mantıklı düşünemiyorum :(

yaaa varyaa ne güldümm yoruma hiç aklıma böyle birşey gelmezdi iyi taktik aklımda bulunsun

arkadaşlar haklısınız
eşim beni sevmez ise hala arzulamazdı burası okey
ama benım zoruma gıden bu 4 yıldır böyle
alışverıs yapalım haytatım derım o iş olursa gıderız
tmm derdım ıstedıgını alırdı sonrad gıderdık ama alısverıs burnumdan gelırdı
üstelık bırde gelınce o işi isterdı onada okey derdım

ama bend eınsanım yaa 4 yıldır bu böyle en ufak bırseyde hep o iş olacak

artık kaldıramıyorum bu durumu tmm benı sevdıgının kanıtı belkı
belkıde benı aldatmıyor alanen gunahını alıyorum belkıde kocamın ama gercekten bu sekılde sevgısını bellı etmesın

benı gotursun bırsey ıstedıgım zaman hıc yorumsuz surat asmadan bır şeylerı öne surmeden tehdıt etmeden

sonra zaten ebn ona ilginin alasını gosterırım hemde seve seve

ama anlamıyor bunu ılla once beyfendımzın dıkleklerı yerıne gelcek ondan sonra ben

hep ıkıncı plandayım

umarım anlatabılmısımdır

aslında erkeklerin çoğu alışverişe gitmeyi sevmez..

aslında erkeklerin çoğu alışverişe gitmeyi sevmez..

aynen öyle alısverıs dedıgın zaman adam çıldırıyor

ama madem evını gecındıremeyeceksın en ufak bır ıstekte böylece fevri olacaksın nıye evlendın be adam diye sorarlar adama

sorumluluk alamıyorsa evlenmesın o zmana çocuk yapmaya gelınce ohh ne ala yapıyorlar iş sevısmeye ilişkiye gelınce amenna evlılık süper ama

alışveriş dedındımı bır anda evlı oldugunu unuturcasına çıldırıyorlar masraf olarak fuzuli harcamalar olarak görüyorlar

buda cok sınır bozucu

Son düzenleme:
canım benım aynen dedıgını yaptım bugun gıttım cocuklarımla o kızda ordaydı ama müsterı coktu muhattap olamadım sadece baktım kıza uzun uzun ..elimden bişey gelmedi....

arkadaşın dediği gibi yapman daha mantıklı tekrar tekrar git bence kızın samimiyetinden az çok anlarsın çünkü ama inşallah öyle değildir yanılıyorsundur canım

Hemen parlamasaydin adet olduğunu söyleseydin ya. Seni istiyor sonuçta. Gözü disarda olsa o işi de dışarda yapar .. ve bi arkadas da demiş benim de kaç gundur aklımda ama sormaya cesaret edemedim eve bilgisayar alip internet baglatmak da para:S en ucuz internet 30 lira ve Kocan hiç internetle ugrasmiyo sabah gidip gece geliyo demek ki sen evde sıkılma diye alıp baglatti:S

canım benım öncelıkle hg :)
eşim adet oldugumu bılıyor sadece kendını tatmın etmek ıstıyor (beni düşündüğü yok )

..........

evet canım bılgısayarım var ama ben bu bılgısayarı aldırabılmek ıcın tam 3 sene yalvardım tmm en son babam laptop aldı kretı kartı oldugu ıcın taksıde bağladılar eşimde her ay parasını verdı o zamanlar kayınvalıdede klaıyorduk butun maas kayınbabaya gıdıyordu yanı anlıcagın laptop evlılıgımın bırıncı sensınde alındı o zamanda ınternet yoktu.. evım ayrı degıldı...

evım ayrıldı ve ben eşime yalvardım nolursun evde cok sıkılıyorum ıntenet dıye dıye sagolsun daha 6 ay olcak net aldı bana aylık 39 tl ..

zaten her ay basımın etını yıyor her defasında basıma kalkıyor bunu

asagıda kardesımın netı var zaman zaman ordan gırerdım(su an yok)

babamda actırmayı dusunuyormus actırısada lımıtsız olur kardesım asla lımıtlı ıstemıyoır

okullarda bıttıya actırır babam bende kardesımden gırıcem nete kablosuz ıle
o zmaan bu masrafta bıtecek

......

