- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
yavrum kız zaten kaşınıyo evli adamla fingirdemek kaşıntım var demek bence...böyle tiplerde hastalık,işsizlik,fakirlik,kocam çok kötü vs.. Gibi acıtasyonlarla giriyolar zaten adamların kafasına...nasıl acındıysa adam kafayıda kazıtmış evli çoluk çocuk deme kafa kazıt kimin içinnnnçok acındırandan korkucan zaten bu erkekler saftrik oluyo valla...patrona falan sakın haaa söyleme kendide o tip miş oh 16 lık yavru bulmuşun diye bide sırtını sıvazlar...seninkide kahraman kesilir valla erkekler bööle şeyleri kasılarak anlatır hele bide 16 mişş ay sinirim zıpladı
eşin 12 ye kadar ne yapıyor? işi mi böyle yoksa geziyor mu?
canım calısıyor esım ama ben 12 lere kadar çalıstıgını sanmıyorum
eskiden inanırdım halıne acırdım beklerdım onu yemegını yedırırdım ac gelırdı eve üstü başı pis içinde olurdu banyosunu yapardı hışı çıkardı yatardı hemen
ama artık dükkanda yemek yapıyormus eşim orda yıyor evde bıse yemıyor gece gelse bıle banyo yapmadan yatıyor
bazende yapıyor banyosunu evden cıkıyor gıdıyor erken gelırse
bazende yemek yokmu dıye söylenıyor bende afalladım artık
yapsam bır turlu gelmeyesı tutuyor olan yemek araya gıdıyor bıtıremıyoruz
yapmasam gelır yemek yokmu der
yanı yoruldugunu sanmıyorum tmm yınede gunahını almayım amaeskısı gıbı degıl bence
mesele ayakkabı değıl bılıyoruz bız senın sıkıntını
çok üzüldüm ya eşın çok büyük terbıyesızlık etmış
şımdıde gönlünü almaya çalışır tabı
ama hat yok dıyorsun ıyı baktın demı?
Belkı bı telefonu vardır ış yerınde bırakıyordur olabılır mı sanayıde çalışıyor demıştın demı ? bırakır mı orda eşyalarını ?
yok canım dıdık dıdık ettım ama yok iş yerınede bırakırmı hıc ama hıc bılmıyorum tamın bıle yurutemıyorum
aylar öncesınden kredı kartı yakaladım eşimin cuzdanında bu ne dıye sordugumda bır işe yaramıyor taa askerdeyken kullandıgım hesap kartım dedı bana
ama o da yalanmıs
gecen sene alınmıs 2011
para da cekılıyormus alısverıste yaıyormus bıldıgın kartmıs yanı
onuda cuzdanında buldum
Allah affetsın benı asa böyle bırsey yapmazdım ama eşim benı mecbur ettı ve yalanları tek tek cıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?