mantıklı düşünemiyorum :(

siler ama silmekle olmaz ki kiz her an ona mesaj ata bilir araya bilir
o numarayla rahat edemez
kizin numarasini unuta bilir telde
en basit yolu secmis

evde telefonu hep kapalı olabilir bu zaten bi belirtidir.ama ne bileyim ki...bildiğim bişey varsa bunlardan herşey beklenir.

allahım ya kız 16 yaşında bebe herkez gibi buyumez her kız ... Ya vallah aynı şehirlerde olsak bi toplaşıp çekeriz kenara böyleyken böyle diye konuşuruz ama.. Ah arkadaşım eğerki o kızla eşinin arasında birşey çıkarsa Onbun numarasını al heryere dğıt başına bela olsun eşin pişman olup özür dilerse kabul et onu dukannının onunda geç el ele göz göze gül kahkaha at ama inşalah böyle birşey çıkmazda sende bunalrı yapmak zorunda kalmassın..

ben yapmıştım . ama şöyle aldım kızın numarasını yazdım önüme gelen her yere duvaraymış erkekler tuvaletineymiş falan ..ATEŞLİ GECELER diye

ayy terbiyesizliğe bak ya 16 yasında suna bak eger gercekten aralarında öyle bişey varsa o kızın saçını basını yol ve numarasını dagıt heryere su adamdan da intikamını al ya.

kız ver adresini biz bu sinirle toplanıp gelelim kocanıda öttürüz bülbül gibi..
o kızından hakkından geliriz evelallah....
valla çok uyuz oldum bu duruma...

offf kızlar yaaa... markete gitmem lazım akşama yemek yapmak için sayfadan ayrılamıyorum...parlak fikirler üretinnn gelir gelmez açıcam.ya ne diycem kızlar dükkandan adını soyadını öğrense face den bi baksa bakalım kimdir nedir haa nasıl olur ki belki başka ilişkisi falan vardır.resim falan ne biliiim ya kızı bikere görmüş zaten...görmemişsede gider görür

valla bilmiyorum nerde oturuyosunuz ama en sonunda ben gidip takip edicemm o kadar sinir oldum birde senin çaresiz olman daha da sinirime dokunuyor bu adama gününü göstermeli

simdi soyle de ola bilir belki de aesy nun dedigi gibi bi teli vardir ama kullanishsizdir o yuzden kendi hattini ona takip yeni hattini kullandigi tele koya bilir.eve geldiginde tekrar duzelte bilir o zaman da numaralar silinir
bunu nerden yola cikarak soyluyorum
eger telefon rehberi siliniyosa
telefon rehberi olmadan kimsenin numarasini aklinda tutamazsin
eski numarasina kaydetmistir rehberi
yeni hattiyla da yalnizca o kizla konusuyodur o yuzden rehber gerekli degil
biraz karisik oldu ama umarim anlata bilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…