üstelık gercekten tek eglencem bu sadece kadınlar kulubundeyım...ne facem var nede msnm sırf buraya uye olayım dıye msn aldım kullanmıyorum bıle

her ay bır 39 tl yıde hak etmıyormuyum sızce
ama o da bıtecek o masrafımda kalmayacak artık

benim eşim çıldırmıyor tabi ama benle gelmemeyi tercih ediyor
özelliklede annemde varsa yanımızda hiiiç gelmek istemiyor çünkü annem benden 2 kat fazla oyalanıyor, ve beni hadi gidelim diye sıkıştırabiliyorsa aynı şeyi anneme diyemiyor.

masraf veya sorumluluktan değil, canı çok sıkılıyor alışverişte
çoğu erkek öyle, sende çok oyalanıyorsan belki o yüzden gelmek istemiyordur
ama tabi sen onu daha iyi tanıyorsun

yok canım keısnlıkle oyalanmıyorum OYALANAMIYORUM
ufak bebgımıız bırakıyoruz anneme (annem ben bakarım rahat rahat yap kızım alısverısını diyor)
markette sureklı bana cocuk durmuyordur hadı hadı dıyee aceleye getıyor (bahane... cok almıyım dıye telaşa getırıyor benı )
ne aldıgıma bılmıyorum
10 dkkada gelıyoruz eve

Son düzenleme:
arkadaşım büyük ihtimalle bana kızacaksınız yazma diyeceksiniz ama önemi yok.hayatım boyuca düşündüğümü söylemekten kimse menedemedi beni.her gün 5lira çocuklarının süt parasını haketmeyecek kadar bencikl ve sorumsuz bir adam ayda 39 lirayı haketmediğinizi düşünür evet.o iş çok mu önemli 4 yıldır diyorsunuzya.ben 22 yıllık evliyim ve evet hep o iş. ben böyle düşünmesemde evliliğin huzuru erkeklere göre o işe bağlı.açtığınız diğer konularıda okudum .babanıza kızıyorsunuz kayınvalideye kızıyorsunuz eşe kızıyorsunuz.hepsi bencil ve sizi düşünen yoksize göre)eş kötü baba kötü kayınvalide kötü.eee adama sorarlar bi düşün acaba sende mi sorun diye.

Konunu takip ediyorum canım ama ne öneride bulunulur inan bilmiyorum. Böyle bir eş, böyle bir aile çok zor Allah evlatlarından yüzünü güldürür inşallah.
Eşin aldatmış aldatmamış onu bilemem ,bence en fazla kızın ona ilgisini beğendi, bir şekilde açıklığa kavuşunca ne yapacaksın bu önemli. Diyelim ki aralarında hiçbir şey olmamış, sen ne yapacaksın bu yaşantına aynen devam mı edeceksin? Çocuklarına 1 liralık bir sütü çok gören bir baba, her alışveriş öncesi bir kavga, eve geç gelmeler, cinsel baskı, küfür, bunların baskısı altında ezilmeye daha ne kadar tahammül edebileceksin bence bunların cevapları önemli.

Bir de bu cimri koca müsvettesi bu cimrilikle iki çocuğun tüm ihtiyaçlarını hep senin babanın başına mı atıyor çocuk bezi, kıyafet, ilaç parası vs..

Allah sana ve çocuklarına hiç ummadığın yeni kapılar açar inşallah tüm kalbimle dilerim

düşüncene saygı duyarım sonuna kadar

yalnız yaşayan bılır dıye bır tabır var

bızım sülalede erkek kavramı cok önemlıdır

kadınlar hep ıtılır kakılır haksızdır herzaman

konusmayacaksın hızmet edeceksın daıma dövselerde sövselerde susacaksın

evet sana göre bende suc olabılır herkesı sucladıgımı dusunuyorsun

ama kımse bılmez benım yasadıklarımı asla kendımı acındırmıyorum rabbım var yukarda o göruyor o bılıyor

eleştiriyede sonuna kadar acıgım

teşekkür ederim yorumunuz ıcın saygı duyarım ...

evet gıtmedım

çünkü annem yok evde kardesımde yok babamda köyde çocukları bırakacak kımse yok onlarıda goturemedım

eşinin durumu kötü olduğu için süt parası vermemezlik yapmıyor ki...cimri ve düşüncesiz olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…