- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
siler ama silmekle olmaz ki kiz her an ona mesaj ata bilir araya bilir
o numarayla rahat edemez
kizin numarasini unuta bilir telde
en basit yolu secmis
kişiler hatta kayıtlıysa hatta kalır ama telefona kaydetmişse telefonda kalır ablambiri bana desin bakalim bu adamin tel rehberi de siliniyo mu
allahım ya kız 16 yaşında bebe herkez gibi buyumez her kız ... Ya vallah aynı şehirlerde olsak bi toplaşıp çekeriz kenara böyleyken böyle diye konuşuruz ama.. Ah arkadaşım eğerki o kızla eşinin arasında birşey çıkarsa Onbun numarasını al heryere dğıt başına bela olsun eşin pişman olup özür dilerse kabul et onu dukannının onunda geç el ele göz göze gül kahkaha at ama inşalah böyle birşey çıkmazda sende bunalrı yapmak zorunda kalmassın..
ay vallahi öyle..
bende çok üzüldüm bu konu sahibi arkadaşın durumuna..
elimizden bişey gelse keşke ama işte.....
allah yardım etsin bu kadına..
o adamıda ıslah etsin...
Onun iş yerinde tanıdığın yakın olduğun birisi varsa ona anlatabilirsin durumu eger güvenilecek biriyse ?
o takip eder ? olur mu oyle ?
onu biliyorum zaten kuzu sen de beni iyice cahil yaptinkişiler hatta kayıtlıysa hatta kalır ama telefona kaydetmişse telefonda kalır ablam
ben yapmıştım . ama şöyle aldım kızın numarasını yazdım önüme gelen her yere duvaraymış erkekler tuvaletineymiş falan ..ATEŞLİ GECELER diye
canım emın ol arasam bıle kapalı olsa bıle eşim böyle uzak köylere falan gıdebılıyor
çekmedi falan dıye bahaneler uydurur hazır cvp yanı kendısı ....
canim telefon rehberi de siliniyo mu yani telde hic mi numara yok
umarım kötü birşey yokturda gerek kalmaz bunlara konu sahibi gelsede son durumu ögrensek.:26:
var aslında eşimin patronu var ama adamla bır ıkı kez konusmuslugumuz var yanı guvenebılırmıyım bılemıyorum
Bak olabilir adam patronu sonuçta eger kötü birşey olursa inşallah olmaz , patronu korkutur gözünü .var aslında eşimin patronu var ama adamla bır ıkı kez konusmuslugumuz var yanı guvenebılırmıyım bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?