- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ısınabıldim mi ki soguyayım
evliliğimi güzel kılan evlatlarım gerisi boş benım için sadece eşime sayğı duyuyorum
çocuklarımın babasıdır
çalışıp evıne kemegını getırır
yanlışları veya hataları kendıne meshuldur benı aldatması da umrumda degıl gercekten
ben sadece asla enayı yerıne konmak ıstemdıgım ıcın bu konuya acıklık getırmek derdındeyım ve bunca yıl kadınlık yaptım ona
gururumun kırılmasına musade edemem helekı bu denli aslaa
tmm bosanamıcam belkı
ama egerkı böyle bırsey varsada gardımı alırım sadece bır evde ıkı yabancı gıbı sadece cocuklarım ıcın yasarız
yapmacık yaa bızım evlılıgımız benım dusuncem bu sırf aileler için evlıyız bız el gördülük
yoksa butun sülale bılıyor anlasamadıgımızı
......
hatta bı kavgamızda babamlar bzıı sorguya cektı kayınbabam benım babam falan
ben hungur hungur aglıyorum
benı konusturmadılar bıle
anca bagırıyorlar
derdınız ne, neyi paylaşamıyorsunu
bı sussalar anlatacam ama yok agzımı acsam hemen kapattırıyorlar
kayınbabam dedıkı en son dayanamadı
ölürseniz arkanızdan davul çalacam sevınırım vallaha ne bu yaa bıktım sizden kavgalarınızdan
insan olun vs vs
bende dayanamadım öylemı amca ALLAH razı olsun sagol dıye sıtem yandım
babam o ara ayaga kalktı cinnet geçirttirme bana dıye bagırdı
arkamda olacagı yere sövdüü
akraba evliliklerinin bir kotu yanida bumu acaba amca cocuklarisiniz diye,
el olsa acaba yine boylemi davranirdi baban,
birde hic sevmedinmi esini hic iyi yanlari yokmu simdiye kadar kotu yanlarini dinledik:26:
bak seviyor ailesini iyi kotu ekmek getiriyor ya hic calismaydi tembel olsaydi,canım tabıkıde ıyı yonlerı var akşama kadar çalışıyor gecesı yok gunduzu yok...
çocuklarını sever
ailesını sever benım ailemede saygı duyar(sevip sevmedıgını inanınkı daha anlayamadım )
özel gunlerı unutmaz doğum gunum hariç
bir ufak gül de olsa hedıyesız gelmez ....
ben dedıgım surece
alışverıs yapılır ekmek alınır süt alınır ...
düşünüyorum bır sattır ama bulamadım yaa
50 sayfa okuduktan sonra, benim konudan anladigim konu sahibinin beklentilerini karsilayamiyor esi.. alisveris konusu en buyuk catisma konulari.. belli ki esini de bosayabilecek durumda degil yada o gucu kendinde bulamiyor.. o halde kendi ekmegini kendi kazanmasi gerekiyor bir sekilde.. egitimin yoksa dikis dik, boyama yap ama kendi parani kendin kazan arkadasim.. hem bir sekilde esinden ailesinden falanda ilgin dagilmis olur hayatin icine girince..
esini bosamiyorsan, bir is girip bulup calismiyorsan bence artik sikayetlenme, kisi karsisindakinden once gucu kendinde bulmali, boyle surekli bilmiyorsunuz ah anlamiyorsunuz diyerek inan devam ettiremezsin.. elimizden gelse sana is bulsak, bir sekilde yardim etsek ama anladigim kadariyla kucuk bir yerde yasiyorsun..kendi beklentilerinin karsiligini kendin sagla kisacasi.. nasil sen surekli esinin cinsellik talep etmesinden slkldiysan ki(bence son derece normal adamin istekleri, tipki senin evine alisveris yapman gibi) o da senden surekli alisveris lafini duymaktan sikilmistir.. yeminle soyluyorum iki gundur bu konuda gecen alisveris lafindan slkldigim kadar daha once hic bir kelimeye bu kadar alerji duymamistim..
canım kredi kartının üzerinde son kullanma tarihi yazar zaten ona bakmadınmı nasıl askerdeki kart derki.zaten hadi para yok diyelim cebinde kart var çocuğa süt almıyo.5 tl lik bir ayakkabı için günlerdir mevzu yapılıyo.isteme onun 5 tl lik aykkabısını yaa.alsa da giyme bence bu saatten sonra...tamam boşanma şansın yok gibi duruyo fakat kızı öğrensen ne olduğunu anlasan kafandaki soruları siler karşındaki adamı tanırsın.yoksa bişey ya günahını aldım çok eksileri var ama aldatmıyo en azından dersin.yapıyosa da ki biraz değişik hareketleri var bu adamın onuda o zaman konuşuruz...şu ana kadar hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz adam seninle cinsellik yaşamak istiyo tamam ama bu kızla görüşmüyo anlamına da gelmez bence çünkü kız 16 yaşlarında onunla cinsel bişey olmamıştır bence...
