mantıklı düşünemiyorum :(

Dün geceyi biraz sen mahvetmişsin,farkında mısın ?

Sen sofra hazırlayıp güzel karşılayınca,eşin olumlu davranmış,seni alışverişe götürmek istemiş.
Söylediği söze çok fazla tepki göstermişsin.

Belki biraz flört etmek,cilveleşmek istiyordu,kendince öyle ifade etti.
Sen de manalı manalı "bakalım,teklifini düşünebilirim" gibi birşeyler söyleseydin çok mutlu bir akşam geçirebilirdiniz.
Zaten yine seni düşünmüş,sana da dondurma almış,gönlünü almak istemiş.

Hakikaten yaranamamış.Ne istiyorsun ki ? Adam erken gelmiş,keyifliymiş,istediğini yapmaya hazırmış.
Şimdi erken geldim de ne oldu diye düşünecek.

Sana katılıyorum Meleknaz.

Ama sanki bilmiyorummm eşine karşı çok dolu.Cimriliği, düşüncesizliği had safhada.

O sebepten de bu duruma geliyor olabilir

arkadaslar ben bu durumu cok ama cok yasadım
tmm hayatım dusnuruz dıyecektım ok hersey yolunda degılmı

ya sonraa bılıyorum ebn basıma geleceklerı

dukkanda yapmadıgı kalmıcaktı bana eşimin huyudur gıdene kadar bısey demek tam dukkanın kapısında başlar
(çok bişe alma abartma ,sadece ayakkabını al vs gıbı ) hevesımı kacırıp moralımı bozuyor
sonrad benden ılgı ve alaka beklıyor
dukkandada herkesın ıcınde ıyı davranıyor elıme bır seyı bakmak ıcın alsam hemen yanıma gelıyor uyarıyor ..çom sınır oluyorum bu duruma rencıde oluyorum
alısverıs yapıp eve gelıncede

yine kendı haklı cıkıyor
bak her dedıgını yaptım hadı odamıza gıdelım dıyor
ya harbıden anlatamıyorum yasamanız lazım ..

...........

karga arkadasımn dedıgı gıbı doldum kızlar gercekten doldum ben duzeltmeye calıstıkça o batırıyor o duzeltırken ben mahvedıyorum orta yolu bulamıyoruz ..çırpındıkça batıyorum galıba haklısınız
......

kesin dolmushsundur canim da ama ya bu adami duzelticeksin ya da katlanip goz yumacaksin senin baska caren yok malesef
kpss ye hazirlan ancak oyle bi seyleri basara bilirsin baska turlu mumkun degil

bende..çıkarmıştım çoktan açıklamalı nufus kaydını

ya bişey itiraf edeyim mi? daha önceki yorumunda ki aynı düşüncede olduğumuz halde sana çok kızmıştım (konu sahibinin üstüne çok gitmiştin diye) ama bu konuda çok sempatik geldinnn, çok sevdim seni ben

Konuya dönersek ben eşinin seni nedense aldatmdığını kusura bakma ama cimri, geçimsiz ve uçkuruna aşırı düşkün olduğunu düşünüyorm hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah aldatma falan yoktur.

kızlar haklısınız bugunde erken gelırse eşim gururumu aykalar altına alıp tekrar teklif edıcem beraber gıtmeyı

ama akşam goturuyor hep orda çalısan elemanların mesayısı bıtınce goturuyor

ben gunduz gıtme derdındeyım aslında
o yuzden eşime deddım ama çalısıyorum dedı gunduz

akşam erken gelse keşke ya 19 olmadan ama saat zaten 18:30 a gelıyor

bırazdan gıderler kız elemanlar..

........
eşimle gitmeliyim ki yüz ifadelerini muhabbetlerını goreyım ..

bilmiyorummm sana dünde söyledım eşını boşver bıkere bı yanlız gıt oraya

bu kemoterapı ışı bana hıç mantıklı gelmıyor

bu kız şuan tedavı görüyorsa eğer çalışamaz tezgahtarlık yapamaz o ılaçların etkısınden

gıt o erkek tezgahtarla bı konuş bakalım burda hasta bı kız varmış dıye bakalım eşın doğru mu söylüyor

eğer varsa gıt kızın yanına geçmış olsun eşım anlattı durumunu dıye lafa gır hemen bakalım tepkısı ne olacak

sonra akşam beraber gıdersınız

bu gece gelıncede ıyı davranmaya çalış adama bı nabzını ölç bakalım nasıl davrancak

canım benım işte bende bu dedıklerını aynen eşimin yanınd ayapcam hatta eşimle dukkandayken hayatım kımdı o hasta olan kız merak ettım bır gecmıs olsun diyim kızcagıza...

gibilerinden konusucam ıste o anda anlarım anyayı konyayı ... daha etkılı olmazmı canım danaısayım sana yınede

afedersın ama ben eşını çok dengesız buluyorum

acaba dıyorum dükkanda mılletın ıçınde ters bırşey söyler mı sana sınırlenırse

ne bıleyım belkı sanane bunun ıçın mı geldık dıyebılır bı an ıçıme öyle doğdu :26:

ama yınede tepkısınden anlaşılır ya korkacak ne alaka dıye, yada bak canım bu kız dıcek

eğer öyle derse zaten adamın günahını almış oluyoruz

ama bana nedense ılk ıhtımal daha yükses gıbı gelıyor

yok canım aslında bu bır taktik benım ıcın

neden dersen
eşim başkalrının yanında kendı gıbı olmuyor
iyi davranıyor sakın kıbar beyfendı oluyor
yanı bısey dıyemez emınım

dedıgın gıbı ya bır telaş kaplar içini tırsar
yada
aa evet hayatım gel bak tanıstırayım der ( o zmaan yer yarılsa da yerın ıcıne gırsem dıye dua ederım cok utanırım eşime karsı )

yada kız ordaysa bıle yine yalanlarına başvurarak o kız burda yok der
......

