mantıklı düşünemiyorum :(

yavrum kız zaten kaşınıyo evli adamla fingirdemek kaşıntım var demek bence...böyle tiplerde hastalık,işsizlik,fakirlik,kocam çok kötü vs.. gibi acıtasyonlarla giriyolar zaten adamların kafasına...nasıl acındıysa adam kafayıda kazıtmış evli çoluk çocuk deme kafa kazıt kimin içinnnnçok acındırandan korkucan zaten bu erkekler saftrik oluyo valla...patrona falan sakın haaa söyleme kendide o tip miş oh 16 lık yavru bulmuşun diye bide sırtını sıvazlar...seninkide kahraman kesilir vallaerkekler bööle şeyleri kasılarak anlatır hele bide 16 mişşay sinirim zıpladı

yorumların tamamını okumadım ama mantıklı düşünemeyecek ne var ki???

kocana diyeceksin ki bende çocuklarda evde sıkılıyoruz hergün gidip aldığın şu oyuncaklar sebebine bizi de dışarı çıkarsan da bizde bir görsek etsek kendimiz beğensek

yok mok der kıvırırsa anla ki peşine düşme vaktin gelmiş

işten gelip duş alıp çıktığında sende çıkacaksın onunla beraber kendin görüp bakacaksın nerde ne işi varmış eşinin.. iyi niyetini bir araştır bakalım..

ama iyide olsa kötüde olsa sonuçlarına katlanamayacağın şeye burnunu sokma derim.. yaşamadım Allah'ta yaşatmasın inşallah durumun zor kabul ediyorum ama yok telefon kurcalayım yok laf sokayım bunaltayım durumlarını sevmiyorum varsa bir yamuğu karşına alır konuşursun içine sinmedi mi ortaya çıkartır hesaplaşırsın.. yok boşayamam yok bir şey yapamam diyorsan hiç kurcalama kendini bunaltma arkadaşım..

ay valla yemek yapmam lazımmm düşünücemm bu arada.napabiliriz diye...tatlım kusursuz ihanet yokturrr...illaki bişey çıkar

kız belki abı gibi gorüyo belki de evli olduğundan haberi yok bilemeyiz ne oluğunuki 16 yaşında cahil belki ilgi görünce kandı nebilim yaaa

arkadaslar bılen varmı nette bulamadım benım hat ave* eşimin vod*** benden eşime nasıl ödemelı atcam arayımda erken gelde gıdelım ayakkabı alalım guzellıkle söyleleyım bakayım napcak bilen varsa cvp beklıyourm

Son düzenleme:
aynı oporetöre ödemeli atılıyo bildiğim kadarıyla. aveadan vodafone olmaz.

o zaman gelmesını beklıcem ama 12 den aşagı gelmıyorkı gece

yarın gıdelım falan dıcem artık kabul ederse beyfendımız işten cıkamam dermı bılemıyorum

eşin 12 ye kadar ne yapıyor? işi mi böyle yoksa geziyor mu?

eşin 12 ye kadar ne yapıyor? işi mi böyle yoksa geziyor mu?

canım calısıyor esım ama ben 12 lere kadar çalıstıgını sanmıyorum

eskiden inanırdım halıne acırdım beklerdım onu yemegını yedırırdım ac gelırdı eve üstü başı pis içinde olurdu banyosunu yapardı hışı çıkardı yatardı hemen

ama artık dükkanda yemek yapıyormus eşim orda yıyor evde bıse yemıyor gece gelse bıle banyo yapmadan yatıyor

bazende yapıyor banyosunu evden cıkıyor gıdıyor erken gelırse
bazende yemek yokmu dıye söylenıyor bende afalladım artık

yapsam bır turlu gelmeyesı tutuyor olan yemek araya gıdıyor bıtıremıyoruz

yapmasam gelır yemek yokmu der

yanı yoruldugunu sanmıyorum tmm yınede gunahını almayım amaeskısı gıbı degıl bence

