mantıklı düşünemiyorum :(

takip etmekten başka şansı yok bana kalırsa...
olmaz baksana bu kadar insan çıkamadık işin içinden..

nasıl güvenilebilir ki kocandan başkasından duydun mu kanser oldugunu hayır kocana güvenmiyosun zaten arkadasın dedıgı gıbı kız kasınıyodur belkı dısarda böyle insan çok yuva yıkmayı mağrifet sanan. bence sen gidip konusma en son yapılacak sey bu cunku. sonunda aileye alacakmıs gibi burda kanser olan bi kız varmı dıe sormak mantıksız yanı neyın pesindesin die sorarlar insana.

kendini göstereceksin....
kız biliyomu muhattap olduğu adamın senin eşin olduğunu....
yani ikinizide tanıyomu...

valla işte bende orasını bılmıyorum ama slaka degıldır yaa eşim cocuklara oyuncak alıyor ordan kız bılmmeısmıdır evlı oldugunu

eşim evlatlarını yiğenlerim dıyecek kadarda alçamamıstır inşallah

birde arkadaslar orakı erkekler de esımı bılıyor tanıyor konusuyorlar esımın evlı oldugunu bılyıorlar hatta bır keresınde hep beraber gıtmıstık akşamdı ama kız falan yoktu cocugumuda benım x eşi oldugunuda bılıyorlar sabah kıza söylemıslerdır bence

arkadaslar dedım ama

gıdıp kızla konusunca ne yapacaksın hadı buldun dıyelım ne dıceksın dedıler ve haklılarda

ne mi diyceksin?

Geçmiş olsun eşimle konuşmuşsun sanırım.Hastaymışsın.

Allah şifanı versin diyceksin.

Eşinden konuşurken kızın hareketlerine dikkat edeceksin.

Eğer birşey varsa anlarsın, daha dikkatli izlemeye alırsın.

Haziran ayının dökümanlarına da bakarsın.

Kıza ne derim , söze nasıl girerim diye düşünme, Pat dye gir.

Hiiiiç bişey olmaz...

bi tanıdığım var karısını sevıyo ama kacamaklardan da asla vazgecmıyo karısı facesine felan bakıyo sureklı takıp edıyo cunku bı kac kez yakalamıs ama adam kurnaz faceyı donduruyo felan baska bı hattı daha var bıldıgım kadarıylada adamın cevresındekı herkeste bılıyo adamın ne yaptıgını ama karısına gıdıpte senın kocan senı aldatıyo denmıyo ıste yuva yıkan pozısyonda bulunmak cok agır bısey.

he böylesi daha mı iyi herkez enayi yerine koydu kadını

açıkçası bende böyle dusunuyorum
bugun gıdecektım konusacaktım ama yorumlardan sonra gıtmedım sanırım zamana ıhtıyacım var acele karar vermek ıstemıyorum gözlemelerım devam edıyor eşime karsı

ama yokk bırsey cıkmazsa gıdecem dukkana bır kac gun daha bekleyemıcem sanırım yaa ben

Ben en baştan beri çok ileri gittiklerini düşünmüyorum bişey varsa da.

Eşini tekrar gençlik ateşi sardı zannımca.

Heyecan arıyor.Ayrı telefon, farklı hat konumuna henüz geçilmemiştir.

kızlar aklıma bısey daha geldı

eşime bu akşam desem kı yarın beraber gıdelım ayakkabı almaya hem fıkır verırsın ne dersın gezmıs oluruz degısıklık olur haytaım derım

bakalım o anda ne dıcek
yok sen gıt paranı verdım ben çalısıyorum dıye bahanmeı bulcak

yoksa tmm gıdelım mı dıcek

verdıgı tepkeye görede harekte gecerım

olmazmı
..........

bu facebook olayınıda sevmıyorum ama kızı ordan arastırayım dıyorum eşime sorayım adını soyadını kımlerdenmıs necımıs falan dıye belkı söyler süphelenmem ıcın

ama bılmıyorum ne bıleyım kızın adını falan dermı onu bılemıyorum

eşime faceden bakıcam demıcem o zaman söylememz sankı normal bır sohbet ortamı gıbı sorcam

olmazmı kızlar yaa 2 tane plan var önumde saçmamı ne dıyorsunuz

..........

eşinle aranı duzelt bıraz ondan sonra gezelım felan de sıkıldım evde cocuklarda hava alsın de. şimdi hemen oraya gıtmek ıstersen goturmez zaten bence.

saatlerdir okuyorum tüm yazılanları bende birşeyler demek istedim...

anladığım kadarıyla amcanınoğluyla o seni istedi diye evlendirildin ve ailenle aynı apartmanda oturuyorsun...

eşin küçük yaşta senden hoşlanmış sevdiğini aşık olduğunu sanmış ve evlenmişsiniz ve çocuk sahibi olmuşsunuz...ama eşin bunun sorumluluğundan bıkmış ne demek süt parası bile bırakmamak evde mama yiyen bebek varken...dışarıda da ona biri biraz ilgi gösterince o da 24 yaşının verdiği heycanla kapılmış...hayatta yaşayamadığı şeyler olmuş içinde kalmış bazı şeyler ve bunun sorumluluğunu senin üstüne yıkmış senin hiçbir suçun yokken...

kusura bakma ama en büyük hata babanda birincisi seni kardeşinin çocuğuyla evlendirmekte ikincisi yeğeni diye seni ezip onu yüceltmesi...baskıcı bir ailede büyümüşsün ve 2 tane çocuğun var...çocuğun olmazsa boşa kocayı gir bir işe babanı sil git derim ama masum olan 2 çocuk var ve onlar için savaşmak zorundasın...rabbim sana yardımcı olsun...bu devran hep böyle devam etmez gün gelir devran senden yana gülsün..

telefon olaylarını da okudum..gizli numarayı görünce yanında ki herhangi bir erkeğe cevaplatmış olabilir... o yüzden diğer arkadaşlarının dediği gibi birisi kıza gidip telim unutmuşum şu numarayı çaldırında arasnlar sizi demeli en güvenilir yol bu...yakın bir arkadaşın yok mu paylaşsan derdini o gidip yapsa bu işi olmaz mı

Facebook olayı olabilir bak.

Biraz tebessümden sonra sor kızın adını da soyadını nasıl sorcan*?

neden soruyosun falan diyebilir bence kıllanabilir.
ama şunu yap akşam işden gelince beraber gidelim bakalım ayakkabıya hem bize de değişiklik olur gezmiş oluruz de kaç gündür ikimizinde canı sıkkın iyi gelirde işim var derse tamm ozaman yarın giderim de hatta sen şimdi ödemeli at böyle böyle de zaman kaybetmemiş aynı zamanda telfnuda kontrol etmiş olursun.
eğer derseki olmaz ozaman yarın çıkar gidersin.
bu bahaneyle o dükkanada girer kızlada göürüşürsün dediğim gibi sorarsın eşim böyle bi kızdan bahsetmişti acaba burda mı çalışıyor kendisiyle tnılmak isterim dersin.adını dfalan öğrenir birazmuhabbet ersin hiç bişeyden habersiz gibi
ama gidip patrona söyleme fikri bana göre çok yanlış patronu gidip eşine hanımın geldi böyle böyle dedi dese olabilecekleri düşünebiliyomusun delirir resmen nasıl böyle bişey yaparsın diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…