mantıklı düşünemiyorum :(

üzgünüm ama ben bile şüphelendim..erkek milletine güven olmaz...iyce ilerletmeden aileni koru takip et çocukları birine bırak bir gün yuvan için degmezmi....eger dogruysada şüphen kocanın agzından burnundan getir acıma acınacak hale gelirsin.....

canım senın bu döylemın uzerıne aklım abısey geldı ama tabıkı danısyorumz sizlere

acaba dıyorum akşam eşim gelınce guzel karsılasam barıssam falan (içimden gelmiyor ama mecburen )

sohbet sohbetı acar kzın adını soyadını kımlerdenmış necımıs öğrensem çaktırmadan sonrada faceden bulupta baksam olmazmı

saçma mı olur:44::44:

bilmiyorum canım..
lütfen kayıtları kaçırma olurmu bu sene kpss gir.
memur olmak istiyormuşsun Rabbim yüzüne güler inşallah...

yoksa sana eşinden ve aileden bi yarar yok ..
ne yaparsan kendine ve çocuklarına yaparsın

iyi de eminim birşeyler var diyor . eger olmasaydı bunca eziyet niye ?

ama kanıt yok şekerim....
hem adama nasıl güvenecekki erkekler normal bakar böyle şeylere...
ya gidip kocasına söylerse...
o zaman adam zaten düzgün sakin konuşmayı bilmiyo...
mazallah canını yakar kadının...
belli bişey olduğu ama kanıtsız olmaz...
en sağlamı takip edecek şakkk diye üstüne düşecek bunların..

kızlar patrounun gunahını almak ıstemem
ama patronda bıraz böyle nasıl desem ...
yani oda evlı ama kkendı ailesıyle huzuru yokmuş eşim öle demıstı adam gecelerce gunlerce eve gıtmedıgı oluyrmus bıde ıckı ıcen bır adam bılmemkı guvenılırmı belkı adamın egılımı vardır bu ıslere eşimi bile koruyabılır yanı bu durumda

ay bılemedım valla kıme guvenecegımı en ıyısı boşvermek patronu karıstırmayayım dedıgınız gıbı buyumesın olay mazallah duyulursa eşimden önce ben rezıl olurum herkese

kanıt lazım bana kanıttt

Canım sayfalarda görmüştüm.

2 Kız varmış dükkanda çalışan.

Hangisi?

16 mı 19 mu yaşı?

bu anlattıkları somuttan çok en büyük kanıt işte. kadın yaşamış sonuçta inansakta inanmasakta bu böyle kimse değiştiremez .
ama takip etme konusunda hak veriyorum sana bencede takip etsin .

o zaman patron işi yatar .

Canım gece eşinin telinde gördüğün numarayı tekrar tekrar ara.

Bazıları tanımadığı numaraları başka bir erkeğe açtırıyor.Kendi açmıyor yani.

Belki babası ya da abisi açmış olabilir.

Aldın di mi noyu?

Canım sayfalarda görmüştüm.

2 Kız varmış dükkanda çalışan.

Hangisi?

16 mı 19 mu yaşı?

eşim bana 16 yasında dedı

ama ben gıttıgımde kıza sordum 19 dedı dıger kıza sormadım bellıydı yuzunden ufacık bısey o 14 falandır taş çatlasın ama tekrar dıyorum bu 19 yasındakı kız eşimin dedıgı kız olmayabılır ama başka kız yok dukkanda dıger kız ufak

bir duzeltme yapiyorum numaralar hatta degil yeni aldigi tele kayitlidir neden derseniz hatti eve gelirken tele taktiginda numaralarin telde olmasi gerekiyo

insanın içini kemiren şu şüphe neler yaptırıyor bizlere
sakin olmaya çalış ama anlattıklarına görede ortada bişi olmasa bu adam neden birden değişsin
bekleyip gör dicemde bu durumda nasıl beklersin
sorsan eşine o kızlamı ilgileniyosun dıe kesin inkar yoluna gidicek
ancak çaktırmadan arkadaşlarında dediği gibi o yere gidip kendını bellı etmek
belkı o mzn bi sonuç alabilirsin

belkıde kız kanserdim felan die acıtasyon yaptı. kocanda sen tepkı gösterme dıe öyle dedi sana hiç bişey bilmiyoruz sonucta kız hakkında belkıde 16 yasında bıle degıl

aldım almaz olurmuyum haklı olabılırsın ama pek ıhtımal vermıyorum ama yıne de arayayım olur mu olurr

Dükkana gidip küçük kızla konuşsan.

Burda bir kız varmış.kANSER tedavisi görüyormuş diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…