Canım biraz hiç bisey yokmuş gibi davran artık bence çünkü ispatlasan da bosanamican edemicen Kocan da bunu bildiği icin icraatlarına daha dikkatli devam edecek her gece kaçta gelirse gelsin Kocani bekle normal konuş eskisi gibi hayatına devam et o da belki bekliyosun diye erken gelmeye başlar yapiyosun diye yer yemeği. Bi kisilik yemeğin artmasından nolacak. Boşanma ihtimalin Yok senin o zaman Kocani kazanmaya çalışacaksın. Ispatlayan arkadas annesinin yanına gidebilmis onun sulalesi senin gibi değilmiş gideceği kalacağı yer varmis çocuk engeli Yok sanirim cocugu yoktu bayanın herald. Tabi ki bayanın yaptigi en doğrusu kesinlikle yapılması gereken odur ama senin imkanlarında çok zor hatta imkansız yani. En iyisi bosanamayacagina göre kazanmaya calisacaksin çok fazla didikleyip yıpranma yani

ya aslında ikinci bir hattını annenizden bile arayarak bir defada öğrenebilirsiniz, sonuçta eve geldiğinde son aramalara bakarsınız, aramanız gözükmüyorsa hat değiştirmiştir. ayakkabı alma olayına gelince siz her sorduğunuzda nağralar atıp hayır demiyor muydu? yine farklı tepki göstermeyeceği ne malum? içinizde kalmasın sorun tabi. ama bence biraz iyi davranmaya da bakın. madem boşanma gibi bir şansınız yok ama kadın sığınma evine gidebilirsiniz bunu aklınızdan çıkarmayın. ve sadece kadın olduğunuz için kendinizi güçlü hissedin. siz dünyaya iki can getirdiniz, bir anne olarak zaten siz dünyanın en güçlü kadınlarından birisiniz. kendinize güvenin rica ederim başınızı dik tutun.

eşıne sor bakalım kımmış bu kız neyın nesıymış hangı hastalığı varmış

ama öyle hesap sorar gıbı değılde sohbet eder gıbı tatlı dılle ağzından laf almaya çalış bakalım

hareketlerıne kullandığı kelımelerı dıkkat et, sonra gel burda bızımle paylaş düşünelım bakalım ne yapabılırız

ortalığı daha fazla karıştırmadan

bıde sen bu kız kemoterapı tedavısı görüyor demedın mı ?

Ben hemşıreyım 3 ay onkolojı bölümünde çalıştım kemoterapı gören bı çok hasta vardı ama hıç bırı uzun bı zaman bırak çalışmayı rahat

desteksız sokağa bıle çıkamıyor ılaçların etkısınden

bu kız ne hıkmetse tezgahtarlık yapıyor

bı öğren bakalım şuan mı tedavı görüyor yoksa bı kaç sene önce mı olmuş bu tedavı meselesı

ne kanserı ılaç kullanıyormu vs, eğer yalansa anlarız bı şekılde

kızlar sabahı bekleyemedım suan kım cvp yazar bılmıyorum ama anlatmak ıstıyorum
............

eşim bugun erken geldı Allah kalbımı bılıyorya kontörüm yoktu araymadım erken gel dıcektım ayakkabı almaya beraber gıdelım...şans eserı erken geldı bugun
neyse hıc bısey yokmus gıbı davrandım ..güldüm konustum sofra hazırladım yedık içtik
neyse moralı guzelkende dedım
yarın ayakabı almaya gıdelımmı beraber
hıc dusunmeden hadı sımdı gıdelım dedı

ayy o an dunyalar benım oldu sankı eşim bır an ıcın eski eşim olmustu :)
ben tabı cok sevındım hemen oğlumun ustunu gıydırdım içeri geldim bende gıyıneyımde gıdelım dedım
ne derse begenırsını o an eşimden nefret ettım
affınıza sıgınıyorum ben adetim
bana dedıgı cumle '' akşam benimle sevişirsen gideriz..''