o zaman ben naparım o dedıgım erkek tezgahtara sorarım zaten ben bırsey alınca benımle o ılgılenıyor caktırmadan sorarım kanserlı kız varmıs canım hangısı gıbılerınde

olmazmı en mantıklı yol buu

tek gıtsem asıl daha tehlıkelı gıbıme gelıyor kız işkillenir bu kez
hadı benı terslerse herkesın ıcınde kız valla cok utanırım ozaman
sanane benım hastalıgımdan x(eşim) te kım tanımıyorum derse :26::26::26:

açıkçası bu yuzden tek gıtmek ıstemıyorum

bilmiyorum su cok birsey alma abartma lafini her erkek soyluyor bence onlara gore hersey abarti boyle seyleri bizde alisverise gidince esim der bak su kadar param var ona gore diye bende tamam derim giderim markette ne eksigim varsa alirim oda kasada sesini cikaramaz,yani bunlara cok takilma bence

Son düzenleme:

ben takılmıyorum ınankı bana guzellıkle dese ben zaten idare ederım
ama moralımı bozarak dıyor
sankı benı korkuttugunu zanedıyorr

o an ıcın ne heves klaıyor bende nede ıstek

...............

baze tmm gerı eve gıdelım ıstemıyorum falan dıyorum (alışverıs kapısında öyle laflar söyleyınce)
tmm bana uyar dıyıp gerı donuyoruz ben bunuda yaşadım

evet haklısın o kız ters bırşey söyler daha da çok üzülürsün

dedıklerını mantıklı buldum bu akşam gıdın eşınle ınşallah kızda orda olur ve eşın gösterır

yoksa erkek tezgahtara sor çaktırmadan

çok merak edıyorum ne çıkacak bu ışın ıçınden.. umarım üzülen sen olmazsın

inşallah bırtanem ama artık gıtsemde faydası yok kız tezgahtarlar coktan evlerıne gıtmıstır

gunduz gıtmem gerek o da anca pazar gunu olur

eşimin bir tek pazar gunu tatılı var

bazen o gunlerde çalısıyor işler yogun olursa

anladim
ama simdi bosanamicagina gore kendini esinden sogutma bence

Ben olsam bu kadar kurcalamazdım geriden takip ederdim bi süre ama madem kafaya koymuşsunuz gideceksiniz illa bi bahane aramak yerine gündüz gidip eşinin aldığı oyuncaklardan birini bahane edip gitsen bahane aramak yerine 2 tanede kız varmış madem ikisinede sorarsın bu oyuncağı burdan almış diye bitane daha bakacam felan sonuçta ne oldugundan emin değilsinki eşinle gitsen ne olcak.Tabiki burdan anlayamam ama ben hala o dükkandaki kızlarla eşinin bi alakası olacağını düşünmüyorum ama diyorum ki kendi kendime acaba önceden bi vukatı oldudamı hani bukadar tedirginsin

anladim
ama simdi bosanamicagina gore kendini esinden sogutma bence

ısınabıldim mi ki soguyayım

evliliğimi güzel kılan evlatlarım gerisi boş benım için sadece eşime sayğı duyuyorum

çocuklarımın babasıdır

çalışıp evıne kemegını getırır

yanlışları veya hataları kendıne meshuldur benı aldatması da umrumda degıl gercekten

ben sadece asla enayı yerıne konmak ıstemdıgım ıcın bu konuya acıklık getırmek derdındeyım ve bunca yıl kadınlık yaptım ona

gururumun kırılmasına musade edemem helekı bu denli aslaa

tmm bosanamıcam belkı

ama egerkı böyle bırsey varsada gardımı alırım sadece bır evde ıkı yabancı gıbı sadece cocuklarım ıcın yasarız

yapmacık yaa bızım evlılıgımız benım dusuncem bu sırf aileler için evlıyız bız el gördülük

yoksa butun sülale bılıyor anlasamadıgımızı

......

hatta bı kavgamızda babamlar bzıı sorguya cektı kayınbabam benım babam falan
ben hungur hungur aglıyorum
benı konusturmadılar bıle
anca bagırıyorlar
derdınız ne, neyi paylaşamıyorsunu
bı sussalar anlatacam ama yok agzımı acsam hemen kapattırıyorlar
kayınbabam dedıkı en son dayanamadı
ölürseniz arkanızdan davul çalacam sevınırım vallaha ne bu yaa bıktım sizden kavgalarınızdan
insan olun vs vs
bende dayanamadım öylemı amca ALLAH razı olsun sagol dıye sıtem yandım
babam o ara ayaga kalktı cinnet geçirttirme bana dıye bagırdı
arkamda olacagı yere sövdüü

gıtsen en azından eşının tepkısını ölçerdın

o hasta kız yok mu dedığınde bakalım ne tepkı verecek

olmadı erkek tezgahtara sorarsın, ımkanınız varsa eğer pazar günü tekrar gıderdınız

mesela ayakkabı vuruyor değıştırelım dıyebılırsın gündüz vaktı, hem kızda orda olur geçen gün gösteremedın hangı kız merak ettım dersın eşıne

olmaz mı? hem kendıne dert edıyorsun şımdı en azından kafan bı nebzede olsa rahatlar

haklıısn canım ama eşim zırt bırt götürmez benı bır şansım var onuda beraber gıtmekle degerlendırmelıyım bir daha goturmez uzun bır süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…