- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bencede şaka olarak söylemiştir, ama sen çok ciddiye alıp parladın
ben olsaydım bende başka bir şakayla karşılık verirdim, istediğimi alırdım ondan. yani beraber ayakkabı almaya giderdik sonra atardım kenara onu, kullanılmış bir mendil gibi
köprüyü geçene kadar ayıya dayı derdim.söke sökeeeeee gelirdi ayakkabı almaya
ben eşimi hep kandırırım öyle, sonra yine istediğimi kaparım. o yüzden bana kolpaçino carrie diyor
yaaa varyaa ne güldümm yoruma hiç aklıma böyle birşey gelmezdi iyi taktik aklımda bulunsun
arkadaşlar haklısınız
eşim beni sevmez ise hala arzulamazdı burası okey
ama benım zoruma gıden bu 4 yıldır böyle
alışverıs yapalım haytatım derım o iş olursa gıderız
tmm derdım ıstedıgını alırdı sonrad gıderdık ama alısverıs burnumdan gelırdı
üstelık bırde gelınce o işi isterdı onada okey derdım
ama bend eınsanım yaa 4 yıldır bu böyle en ufak bırseyde hep o iş olacak
artık kaldıramıyorum bu durumu tmm benı sevdıgının kanıtı belkı
belkıde benı aldatmıyor alanen gunahını alıyorum belkıde kocamın ama gercekten bu sekılde sevgısını bellı etmesın
benı gotursun bırsey ıstedıgım zaman hıc yorumsuz surat asmadan bır şeylerı öne surmeden tehdıt etmeden
sonra zaten ebn ona ilginin alasını gosterırım hemde seve seve
ama anlamıyor bunu ılla once beyfendımzın dıkleklerı yerıne gelcek ondan sonra ben
hep ıkıncı plandayım
umarım anlatabılmısımdır
aslında erkeklerin çoğu alışverişe gitmeyi sevmez..
canım benım aynen dedıgını yaptım bugun gıttım cocuklarımla o kızda ordaydı ama müsterı coktu muhattap olamadım sadece baktım kıza uzun uzun ..elimden bişey gelmedi....
Hemen parlamasaydin adet olduğunu söyleseydin ya. Seni istiyor sonuçta. Gözü disarda olsa o işi de dışarda yapar .. ve bi arkadas da demiş benim de kaç gundur aklımda ama sormaya cesaret edemedim eve bilgisayar alip internet baglatmak da para:S en ucuz internet 30 lira ve Kocan hiç internetle ugrasmiyo sabah gidip gece geliyo demek ki sen evde sıkılma diye alıp baglatti:S
aynen öyle alısverıs dedıgın zaman adam çıldırıyor
ama madem evını gecındıremeyeceksın en ufak bır ıstekte böylece fevri olacaksın nıye evlendın be adam diye sorarlar adama
sorumluluk alamıyorsa evlenmesın o zmana çocuk yapmaya gelınce ohh ne ala yapıyorlar iş sevısmeye ilişkiye gelınce amenna evlılık süper ama
alışveriş dedındımı bır anda evlı oldugunu unuturcasına çıldırıyorlar masraf olarak fuzuli harcamalar olarak görüyorlar
buda cok sınır bozucu
benim eşim çıldırmıyor tabi ama benle gelmemeyi tercih ediyor
özelliklede annemde varsa yanımızda hiiiç gelmek istemiyor çünkü annem benden 2 kat fazla oyalanıyor, ve beni hadi gidelim diye sıkıştırabiliyorsa aynı şeyi anneme diyemiyor.
masraf veya sorumluluktan değil, canı çok sıkılıyor alışverişte
çoğu erkek öyle, sende çok oyalanıyorsan belki o yüzden gelmek istemiyordur
ama tabi sen onu daha iyi tanıyorsun
arkadaşım büyük ihtimalle bana kızacaksınız yazma diyeceksiniz ama önemi yok.hayatım boyuca düşündüğümü söylemekten kimse menedemedi beni.her gün 5lira çocuklarının süt parasını haketmeyecek kadar bencikl ve sorumsuz bir adam ayda 39 lirayı haketmediğinizi düşünür evet.o iş çok mu önemli 4 yıldır diyorsunuzya.ben 22 yıllık evliyim ve evet hep o iş. ben böyle düşünmesemde evliliğin huzuru erkeklere göre o işe bağlı.açtığınız diğer konularıda okudum .babanıza kızıyorsunuz kayınvalideye kızıyorsunuz eşe kızıyorsunuz.hepsi bencil ve sizi düşünen yokcanım benım öncelıkle hg :)
eşim adet oldugumu bılıyor sadece kendını tatmın etmek ıstıyor (beni düşündüğü yok )
..........
