mantıklı düşünemiyorum :(

canım yemın ederım kendımı zor tutyorum artık sabah gıtmek ıstıyorum ama bır yandanda dur bekle dıyor ıcımde kı ses

ama dayanamıyorum gercekten agır gelmeye basladı artık bu yuk
oda benı ıstemıyor bunu bılıyorum burda yazmak ıstemdım ama s..git yeterse yeter bıktım senden bır aydır dogru durust yanıma bıle sokulmadın dıyor

aklı fıkrı sexte valla bıktım usandım yaaa ..
benım 2 tane ufak bebgım var bırı 3 dıger 1 yasında ALLAH aşkına ben 5 dakıka uyumak ıcın can atarken benı nıce uykularımdan uyandırdı sırf 5 dakıkalık zevkı ıcın

artık cıdden önemsız bırıymısım gıbı yasamaktan usandım bana deger vermıyor bır pacavra gıbı işini görüp atıyor bır kenara

erkek değıl mı yaa ınsan bu kadar mı anlayışsız olur

oda benı ıstemıyor dıye bırşey yok sen kadınsın madem senı ıstemıyor alsın başını gıtsın

sen çocuklarla ne yapabılırsın ılk önce şu kpssye odaklan herşey düzelıcek dıyorum sana gıt şu erkek tezgahtarla konuş bı

bakalım ışın doğrusu nedır ne değıldır ona göre hareket et baktın olmuyor

bı gün ındır çocukları annene bıraz ılgılensınler al o adamı karşına konuş

bırak ıster bağırsın ıster hakaret etsın ıçını dök nefret edıyorsan nefretını sevıyorsan sevgını kus ona

ama ıçınde tutma düşüne düşüne kendıne yazık edıyorsun

bıde bu kredı kartı harcamaları ıçın eve bıldırı gelmıyor mu ???

hayır canım gözumun önunde kartı kırdı attı
ama yenısı hemen cıkarılıyor o yuzden o bır gösterıstı dıye dusunuyorum
cuzdanında kretı kartı yoktu sadece alındıgı tarıh dosyası ve bılgıler yazıyordu kagıtta (pek anlamada bu işlerden )

tabı gösterış yapmış sana

ıstedığı an şubeden yenı kart çıkarttırabılır

pekı uyudu mu şımdı ne yapmayı düşünüyorsun

Canım konunu takip ediyorum, Allah yardımcın olsun. Sana bol bol dua ediyorum, inşallah huzura kavuşursun bir an önce.

uyuyorlar canım benı uyku tutmuyor uyuyamıyorum yatakta dön dur sonra dık gözlerı tavana düşün dur...

onun ıçın dıyorum sana bırak düşünmeyı gıt o dükkana o çocukla konuş

başka yapılcak bırşey yok şuan ıçın baktın olmadı eşınle konuş

boşanmayı düşündün mü hıç ?

Benim anlamadigim madem bu adam ile zaaten sorunlariniz var, maddi durumda iyi degil, sen bunsuzda yasaya bilirsin ayaklarin üstünde dura bilirsin.
Biraz kendine güven, ayrilmayi yanliz kalmayi göze ala biliyorsan arastir herseyi ortaya dök.
Bencede durum hos degil, aldatma var gibime geliyor.
Ama sen su an 5 tl icin duydugun laflari kaldiramiyorsun, yarin yakalayinca onunla iyi bir evlilik yasamayimi düsünüyorsun ?
Önce neler yasayacagini bi göz önüne getir sonra ona göre planlarini uygula.
allah okadar büüyk ki hepsi önüne dökülür ama hazi isen kalkis , degilsen üstünü kapat, ve kocanla ilgilen.
Sana böyle bekelyislerini itici bir sekilde sununca, sende ona tepkini göster , agir konus, neden susup icine atiyorsun ki ?
Buraya yazdiklarini ona da söyleki neden kirildiigni anlasin , söylemesen anlamazki, hem cahillikden hem o baska biri oldugundan,s en degilki senin duygunu bilsin.