hadı ben ne yapayım şimdi o kadar cok kırıldımki kendımı o an 5 lira için o... benzettım bu hissi bana yasattırdı eşim

işte sen busun dedım aldım yavrularımı yatak odasına gıttım
daha bana sırıtıyor pişkin pişkin gitmiyormuyuz dıye

en son dayanamdım bagırdım gitmiyorum diye..
o anda küfürler saydırmaya başladı ne bu be yeterse yeter bıktım senden ne yapsam yaranamıyorum diye üste cıkmaya çalıstı
tabı bızım ufaklık agladı gıtmek ıcın
babası olacak sahısta aldı goturdu dondurma yemısler banada almıs bıde utanmadan
sana dondurma aldım en ıyısınden dıyorr ,
Allah'ım sen sabır ver rabbım artık dayanamıyorum dayanma gucu ver

hala kalbımı kırdıgının farkında bıle degıl yaa ne demek sevısmezsen almam ..ben o... muyum yaaa 5 lira ıcın yaa kızlar 5 lıra ıcın

........
basladı bu ben konusmuyorum ama kendı konusuyo yanımıza geldı ıste senı goturseydım sen durmazdın 50 tl alısverıs yapardın param yok bılmem ne...
ama ben hıc konusmadım en sonunda yattı uyudu pas vermeyınce hala benden bırseyler beklıyor yaa cilve yapıyor bana
....
uyuyunca kızlar baska hattı varmı dıye dıdık ettım cuzdanını ceplerını telefonunu ama yok hıs bırsey
telefonunuda karıstırdım bu w olan telefonun hafızasında kayıtlı ..menüden rehbere ordanda sım rehberı dedınmı hattakı nolar cıkıyor... herkes oldugu gıbı kayıtlı
ustelık cuzdanını karıstırıken hat bulma ümidiyle işte şok olduugm anlardan ve eşimin yalanlarından bırı daha

param yok sadece ayakkabı alırsan gıderız ama oda akşam sevısırsen dıyen adamın cuzdanında 50 tl vardı kızlar ...

mesele ne aykkabı nede eşimin parası asla umrumda degıl
benım gururum kırıldı yaaa yemın edıyorum zoruma gıdıyor artık ..bıktım yalanlarından bu kaç yüzbin yalan artık yeter ....

mesele ayakkabı değıl bılıyoruz bız senın sıkıntını

çok üzüldüm ya eşın çok büyük terbıyesızlık etmış

şımdıde gönlünü almaya çalışır tabı

ama hat yok dıyorsun ıyı baktın demı?

Belkı bı telefonu vardır ış yerınde bırakıyordur olabılır mı sanayıde çalışıyor demıştın demı ? bırakır mı orda eşyalarını ?

yok canım dıdık dıdık ettım ama yok iş yerınede bırakırmı hıc ama hıc bılmıyorum tamın bıle yurutemıyorum
aylar öncesınden kredı kartı yakaladım eşimin cuzdanında bu ne dıye sordugumda bır işe yaramıyor taa askerdeyken kullandıgım hesap kartım dedı bana
ama o da yalanmıs
gecen sene alınmıs 2011
para da cekılıyormus alısverıste yaıyormus bıldıgın kartmıs yanı
onuda cuzdanında buldum
Allah affetsın benı asa böyle bırsey yapmazdım ama eşim benı mecbur ettı ve yalanları tek tek cıkıyor ortaya

çok üzülüyorum senın ıçın bılıyor musun
hıç kolay şeyler yaşamıyorsun

o daha önce yazdıklarımı bı oku
eşıne sorma vazgeçtım bence gıt bı sabah o tezgahtar erkeğe sor madem onu tanıyorsun

burda bı kız varmış hastaymış neyı var durumu nedır felan dedı
anlatırsa ah çok üzüldüm yaşı kaç kımlerden dıye sor bakalım bırşey dıcek mı

belkı dıyorum hıç öyle hastalık durumu yoktur bıle

çok ayıp ya bir insan böyle bir durumu tabiri eşine hayat arkadaşına yakıştırmaya utanır gerçekten çok ayıp.
Allah sana sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…