- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
çok üzülüyorum senın ıçın bılıyor musun
hıç kolay şeyler yaşamıyorsun
o daha önce yazdıklarımı bı oku
eşıne sorma vazgeçtım bence gıt bı sabah o tezgahtar erkeğe sor madem onu tanıyorsun
burda bı kız varmış hastaymış neyı var durumu nedır felan dedı
anlatırsa ah çok üzüldüm yaşı kaç kımlerden dıye sor bakalım bırşey dıcek mı
belkı dıyorum hıç öyle hastalık durumu yoktur bıle
canım yemın ederım kendımı zor tutyorum artık sabah gıtmek ıstıyorum ama bır yandanda dur bekle dıyor ıcımde kı ses
ama dayanamıyorum gercekten agır gelmeye basladı artık bu yuk
oda benı ıstemıyor bunu bılıyorum burda yazmak ıstemdım ama s..git yeterse yeter bıktım senden bır aydır dogru durust yanıma bıle sokulmadın dıyor
aklı fıkrı sexte valla bıktım usandım yaaa ..
benım 2 tane ufak bebgım var bırı 3 dıger 1 yasında ALLAH aşkına ben 5 dakıka uyumak ıcın can atarken benı nıce uykularımdan uyandırdı sırf 5 dakıkalık zevkı ıcın
artık cıdden önemsız bırıymısım gıbı yasamaktan usandım bana deger vermıyor bır pacavra gıbı işini görüp atıyor bır kenara
erkek değıl mı yaa ınsan bu kadar mı anlayışsız olur
oda benı ıstemıyor dıye bırşey yok sen kadınsın madem senı ıstemıyor alsın başını gıtsın
sen çocuklarla ne yapabılırsın ılk önce şu kpssye odaklan herşey düzelıcek dıyorum sana gıt şu erkek tezgahtarla konuş bı
bakalım ışın doğrusu nedır ne değıldır ona göre hareket et baktın olmuyor
bı gün ındır çocukları annene bıraz ılgılensınler al o adamı karşına konuş
bırak ıster bağırsın ıster hakaret etsın ıçını dök nefret edıyorsan nefretını sevıyorsan sevgını kus ona
ama ıçınde tutma düşüne düşüne kendıne yazık edıyorsun
bıde bu kredı kartı harcamaları ıçın eve bıldırı gelmıyor mu ???
hayır canım gözumun önunde kartı kırdı attı
ama yenısı hemen cıkarılıyor o yuzden o bır gösterıstı dıye dusunuyorum
cuzdanında kretı kartı yoktu sadece alındıgı tarıh dosyası ve bılgıler yazıyordu kagıtta (pek anlamada bu işlerden )
tabı gösterış yapmış sana
ıstedığı an şubeden yenı kart çıkarttırabılır
Pekı uyudu mu şımdı ne yapmayı düşünüyorsun
uyuyorlar canım benı uyku tutmuyor uyuyamıyorum yatakta dön dur sonra dık gözlerı tavana düşün dur...
simdi arkadasim yazdiklarindan sonra ben soyle dusundum de belki de sen de boslamisindir esini iki cocuk ev derken kendine bakmayi unutmusundur kocani ihmal etmisindir asla seni suclamiyorum tabi yoruluyosundur ama erkekler oyle ev isi yapan kapiyi actiginda yagli saclarla makyajsiz gece cok yorgunum deyip yatan kadindan pek hoslanmiyo
bence bu adam hala seni seviyo sadece biraz onunla ilgilenmeni istiyo
yoksa seks falan aklinin ucundan gecmez
iste senin kozun bu ancak bu yolla kocani tekrar yuvana baglaya bilirsin
biraz kendine bak makyaj yap isten gelmeden once cocuklari annene ver guzelce bi dus al uzerine temiz bi seyler giy beraber yemek yeyin sonra da o istedigini yap bak nasil oturuyo dizinin dibinde
imzalayan : akandeniz
bende böyle düşünmeye başladım ne yalan söyliim
Konunu okudum ve "gözüm görmesin gönlüm katlanır" diyecek bir durumun yok açıkcası yani eşimle çok mutluyuz ama şüpheleniyorum gibi birşeyin yok. Hem eşinden hakaret yiyorsun,hem anlayış göstermiyor üstüne seni şüpheler içinde bırakıyor. Kesinlikle gidip kızı araştırmalısın. Bu kadar cesaretsiz olma. Sen de insansın, böyle şeyler yaşamak senin hakkın değil. Sırf evli ve çocuğu var diye bunlara kimsenin katlanmasına gerek yok.
Kendine güven, güçlü bir insansın sen.
Çık öğren kızı. Hiç bir türlü şuanki durumundan daha kötü olmayacak.
Allah yardımcın olsun canım.
yine kanıt yok...
yani "benimle sevişirsen ayakkabı alalım" ı şaka olarak söylemiştir belki...
çok takılınıcak bi laf değil...
git artık şu mağazaya ve araştır şu kızı..
biz çatladık burda sen nasıl duruyosun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?