriyorudr bu aradada kapalı olacaktır telf en azından böylelikle başka hat varmı yokmu bi fikir sahibi olma sansın olabilir. ne bilim knt yoksa ödmeli at yada işte annenin telfndan ara annen yanına gelince
canım emın ol arasam bıle kapalı olsa bıle eşim böyle uzak köylere falan gıdebılıyor
çekmedi falan dıye bahaneler uydurur hazır cvp yanı kendısı ....
belki iş yerinde bıraktığı eve getirmediii bi telefonu vardır kimbilir...şimdi 20-30 tl ye telefon var
oyle olsa telden numaralar silinmez
baska hatt takiyo demek ki numaralar siliniyo
belki iş yerinde bıraktığı eve getirmediii bi telefonu vardır kimbilir...şimdi 20-30 tl ye telefon var
ben sizin numaralari tarifleri falan bilmiyorum kusura bakma simosödemeli atması yeterli kuzum
olmazssa baska baska numaralardan arar yani . konuşması sart değil sadece kapalı mı değil mi onun bilmesi gereken şey .
Onun iş yerinde tanıdığın yakın olduğun birisi varsa ona anlatabilirsin durumu eger güvenilecek biriyse ?
o takip eder ? olur mu oyle ?
arkadasım cok ama cok haklısın yaa bosa demeısler akıl akıldan ustundur
olabılır iş yerınde telefon buda aklıma gelemdı çok haklısın
bu devirde kimseye guvenilmez
kadınlar kulübü olarak seferber olduk ama elden bişey gelmiyor bekleyip görcez.
tatlım bak görünen o kiii bu işin içinden o mu bu mu diye çıkılmaz...sen o kıza birini gönderceksinn ay kontürüm tatlım bi çağrı atabilirmiyim sizden diyip seni çaldırcak numaranı silcek...böylece sen onun no sunu ele geçirceksin.2,adımda hem hem dökümanlara bakcaksın hemde başka hat varmı diye araştırcaksın.adam senin şüpelendiini bilmiyo niye başka hat alsın da ordan arasın artı dökümana ulaşacanı asla bilmiyo.benimki şook geçirdi döküman aldığımı öğrenince.bunu bilmeyen adam niye hat değiştirsin arama yapar son aramaları siler yatar uyur.aklının ucuna gelmez döküman aldıığın ada rahat rahat arar bencebenimki öyle yapmıştı
Şu kızı fazla gözünüzde büyütmeyin ya . daha küçük bu kadar uyanamaz hemen siler . hem niye durup dururken arasın ve ya mesaj atsın ?siler ama silmekle olmaz ki kiz her an ona mesaj ata bilir araya bilir
o numarayla rahat edemez
kizin numarasini unuta bilir telde
en basit yolu secmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?