- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
belkıde kız kanserdim felan die acıtasyon yaptı. kocanda sen tepkı gösterme dıe öyle dedi sana hiç bişey bilmiyoruz sonucta kız hakkında belkıde 16 yasında bıle degıl
belki de kız hoşlanmıştır . kaşınıyordur . olur mu olur valla .sanmıyorum neden yapsınkı böyle ciddi bir hastalık konusunda acıtasyonu ki
Dükkana gidip küçük kızla konuşsan.
Burda bir kız varmış.kANSER tedavisi görüyormuş diye.
arkadaslar dedım ama
gıdıp kızla konusunca ne yapacaksın hadı buldun dıyelım ne dıceksın dedıler ve haklılarda
kendini göstereceksin....
kız biliyomu muhattap olduğu adamın senin eşin olduğunu....
yani ikinizide tanıyomu...
arkadaslar dedım ama
gıdıp kızla konusunca ne yapacaksın hadı buldun dıyelım ne dıceksın dedıler ve haklılarda
bi tanıdığım var karısını sevıyo ama kacamaklardan da asla vazgecmıyo karısı facesine felan bakıyo sureklı takıp edıyo cunku bı kac kez yakalamıs ama adam kurnaz faceyı donduruyo felan baska bı hattı daha var bıldıgım kadarıylada adamın cevresındekı herkeste bılıyo adamın ne yaptıgını ama karısına gıdıpte senın kocan senı aldatıyo denmıyo ıste yuva yıkan pozısyonda bulunmak cok agır bısey.
ne mi diyceksin?
Geçmiş olsun eşimle konuşmuşsun sanırım.Hastaymışsın.
Allah şifanı versin diyceksin.
Eşinden konuşurken kızın hareketlerine dikkat edeceksin.
Eğer birşey varsa anlarsın, daha dikkatli izlemeye alırsın.
Haziran ayının dökümanlarına da bakarsın.
Kıza ne derim , söze nasıl girerim diye düşünme, Pat dye gir.
Hiiiiç bişey olmaz...
tabıkı ıyı degıl hazmedemıyorum boyle ınsanları allah ıslah etsınhe böylesi daha mı iyi herkez enayi yerine koydu kadını
bir duzeltme yapiyorum numaralar hatta degil yeni aldigi tele kayitlidir neden derseniz hatti eve gelirken tele taktiginda numaralarin telde olmasi gerekiyo
tabıkı ıyı degıl hazmedemıyorum boyle ınsanları allah ıslah etsın
kızlar aklıma bısey daha geldı
eşime bu akşam desem kı yarın beraber gıdelım ayakkabı almaya hem fıkır verırsın ne dersın gezmıs oluruz degısıklık olur haytaım derım
bakalım o anda ne dıcek
yok sen gıt paranı verdım ben çalısıyorum dıye bahanmeı bulcak
yoksa tmm gıdelım mı dıcek
verdıgı tepkeye görede harekte gecerım
olmazmı
..........
bu facebook olayınıda sevmıyorum ama kızı ordan arastırayım dıyorum eşime sorayım adını soyadını kımlerdenmıs necımıs falan dıye belkı söyler süphelenmem ıcın
ama bılmıyorum ne bıleyım kızın adını falan dermı onu bılemıyorum
eşime faceden bakıcam demıcem o zaman söylememz sankı normal bır sohbet ortamı gıbı sorcam
olmazmı kızlar yaa 2 tane plan var önumde saçmamı ne dıyorsunuz
..........
kızlar aklıma bısey daha geldı
eşime bu akşam desem kı yarın beraber gıdelım ayakkabı almaya hem fıkır verırsın ne dersın gezmıs oluruz degısıklık olur haytaım derım
bakalım o anda ne dıcek
yok sen gıt paranı verdım ben çalısıyorum dıye bahanmeı bulcak
yoksa tmm gıdelım mı dıcek
verdıgı tepkeye görede harekte gecerım
olmazmı
..........
bu facebook olayınıda sevmıyorum ama kızı ordan arastırayım dıyorum eşime sorayım adını soyadını kımlerdenmıs necımıs falan dıye belkı söyler süphelenmem ıcın
ama bılmıyorum ne bıleyım kızın adını falan dermı onu bılemıyorum
eşime faceden bakıcam demıcem o zaman söylememz sankı normal bır sohbet ortamı gıbı sorcam
olmazmı kızlar yaa 2 tane plan var önumde saçmamı ne dıyorsunuz
..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?