Sanki adamı takip etsen nolucaaakkk, seni aldattığını öğrensen nolucak.
Sende yalnız yaşama cesareti yokken babanda da bu inat varken senin bişi yapabilceğin yok.
onun için arkadaşım tek yapacağın şey bu adama katlanmak öbür türlü hem aldattığını öğrenip hem
katlanmaya devam etmek suça teşvik etmekten başka bişi değildir.
Çocuklarını büyüt dantel oya falan yap belki satarsın onları, uğraşırken kafanı dağıtırsın falan iyi olur.
Annem de aynı senin gibiydi dedem babama annemin nerelerine vurursan daha çok acır diye tarif veriyodu.
Annem hepsine katlandı şimdi 3 kızı var teki doktor teki mühendis teki öğretmen. Şimdi babam annemin etrafında dolanıyo ((
Ha bu arada bizim psikolojimizi soracak olursan ablamla ben depresif olduk haplar kullandık babamla annemin arasındaki kavgalar yüzünden.
azıcık ders çalıştıysam onların kavgalarına şahit olmamak içindir. Daha nelerrrrrrr nelerrrrr yaşadık.
Annem boşanmak istiyo şimdi ama Allah'ın onaracağı işte babamda kötü huylu kanser çıktı vicdan yapıyo annem yine ayrılamıyo.
Yaşadıklarımızı bi anlatsam roman olur.(

Onun için sevgili arkadaşım en ufak bir kurtulma şansın varsa bu adamdan hiç durma emin ol çocuklarını huzursuz bi ortamda büyütmekten çok daha iyi olur.
Bi iş de bulursun kadın sığınma evleri var şefkat evleri, mor çatı diye galiba biraz araştır.

tum yazdiklarini satir satir tek tek okudum.. emin ol esinin hayatinda kimse yok.. flort etmistir, bakmistir , hoslanmistir belki ama inan gunahini aliyorsun ..

Esin cokca odun, okuz ,dusuncesiz, cimri herifin teki.. ama hayatinda baska biri olsa , inan ne seni gozu gorur , ne seni arzular ne sana dokunur nede okuzcede olsa gece benimle seviscek misin der.. zaten yeni bi iliskinin heyecanindan diger tenin cekiminden seni hatirlamaz bile.. halbu ki adam baya baya regl bile olsan istiyor bariz seni..

biz burda ne konular okuduk gorduk tahmin edemezsin, kadinlar esim bana dokunmuyor diye sayfalarca yazip agladilar , hep birlikte uzulduk bir care bulmaya calistik, aldatildiklarini dusundu cogu.. bazisi hakli cikti bazisi duzeldi bir kac ay sonrasinda..inan erkeklerin neyi neden yaptigini anlayamiyoruz, belki onlari birazda bu duruma bizler itiyoruz farkinda olmadan.. yada yaptiklari herseyi ic korkularimizla eslestirip onlara yukluyoruz..

ha boyle dusunmeme karsin , cimriligi ve sorumsuzlugu inanilmaz mutsuzluk, umutsuzluk ekmis gonlune.... seni aldattigini dusunmeye baslamissin artik ..aldatildigin dusuncesini bence kendi kendine kurup durma artik.. arastirdin durdun ne numara bulabildin, ne bir iz ne baska birsey..kendinide cocuklarinida yazik etme..

bu adamida terk etmek icin aldatildigina dair bir kanit aramaktan vazgec.. yeterince kanitin var ve yeterince haklisin terketmek icin, sorumsuz , ilgisiz,havai, cimri, bencil.. turk medeni kanunlarina gore, erkegin evin iasesini saglamamasi, evin geciminde ihmalkar davranmasi bosanma sebebidir.. bus ebeple acacagin davada hakim tek celsede seni o adamdan bosar.!

gerekiyorsa herkesi ve tum hayatini sil.. buyuk kararlar almak, buyuk zararlar gormekten evladir arkadasim..

sabah sabah kan beynime sıçradı gene.
adamın aklı fikri şeyinde yani.
uff canım ya anlıyorum seni sabırlı ol biraz,ahh bir işin olaydı keşke.

yine kanıt yok...
yani "benimle sevişirsen ayakkabı alalım" ı şaka olarak söylemiştir belki...
çok takılınıcak bi laf değil...
git artık şu mağazaya ve araştır şu kızı..
biz çatladık burda sen nasıl duruyosun....