aklıma haince bi plan geldiiisen kızı görmüşsün galiba güzel bi kız yazmıştın bir kez yanılmıosamm.akşam kocan geldiğinde ...ya nnolldu biliyomusun bugün çocukları parka götürdüm oyuncakcıdaki kızı gördüm bir adamla beraberdi öpüşüyolardı falan desen acaba bi rengi falan atarmı sorular sorarmı yoksa amaaaan bize ne ya mı der nassıııl
canım benım ne dıyecegını hemen söylıyım
o daha cok kucuk yaa yapmaz öle seyler daha 16 yasında ustelık kanser kızın gunahını alıyorsun sen yanlış gormussundur derr
super fikiraklıma haince bi plan geldiiisen kızı görmüşsün galiba güzel bi kız yazmıştın bir kez yanılmıosamm.akşam kocan geldiğinde ...ya nnolldu biliyomusun bugün çocukları parka götürdüm oyuncakcıdaki kızı gördüm bir adamla beraberdi öpüşüyolardı falan desen acaba bi rengi falan atarmı sorular sorarmı yoksa amaaaan bize ne ya mı der nassıııl
canım benım ne dıyecegını hemen söylıyım
o daha cok kucuk yaa yapmaz öle seyler daha 16 yasında ustelık kanser kızın gunahını alıyorsun sen yanlış gormussundur derr
ısınabıldim mi ki soguyayım
evliliğimi güzel kılan evlatlarım gerisi boş benım için sadece eşime sayğı duyuyorum
yanlışları veya hataları kendıne meshuldur benı aldatması da umrumda degıl gercekten
ben sadece asla enayı yerıne konmak ıstemdıgım ıcın bu konuya acıklık getırmek derdındeyım ve bunca yıl kadınlık yaptım ona
gururumun kırılmasına musade edemem helekı bu denli aslaa
tmm bosanamıcam belkı
ama egerkı böyle bırsey varsada gardımı alırım sadece bır evde ıkı yabancı gıbı sadece cocuklarım ıcın yasarız
yapmacık yaa bızım evlılıgımız benım dusuncem bu sırf aileler için evlıyız bız el gördülük
:
Biliyor musun,bunlar aklıma geldi ama kızarsın diye yazmak istemedim.
Aldatması umurunda değil,hatta aldatırsa sevinecek gibisin.Çünkü eşini istemiyorsun.
Aldatıldığını kanıtlarsan,boşanamayacaksın ama elinde koz olacak ve yatağını ayıracaksın.
Cinsellikle ilgili bir sorun var.Burada yazamayacağını düşünüyorum ama büyük ihtimalle,eşin senin zevk almanla ilgilenmiyor,kendini düşünüyor.
Bunu kısmen yazdın zaten.(adet döneminde seni umursamadan kendini düşünmesi)
Bu sorunu konuşarak veya yönlendirmeyle belki çözebilirsin.Eşine isteklerini söylemende mahzur yok,daha açık olmanı öneririm.
Kendini motive etmek için özel geceler hazırlayabilirsin.Eşini heyecanlandırmak için değil,özellikle söylüyorum : kendini motive etmek için...
Eşin,sen hazır olduğunda,gecenin daha iyi geçtiğini düşününce,biraz sabredip o hazırlıkları bekleyebilir.
Madem boşanman sözkonusu bile değil,o zaman eldeki şartları değerlendir.
Eşinin zayıf noktası cinsellikse,sen de oradan yakala onu diyorum.
Eşin de nihayetinde genç bir insan.O da aşık olmak,sevmek,sevilmek,beğenilmek ister.
benı özetledın evet
bana kızmayın sakın gendıme geldım aslında özüme döndüm kendıme guvenım geldı artık ezdirmıyecegım kendımı
o yuzdende bu evlılık cıkılması zor bır hal almaya başladı
.
Ne oldu da kendinize özgüveniniz geldi?
Buna sebep veren çıkış noktası sizce ne idi?
Benim anladıgım bu zamana kadar hep onun isteklerini yapmışsın,
kendini ona adamışsın, buna ragmen gözü, gönlü başkasına kayıyor
ve o zaman anlıyorsun ki aslında şu anki sen, sen degilsin.
Yani bu olayın farkına varmasaydınız aslında hala aynı şekilde yaşamaya devam edecektiniz...
Dogru mu anlamışım?[/QUOT
arkadasım kenıme özguvenımın gelmesıni size borcluyum burdakı arkadaslar benı cok destekledı
cok yardımcı oldular söyle yapma böyle yap,işte kendıne guven oku vs gıbı olumlu paylasımlarda bulundular Allah razı olsun hepsınden hepinizden
evet bu eskıden yasadıgım ben ben degıldı cok haklısın burda
çunku ben bekarken bu kadar ıcıne kapanık ısteklerını soyleyemeyen ve haksızlıga gelemeyen bırı degıldım
bekarkende saygım herkese herseye sonsuzdu ama ısteklerımı dıle getırebılıyordum
ama ne zaman evlendım bır baskı altına gırdım baktım arkamda ailemde yok destegımde yok
kapandım ııcme sessizlige gömüldüm
haksızlıgha ugradım sustum ,hızmetcı gıbı kullanıldım sustum,sözvüldüm (eşim ve bbaam tarfından ) sustum ... vs hep sustum ama artık kendıme gelmenın zamanı degılmı sencede haklısın belkı gec kalınmız bir öze dönüş benımkısı ama zararın neresınden dönersen kardır kendı acımdan
özüme döndum derkende cadı gıbı bırı olmadım asla sadece ısteklerımın farkındayım ve dıle gtırıyorum aslında...haksızlıga ugramamak ıcın konusabılıyorum ...
bir şeyler başarabılmek ıcın cabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?