evet canım bılgısayarım var ama ben bu bılgısayarı aldırabılmek ıcın tam 3 sene yalvardım tmm en son babam laptop aldı kretı kartı oldugu ıcın taksıde bağladılar eşimde her ay parasını verdı o zamanlar kayınvalıdede klaıyorduk butun maas kayınbabaya gıdıyordu yanı anlıcagın laptop evlılıgımın bırıncı sensınde alındı o zamanda ınternet yoktu.. evım ayrı degıldı...
evım ayrıldı ve ben eşime yalvardım nolursun evde cok sıkılıyorum ıntenet dıye dıye sagolsun daha 6 ay olcak net aldı bana aylık 39 tl ..
zaten her ay basımın etını yıyor her defasında basıma kalkıyor bunu
asagıda kardesımın netı var zaman zaman ordan gırerdım(su an yok)
babamda actırmayı dusunuyormus actırısada lımıtsız olur kardesım asla lımıtlı ıstemıyoır
okullarda bıttıya actırır babam bende kardesımden gırıcem nete kablosuz ıle
o zmaan bu masrafta bıtecek
......
üstelık gercekten tek eglencem bu sadece kadınlar kulubundeyım...ne facem var nede msnm sırf buraya uye olayım dıye msn aldım kullanmıyorum bıle
her ay bır 39 tl yıde hak etmıyormuyum sızce
ama o da bıtecek o masrafımda kalmayacak artık
arkadaşım büyük ihtimalle bana kızacaksınız yazma diyeceksiniz ama önemi yok.hayatım boyuca düşündüğümü söylemekten kimse menedemedi beni.her gün 5lira çocuklarının süt parasını haketmeyecek kadar bencikl ve sorumsuz bir adam ayda 39 lirayı haketmediğinizi düşünür evet.o iş çok mu önemli 4 yıldır diyorsunuzya.ben 22 yıllık evliyim ve evet hep o iş. ben böyle düşünmesemde evliliğin huzuru erkeklere göre o işe bağlı.açtığınız diğer konularıda okudum .babanıza kızıyorsunuz kayınvalideye kızıyorsunuz eşe kızıyorsunuz.hepsi bencil ve sizi düşünen yoksize göre)eş kötü baba kötü kayınvalide kötü.eee adama sorarlar bi düşün acaba sende mi sorun diye.
24 yasindaki adam 16 yasindaki kizlami ilgileniyor yani
20 yas kiz 28 adam desen tuhafima gitmez ama boyle olunca tuhaf ve saclarinida kiz icinmi kazitti acaba kiz kemoterapi gorunce saclari dokulmustur ya :26:
Bilmiyorummm daha gitmedin mi kıza bakmaya?
ıh ıh gitmedi...
arkadaşım büyük ihtimalle bana kızacaksınız yazma diyeceksiniz ama önemi yok.hayatım boyuca düşündüğümü söylemekten kimse menedemedi beni.her gün 5lira çocuklarının süt parasını haketmeyecek kadar bencikl ve sorumsuz bir adam ayda 39 lirayı haketmediğinizi düşünür evet.o iş çok mu önemli 4 yıldır diyorsunuzya.ben 22 yıllık evliyim ve evet hep o iş. ben böyle düşünmesemde evliliğin huzuru erkeklere göre o işe bağlı.açtığınız diğer konularıda okudum .babanıza kızıyorsunuz kayınvalideye kızıyorsunuz eşe kızıyorsunuz.hepsi bencil ve sizi düşünen yoksize göre)eş kötü baba kötü kayınvalide kötü.eee adama sorarlar bi düşün acaba sende mi sorun diye.
Hımmm.
Ben olsam şimdiye kadar kızın kimlik bilgilerini öğrenmiştim.
Allah göstermesin de yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?