- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
eşim bugun erken geldı Allah kalbımı bılıyorya kontörüm yoktu araymadım erken gel dıcektım ayakkabı almaya beraber gıdelım...şans eserı erken geldı bugun
neyse hıc bısey yokmus gıbı davrandım ..güldüm konustum sofra hazırladım yedık içtik
neyse moralı guzelkende dedım
yarın ayakabı almaya gıdelımmı beraber
hıc dusunmeden hadı sımdı gıdelım dedı
ayy o an dunyalar benım oldu sankı eşim bır an ıcın eski eşim olmustu :)
ben tabı cok sevındım hemen oğlumun ustunu gıydırdım içeri geldim bende gıyıneyımde gıdelım dedım
ne derse begenırsını o an eşimden nefret ettım
affınıza sıgınıyorum ben adetim
bana dedıgı cumle '' akşam benimle sevişirsen gideriz..''
hadı ben ne yapayım şimdi o kadar cok kırıldımki kendımı o an 5 lira için o... benzettım bu hissi bana yasattırdı eşim
işte sen busun dedım aldım yavrularımı yatak odasına gıttım
daha bana sırıtıyor pişkin pişkin gitmiyormuyuz dıye
en son dayanamdım bagırdım gitmiyorum diye..
o anda küfürler saydırmaya başladı ne bu be yeterse yeter bıktım senden ne yapsam yaranamıyorum diye üste cıkmaya çalıstı
tabı bızım ufaklık agladı gıtmek ıcın
babası olacak sahısta aldı goturdu dondurma yemısler banada almıs bıde utanmadan
sana dondurma aldım en ıyısınden dıyorr,
Allah'ım sen sabır ver rabbım artık dayanamıyorum dayanma gucu ver
hala kalbımı kırdıgının farkında bıle degıl yaa ne demek sevısmezsen almam ..ben o... muyum yaaa 5 lira ıcın yaa kızlar 5 lıra ıcın
basladı bu ben konusmuyorum ama kendı konusuyo yanımıza geldı ıste senı goturseydım sen durmazdın 50 tl alısverıs yapardın param yok bılmem ne...
ama ben hıc konusmadım en sonunda yattı uyudu pas vermeyınce hala benden bırseyler beklıyor yaa cilve yapıyor bana
....
..
Dün geceyi biraz sen mahvetmişsin,farkında mısın ?
Sen sofra hazırlayıp güzel karşılayınca,eşin olumlu davranmış,seni alışverişe götürmek istemiş.
Söylediği söze çok fazla tepki göstermişsin.
Belki biraz flört etmek,cilveleşmek istiyordu,kendince öyle ifade etti.
Sen de manalı manalı "bakalım,teklifini düşünebilirim" gibi birşeyler söyleseydin çok mutlu bir akşam geçirebilirdiniz.
Zaten yine seni düşünmüş,sana da dondurma almış,gönlünü almak istemiş.
Hakikaten yaranamamış.Ne istiyorsun ki ? Adam erken gelmiş,keyifliymiş,istediğini yapmaya hazırmış.
Şimdi erken geldim de ne oldu diye düşünecek.
evet gıtmedım
çünkü annem yok evde kardesımde yok babamda köyde çocukları bırakacak kımse yok onlarıda goturemedım
arkadaslar ben bu durumu cok ama cok yasadım
tmm hayatım dusnuruz dıyecektım ok hersey yolunda degılmı
ya sonraa bılıyorum ebn basıma geleceklerı
dukkanda yapmadıgı kalmıcaktı bana eşimin huyudur gıdene kadar bısey demek tam dukkanın kapısında başlar
(çok bişe alma abartma ,sadece ayakkabını al vs gıbı ) hevesımı kacırıp moralımı bozuyor
sonrad benden ılgı ve alaka beklıyor
dukkandada herkesın ıcınde ıyı davranıyor elıme bır seyı bakmak ıcın alsam hemen yanıma gelıyor uyarıyor ..çom sınır oluyorum bu duruma rencıde oluyorum
alısverıs yapıp eve gelıncede
yine kendı haklı cıkıyor
bak her dedıgını yaptım hadı odamıza gıdelım dıyor
ya harbıden anlatamıyorum yasamanız lazım ..
...........
karga arkadasımn dedıgı gıbı doldum kızlar gercekten doldum ben duzeltmeye calıstıkça o batırıyor o duzeltırken ben mahvedıyorum orta yolu bulamıyoruz ..çırpındıkça batıyorum galıba haklısınız
......
bende..çıkarmıştım çoktan açıklamalı nufus kaydını
bilmiyorummm sana dünde söyledım eşını boşver bıkere bı yanlız gıt oraya
bu kemoterapı ışı bana hıç mantıklı gelmıyor
bu kız şuan tedavı görüyorsa eğer çalışamaz tezgahtarlık yapamaz o ılaçların etkısınden
gıt o erkek tezgahtarla bı konuş bakalım burda hasta bı kız varmış dıye bakalım eşın doğru mu söylüyor
eğer varsa gıt kızın yanına geçmış olsun eşım anlattı durumunu dıye lafa gır hemen bakalım tepkısı ne olacak
sonra akşam beraber gıdersınız
bu gece gelıncede ıyı davranmaya çalış adama bı nabzını ölç bakalım nasıl davrancak
canım benım işte bende bu dedıklerını aynen eşimin yanınd ayapcam hatta eşimle dukkandayken hayatım kımdı o hasta olan kız merak ettım bır gecmıs olsun diyim kızcagıza...