simdi arkadasim yazdiklarindan sonra ben soyle dusundum de belki de sen de boslamisindir esini iki cocuk ev derken kendine bakmayi unutmusundur kocani ihmal etmisindir asla seni suclamiyorum tabi yoruluyosundur ama erkekler oyle ev isi yapan kapiyi actiginda yagli saclarla makyajsiz gece cok yorgunum deyip yatan kadindan pek hoslanmiyo
bence bu adam hala seni seviyo sadece biraz onunla ilgilenmeni istiyo
yoksa seks falan aklinin ucundan gecmez
iste senin kozun bu ancak bu yolla kocani tekrar yuvana baglaya bilirsin
biraz kendine bak makyaj yap isten gelmeden once cocuklari annene ver guzelce bi dus al uzerine temiz bi seyler giy beraber yemek yeyin sonra da o istedigini yap bak nasil oturuyo dizinin dibinde

imzalayan : akandeniz

bende böyle düşünmeye başladım ne yalan söyliim

Konunu okudum ve "gözüm görmesin gönlüm katlanır" diyecek bir durumun yok açıkcası yani eşimle çok mutluyuz ama şüpheleniyorum gibi birşeyin yok. Hem eşinden hakaret yiyorsun,hem anlayış göstermiyor üstüne seni şüpheler içinde bırakıyor. Kesinlikle gidip kızı araştırmalısın. Bu kadar cesaretsiz olma. Sen de insansın, böyle şeyler yaşamak senin hakkın değil. Sırf evli ve çocuğu var diye bunlara kimsenin katlanmasına gerek yok.
Kendine güven, güçlü bir insansın sen.
Çık öğren kızı. Hiç bir türlü şuanki durumundan daha kötü olmayacak.
Allah yardımcın olsun canım.

canım affına sığınarak soruyorum.5 liralık ayakkabıdan bebelerin süt parasından kaçan bir adam nasıl oluyorda bilgisayar ve internet parası veriyor merak ettim.sebepsiz sokaga çıkarmayan markete yollamayan adam nasıl izin veriyor kendi yatarken pcde vakit geçirmenize.

imzalayan : akandeniz

bende böyle düşünmeye başladım ne yalan söyliim

yani bence ayakkabi alicam ama sevisirsen demis adam daha ne desin
yaptigi (yani eger kizla ilgileniyosa) asla affedilecek bi sey degil ama adam resmen karisina yalvarmis gel seks yapalim diye
boyle seyler itmisdir belki de onu kiza

bence hic ugrasmasin oyle seylerle cunku kiz daha kucuk neden gidiyomus ki kizin ayagina belki de oyle bi sey yoktur aralarinda kadin giderse akillarina sokmus gibi olur
adamin daha da ilgisini ceke bilir yasak ask
eger kizi bulacaksa konusacaksa adami alip karsisina yuzune her seyi soyleyip kufur edecekse o kadinin kapiyi carpip cikmasi gerekiyo yani bosanmasi
ama bu arkadasin oyle bi gucu yok bosanamaz
o kadar seyi yapip sonra yine o evde oturursa adam zaten gidemez deyip bu isi daha da ilerletir
o yuzden de 3 maymunu oynamasi gerekiyo kocasinda yaranan o hevesi kendine dogru cekmesi gerekiyo

valla cidden çok çok üzülüyorum bu konu sahibi arkadaşım için ama insan düşünüyo işte..
adam sevişmek istiyo ağzıyla söylüyo "1 aydır yanaşmıyosun" diye...
erkek bu ister..hatta bırak erkeği bütün canlılar ister...
adam artık karşılığını vereyim demeye başlamış...
bu kadarını göze alıp söyleyen bi adamın aldatması pek yakın gelmiyo bana...
2 çocuk çocuklar çok küçük kabul yorgunsun hiç kolay değil...
ama eşinden kaçarak sen itmiş olursun onu başka bi kadına...
her kadın her seferinde çok bayıla bayıla yapmıyo bunu zaten..
sürekli bi şüphe içinde sürekli diken üstünde olman haliyle yüzüne hareketlerine yansır..
bu şekildede uzaklaştırırsın eşini...

bencede şaka olarak söylemiştir, ama sen çok ciddiye alıp parladın
ben olsaydım bende başka bir şakayla karşılık verirdim, istediğimi alırdım ondan. yani beraber ayakkabı almaya giderdik sonra atardım kenara onu, kullanılmış bir mendil gibi
köprüyü geçene kadar ayıya dayı derdim. söke sökeeeeee gelirdi ayakkabı almaya

ben eşimi hep kandırırım öyle, sonra yine istediğimi kaparım. o yüzden bana kolpaçino carrie diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…