gibilerinden konusucam ıste o anda anlarım anyayı konyayı ... daha etkılı olmazmı canım danaısayım sana yınede
afedersın ama ben eşını çok dengesız buluyorum
acaba dıyorum dükkanda mılletın ıçınde ters bırşey söyler mı sana sınırlenırse
ne bıleyım belkı sanane bunun ıçın mı geldık dıyebılır bı an ıçıme öyle doğdu :26:
ama yınede tepkısınden anlaşılır ya korkacak ne alaka dıye, yada bak canım bu kız dıcek
eğer öyle derse zaten adamın günahını almış oluyoruz
ama bana nedense ılk ıhtımal daha yükses gıbı gelıyor
arkadaslar ben bu durumu cok ama cok yasadım
tmm hayatım dusnuruz dıyecektım ok hersey yolunda degılmı
ya sonraa bılıyorum ebn basıma geleceklerı
dukkanda yapmadıgı kalmıcaktı bana eşimin huyudur gıdene kadar bısey demek tam dukkanın kapısında başlar
(çok bişe alma abartma ,sadece ayakkabını al vs gıbı ) hevesımı kacırıp moralımı bozuyor
sonrad benden ılgı ve alaka beklıyor
dukkandada herkesın ıcınde ıyı davranıyor elıme bır seyı bakmak ıcın alsam hemen yanıma gelıyor uyarıyor ..çom sınır oluyorum bu duruma rencıde oluyorum
alısverıs yapıp eve gelıncede
yine kendı haklı cıkıyor
bak her dedıgını yaptım hadı odamıza gıdelım dıyor
ya harbıden anlatamıyorum yasamanız lazım ..
...........
karga arkadasımn dedıgı gıbı doldum kızlar gercekten doldum ben duzeltmeye calıstıkça o batırıyor o duzeltırken ben mahvedıyorum orta yolu bulamıyoruz ..çırpındıkça batıyorum galıba haklısınız
......
bilmiyorum su cok birsey alma abartma lafini her erkek soyluyor bence onlara gore hersey abarti boyle seyleri bizde alisverise gidince esim der bak su kadar param var ona gore diye bende tamam derim giderim markette ne eksigim varsa alirim oda kasada sesini cikaramaz,yani bunlara cok takilma bence
yok canım aslında bu bır taktik benım ıcın
neden dersen
eşim başkalrının yanında kendı gıbı olmuyor
iyi davranıyor sakın kıbar beyfendı oluyor
yanı bısey dıyemez emınım
dedıgın gıbı ya bır telaş kaplar içini tırsar
yada
aa evet hayatım gel bak tanıstırayım der ( o zmaan yer yarılsa da yerın ıcıne gırsem dıye dua ederım cok utanırım eşime karsı )
yada kız ordaysa bıle yine yalanlarına başvurarak o kız burda yok der
......
o zaman ben naparım o dedıgım erkek tezgahtara sorarım zaten ben bırsey alınca benımle o ılgılenıyor caktırmadan sorarım kanserlı kız varmıs canım hangısı gıbılerınde
olmazmı en mantıklı yol buu
tek gıtsem asıl daha tehlıkelı gıbıme gelıyor kız işkillenir bu kez
hadı benı terslerse herkesın ıcınde kız valla cok utanırım ozaman
sanane benım hastalıgımdan x(eşim) te kım tanımıyorum derse :26::26::26:
açıkçası bu yuzden tek gıtmek ıstemıyorum
evet haklısın o kız ters bırşey söyler daha da çok üzülürsün
dedıklerını mantıklı buldum bu akşam gıdın eşınle ınşallah kızda orda olur ve eşın gösterır
yoksa erkek tezgahtara sor çaktırmadan
çok merak edıyorum ne çıkacak bu ışın ıçınden..umarım üzülen sen olmazsın
ben takılmıyorum ınankı bana guzellıkle dese ben zaten idare ederım
ama moralımı bozarak dıyor
sankı benı korkuttugunu zanedıyorr
o an ıcın ne heves klaıyor bende nede ıstek
...............
baze tmm gerı eve gıdelım ıstemıyorum falan dıyorum (alışverıs kapısında öyle laflar söyleyınce)
tmm bana uyar dıyıp gerı donuyoruz ben bunuda yaşadım
anladim
ama simdi bosanamicagina gore kendini esinden sogutma bence
inşallah bırtanem ama artık gıtsemde faydası yok kız tezgahtarlar coktan evlerıne gıtmıstır
gunduz gıtmem gerek o da anca pazar gunu olur
eşimin bir tek pazar gunu tatılı var
bazen o gunlerde çalısıyor işler yogun olursa
gıtsen en azından eşının tepkısını ölçerdın
o hasta kız yok mu dedığınde bakalım ne tepkı verecek
olmadı erkek tezgahtara sorarsın, ımkanınız varsa eğer pazar günü tekrar gıderdınız
mesela ayakkabı vuruyor değıştırelım dıyebılırsın gündüz vaktı, hem kızda orda olur geçen gün gösteremedın hangı kız merak ettım dersın eşıne
olmaz mı? hem kendıne dert edıyorsun şımdı en azından kafan bı nebzede olsa rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?